Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaAnastazja, kciuki za wyniki Starego, niego będą szybko i lecicie z tematem, żebyś na Święta miała prezent 🤞🍀 Udanej imprezy ❤️ Co szykujesz do jedzenia? 🤤
Bambi, macie zapas czasu czy miały być na już? Mam nadzieję, że wymienią szybko ✊
Mart, uczy Cię cierpliwości od samego początku 🙈 Kupuj na razie na smutne beżowe dziecko, a potem zaszalejesz 😅
Siesiepy, ale klimat 😍 Współczuję niepewności z wynikiem, próbowałam podpytać Starego, ale onkologię miał dawno temu na studiach i wymiękł 🙈 Trzymam kciuki, żeby wizyta przyniosła dobre wiadomości ✊
Odnośnie ubezpieczenia - jestem w trakcie awarii zmywarki i wiecie, że takie rzeczy też często można załatwić w ramach ubezpieczenia mieszkania/domu? Jeszcze nie wiem do końca czy polecam, ale zgłosiłam awarię, przyjęli zgłoszenie u ubezpieczyciela i potem zadzwonił do mnie serwis, żeby się umówić na naprawę w domu jak się uda, a jak nie to rozmontują o zabiorą do serwisu 😳 u mnie pokrywają koszty do 1500zł na naprawę jednego urządzenia, więc sporo.
Meble montowała nam firma, zdecydowaliśmy się zamówić na wymiar, bo brakowało mi porządnej szafy w domu, a te 5 lat temu nie mieliśmy kasy na takie szaleństwa 🙈
Siesiepy, a rozważacie szczepienie na HPV?
Clausix, dokładnie jak Siesiepy mówi, na szczęście 🍀
Miłej soboty Dinusie ❤️ Poszalejcie w te Andrzejki 😉🔥Mart768, siesiepy lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Dzień dobry Dinusie. U Was też tak biało? My przyjechaliśmy wczoraj do moich Rodziców brzydką pluchą, a dzisiaj za oknem zimaaa...
Mieliśmy jechać na budowę, ale Stary skaleczył się z Teściem wczoraj. 😅 Także pewnie trochę u Rodziców posiedzimy. Wczoraj Im powiedzieliśmy o Grzdylku. Przeszcześliwi. Tata aż się popłakał. 🥺
KarolinaAnastazja, Lipcowa, udanych imprez. Bawcie się dobrze.
KarolinaAnastazja, za Was dodatkowo kciuki. 🤞🤞
Siesiepy, piękny salon, odważne kolory. Fajny klimacik. U nas będzie odwrotnie, bo ciemny sufit i jasne ściany. 😁
Mart, popieram Dziewczyny. Szalej póki co w smutne beżowe dziecko, a później sobie odbijesz. U nas Stary nie chce znać płci, więc będę musiała tak samo. 🙈
Bambi, współczuję sytuacji z płytkami. Mam nadzieję, że szybko ogarniecie wymianę.
Miłej soboty.KarolinaAnastazja, Beezi, Paula29, Mart768, jo_ana, siesiepy, Emka06, Marti27, Angi90 , Paprota9418, Kil, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Hej
Moon, przykro, że drugi maluszek nie przetrwał. Cieszę się,że wszystko dobrze z jednym słodziakiem i gratuluję ❤️ jeszcze, żeby tabsy zadziałały dla lepszego samopoczucia😊
Mart, cudowny, duży mały człowiek❤️ rośnijcie!
U mnie też zima, jechałam po 5tej odwieźć męża, oj jak było ślisko 🙃
Miłej soboty ❄️🩷Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2023, 09:24
Mart768, siesiepy lubią tę wiadomość
👱♀️ 27 🧔♂️ 34 🐈
01.2023 starania 🍀
04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
Immunologia🚨
4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
6❄️
1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️🩹
2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️🩹
3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
💊immunosupresja
5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
5dpt ⏸️🥹
6dpt 53.4; 8dpt 158; 10dpt 385; 12dpt 716; 14dpt 1205; 17dpt 3456 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥚
24dpt CRL 3.3mm z bijącym ❤️
6+4 IP krwiak, 7mm 💞
12+2 I prenatalne 5.60cm zdrowej dziewczynki 🎀
15+2 114g akrobatki 🌸
18+2 210g Hani 🐰
21+2 II prenatalne ok, 374g 🐨
24+2 651g szczęścia 🐧
Zostań ze mną 🙏
-
Zosiu u mnie napdało jak kot napłakał a u Ciebie tak pięknie !🥰
Dziękuję dziewczyny za kciuki! Stary w poniedziałek ma badanie odnośnie bakterii + wrzuciłam morfo czy coś dygneło.
W sobotę mamy wizytę w klinice i od dzisiaj lece ze stumacją.
Trzymajcie kciuki, żeby stary wytepił dziadostwo 💚🙏Mart768, jo_ana, Beezi, siesiepy, Emka06, Marti27, Paula29, Paprota9418, Kil lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale piękna zima zazdroszczę 😍
Mart cudowne zdjęcie ♥️ co do kupowania ciuszków też jestem za opcją unisex. Sama kupiłam takie ubranko w poprzedniej ciąży i tak leży i czeka… może kiedyś się przyda.
Siesiepy dziewczyny już chyba napisały wszystko, też myślę, że to stan przedrakowy, trzymam ogromnie kciuki za pozytywne efekty zabiegu, musi być dobrze innej opcji nie widzę, jesteś dzielna i waleczna i wiem, że to wygrasz ♥️ a kominek mega 🤩 zima to robi taki klimat, że niczego więcej nie trzeba.
Karolina kciuki za ten cykl, mam nadzieję że ruszycie z iui ✊🏻🍀
U mnie wjechał depresyjny dzień 🥺 wczoraj kupiłam jeszcze jeden test tym razem z czułością 10, miał być na jutro, ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj, żeby już się nie łudzić przez kolejne dni. Niestety biało i zaczęło się brązowe plamienie, także nie zwiastuje to pozytywnego końca, już wiem że się znowu nie udało, bo niczego nie czuję totalnie, przez chwilę uwierzyłam, że tym razem może być inaczej jak zobaczyłam tą ilość plemników to na prawdę pojawiała się maleńka iskierka nadzieji 🥺 wyłączam się na chwilę, muszę przetrawić kolejną porażkę, dajcie mi kilka dni.
Udanych imprez weekendowych, a tym które stawiają na relax życzę spokojnego weekendu 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2023, 10:08
siesiepy lubi tę wiadomość
Adenomioza, trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza -
Jo_anna Kochana ty moja, Ściskam Cię najmocniej! 😧
Będzie jeszcze pięknie, zobaczysz. Wypłacz ile się da, jesteś bardzo silną Kobietą!🫂🫂🫂🫂
Wróć do Nas jak będziesz mieć siłę, czekamy na Ciebie 😘jo_ana lubi tę wiadomość
-
Beezi moja przyjaciółka ma znajomych lekarzy, ale z tego co wiem to niestety bez kontekstu, znania pacjentki i historii choroby to oni tak nie będą interpretować wyników: właśnie żeby nie straszyć pacjentów. Więc myślę że i Twój chłop również by mógł się tego nie podjąć. 😅 Ja tylko od siebie powiem apropos ubezpieczenia, że facet przyjaciółki pewnego dnia se klikał coś na stronie PZU i okazało się że z okazji urodzenia dziecka można zgarnąć jakieś 2 tys. 🤣 Beezi poklikajcie sobie u siebie niezależnie od tego gdzie macie i sprawdźcie hahaha. A co do zmywary to tak, często o tym mówią. My na mikołaja będziemy mieć dom oddany do użytku w końcu i wtedy jakoś będziemy zmieniać chyba ubezpieczenie, bo aktualnie wciąż musimy ubezpieczać "dom w budowie" bez takiej bajerów.
Zosiek dziękuje. 💕 Stary chciał jaśniejszy ale wybraliśmy ten, bo go przekonałam że nie będzie ciemno (i nie jest, a kominek tylko potęguje efekt rozjaśnienia i jest cudownie). Jakby kogoś ciekawiło to magnat ceramiczna. Polecam ogromnie te farby, mam nawet nad kuchenka i myje się to bezproblemowo (jeszcze szkła się nie dorobiłam 😅). Za to straszne przeżycia mam z beckersem designer. Poza pięknymi kolorami (mist w przedpokoju to mój top) farba o kant tyłka rozbić. Swoją drogą koniecznie daj fotkę tego jak to wygląda, zawsze mnie ciekawił ciemny sufit i stary go w sypialni rozważał.
Jo_anna tulę mocno. 😔 Daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz i pamiętaj żeby robić dla siebie coś miłego oraz nie tłumić emocji. Kiedyś w końcu wyjdzie dla nas słońce. 🍀
KarolinaAnastazja super że się udało! Teraz tylko stary bez dodatkowych pasażerów i czekamy na prezent pod choinką!
U mnie też spadło trochę śniegu. Chciałam iść wcześniej w końcu na grzyby ale mnie trochę ten śnieg zdemotywowal (jak ja znajdę podgrzybki takie malutkie pod tym białym czymś? 😅).
Może się wymknę na godzinkę jakimś cudem. Ale na ogół staremu będę pomagać na górze z wełną.jo_ana lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. 🔜 7.05 -
Jo_ana, tulę bardzo, bardzo mocno 💔😥 Odpocznij, wypłacz się, a jak zbierzesz siły to wracaj. My tutaj cały czas będziemy ❤️🩹
Zosis, w Krakowie szaro zamiast biało 🙈
Siesiepy, to z ubezpieczenia na życie, mamy też i tutaj w ogóle bezproblemowe było, testowaliśmy po śmierci teścia w czerwcu. Kwoty są różne, zależy jakie masz ubezpieczenie. W większości można też dostać pieniądze za każdy dzień pobytu w szpitalu, operację itp.
I potwierdzam zdanie o farbach. Magnat super, malowaliśmy teraz całe mieszkanie. Beckersem malowaliśmy sypialnię 5 lat temu i katorga. Za to mieli idealny na wtedy szałwiowy odcień, zbliżonego nie było nigdzie indziej. Te 5 lat temu nawet Dulux nam się lepiej spisał niż ten Beckers 🤦🏻♀️jo_ana lubi tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Beezi wrote:Jo_ana, tulę bardzo, bardzo mocno 💔😥 Odpocznij, wypłacz się, a jak zbierzesz siły to wracaj. My tutaj cały czas będziemy ❤️🩹
Zosis, w Krakowie szaro zamiast biało 🙈
Siesiepy, to z ubezpieczenia na życie, mamy też i tutaj w ogóle bezproblemowe było, testowaliśmy po śmierci teścia w czerwcu. Kwoty są różne, zależy jakie masz ubezpieczenie. W większości można też dostać pieniądze za każdy dzień pobytu w szpitalu, operację itp.
I potwierdzam zdanie o farbach. Magnat super, malowaliśmy teraz całe mieszkanie. Beckersem malowaliśmy sypialnię 5 lat temu i katorga. Za to mieli idealny na wtedy szałwiowy odcień, zbliżonego nie było nigdzie indziej. Te 5 lat temu nawet Dulux nam się lepiej spisał niż ten Beckers 🤦🏻♀️
No, u nas podobnie z granatem i butelkowa zielenią. Granat miał jeszcze Dulux ale woleliśmy coś bardziej "pro" i o rajuniu, nigdy więcej. Wolę zmienić kolor niż znowu iść w beckersa. Ta farbe dotkniesz i ona już odpada ze ściany. 🙄 Kosmos.
Ale chociaż to im przyznam, że kolory mają ładne...
Właśnie miałam ci odpisać o szczepienie na HPV. Poruszę ten wątek z lekarzem. Starego też będę musiała wykopać chyba na wymazy HPV (prywatnie to z 1000zl), chyba że po prostu założymy że ma i dopiero na kontrol pójdzie czy już nie ma.
I tak, za pobyt w szpitalu wiem, bo dziadka przecież namawialiśmy żeby to ogarnął i dostał gruby hajs, ale to dziadek... Na pewno nie odpuscimy tematu. 😅 Jak sami nie chcą to chociaż będą mieli na "gifty". Muszę się zainteresować czy pobyt w szpitalu na zaplanowany zabieg podlega pod jakieś moje jeszcze ubezpieczenie. 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2023, 11:28
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. 🔜 7.05 -
Jo_ana, przytulam 🫂💔
Wypłacz się, przeżyj po swojemu i wracaj jak będziesz gotowa 🩷jo_ana lubi tę wiadomość
👱♀️ 27 🧔♂️ 34 🐈
01.2023 starania 🍀
04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
Immunologia🚨
4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
6❄️
1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️🩹
2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️🩹
3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
💊immunosupresja
5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
5dpt ⏸️🥹
6dpt 53.4; 8dpt 158; 10dpt 385; 12dpt 716; 14dpt 1205; 17dpt 3456 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥚
24dpt CRL 3.3mm z bijącym ❤️
6+4 IP krwiak, 7mm 💞
12+2 I prenatalne 5.60cm zdrowej dziewczynki 🎀
15+2 114g akrobatki 🌸
18+2 210g Hani 🐰
21+2 II prenatalne ok, 374g 🐨
24+2 651g szczęścia 🐧
Zostań ze mną 🙏
-
Melduję się z 🦍 na pokładzie, te stymulacje rozwalają mi cały cykl, fl trwała tym razem 10 dni 🤦🏻♀️ jak nic nie biorę to jest pięknie 14 dni, a teraz co raz jakieś cyrki.
Suple zamówione, poszło 700 zł 🥴 czekam na paczkę i lecimy dalej.Adenomioza, trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza -
Bezzi Kochana, pochwalę się co nieco 🤭
Jeszcze mam
mini deserki malinowa chmurką
Sernik skubany
Burgerki mini z kurczakiem
Kurczak zawijany z boczkiem
Udka po cygansku
Sałatka grecka
Grzanki z masłem czosnkowym
Jajka w majonezie
Prossciutto
jo_ana, Clausix, Bambi92, Paula29, Beezi, siesiepy, RinTinTin, Mart768, Pfry, Kil, Lipcowa, justme lubią tę wiadomość
-
Jo_ana przytulam najmocniej 😔🫂❤️🩹
Siesiepy, podziękować! Przypomniałaś mi, że muszę zgłosić pobyt w szpitalu i laparoskopię. Jestem dopisana do mamy szpitalnej grupówki z PZU i tak, dostałam 2 tyś za urodzenie dziecka+pobyt w szpitalu+kartę na leki 800 zł, niestety CC nie została potraktowana jako operacja i za to nic nie dostałam. Zobaczymy jak będzie teraz, bo mamy zmieniony profil ubezpieczenia.
W domu malowaliśmy 4,5 roku temu Duluxem. Miałam Boho zieleń w salonie i granat jeszcze mam w sypialni i taki dziwny kolor w kuchni. Wtedy to były dobre farby, ja cały czas myłam ściany mopem. Teraz teściu malował i nie nadaje się to... Ostrzegam też przed Dekoralem! Spływa ze ściany 🤦🏼♀️Jak mamy malować to mąż mi u siebie zamawia farbę😜 Robią mi kolor jaki tylko zapragnę (np. z Beckersa) farby są lateksowe, pięknie kryją za raz i nawet szczotą mogę je traktować.
Wróciłam już do domu i ... puściły mi emocje. Nie chcę narazie o tym pisać. Chcę tylko to wypłakać... Zapał, cierpliwość, optymizm...no wszystko ma swoje granice.👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 27t2d 1118 g 🧬ok
30t1d 1585g🍇| 34t1d 2300 g 🎃
02.05 kolejna wizyta ⏰
TCC 15.05.2025
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Angi90 wrote:
Wróciłam już do domu i ... puściły mi emocje. Nie chcę narazie o tym pisać. Chcę tylko to wypłakać... Zapał, cierpliwość, optymizm...no wszystko ma swoje granice.
Angi tule mocno!Angi90 lubi tę wiadomość
33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️
7dpt beta 53,5 prog 11,15
9dpt beta 118,8
11dpt beta 276,2
16dpt beta 3552,9
30.04 23dpt usg 🤞
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Hej Kochane. Płytki idą na reklamacje, a ja pojechałam do marketu wybrać coś z tego, co było na stanie 😃 już nie mieliśmy możliwości czekania na wymarzone 🤷 Wieczorem pojedziemy zobaczyć, jak to wygląda.
Teraz mogę się pochwalić porządkami w kosmetykach i wystawieniem kolejnych ciuchów na Vinted. Stary w tym czasie posprzątał resztę mieszkania. Z każdym kolejnym krokiem tego "remanentu" robi mi się lżej. Polecam.
Aaa, chce też wystawić kilka książek, powieści Agnieszki Krawczyk. Może któraś z Was chce poczytać?
Ja na razie planuje cały dom ofikać białą farbą 😜 A wy tu kusicie kolorami ...
KarolinaAnastazja gdzie ta imprezka, wygląda pysznie 🥰
Siesiepy ja się trzymam myśli, że Twoj zabieg będzie raz dwa. I będzie po temacie. A wizyta już za kilka dni i super.
Beezi super, że macie naprawdę z ubezpieczenia. W końcu po to te składki się płaci 😜 a bez zmywarki jak bez ręki, trzymam kciuki za szybkie załatwienie tematu.
Jo_anna przytulasek dla Ciebie 🫂💞 wiedz, że my Cię rozumiemy w tym wszystkim 😐 Nie jesteś sama.
Mart768 lubi tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
A propos Vinted, Angi a tam wrzucasz swoją ofertę? Może to też jest jakiś pomysł na przyciągnięcie ruchu do sklepu ☺️Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
Bambi92 wrote:Aaa, chce też wystawić kilka książek, powieści Agnieszki Krawczyk. Może któraś z Was chce poczytać?
To raczej obyczajówki, kryminały czy jeszcze coś innego?szukam czegoś takiego raczej spokojnego dla mojej Babci, żeby ją czymś zająć, a ostatnio tylko książki wchodzą...
33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️
7dpt beta 53,5 prog 11,15
9dpt beta 118,8
11dpt beta 276,2
16dpt beta 3552,9
30.04 23dpt usg 🤞
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Hej wam 🙃 Zima przyszła na dobre chyba!
Angi90 trzymaj się, przemyśl sobie wszystko, na spokojnie, czasem te pierwsze emocje nas bardzo zwodzą, każdy ma granicę, a Ciebie już życie doświadczyło, jesteś mega silna i waleczna 😚🫂 miałam niby monitoring, ale tylko taki czy widać ślad, że coś pękło, raz przed owulacją sprawdzane pęcherzyki i później, że pękło. Coś się chyba przestawiło w tym cyklu, nie zrobiłam owulaka w 13dc (bo do owulacji przecież daleko) i myślę, że przegapiłam pik, bo coś mi się wydaje, że owulacja 14 dc była (test był prawie dodatni, jak nigdy, więc z zaskoczenia i starań nie było), ale ból jajnika jak zwykle chyba zamaskowałam lekami p/bólowymi, a dziś testy jaśniejsze i śluz poowulacyjny. Znów jakieś mnie choróbsko chyba dopadło i temperatura też będzie niemiarodajna, bo gorączkuje i mam dziwne bóle 😥
Moonflower, szkoda, że drugi kropek się nie zadowmowił, ale gratuluję pięknego 💚 mam nadzieję, że mdłości szybko przejdą, spokojnej ciąży ☺️
aśś, bardzo mi przykro, niepoważne to jest naprawdę! Powodzenia w dalszych poszukiwaniach, żebyś trafiła w końcu na coś sensownego 🍀🫂
Siesiepy, super, że owu była i nie martw się, ja rozumiem, też bym nie robiła przerwy tylko działała, szczególnie jak stary podbudowany wynikami 😂🔥🔥 co ma być to będzie, sama wiesz najlepiej 🫂🥺 Oby się szybko w szpitalu Tobą dobrze zajęli i wyjaśnili co to i co dalej, dla mnie te skróty to czarna magia niestety ☺️ a co do proga to mieć taki jak twój to moje marzenie 😜😂
KarolinaAnastazja, dobrze, że Cię długo nie zwodziła 🫂🥺 powodzenia z badaniami i oby był prezent na święta 🍀☺️
Mart, super dzidzia, widać, że rośnie jak na drożdżach, lada moment dowiesz się czy to on czy ona i brzuszek wyjdzie 😍☺️
Jo_ana przykro mi bardzo, wiadomo, że nadzieja i wiara była, odsapnij i wracaj jak będziesz gotowa 🫂😥
Miałam się wylogować na weekend, ale znów choruję chyba, to i nuda wzięła górę 🙃😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2023, 17:43
Mart768, Angi90 lubią tę wiadomość
Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
15+4 🐔 około 10cm
20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰