Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Beezi, kciuki za Bąbla. To niesamowite, że już za chwilę możecie być razem.🥰 Nic się nie martw. Dinociotki wysyłają tyle dobrych myśli, że da chłopak radę na pewno. 🤞🤞
Bubu, Bambi, Siesiepy. Brak mi słów. 🥺 Wysyłam Wam mnóstwo ciepłych, otulających myśli. Jesteście silne babki i mimo tyłu kłód pod nogi, w końcu wyjdziecie na prostą. Wierzę w to mocno.
Ja jestem, czytam Was na bieżąco i niezmiennie za każdą z Was trzymam kciuki, ale to zwolnienie organizacyjnie mnie rozwaliło. Nie potrafię się odnaleźć. Chyba potrzebuję czasu, żeby ogarnąć się w nowej sytuacji. Dzisiaj jeszcze Stary poszedł na piwo z kolegą po pracy odreagować i jakos tak dziwnie bez Niego, normalnie bym juz spala, ale nie moge sie przylozyc. Ale to psychicznie. Fizycznie jest dobrze - zadyszki minęły, trochę mnie tylko noga z tym zakrzepem boli, jak przeszarżuję, ale kupiłam już pończochę przeciwzakrzepową i powinna pomóc. Odpoczywam i dbam o nas.Beezi, siesiepy lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Jeju ile naprodukowaliście, szok!! 🫨
Ale staram się być na bieżąco i nadrabiam szał pał piątkowy w rękach trzymając prezenty bo jeździmy z moim M po dzieciaczkach 🎅🤶
Paula- dobrze, że wiecie na czym stoicie, że idziecie do przodu to najważniejsze
KoKos dziwnie, że nie masz podglądu w trakcie stymulacji, może podpytaj lekarza dlaczego, albo skocz sobie do innego na kontrolę?
Siesiepy super Pani Koordynator, bardzo cenie takie podejście ludzi 😊😊
Emka pół kciuka? Ja tam trzymam dwa, jakieś cudne światełko w tunelu u Ciebie 😘
Bubu tak myśląc na chłodno. Nie lepiej wziąć antybiotyki i odpocząć z 2cykle? Wiem, że to dla staraczki jest problematyczne, ale głową jest tu przyszłej mamy bardzo ważna🩷
Paprota choineczka już stoi, a gdzie te ciepłe skarpeteczki i herbatka na fotce? 🤞🤭
Lipcowa, czekamy na wieści z jutrzejszej wizyty. Co tam u Naszej dinodzieeczynki słychać 🩷
Amunicja co tam u Ciebie?🤗
Jutro u Nas podgląd jaj, 3majcie kciuki aby coś szło ku dobremu 🙂
🌲Pięknego weekendu 🌲Paprota9418, Emka06, Angi90 , siesiepy, Lipcowa, KoKos, Paula29 lubią tę wiadomość
-
Emka, dobrze to określiłaś, że na siłę nie da się zrobić świątecznego klimatu. Właśnie tak się czuję. Dzięki ❤️
Bubu 😑 podeślę Ci na privie zalecenia które ja dostałam, może coś jeszcze uda Ci się wdrożyć u siebie? Ja na pewno też nie zmienię życia z dnia na dzień o 180 stopni, ale próbuje małymi krokami poprawia ta dietę na bardziej wspierająca leczenie.
Zosia, wyobrażam sobie, jak się czujesz. Dziwnie tak nagle spędzać w domu tyle czasu. I jeszcze tak się złożyło, że jesteś... Chciałam napisać sama, ale w sumie nie jesteś sama! No i zawsze masz nas 😜 Zawsze któraś nie śpi 😊
KarolinaAnastazja o której będą wieści od Ciebie? 🤞💪🤞💪🤞🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2023, 22:02
Ona: 32 lat, On: 33 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30 -
Bambi92 wrote:Emka, dobrze to określiłaś, że na siłę nie da się zrobić świątecznego klimatu. Właśnie tak się czuję. Dzięki ❤️
Bubu 😑 podeślę Ci na privie zalecenia które ja dostałam, może coś jeszcze uda Ci się wdrożyć u siebie? Ja na pewno też nie zmienię życia z dnia na dzień o 180 stopni, ale próbuje małymi krokami poprawia ta dietę na bardziej wspierająca leczenie.
Zosia, wyobrażam sobie, jak się czujesz. Dziwnie tak nagle spędzać w domu tyle czasu. I jeszcze tak się złożyło, że jesteś... Chciałam napisać sama, ale w sumie nie jesteś sama! No i zawsze masz nas 😜 Zawsze któraś nie śpi 😊
KarolinaAnastazja o której będą wieści od Ciebie? 🤞💪🤞💪🤞🥰34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
Amunicja, Paprota9418, aśś, KoKos, Emka06, jo_ana, Mart768, Angi90 , Lipcowa, moonflower, KarolinaAnastazja, Biedronka@, agentka93, Paula29, Kil lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
🌈naturals 🙈
30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
KarolinaAnastazja
Czekam na wyniki biopsji endometrium. Jak czytam o historii leczenia Bubu i Bambi ( Dziewczyny, brak mi słów na pocieszenie, tu się nie da nic mądrego napisać, można tylko 🤬🤬🤬) to już czuję pismo nosem.
Planuję święta i kończę embargo na chłopa, a ciąża zaczyna mi momentami latać koło pióra. Ale tak pozytywnie, bo mam klawe życie i jak mi w 2024 lekarze ciąży nie zrobią, to pożegnam ten rozdział i wrócę do pozarozrodczego trybu „mogę wszystko i właśnie nadchodzę”.
Dzięki, że pytasz, to bardzo miłe.
Moje kciuki masz o 11:15 zapewnione. Ba, ja już trzymam za idealne parametry jajka/jajek ✊🏻 Mają z tego być dwie kreski jeszcze w grudniu i aktualnie nie przyjmujemy innej opcji 😏
siesiepy, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm -
KarolinaAnastazja, kciuki za jajeczka ✊
Lipcowa, u Was za wizytę ✊
Jo_ana, za bezbolesny zastrzyk dzisiaj i już powoli zaczynam trzymać za jutro ✊
Bambi, płacz ile potrzebujesz 🥺 Wiadomo, że te Święta nie będą piękne i takie jak marzycie, ale mam nadzieję, że to już ostatnie z najgorszych, a kolejne będą coraz piękniejsze ❤️🩹 Dobrze, że chociaż jest wykończenie jako odskocznia. Mam nadzieję, że grudzień Wam szybko zleci, a potem już będzie z górki w nowym roku ✊🍀
Najlepsze, że zaczęłam się na wszelki wypadek do tych ćwiczeń i masaży przykładać w końcu 😂🙈
Paprota, jakieś objawy pękających pęcherzyków? Jak się czujesz? ❤️🤞
Amunicja, kiedy wyniki planowo? ✊
Zosis, każda nowa sytuacja taka jest, najważniejsze, że jesteście razem w domu, pod kontrolą, a reszta się poukłada 🥹❤️🩹 Jak mąż w domu i na budowie? Ty to masz pewnie zakaz wstępu 😅
Siesiepy, piękne 😍 Czekam z utęsknieniem aż się się u Was wszystko poukłada i wrócisz do elaboratów ❤️🩹🍀
Czekamy na kolejny zastrzyk o 13, w międzyczasie prawdopodobnie USG i się okaże co dalej. Bąbel leniwy jak zwykle, przynajmniej on się wyśpi przed wielkim dniem 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2023, 09:07
Paprota9418, Angi90 , siesiepy, Lipcowa lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Beezi jakoś tak nie hah myślałam że po zastrzyku będzie to bardziej spektakularne :0
Ale wczoraj kuły jajniki na zmianę i bolało podbrzusze a dzisiaj już jakby nic
Plamić przestałam już wczoraj.
Faktycznie leniwiec ale spokojnie rozkręci się jak będzie na świecie🫂🤞
A Ty jak się czujesz ? -
KarolinaAnastazja, Lipcowa, kciuki za wizyty. 🤞🤞
Jo_ana u Was IUI jutro? 🤞
Siesiepy, podziwiam za tyle talentów.🤩
Beezi, kciuki ciągle zaciśnięte za Bąbla. Niechże już Matki nie stresuje. Ale się jaram, jak pomyślę, że za chwilę będziecie razem. Czekam jak na swój poród. 🥰🤞
Z budowy pogonić się nie dałam, ale... Moja obecność ogranicza się do grzania dupki przed kominkiem i dotrzymywania towarzystwa. 🤣 Stary nie pozwala mi nawet zakupów nosić. 🤦♀️ I generalnie bardzo uważa. Nie ma co gadać, przestraszył Go ten szpital...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2023, 09:49
Mart768, Angi90 , Nataliii, siesiepy, Beezi, Emka06, Lipcowa, moonflower, aśś, KoKos, Paula29, Kil lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
KarolinaAnastazja wrote:Jeju ile naprodukowaliście, szok!! 🫨
Ale staram się być na bieżąco i nadrabiam szał pał piątkowy w rękach trzymając prezenty bo jeździmy z moim M po dzieciaczkach 🎅🤶
Paula- dobrze, że wiecie na czym stoicie, że idziecie do przodu to najważniejsze
KoKos dziwnie, że nie masz podglądu w trakcie stymulacji, może podpytaj lekarza dlaczego, albo skocz sobie do innego na kontrolę?
Siesiepy super Pani Koordynator, bardzo cenie takie podejście ludzi 😊😊
Emka pół kciuka? Ja tam trzymam dwa, jakieś cudne światełko w tunelu u Ciebie 😘
Bubu tak myśląc na chłodno. Nie lepiej wziąć antybiotyki i odpocząć z 2cykle? Wiem, że to dla staraczki jest problematyczne, ale głową jest tu przyszłej mamy bardzo ważna🩷
Paprota choineczka już stoi, a gdzie te ciepłe skarpeteczki i herbatka na fotce? 🤞🤭
Lipcowa, czekamy na wieści z jutrzejszej wizyty. Co tam u Naszej dinodzieeczynki słychać 🩷
Amunicja co tam u Ciebie?🤗
Jutro u Nas podgląd jaj, 3majcie kciuki aby coś szło ku dobremu 🙂
🌲Pięknego weekendu 🌲34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
Cześć dziewczynki!
Nie nadążyłam wczoraj za Wami 🙈
KarolinaAnastazja kciuki 🤞🤞 są, czekamy na gotowe jaja🤩
Beeeezzziii! Śpiewająco miało być 😏 Szlaban na internety moja Droga ☝️ A teraz odsypiaj tą nockę 😘do 13-masz czas, bo potem Bąbel może być już z Tobą 🫂
Kill, bardzo mi przykro, że wyszło jak wyszło,ale uważam, że lepiej, że wyszło zamiast tak bujać w niewiedzy totalnej 🫂Przytulam do❤️🩹 Lekarz wydaje się być bardzo konkretny 👌Zobacz-masz plan, ścieżkę i oby była ona krótka ✊🍀
BuBu, Bambi tulę Was dziewczyny 🫂❤️🩹
Zosis, Stary ma 💯 racjii ☝️❤️ Słuchaj się go i nie dźwigaj nic zupełnie. Czy Twoje zadyszki ustąpiły zupełnie? Jak się czujesz poza nogą? Nogi pamiętaj trzymaj w górze jak jesteś w pozycji leżącej lub półleżącej, na tej budowie to ciężko 😅 Oprócz skarpety/rajstop przeciwzakrzepowych/przeciwżylakowych możesz miejscowo stosować liotony np Lioton 1000 lub maść z kasztanowca.
Siesiepy,jakie cudne 🤩✨
Lipcowa ✊czekam na foto Księżniczki 🤩i informacje, że wszystko z brzuszkiem w porządku ❤️
Wieczorkiem skoczyliśmy sobie po nasz prezent świąteczny, będzie teraz grane na pół wsi 🙈😂🎶
Dobrego weekendu 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2023, 10:15
Lipcowa, Kil lubią tę wiadomość
-
Karolina czekam na relację z podglądu jajec 🤞🤞🥚
Lipcowa pokaz foteczka dzidziutka ❤️
Zosia Stary się sprawdza i to bardzo dobrze ! ❤️🤞
Jo_ana jedziecie z tym koksem ! 🤞❤️🤞
Bambi, Bubu 🫂 nie jestem sobie w stanie wyobrazić przez co przechodzicie 😤😤
U mnie dzisiaj tak :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2023, 10:28
Angi90 , KarolinaAnastazja, Beezi, Lipcowa, KoKos, agentka93, Kil lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w sobotę 🤗
Karolina kciuki za jajca ✊🏻✊🏻 mam nadzieję, że już będą gotowe i iui będzie w poniedziałek.
Lipcowa dla Was również kciuki na pokładzie ✊🏻 laleczka na pewno pięknie rośnie.
Zosis tak u nas iui jutro o 10:15
Paprota choinka mega 🤩🤩 dbaj o siebie, niech się tam kluje mały kropuś 🍀
Beezi ja już zaprowiona w boju z tymi zastrzykami 🥴
Te zastrzyki z penów nie są takie złe, więc luzik mam z tym, gorsza będzie heparyna… to mój zużyty arsenał, zbieram na pamiątkę.
A jak u Ciebie ? Jak samopoczucie coś się dzieje ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2023, 11:03
Paprota9418, Lipcowa, KoKos lubią tę wiadomość
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
9+6 CRL 2,91 cm bobisia 🥹
🔜 sztuczna menopauza -
Paprota, piękna choinka 🤩 jak się czujesz? Stópki ciepłe? Teście dziś wpadają?
Emka, zwrot akcji ✨ Uwielbiam jak jesteś w takich nastroju 🤩Trzymam kciuki ✊✊mocnooo!🍀❤️
KoKos, dziewczyny wszystko już Ci napisały. Lekarz działa, ale to podejście jest takie olewawcze🤨 To Twoja pierwsza stymulacja i trochę nie rozumiem dlaczego tak Cię zostawił,zamiast podglądać jak ona w ogóle na Ciebie działa. Czy rosną, jak szybko rosną jajeczka, czy same pekną jak będą silniejsze? Cały obraz tego procesu podgląda się przecież na USG. Może spróbuj tam zadzwonić i poprosić o ten monitoring jednak? A co możesz? W ostateczności możesz umówić się do kogoś innego na podgląd, skoro dr to wisi to przynajmniej sama będziesz wiedzieć. Przytulam Cię 🫂❤️
Mart, jak się czujesz Mamo? Przeszło już?🫂❤️Paprota9418, Emka06, KoKos lubią tę wiadomość
-
Paprota, okład z pieska najlepszy 😍
Ale u Zosi widzę, że też iście świąteczne klimaty 😂❤️ Stary ma rację, słuchać się go proszę!
Jo_ana, kiedyś popatrzysz na te zastrzyki i stwierdzisz, że było cholernie warto ✊🍀 Bubu, mam nadzieję, że u Ciebie też w końcu wyjdzie słońce i okaże się, że to wszystko prowadzi do celu ❤️🩹
Angi, co to za sprzęt grający sobie sprawiliście?
U nas wielki dzień jeszcze nie dzisiaj, planowo jutro też nie. Jest stabilnie, jesteśmy pod opieką, więc na razie kontrolujemy USG i KTG, czekamy do 24h po drugim zastrzyku. Żeby jutro było cięcie to musi się coś wydarzyć, szykujemy się na pierwszą połowę tygodnia, bo waga szacunkowa dzisiaj mniejsza niż wczoraj.Paprota9418, siesiepy, Angi90 , Emka06, Lipcowa lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Angi90 przyjechali już wczoraj, spędziliśmy fajny wieczór grając w planszówki, a teraz właśnie zbieramy się do muzeum obwarzanka a potem na Jarmark
Uwielbiam ciepłe skarpetki więc mam ich cały arsenał
Mąż zrobił i rosół i zupkę rybną więc jest w czym wybierać
Jo_ana jak się czujesz ? Jak nastawienie na jutro ? 🤞
Zdecydowanie jak się wreszcie uda te zastrzyki będą pokazywały jaka musiałaś stoczyć walkę a z drugiej strony jak popatrzysz na maleństwo będziesz wiedzieć że było warto
Beezi a Ty jak się czujesz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2023, 11:17
Angi90 lubi tę wiadomość
-
Prawy 20mm
Lewy dogania coś 16mm
IUI 12 w poniedziałek
Zastrzyk dzisiaj o 23.30 🥹
Myślicie ze tez z lewego dogoni ? Czy będzie z jednego jaja tylko?siesiepy, Angi90 , Zosis, Paprota9418, Emka06, Beezi, Marti27, Lipcowa, aśś, KoKos, Bambi92, Paula29, Kil lubią tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:Prawy 20mm
Lewy dogania coś 16mm
IUI 12 w poniedziałek
Zastrzyk dzisiaj o 23.30 🥹
Myślicie ze tez z lewego dogoni ? Czy będzie z jednego jaja tylko?walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
🌈naturals 🙈
30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat