X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • Marti27 Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odebrałam to w ten sposób że lekarz woli mieć badania na świeżo i ze "swojego laboratorium" 😉
    Wiadomo że chciałabym żeby ta diagnostyka i cały szereg badań odbył się w przeciągu miesiąca ale to jest NFZ 😅 powiedzmy że to taka nauka cierpliwości- napewno ta umiejętność mi się przyda 😁

rozalaa, Amunicja, Angi90 lubią tę wiadomość

Razem 11 lat ❣️
    Małżeństwo 2 lata💒
    Starania od lipca 2022r.

Ona:27 lat
    ✅️AMH 1,78
    👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
    👉Niska Ferrytyna
    Owulacje potwierdzone monitoringiem

On:26 lat
    ✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
    👉 Ruch postępowy 1,07%

30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego

12.11- ⏸️🍀

age.png
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti, ważne, że badania się uda na NFZ zrobić, bo to spore oszczędności 😊 I widzisz, Twój lekarz też nie zlecił tego HBA, tylko fragmentację. Te starania nas nauczą takiej cierpliwości, że mając dzieci będziemy oazą spokoju 😅

Marti27 lubi tę wiadomość

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. W końcu w pracy mam chwilę czasu aby Was nadrobić i chwilę pogadać. :D

Frutellka na naturell patrzyłam na metylowany kwas foliowy. Dzięki za cynk co do B complex, bo ceny też mają naprawdę przyjemne. :) Porównywałaś swoje wyniki krwi przed braniem tego i po?

Mały update o dziadku: miał mieć operację dzisiaj (to złamanie szyjki kości udowej powinno być operowane po 24h najdłużej, przez wzgląd na powikłania :/). Od rejestracji w Izbie przyjęć dziadek mówił, że bierze takie i takie leki (w tym Siofor? coś takiego). I wczoraj na rozmowie z Anestezjonogiem okazało się, że dupa, przez wzgląd na ten Siofor nie może mieć robionej operacji bo krew rozrzedza... WIEDZIELI O TYM. Jestem zła. Będa go trzymać DO PIĄTKU ze złamaną nogą! Paranoja ale co zrobisz? :/ Rozumiem ryzyko operacji w tym momencie, kiedy krew jest rozrzedzona... Próbuję sobie też tłumaczyć, że pielęgniarki nie miały wiedzy o tym Sioforze i dopiero lekarz mógł się wypowiedzieć, ale czekać tydzień ze złamaną nogą na oddziale... :( Dzisiaj jeszcze lekarze będą się konsultować, zobaczymy co powiedzą. Dziadkowi w szpitalu się podoba, jedzonko spoko dostaje, w pokoju ma kolegę z którym składają się na TV i mają podobny gust telewizyjny, więc męczą salę Familiadą czy Czterej Pancerni i Pies. ;)
    Fakt, z dwojga złego lepiej aby złamał nogę której i tak nie używa. :D
    Dziękuję za wszystkie pozdrowienia, przekazałam. :D

Mart hahaha. :D To całkiem smutne gdy łamiesz coś podczas "ratunku"... No ale co zrobisz. :D

Angi dziękuję za podesłanie firany! Już dodałam do obserwowanych, jest mniej delikatna z wyglądu więc mniej widać zagniecenia, firana idealna. Zamówię jako drugą lub od razu do pokoi innych niż salon. :D I popatrzę sobie na ich stronę. :)

Amunicja, już napisałam wyżej o dziadku. :D Będą mu śrubować tą szyjkę kości z tego co zrozumiałam. I w znieczuleniu ogólnym jednak (początkowo mówili o znieczuleniu od pasa w dół).

Pfry spokojnie, po to jest stopka haha. :D No powoli do przodu jak widać, najgorsze to to czekanie na wyniki i wyleczenie. :) Myślałam właśnie ostatnio o Tobie i zastanawiałam się co u Ciebie. :)

Paprota bo zakazany owoc smakuje najlepiej. Stary też teraz ma libido za dwóch, rozważam wywalenie mu macy i szafranu na czas terapii. :DD

Kropka! No i proszę, mały kropek się mości! Coś tak czułam jak pisałaś o tych plecach i bezsenności! Jak cudownie! Dzisiejsza jest kapkę wyraźniejsza. :D

Zosis! Zosis! Tak! To jest to! IUI to to czego potrzebowaliście ze starym i udało się za pierwszym razem!

Trzymam kciuki za Wasze kropusie, niech zamienią się w piękne jajeczka na pierwszej stronie! Kiedy bety? Już czuję tą fascynację kiedy będziemy czekać na wyniki! :D Zaraz się poryczę, a mam prowadzić spotkanie o 12:00 :D

Marti te pierwsze wizyty tak wyglądają właśnie. Ale fajnie że już dostałaś skierowania na badania. :D

Angi90 , Paprota9418, Zosis, Marti27 lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
    IMSI?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • ChocoMonster Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis, Kropka - tak bardzo się cieszę! Gratuluje Wam z całego serca ❤️ Rośnijcie zdrowo, niech już będzie tylko pięknie ❤️

Zosis, kropka27 lubią tę wiadomość

✨ 08.23 Stasieńko 🩵
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti, niezbyt konkretna wizyta, ale tylko z pozoru ☝️ Ewidentnie lekarz chce Was poznać, sprawdzić wyniki na świeżo te, które go interesują. Rób, działaj, to normalne, że rozciągnie się w czasie, ale najważniejsze są te małe kroczki na początku, żeby móc wykonać skok!🤞 Wierzę w Was❤️✊

Lipcowa, no ileż będziesz jeszcze siedzieć w tej robocie?! Mamie to wszystko wolno 🥰

Siesiepy, kurde 🫤 Szkoda, że tak długo dziadzio musi czekać 😮‍💨 Ale, wiedzą co robią 🤞 Czterej Pancerni i Pies - mój ulubiony polski stary film🤩

Rozaala POSZUKIWANA 👀👀👀

Marti27 lubi tę wiadomość

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
    5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
    7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
    10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
    15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
    21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł

13.02 kolejna wizyta ⏰
    PTP 21.05.2025
    "Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"
    preg.png
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dinusie moje ♥️ 🦖 to się dzieje 🍀🪄♥️ Kropeczko, Zosiczku ♥️ mamy październikowe jaja 🥚 ✊🥹 gratulacje 🥂 z całego serduszka ❤️

Kokos już tu takie były co 2 dpo sikały 😂 Sara jeśli to czytasz to wiedz, że pamiętamy mimo że córeczka już na świecie przecież 😅♥️

Dziewczyny jestem po wizycie i jestem zachwycona🥹♥️ siedziałam tam 40 minut - plan jest obszerny, ale zdecydowanie bardziej go czuję, jest mega konkretny. Po pierwsze jesteśmy tu genialne - ponieważ wszystkie zgodnie patrząc na wyniki mojego Starego twierdziłyśmy że tam jest jakaś bakteria albo coś - dużo komórek okrągłych i wysokie ph. Pani doktor odrazu zwróciła na to uwagę - żeby nie tracić niepotrzebnie czasu zapakowała nam dwa antybiotyki na tą ureaplazme i tym podobne dramaty (TARIVID i DOXYCYCLINUM). Bierzemy 10 dni antybiotyk plus oczywiście osłona ☺️ potem czekamy 10 dni i jedziemy na badania: HBA, DFI i ROS plus jeszcze inhibina B u Starego, oraz u mnie wymazy na te wszystkie plazmy 🦠 koszt - kosmos ale mamy na to środki ☺️
    Suplementacja oceniona bardzo dobrze 😁 ale L-karnityny ma być minimum 4 mg, więc jeszcze narazie dodamy i cynku mamy dorzucić mimo że bierze 30 mg. Ja mam kupić Fericitin żeby poprawić tą ferrytynę oraz popatrzeć na Ovarin lub miovelle pcos bo moje wyniki wyglądają trochę policystycznie. 😳
    Pani doktor intensywnie wierzy w to, że przewagę ma tu czynnik męski, więc bardziej skupiamy się narazie na tym, ale w perspektywie mamy też laparoskopię żeby zobaczyć od środka te moje graty ☺️
    Po tym jak zrobimy te badania mamy umówić się na wizytę i będziemy myśleć dalej.
    O stymulacji nie ma mowy 🙅‍♀️ po pierwsze najprawdopodobniej sama już mam podwójne owulki, AMH jest wysokie, a ten estradiol pokazał że pęcherzyki raczej były 2, z resztą jeżeli to chodzi o plemniory, to nie ma sensu dręczyć moich jajników 🤷‍♀️

Beezi, Emka06, ChocoMonster, Zosis, Nataliii, Marti27, Lipcowa, kropka27, Angi90 lubią tę wiadomość

👩 29
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    🧔30
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅

1 IVF VII.2024
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
    ✨3.02 FET 5bb 🍀🙏

🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖
  • Beezi Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy, raczej coś innego niż Siofor, Siofor to metformina, więc raczej nie mieliby problemu... W każdym razie szkoda, oby szybko zleciało ✊ A jak to znosi babcia?

U mnie dzisiaj barszcz na obiad, ktoś jeszcze skusi się na sprawdzenie teorii w listopadzie? 😅

31 & 31

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beezi wrote:
    Siesiepy, raczej coś innego niż Siofor, Siofor to metformina, więc raczej nie mieliby problemu... W każdym razie szkoda, oby szybko zleciało ✊ A jak to znosi babcia?

U mnie dzisiaj barszcz na obiad, ktoś jeszcze skusi się na sprawdzenie teorii w listopadzie? 😅

Mi kazali metformine odstawić przed laparoskopia ale tylko 2 dni przed

siesiepy lubi tę wiadomość

Oliwka ❤️ 30.12.2020
    Zosia ❤️ 17.07.2024
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozaala super plan. Widać same konkrety. Gdzie się leczysz?

Oliwka ❤️ 30.12.2020
    Zosia ❤️ 17.07.2024
  • Zosis Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ja tu próbuję pracować (PRÓBUJĘ to dobre słowo 🤣), a widzę, że Amunicja z Lipcową tu bukmacherkę zaczęły. 🤣

Rozalaa, to kolejne dobre wiadomości dzisiaj. :) Czuć z Twojego wpisu dobry VIBE z Panią Doktor. Oby jej "taktyka" przyniosła efekt w postaci ⏸️. 🤞

Beezi zaczęła o barszczu, więc tylko potwierdzę - proszę wcinać barszcz czerwony! To strasznie płodna zupa jest! :) Jeżeli się okaże, że u mnie to nie sen to już będziemy mieli na forum dwa barszczowe bejbiki. 🤣

KoKos, siesiepy, KarolinaAnastazja, Marti27, Mart768, Lipcowa, Amunicja, Angi90 lubią tę wiadomość

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • Frutellka Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy miałam 10,6 przed braniem po 2 miesiącach spadło na 8,3; także daje radę w tym B-complex forte od Naturell są fajne dawki i jest tanie i plus, że biorę jedna dziennie. Kwas foliowy przed braniem tego miałam 6; a po 2 msc skoczyło na 15,6; B12 mam ponad 600 więc całkiem nieźle to działa 🙂
    Zdrówka dla dziadka 🤞

Rozala plan brzmi dobrze - co ja nie biorę żeby podnieść tą cholerna ferrytyne;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2023, 12:47

siesiepy lubi tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)

preg.png
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozala, konkret 🔥 O takich lekarzy nam chodzi ✨️

Zosis, rozalaa lubią tę wiadomość

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi no wychodzę z tego założenia jednak, że wiedzą co robią. Mam nadzieję.

Rozalaa wooow ile mięska na wizycie. :D Plan działania naprawdę konkretny i racjonalnie wyjaśnione. Widzę, że jedziemy na tym samym wózku jeśli chodzi o przeleczenie się. Jakie dawkowanie doxy macie? Przypomnij mi proszę wynik swojego AMH? :D

Beezi dziadek mówił, że to przez Siofor bo rozrzedza krew, ja nie weryfikowałam, ale dziadek mógł źle usłyszeć lub zrozumieć. :D Będziemy u niego prawdopodobnie jutro, jak się uda dorwać lekarza to spytamy o co chodzi. O co chodzi z tym barszczem, ktoś mi przypomni? :DD

Meggi o czyli coś może być na rzeczy.

Zosis ja również trzymam oba kciuki, żeby to oba kropki były tam. :DDD

Czy ja ten barszcz mogę wcinać jeszcze przed owulacją, żeby ją "wywołać" czy to tylko po owulacji będzie działać? XD

Frutellka wow! Zjem paczkę tego kwasu co mam i popatrzę na tego b-complex. Wcześniej pewnie zbadam z pakietu te ferrytyny i inne cuda, to od razu będzie możliwość porównania efektów wraz z endokrynolog. :D

Frutellka , Angi90 lubią tę wiadomość

♀️29
    mała tarczyca;
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️

✨IVF💉
    IMSI?

What I was made for
    What was I made for?"
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    Rozaala super plan. Widać same konkrety. Gdzie się leczysz?
    Maggi klinika Parens w Rzeszowie dr. Kamila Wojtowicz ☺️

👩 29
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    🧔30

1 IVF VII.2024
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    ✨3.02 FET 5bb 🍀🙏

• KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Zosiu- ja dołączę też do płodnego barszczu, mimo, że nie lubię, będę jeść z jajkiem! a co! 🤣

@Rozala- czyli widać, że lekarka typowo podeszła do tematu co i moja do mojego. Ale czekam na te wyniki starego...może pod koniec tygodnia dostaniem info czy wytępił bakterię...

1️⃣8️⃣☘️

👱‍♀️ 27lat
    🩹IO'24 = - 10kg
    ▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1

12.2023 IUI ❌️
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447

12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • RinTinTin Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozala palm brzmi świetnie 🤩 i lekarz też brzmi konkretnie, super!

Zosia, ja na początku cyklu miałam smaki na barszcz ukraiński mam nadzieję, że też się liczy 🤭 aż się stary zdziwił bo zawsze omijam zupy z burakami. W święta jem grzybową z uszkami 😅 ooo i pisząc to przypomniało mi się, że tydzień temu na weselu też wleciał barszczyk 😁😁
    Czy przypadkiem u Ciebie 9 dni po IUI nie było biało???

Gdyby nie 5DPO to bym zatestowala 🤭

26 cykli starań naturalnych ❌
    05.23 💔

EF IVF
    05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
    06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌

09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
    📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
    23.09.24 zabieg

🙋🏻‍♀️35l🙋🏼27l

📈POF
    AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09
  • Beezi Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi, bo generalnie przed planowymi zabiegami się odstawia, ale to nie jest powód, żeby czekać kilka dni w pilnych sytuacjach - tak mi to Stary tłumaczy. Tutaj raczej wchodzą w grę inne leki tzw. przeciwzakrzepowe albo heparyna. Sama metformina krwawienia na stole nie zrobi, a tamte inne mogą.

Siesiepy, Zosis po IUI nagotowała barszczu i jest Kropek, u mnie w kwietniu po imprezie zostal gar barszczu i się nim faszerowałam po samej owu, więc powstała teoria barszczowa na zajście w ciążę. 😅 Na owu chyba nie zadziała, ale próbuj jeśli lubisz 😉

Rozala, brzmi jak konkretny plan, widać, że jesteś podbudowana po tej wizycie ❤️ Leczcie się ładnie i trzymam kciuki za wyniki po ✊

rozalaa, Frutellka , Pfry lubią tę wiadomość

31 & 31

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beezi wrote:
    Meggi, bo generalnie przed planowymi zabiegami się odstawia, ale to nie jest powód, żeby czekać kilka dni w pilnych sytuacjach - tak mi to Stary tłumaczy. Tutaj raczej wchodzą w grę inne leki tzw. przeciwzakrzepowe albo heparyna. Sama metformina krwawienia na stole nie zrobi, a tamte inne mogą.

Siesiepy, Zosis po IUI nagotowała barszczu i jest Kropek, u mnie w kwietniu po imprezie zostal gar barszczu i się nim faszerowałam po samej owu, więc powstała teoria barszczowa na zajście w ciążę. 😅 Na owu chyba nie zadziała, ale próbuj jeśli lubisz 😉

Rozala, brzmi jak konkretny plan, widać, że jesteś podbudowana po tej wizycie ❤️ Leczcie się ładnie i trzymam kciuki za wyniki po ✊
    Ajj miałam nadzieję. 😅 No ale teraz dobry czas będzie bo święta. Tylko żeby owulacja była w grudniu, to mogę żreć barszcz.

Beezi lubi tę wiadomość

♀️29
    mała tarczyca;

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️

✨IVF💉
    IMSI?

What I was made for
    What was I made for?"
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy 2x1 dziennie ☺️ przez 10 dni 😊 AMH 5,5

Doktorka jest serio rewelacyjna, na takie wizyty można chodzić i za taką wizytę można płacić. Wspomniałam jej też o tym, że trochę u Nas kuleje libido Starego, obiecała że na następnej wizycie, już po leczeniu i z wynikami na pewno coś z tym pomyślimy 😊 czuję jakby mi ktoś zdjął wielki głaz z pleców - nareszcie mamy lekarza prowadzącego, bo narazie czułam się nim ja - a jak wiemy lekarzem nie jestem 😂

ChocoMonster, RinTinTin, Emka06, Kil, siesiepy, KarolinaAnastazja, Marti27, Mart768, Lipcowa, oloska, agentka93, Angi90 lubią tę wiadomość

👩 29
    🧔30

1 IVF VII.2024
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    ✨3.02 FET 5bb 🍀🙏

• Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 30 października 2023, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Metforminę odstawia się bo może spowodować kwasicę metaboliczna. Jeżeli jest to coś bardzo pilnego zagrażającego życiu to operują mimo to a jeżeli coś co może poczekać to 2 dni to minimum :)

siesiepy, Beezi lubią tę wiadomość

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ