Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
siesiepy wrote:Muszę to jakoś poukładać, witaminy B nie można z C brać bo się "nie lubią", ale C mam z żelazem i tym na Ferrytyne, które będę brać wieczorem też. 🤔
Ja C biorę jak mnie cis łapie ale bardzo mało kiedy, bardziej się skupiam na D 😄 -
Dobry wieczór
Dowiedziałam się, że zostałam wywołana do tablicy 🥹👉🏻👈🏻
Przepraszam za nieudzielanie sie, ale pod wpływem nabijających się stron - na prawdę miałam już problem się odnaleźć ALE podczytuje namiętnie i śledzę mniej więcej losy wasze ☺️rozalaa, KarolinaAnastazja, Angi90 , paprotka17, Mart768 lubią tę wiadomość
o każdy cykl za długo...
obecnie mieszkamy i staramy się w De 🇩🇪
AMH 3,5
Ona 96 r. 👱🏼♀️
On 94 r. 👨🏻
01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅
🙏🙏🙏 -
KarolinaAnastazja wrote:amani_96 - pozycje testuje 😈
Wzywam pod TABLICĘ !!! CO U WAS SŁYCHAĆ? 😁😁😁😁😁
Odnalazłam post ! Oczywiście nadrobię co u mnie słychać, ale cudów proszę się nie spodziewać 😅 jestem nudna jak flaki z olejem 🫠 pod względem staraniowym to jesteśmy w sumie gdzieś na początku ciemnego tunelu a póki co światła nie widać 🥲KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
o każdy cykl za długo...
obecnie mieszkamy i staramy się w De 🇩🇪
AMH 3,5
Ona 96 r. 👱🏼♀️
On 94 r. 👨🏻
01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅
🙏🙏🙏 -
siesiepy wrote:Muszę to jakoś poukładać, witaminy B nie można z C brać bo się "nie lubią", ale C mam z żelazem i tym na Ferrytyne, które będę brać wieczorem też. 🤔
Tylko podpowiem, że witaminy z grupy B mają działanie pobudzające i najlepiej przyjmować je w pierwszej połowie dnia 😉
Dobrego dnia! 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2023, 07:58
paprotka17 lubi tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Meggi, niech pięknie ciemnieje 🤞🍀
Kokos, no brawo! Trzymam kciuki za dobry wynik ✊
Siesiepy, czyli dziadek odeskortowany do domu i znowu macie swój dom tylko dla siebie?
Olail, wow 😍 W takim razie ustawiam się pod gabinetem z kciukami ✊🔥
Paprota, przypomnę już jutro, żeby napisać wypowiedzenie 😉🔥
Miłego weekendu Dinusie ❤️☀️Paprota9418, Mart768 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
nick nieaktualny
-
https://zapodaj.net/plik-TBK9aqE0qp
Ciemnieje ❤️Cukruś, Paprota9418, KarolinaAnastazja, KoKos, Niemampomyslunanick, Beezi, olail, Angi90 , jo_ana, Nataliii, Paula29, paprotka17, aśś, Emka06, kropka27, amani_96, Incognitka, Lipcowa, Mart768, Marti27, RinTinTin, Clausix, rozalaa, justme, Kil lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Olail to brytyjski? Chce bardzo kota ale nie wiem na jaką rasę nie nastawić najlepiej abym nie musiała dużo go wyczesywać i żeby był leniem i nie skakał po meblach 😅
Nie tęskni jak kest sam na weekend?
Meggi- ano, ciemnieje ! 🍀😊
Amani- cieszę się, że się odezwałaś. Zastanawiam się, czy osoby które wyznaczyłam, śledzą wątek czy przeminęło z wiatrem..🤗
RinTinTin- ja pikoleee nawet Witaminy B w życiu źle biorę 😂😂😂😂🙈
U mnie dziś 31DC według ovu za 4 dni powinna być @ wedlug mojego kalendarza życiowego za 2 - mam nie staraniową biel vizira 🌬
Wy dzisiaj swieto traktujecie jak niedzielę czy jednak sobota pracyjaca? My popołudniu dopiero mamy zaproszenie na rodzinne spotkanie.
A zaraz się biorę A sprzątanie chałupki 😄
Pięknego Dnia Dinkobabeczki🙃🍸RinTinTin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinaAnastazja wrote:Olail to brytyjski? Chce bardzo kota ale nie wiem na jaką rasę nie nastawić najlepiej abym nie musiała dużo go wyczesywać i żeby był leniem i nie skakał po meblach 😅
Meggi- ano, ciemnieje ! 🍀😊
Amani- cieszę się, że się odezwałaś. Zastanawiam się, czy osoby które wyznaczyłam, śledzą wątek czy przeminęło z wiatrem..🤗
RinTinTin- ja pikoleee nawet Witaminy B w życiu źle biorę 😂😂😂😂🙈
U mnie dziś 31DC według ovu za 4 dni powinna być @ wedlug mojego kalendarza życiowego za 2 - mam nie staraniową biel vizira 🌬
Wy dzisiaj swieto traktujecie jak niedzielę czy jednak sobota pracyjaca? My popołudniu dopiero mamy zaproszenie na rodzinne spotkanie.
A zaraz się biorę A sprzątanie chałupki 😄
Pięknego Dnia Dinkobabeczki🙃🍸 -
Edit dziewczyny, dla sportu siknełam na ovulkowy
Coś mi się chyba popierdzieliło w organizmie (?)
Pozytywny w 31DC? Nigdy tak nie miałam...🙈
Edit facelka jest też ciemny, na zdjęciu teraz patrzę, że wygląda na jaśniejszy 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2023, 10:12
Paula29, Paprota9418 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuBu90 wrote:No właśnie dietetyczka mi powiedziała, że jak homocysteina jest wysoka to mam odstawić B12 🤷🏼♀️ nie jestem lekarzem ani specjalistą w tej dziedzinie, powiedziałam tylko co mi mówiła ta babeczka ☺️
-
Meggi110818 wrote:https://zapodaj.net/plik-TBK9aqE0qp
Ciemnieje ❤️
Meggi super 🤩 wybierasz się na betę ?
Olail ja też mam stworka tej samej rasy 🥰 opis charakteru się zgadza. Najlepszy towarzysz, pomimo już wymienionej kanapy 😂😅
U mnie sobota bardziej jak niedziela. Posprzątałam wczoraj a dziś jedziemy w odwiedziny do rodzinki! Jutro zresztą też 😊
Aktualizacja leczenia jest taka że Pani dr miała rację - jest zakażenie Urea. Także leczymy się ze starym. Czeka nas okres bez seksów a chce nam się ostatnio strasznie 😅 Meggi - to mówisz że jaki ten antybiotyk brałaś ? 😂😁
Miłego weekendu dziewczyny! -
Dzień dobry i miłego weekendu laski!❤️
Ja troszkę z opóźnieniem, ale biorę się za nadrabianie wątku! Jeszcze raz dziękuje za cudowne i miłe powitanie mnie tu z powrotem🥹🦖❤️
Oczywiście zaczęłam już 15cs i @ standardowo zmiotła mnie z planszy🤢
Mimo wszystko to się cieszę, bo nadchodzi ten intensywny czas u nas🥹😍
@Lipcowa! Powiedz mi jakim cudem jesteś już w 17tc?🥹🥹 Jak się czujecie? Wiedziałam, że będzie dziewczynka! Gratulacjee😍🩷
@Angi jak nastawienie przed rozpoczęciem procedury? Trzymam za was mocno kciuki😘
Cieszę się bardzo, że wróciłam i mam takie wsparcie! Będzie intensywnie i pewnie z nie jednym załamaniem, ale damy radę! Z takimi ludźmi obok nie ma innej opcji🥹❤️
A moja przepuklina to straszne dziadostwo 😞 boli jak cholera, bez przeciwbólowych się nie obejdzie jak więcej się ruszam🤦🏽♀️ jednym słowem-dramat.
@Rozalka na nic tak nie czekam jak na te dinojajko od Ciebie🤭😁❤️🦖
W pełnej gotowości ruszamy na podbój ananasowego pola🫡🍍😄
@Siesiepy! A mówiłam, że wrócę😏
Nogi opalone jeszcze z lata jak tonę olejku kładłam żeby się smażyły😂
@jo_anna ahhh profilowe z walki było właśnie 15 cykli temu😅😂
Wtedy jeszcze niezbyt umiałam w forum!
Leczymy się w Szkocji.
@Beezi! Ale, że Ty już w 32tc? Przecież dopiero, co się udało😳 mam wrażenie, że wieki mnie tu nie było😯🥹
U mnie to nie ma dnia by się coś nie stało😅
ostatnio np spadłam z 3 schodów- nie wiem jak, nagle leżałam na podłodze😂Co do przepukliny- w przyszłym tygodniu zaczynam fizjoterapię, a w grudniu mam dopiero rezonans🤦🏽♀️ póki co to na przeciwbólowych jadę i staram się ograniczyć jakikolwiek większy ruch😞
W pracy nic się nie zmieniło, dalej burdel😄 na szczęście nie musze w tym narazie uczestniczyć, ze zwolnienia lekarskiego przeszłam na prace z domu w czasie leczenia przepukliny😎 (po cichu liczę, że już tak zostanę😂)
@Zosis @ Marti27
Taaak już na stałe wróciłam😏❤️
Zamierzam powrócić do uzależniającego odświeżania forum jak tylko @ trochę odpuści😅
Nastawienie przed wizytą mamy bojowe! Trochę się stresujemy tym co może wyjść, ale oboje czujemy, że to ten czas i trzeba ruszyć z kopyta choćby nie wiem co☺️🫡Mart768, Lipcowa, Marti27, rozalaa lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualny
-
Karolina ja zaraz przed okresem mam ovulaka pikowego i to od razu praktycznie pojawia się ciemniejsza 2 kreska..
wrzucałam go tu w tamtym cyklu i 2 dni później był 🐒Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2023, 10:17
KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:https://zapodaj.net/plik-TBK9aqE0qp
Ciemnieje ❤️
Gratulacje!🥹😍👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
KarolinaAnastazja wrote:Olail to brytyjski? Chce bardzo kota ale nie wiem na jaką rasę nie nastawić najlepiej abym nie musiała dużo go wyczesywać i żeby był leniem i nie skakał po meblach 😅
O Ragdollach mówi się, że to koty niskopodłogowe m, czyli że raczej preferują chodzenie po ziemi niż jakieś akrobacje na wysokościach i to potwierdzam, moja kotka jest raczej spokojna, nie szaleje za wiele, taki śpioszek z niej, aleee włosów jest wszędzie pełno, to jest istny armagedon, włosy w kawie, w jedzeniu, na mojej twarzy gdy śpię, o czarnych ciuchach nie ma mowy, bo wychodzę wtedy z warstwą kota na sobie 🥴 nie są niestety łatwe w pielęgnacji, trzeba często czesać i wyczesywać inaczej włosy zbija się w takie dredy, które później można już tylko obciąć.
https://zapodaj.net/plik-EJJgGQiisg
https://zapodaj.net/plik-vEmoWqPLVF
A oto winowajca 🫣
https://zapodaj.net/plik-R7VTqDuEPu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2023, 11:31
Lipcowa, Mart768, rozalaa, Niemampomyslunanick, justme, Kil lubią tę wiadomość
Adenomioza, trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza -
KarolinaAnastazja wrote:
Podobno w ciąży wychodź pozytywne owulaki 🤭🤭Adenomioza, trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza