X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • Zosis Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja WIEM, że jest za wcześnie, żeby cokolwiek przesądzać. 💚 Po prostu po wcześniej euforii przyszedł chyba już czas na realne oczekiwanie, pękła bańka hurra optymizmu. Ten tydzień też mnie przeorał, bo jak nie zapalenie to ta infekcja, zmęczenie jakieś, zimno, pogoda też nie pomaga. Cóż... Co ma być, to będzie. :) Trzymać kciuki, modlić się i czekać. Tyle mi zostało. To jeszcze kilka dni i będziemy wiedzieć, na czym stoimy. ;)

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart sorry ale gotuje mnie coś takiego. Szacunek przede wszystkim. Do drugiego człowieka nie mówiąc już że do człowieka którego się (podobno) kocha.
    Gdyby na mnie trafił to po pierwsze dostałby w pysk za takie słowa po drugie na pewno by mnie nie zobaczył już w tym domu. A po 3 musiałby się bardzo postarać żebym mu wybaczyła.. pff żebym wgl zaczęła z nim gadać.

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoooosiu jest jeszcze bardzo wcześnie 🤞 w sobotę testuj ☺️ ahhh ta cierpliwość staraczek 🦖

KarolinaAnastazja faceta trzeba sobie trochę wychować, nie? 😅

Olail super, że tak się wspieracie cudownie 🥹 jednych starania oddalają, a innych jeszcze przybliżają, to właśnie teraz wychodzi na jaw z czego budowany był związek - z wytrzymałego materiału na dobrym gruncie, czy z patyków pozlepianych 💩 😅

Ja i moje myśli dzisiaj: ,,O, coś mnie chyba cycki bolą, albo może to żołądek albo klatka? 🤔, nie no nie wkręcaj sobie, to prędzej zawał niż ciąża”😅

Powiem Wam że ja sobie nawet nie potrafię zwizualizować sytuacji w której mąż mi zwraca uwagę na firanki czy sprzątanie 😅 zabiła bym go śmiechem chyba 😂 ogólnie ja jestem chora jak mi ktoś coś nakazuje i mój chłop o tym wie

Paprota9418, Emka06, Frutellka , Beezi, Amunicja, siesiepy, olail lubią tę wiadomość

👩 29
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    🧔30
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅

1 IVF VII.2024
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
    ✨3.02 FET 5bb 🍀🙏

🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia lajk za zawał nie ciążę ! :p

I totalnie mam to samo z moim!
    W sumie to on gotuje w domu i sprząta. Gotuje bo lubi i chce. Nie wpuszcza mnie do kuchni.
    A ze sprzątaniem jest tak że często sprząta jak mnie nie ma (trening albo weekendowa praca). A jak wracam w trakcie to mówi żebym mu nie wchodziła w paradę tylko pilnowała psa żeby nie łaził po mokrym xD
    Jak zaczęliśmy razem mieszkać to miał manię poprawiania po mnie i była wojna bo ja się wkurzałam że poprawia.. kończyło się na tym że „jak masz po mnie poprawiać to sobie sam sprzątaj „ więc teraz się dzielimy albo sprząta sam a ja np robię w tym czasie pranie czy coś.. ale on jest spaczony wojskiem..

siesiepy lubi tę wiadomość

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalla oczywiście 😎 liczę, że nie tylko sama wychowuje?😂

rozalaa lubi tę wiadomość

1️⃣8️⃣☘️

👱‍♀️ 27lat
    🩹IO'24 = - 10kg
    ▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1

12.2023 IUI ❌️
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447

12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozaala, klątwa to akurat mogłaby Cię dopaść 😈 Nie tam zaraz cycki, żołądek czy klatka 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2023, 16:58

rozalaa, KoKos lubią tę wiadomość

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
    5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
    7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
    10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
    15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
    21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł

13.02 kolejna wizyta ⏰
    PTP 21.05.2025
    "Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2023, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu, wiem, jakie to czekanie w niewiedzy jest trudne.
    Przytulam i nie puszczam kciuków 🥰 jeszcze troszeczkę 😊 bądź dobrej myśli i grzej stópki 🫡

• Lipcowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis masz rację jest jeszcze za wcześnie żeby przesądzać o wyniku 😘 ja trzymam kciuki z całych sił za pozytywne zakończenie 🤞🏻🍀🤞🏻

Olail dla mnie jesteś petarda ❤️ masz rację, nie ma co zatrzymywać się w drodze na szczyt 💪🏻

Rozalaa pora na Twoją klątwę 🍀🍀🍀

Mart i dobrze, że Stary pojechał. Może znajdzie tam rozum od razu. Nie dawaj się 😘

Amunicja czuje ekscytacje na myśl o Twojej wizycie 🤩 kciuki zaciśnięte, koniecznie daj znać co i jak 🍀

Co do sprzątania to ja lubię porządek ale nie zabijam się o to 😊 Mąż kilka razy próbował coś zasugerować ale twardo mówiłam "też mieszkasz w tym domu, możesz posprzątać jeśli coś Ci przeszkadza" lub już bardziej agresywnie jak mnie zagotował 😁 a później ostentacyjnie rozkładałam się w salonie z lampą do paznokci 😅 trudny charakter no cóż ale chyba za to mnie kocha też 🤷🏻‍♀️🙈

rozalaa, Mart768, siesiepy, KoKos, Emka06 lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jejku! Jak miło czyta się poniektóre wiadomości :) Gratuluje zajścia w ciąże 🍎

Dzisiaj byłam na monitoringu, dwa pecherzyki urosły i mają po niecałe 23 mm w 14 dc… w sobotę kolejna wizyta. Mam nadzieje, że w najbliższym czasie nastąpi owulacja i będziemy mogli tylko cierpliwie czekać na nowiny ❤️

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się po wizycie - mimo tych wszystkich moich stresów dzieciak strasznie szybko urósł 🫣 ma już ręce i nogi i pan doktor był całkiem zadowolony z obrazu usg. Dostałam skierowanie na prenatalne na fundusz, tylko musze sobie podrukować całą dokumentacje tych biochemów i poronienia.

Dla ukochanych forumowych Ciotek jeszcze fotka:
    IMG-5219.jpg

oloska, KoKos, Marti27, kropka27, Nataliii, siesiepy, Beezi, Amunicja, rozalaa, KarolinaAnastazja, Lipcowa, olail, RinTinTin, ChocoMonster, Paprota9418, Biedronka@, Emka06, Angi90 lubią tę wiadomość

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • kropka27 Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart, ale rośnie Ci ten dzidziuś! A jak Ty się czujesz?

Starania o pierwsze 👶 od 09.2021

📅 08.2023 IVF
    Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2

25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚‍♀️
    29.10 ⏸️✨
    31.10 Beta 36🧚‍♀️
    02.11 Beta 112 😍
    06.11 Beta 950 🚀
    14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
    29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
    29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
    29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵

age.png
  • KoKos Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Paprota, mój też gotuje, bo lubi i zawsze mówi, że jak ja coś w kuchni robię więcej niż kawę czy herbatę to jakby bomba wybuchła i nie może na to patrzeć 😂 więc ma wolną rękę, niech gotuje. Ja za to czyszczę kibelek, on tego nigdy nie robi, pranie tez moja działka i w większości sprzątanie, chociaż on też sprząta. Jednak żadne z nas nie zwraca sobie uwagi, że czegoś nie robimy, raczej nie męczymy się psychicznie, sprzątam kiedy mam ochotę, a kiedy mam ochotę coś olać to olewam :p

siesiepy, Paprota9418 lubią tę wiadomość

Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
    2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
    3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
    Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
    🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
    6+1🥚4,4mm
    8+4 🐥 1,87cm
    12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
    15+4 🐔 około 10cm
    20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
    26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
    30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
    35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
    39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
    39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰

age.png
  • Frutellka Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart - cudowne maleństwo

Olail twarda z Ciebie babeczka kibicuje Wam z całych sił;)

Nie nadrobię Was dziś, bo wróciłam już do żywych po laparoskopi, po zdjęciu szwów mi ulżyło, chociaż ten w pępku mi trochę doktor "wstrząs" rozgrzebal 😁 - w mojej mieścinie nawet zdjęcie szwów może stanowić problem i dziwią się później, że pojechałam na zabieg 150 km dalej 🤣

Mart768, siesiepy, olail lubią tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)

preg.png
  • Beezi Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart, piękny Kropek 😍 Rośnijcie dalej zdrowo ✊🍀

Siesiepy, u nas Stary niestety okien nie umyje, dlatego mamy umyte trzy razy w roku 😂 Za to odkąd mamy zasłony odsuwane elektrycznie (Smart Home wg Starego) to on musi wieszać, bo mnie z tym szlag trafia. A teraz to w ogóle moja mama przyjeżdża nam okna umyć, mimo że mówiłam, że albo umyję sama albo sobie kogoś do tego zatrudnię 🥹 Super, że tak ogarniają w tej klinice i obić się nie trzeba prosić. Łagodnej antybiotykoterapii dla Was obojga 🤞

Mart, super, że w tym wszystkim masz wsparcie w teściach i rodzinie partnera. Co do jego zachowania - nie skomentuję, ale dobrze, że Ty doszłaś do dobrych wniosków, trzymaj się twardo i nie daj stłamsić w tej sytuacji ❤️

Olail, dziewczyny już wszystko napisały ❤️ Życzę Ci jak najszybszego spełnienia marzenia o dziecku, bo że kiedyś się spełni to wiadomo, jesteś niesamowicie silna 🍀✊

Amunicja, teraz jeszcze zostaję masterchefem i jestem na etapie dogadzania sobie i Staremu, etap kebabowy był w maju/czerwcu i wyczuwam powtórkę w styczniu. Teraz Stary korzysta i dostaje pełen wikt na dyżury, chociaż pewnie jeszcze z miesiąc i się skończy. Ja też korzystam póki mam siłę i wyżywam się kulinarnie - piekę zdrowe ciasta, eksperymentuję ze zdrowszą wersja fast foodów, gotuję dwudaniowe obiady. A sytuacja pawiowa stabilnie, 🤮 sobie z trzy razy w tygodniu i żyję dalej. 😉

Rozala, w tym wieku to na szczęście jednak większa szansa na ciążę niż zawał, nawet u 🦕 😅🤞

Kokos, na kiedy przesunęli Ci wizytę?

Dziewczyny, kciuki za wszystkie jutrzejsze WWW ✊✊✊

Zosia, kciuków nie puszczam ✊✊

Frutellka, oby się szybko zagoiło ✊

Ps. Siesiepy, już zapomniałam co wtorek oznaczał, dzięki za przypomnienie 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2023, 20:03

Mart768, siesiepy, olail, Amunicja, Emka06 lubią tę wiadomość

31 & 31

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka27 wrote:
    Mart, ale rośnie Ci ten dzidziuś! A jak Ty się czujesz?

Głupio mi narzekać, bo wiem, że są dziewczyny ktore jeszcze gorzej znoszą ciążę, no ale nie jest najlepiej :( prawie nie jem, a jak juz jem to jakies randomowe rzeczy zupełnie nie zgodne z moim naturalnym sposobem odżywiania, caly czas jest mi niedobrze i zdarzają mi sie wypadki z wymiotami w miejscach publicznych. Xonvea troche pomaga, ale jednak nie jest fajnie. No i mam tez ewidentny zjazd psychiczny przez tą całą sytuację ze starym, odebrał mi całą radość z tej ciąży. Szkoda, bo tyle na to czekaliśmy, ze myslalam, ze to jednak będzie cudowny czas. I boję się nawrotu depresji, ale już się umówiłam na wizytę u psychiatry, więc może jakoś się z tego odgrzebię.

Ale cały czas trzymam za Ciebie kciuki i juz sie nie moge doczekac az Ty bedziesz nam wrzucac foto kropki na forum :)

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart
    Marcia to prawie 4 cm szczęścia pod tym sercem! 🤗

Nawiązując do szczęścia, może podziel się informacją z kimś o bąblu, może jak nie że starym to będziesz z kimś tą radość ciągnąć od początku? Może to jakieś wyjście, żebyś właśnie ponownie nie wpadła w depresję🤔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2023, 20:26

Mart768 lubi tę wiadomość

1️⃣8️⃣☘️

👱‍♀️ 27lat
    🩹IO'24 = - 10kg
    ▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1

12.2023 IUI ❌️
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447

12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart służę blogiem vel siesiepy. 😎 Cudowny bąbel, rośnie błyskawicznie! Dawaj znać jak już umówisz termin prenatalnych, dinociotki muszą sobie zaklepac w kalendarzu termin na trzymanie kciukow!
    Bardzo dobrze że umowilas wizytę do psychiatry. Rozważ może jeszcze psychologa i terapię żeby mieć gdzie wylewać takie złe emocje i omawiać sprawy ze starym? Stanem jedzeniowym się nie martw. Przyjaciółka miała bardzo podobnie. A jak w drugim trymestrze zjadła w końcu bułkę i jej nie wyrzygala to się popłakała ze szczęścia. Ten zły stan nie będzie trwał wiecznie, a ja wysyłam ci dużo uścisków i życzę dużo siły. 🥺

KarolinaAnastazja ja dalej plamie. 😅 chyba za szybko się nie skończy. Ciekawe czy zdąży się wyrobić do 🦍. Dobrze, że u Ciebie się goi i jest lepiej. Odpoczynek pomaga. :) na wkładanie naczyń do zlewu to mój też ma dwie lewe ręce, szkoda że akurat tu. 😅 Jeszcze na wtrafianie brudami do kosza na pranie zamiast gdziekolwiek na podłogę. 🫠

Zosis czyli po prostu racjonalizujesz i szykujesz się na ewentualnego kopniaka. Uff. 🫣

Rozalaa hahahaha uważaj bo takie myśli tak czy siak nakręcają. 😆

Paprota mojego wojsko ominęło, może wtedy robiłby więcej? 🧐

Lipcowa teraz to wręcz wskazane żebyś ty się rozkładała z lampą a on pucował dookoła chałupę. Chociaż wiem że ponoć odpala się ciężarnym faza "wicia gniazda" i latają z odkurzaczem i mopem sprzątając każdy okruszek kurzu, chociaż chłopy opierdzielaja i chociaż nie idzie się już schylać przez brzuch. Daj znać czy u Ciebie też się odpali. :D

Kokosek oj, no to ładnych rzeźników tam masz. Mam nadzieję że się nie babrze to teraz.

Beezi ojezu smarthome zasłony. 😱 my tylko w żaluzje idziemy, ale to powoli powolii... Bo te szklane cacka na ścianę do światła i żaluzji krocie kosztują. Pierw łóżko. I dziękuję, probiotyki zakupione, zamówię z neta więcej. Pierwszy tabletek już zjedzony. 🍀 Stary tylko zaczął się dobierać i smutny był że ban na seksy mamy. A mówiłam... 🥴

Mart768, Paprota9418 lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
    IMSI?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • Małgosiagosia Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Można się przyłączyć? O ciążę staram się od około roku. Bez skutku. Choruję na pcos, mam nieregularne okresy. Postanowiłam zacząć działać, bo jestem już po trzydziestce. W tym cyklu idę na badania hormonalne, a także na monitoring owulacji.

🍒 fertistim, cynk
    🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosiagosia wrote:
    Witajcie. Można się przyłączyć? O ciążę staram się od około roku. Bez skutku. Choruję na pcos, mam nieregularne okresy. Postanowiłam zacząć działać, bo jestem już po trzydziestce. W tym cyklu idę na badania hormonalne, a także na monitoring owulacji.

Cześć. Nie zrozum mnie źle ale chyba na tym etapie starań na jakim jesteś (mimo dużego stażu) lepiej będziesz się czuła w wątku miesięcznym (to te z nazwami miesięcy w nazwie :) niedługo będzie startował listopadowy wątek a teraz jeszcze można udzielać się na październikowym).

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
    IMSI?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • Małgosiagosia Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Cześć. Nie zrozum mnie źle ale chyba na tym etapie starań na jakim jesteś (mimo dużego stażu) lepiej będziesz się czuła w wątku miesięcznym (to te z nazwami miesięcy w nazwie :) niedługo będzie startował listopadowy wątek a teraz jeszcze można udzielać się na październikowym).
    Tak, już go znalazłam właśnie. 😀

siesiepy lubi tę wiadomość

🍒 fertistim, cynk
    🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C
‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: