Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paprota, ale cudny leniwy dzień 😍 U nas wczoraj Projekt Gaja był grany, a w Terraformację to już hohoho nie graliśmy.
Meggi, pięknie ciemnieje 🤞🍀 Beta nie ucieknie, w poniedziałek już powinna być konkretna 😉
Białek, jak nie zęby to kręgosłup 🤯🤦🏻♀️ Trzymaj się tam jakoś, bo przypuszczam, że boli nieziemsko 🥺
Lipcowa, super plany na sobotę, smacznego 😁 Przynajmniej można się bezkarnie objadać skoro brzuch i tak już jest 😅
KarolinaAnastazja, czasami pozytywne owulaki wychodzą zaraz przed 🐒, ale oby u Ciebie to jednak była prawdziwa owulka 🤞
Wyprawiłam Starego na wyjazd i działam powoli w domu - pranie, sprzątanie. Przynajmniej nikt poza mną nie nabrudzi w tym tygodniu 😅
Paprota9418, Mart768, Bialeekk lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Beezi właśnie my też w takie “długie” planszówki dawno nie graliśmy
częściej gramy w takie szybsze typu nie bądź osłem, uno flip, boom boom harry potter (niby gra dla dzieci a takie emocje 🥲 zwłaszcza jak próbujesz szybko wymówić świstoklik) ostatnio kalambury dla dzieci dały nam tyle radości
Projekt Gaja ? Nie słyszałam muszę obczaić
Mamy dziś jeszcze plan na Pandemię Legacy
Ale narazie idziemy na spacerek z psim synem póki nie pada 🤮Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2023, 14:57
-
Paprota9418 wrote:Beezi właśnie my też w takie “długie” planszówki dawno nie graliśmy
częściej gramy w takie szybsze typu nie bądź osłem, uno flip, boom boom harry potter (niby gra dla dzieci a takie emocje 🥲 zwłaszcza jak próbujesz szybko wymówić świstoklik) ostatnio kalambury dla dzieci dały nam tyle radości
Projekt Gaja ? Nie słyszałam muszę obczaić
Mamy dziś jeszcze plan na Pandemię Legacy
Ale narazie idziemy na spacerek z psim synem póki nie pada 🤮
Projekt Gaja bardzo podobny do Terra Mystica, to jakby nowsza, ulepszona wersja w kosmosie. 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2023, 15:02
Paprota9418 lubi tę wiadomość
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo
Ja mam Catanow na PlayStation więc gram sobie czasem nawet sama
My nie mamy czasu aż tak często się spotykać i ubolewam nad tymale teraz jak będzie zima to myślę że będzie więcej okazji do spotykania się przy planszówkach
chociaż zawsze jak się widujemy ze znajomymi to jakaś gierka wleci
Obczaję te tytuły
U nas narazie nr 1 to Pandemic Legacy opcja otwierania pudełek z nowymi zasadami jest ekstraI Terraformacja
-
U mnie dziś wjedzie 🍷🍷🍷 pojawił się okres zgodnie z przewidzianym harmonogramem 😅
Paprota9418, Mart768, Marti27, Paula29, Kil lubią tę wiadomość
Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
15+4 🐔 około 10cm
20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰
-
Dziewczynki jestem, czytam ale mam urwanie 🍑 😂 Szykujemy ze Starym jego imprezkę urodzinową, tort gotowy, jedzonko też, chata wysprzątana - jedyne co jest nieogarnięte to ja 😅
Meggi ale czad 🥰😍🍀 piękna kreseczka 😍 Gratulacje ♥️ zdrowo rośnij 🤰Mart768, Marti27, Paula29, Lipcowa, Beezi, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
rozalaa wrote:Dziewczynki jestem, czytam ale mam urwanie 🍑 😂 Szykujemy ze Starym jego imprezkę urodzinową, tort gotowy, jedzonko też, chata wysprzątana - jedyne co jest nieogarnięte to ja 😅
Meggi ale czad 🥰😍🍀 piękna kreseczka 😍 Gratulacje ♥️ zdrowo rośnij 🤰
Udanej imprezki i z głową 😆 co by jutro kac za bardzo nie męczył 😅🍸rozalaa lubi tę wiadomość
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
Białeek ja mam teraz jazdę na pierogi więc wzięłam mega mixa 🤤 Mąż zdecydował się na kaczkę 😊 także brzuszki pełne - można lenić się do woli 😁
Beezi o tak - w końcu będę mogła objadać się do bólu 😁 Ciebie niestety już to ominie? 😊 Na kiedy masz zaplanowany pobyt w szpitalu? 😊
Rozalaa bawcie się dobrze 🔥🔥🤩
I sto lat dla Starego - niech się spełnią jego marzenia! 😁
Kokos pijanego 🍷 oby już kolejne toasty były bezalkoholowe 🥰Beezi, Frutellka , KoKos, rozalaa, Bialeekk lubią tę wiadomość
-
Olail, udanego wypadu, a jutro będziemy trzymać kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem i bezboleśnie.
Meggi, super ciemnieje. To betka w poniedziałek?🤞
Kokos, na zdrowie! Pod piękne endo i pierwszy dzień Twojej ciąży!🍷
Rozala, udanej imprezy! Może na koniec Stary coś urodzinowo ustrzeli?😈
Białek! No jakbyś wpadła bez żadnych rewelacji to bym się chyba zdziwiła. 🤦♀️ Ciebie to wiecznie się coś czepia... ehh...
My, standardowo, na budowie, właśnie wróciliśmy, ale... Mamy położone pierwsze płytki w domu!🤩 Co prawda w kotłowni, ale zawsze... Chyba można powiedzieć, że wchodzimy w etap wykańczania. 🤩Mart768, KarolinaAnastazja, KoKos, Lipcowa, Beezi, oloska, paprotka17, rozalaa, Bialeekk, Emka06 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 🥰 Jednak wjechało, ale białe wytrawne z żabki, pierwsza klasa 😅 także z tym endometrium nie poszaleję 😜
Rozalaa też udanej imprezy ☺️
Zosis, supeer! Od czegoś trzeba zacząć, powolutku do celu. Zanim się obejrzysz będziecie pokoik dziecinny ogarniać 😍
Paprota, my czasami mamy niby wene na planszówki, a później jak przychodzi do spotkania to ona jakoś zanika 😓Paprota9418 lubi tę wiadomość
Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
15+4 🐔 około 10cm
20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰
-
Meggi - kreseczka jak malowana! 😍🤞👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28 -> 06.02.2025 AMH 1,92 😊
Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty; przewlekły stan zapalny ❌
2025 - bądź tym szczególnym i szczęśliwym 🤞
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, relaks 🧘 -
Meggi110818 wrote:Ja od 2 nie śpię, tak okresowo boli mnie brzuch🙄
Weź magnez i no-spe, nawet 3 x dziennie i odpoczywaj 😘moonflower lubi tę wiadomość
-
Rozala, mam nadzieję, że impreza udana 💃 A dzisiaj bez kaca 😉
Lipcowa, ja objadanie planuję po porodzie, lista się powiększa, ostatnio doszła taka marketowa biała bagietka z serem na wierzchu 🙈 Pobyt zaplanowany od 27 grudnia, chyba że zacznie się wcześniej 😉
Zosis, czyli pierwsze koty za płoty 😻 Obyście wykończyli tylko dom, a nie siebie przy okazji 😉✊
Kokos, dlatego u nas te spotkania są tak często, widujemy się z tymi samymi osobami w celach planszówkowych, a w nieplanszówkowych umawiamy się osobno, zdecydowanie rzadziej 😉
Paprota, u nas też ciężko się dogadać, dlatego dość często jest nas tylko 3. 🤷🏻♀️
Meggi, rozciąga się wszystko, weź magnez i spokojnie ❤️🤞
Olail, czekam u profesorka i zaciskam kciuki ✊✊
Miłej niedzieli Dinusie ❤️Lipcowa, Paprota9418 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo
Olail. Ja już pod gabinetem trzymam kciuki. 🤞🤞
Meggi. Spokojnie, stres nie jest Wam potrzebny teraz. Tak ja Lipcowa pisze, łyknij magnez i wypoczywaj dzisiaj.
Jak tam nasze imprezowiczki dzisiaj? Rozalaa, Kokos? Nie dopuściłyście do kaca?
Beezi, póki co nie zapowiada się na to, żebyśmy mieli wykończyć sobie, ale no... Różnie może być. 🤣 Nam ogólnie pomaga to, że dużo robimy razem i ta budowa raczej nas zbliża jak oddala, ale wiadomo... Teraz sytuacja się nieco zmienia. 🤷♀️ Mam nadzieję, że Stary nie zacznie uciekać ode mnie na budowę. 🤣 A znam, niestety, takie przypadki. -
Beezi a to święta jeszcze w domku - super 🙃
Śmiało wpisuj sobie pyszności na listę - po tym wszystkim należy Ci się 😘
Zosis ja niestety też znam takie przypadki ale to zazwyczaj nie grało coś wcześniej, a budowa tylko to wyciągnęła. Z tego co piszesz u Was jest zupełnie odwrotnie 😊 myślisz, że na kolejne święta Bożego Narodzenia będziecie już z Bąblem "na swoim"? 🤩
Olail kciuki za dziś 🤞🏻🍀🤞🏻 -
Cześć dziewczynki, wracam do was z pierdolnięciem...
Wczoraj skończyłam 35 lat!! Na urodziny dostałam voucher na tatuaż! Spełnienie moich marzeń!!!
Umówiłam się na 16.01.2024!!
Ten cykl nie był dla nas jakoś strasznie łaskawy, było bardzo dużo nerwow! Za cały cykl bzykalismy się trzy razy!!!! Nigdy tak nie było! Po prostu było za dużo nerwow 🤯
Nie wiem kiedy miałam owulację, nie wiem jak mój cykl wyglądał pod katem obserwacji bo totalnie odpuściłam, tym bardziej że powiedzieliśmy sobie że dajemy sobie czas do końca roku. Wiem tylko że mój okres jest bardzo regularny i nie ma opóźnień, fl trwa 16 dni więc dziś jestem dwa dni po.spodziewanym terminie @!
Jesteście pierwsze! Stary śpi!
Biedronka@, Emka06, Zosis, Lipcowa, Czekajac_nacud, Beezi, kropka27, Kika95, Incognitka, BuBu90, Mart768, Paprota9418, olail, Clausix, Amunicja, Pfry, KarolinaAnastazja, Niaha, Bialeekk, ChocoMonster, Angi90 , NatalaDzD, Paula29, Nataliii, Bambi92, siesiepy, eM 🌺, paprotka17, jo_ana, Paucia, Miminka, Claire, justme, Kil, Cukruś lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Cześć dziewczynki, wracam do was z pierdolnięciem...
Wczoraj skończyłam 35 lat!! Na urodziny dostałam voucher na tatuaż! Spełnienie moich marzeń!!!
Umówiłam się na 16.01.2024!!
Ten cykl nie był dla nas jakoś strasznie łaskawy, było bardzo dużo nerwow! Za cały cykl bzykalismy się trzy razy!!!! Nigdy tak nie było! Po prostu było za dużo nerwow 🤯
Nie wiem kiedy miałam owulację, nie wiem jak mój cykl wyglądał pod katem obserwacji bo totalnie odpuściłam, tym bardziej że powiedzieliśmy sobie że dajemy sobie czas do końca roku. Wiem tylko że mój okres jest bardzo regularny i nie ma opóźnień, fl trwa 16 dni więc dziś jestem dwa dni po.spodziewanym terminie @!
Jesteście pierwsze! Stary śpi!
Cykle w stylu, nie wiem kiedy, jak i gdzie są chyba najbardziej zaskakujące 😁😁 Trzymam kciuki🍀🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2023, 10:22
moonflower, siesiepy lubią tę wiadomość
👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
CB🖤🖤🖤
10.2023 histeroskopia👍 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia✅️
biopsja endometrium ✅️
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
28.11 I prenatalne+Nifty Pro💙
27.01 II prenatalne 💙420 gram uparciucha💙