X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pry cieszę się, że czyściutko u ciebie! Ja stosuje sanprobi i nie kombinuje, mój organizm go bardzo toleruje i zamawiam na allegro -jest taniej jak w aptece

Rozala matko masza, miło, że wróciłaś do Nas. Juz wszystko ok?
    Czego uczysz dzieciaczki? Jakie roczniki? 😀

KoKos co tam słychać? 😘😘😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2023, 09:32

rozalaa, Bellinda lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 28lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 30lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam. <3
    Kciuki naprawdę mają moc. Jesteście wszystkie kochane i mam ogromnego wzrusza.

aśś nie rozumiem nigdy takich osób i chyba nie zrozumiem, co nimi kieruje jak gadają takie głupoty.

Emka oj zdecydowanie tak sądzę, że każdą, nawet najtrudniejszą chwilę będziemy starały się celebrować.

Kil, ma bardzo dużą koncentrację, ile tej próbki było? Ile czasu abstynencji? Myślę, że nie ma tragedii patrząć własnie na ta koncentrację, a resztę powinno udać Wam się wykoksować. :)

Karolina trzymam! :)

Paprota za Ciebie również!

Beezi Ingaś jest cudowny!Cześć maluszku!

Paula ja bym jednak jeszcze jutro dosikała.

Lipcowa ulga jest zdecydowanie. <3

KoKos Zośkę bolała mocno głowa przy drugiej stymulacji letrozolem pod IUI. Pierogi już polepione, bigos trzeba za to zrobić i bombki z piernika, nie mogę się zebrać ehh. :D

rozalaa dobrze Cię widzieć <3 Dzieje się, owszem, ale jak widać - mamy już światełko w tunelu.

Pfry dobrze wiedzieć że u Ciebie też już powoli widac brzeg! Ostatnio myślałam właśnie o Tobie i trzymam kciuki za biopsję!

Mart768, Emka06, KarolinaAnastazja, Lipcowa lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
    🌈naturals 🙈
    30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9

~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat
  • jo_ana Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KoKos wrote:
    To przynajmniej tyle, masz z bańki ☺️ a słuchaj, też Cię boli z tej strony dokładnie co masz owulację? Bo u mnie to jestem w stanie idealnie rozpoznać, pomijając fakt, że 90% owulacji z lewego 🙄

Tak zawsze mnie boli strona z której jest owulacja, a w szczytowym momencie ten ból się rozchodzi aż na krzyże/plecy.

Trombofilia
    Rozjechane cytokiny
    Cross match 29,9%, allo mlr 0%

Od 01/2021 starania naturalne
    11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔

Od 2023 starania w klinice
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
    02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
    09/06 (S) V FET ❄️
    6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
    17 dpt bhcg 5633
    24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
    7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
    9+6 CRL 2,91 cm bobisia 🥹

🔜 sztuczna menopauza
  • Amunicja Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy
    Wielki kamień serca. Wątek zrobił zbiorowe UFFFF!!

- - - -
    Baza do Sandry.
    Sandra, zgłoś się. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze.

Pozwólcie, że dzisiaj ja rozniosę poranną kawusię. Smacznej! I czarującego wtorku, Szanowne Panie 😏

RinTinTin, aśś, Beezi, Kil, Paprota9418, jo_ana, Emka06, Angi90 , KarolinaAnastazja, Lipcowa, Mart768, siesiepy, Marti27, KoKos lubią tę wiadomość

🙋🏼‍♀️
    AMH 2,2
    regularne cykle, potwierdzone owulacje
    jajowody drożne
    hormony w 3 dc ✅
    krzywe glukozowa i insulinowa ✅
    histeroskopia, CD138 ✅
    TSH 1,05 (Euthyrox)

🙋🏻‍♂️
    teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
    pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
    fragmentacja ✅
    posiewy✅
    hormony ✅
    brak żpn

Po 22cs:
    02.2024 IVF 2x❄️
    I FET 22.05.2024👎🏻
    II FET 18.06.2024 ✨
    6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
    8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
    10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
    27dpt zarodek z bijącym ❤️
    niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕

02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm
  • Kil Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beezi jaki cudowny chłopiec <3 Piękne dzieciątko stworzyliście hihi :)

Pfry cudownie, że u Ciebie czysto!:) przypomnij mi co na te jelita brałaś, że się uspokoiły?

Siesiepy tak jak Lipcowa napisałą, dziwnie to brzmi ale to super wieści <3 i fajnie, że się w końcu wyspałaś ;)
    Na wynikach piszę, że to było 7 dni => nie za dużo? nie piszę ile w sumie było próbki, tylko ile na ml i ile w całości =/ mnie to bardziej też martwi ruch postępowy 20% gdzie norma od 32%...

KarolinaAnastazja jaki piękny świąteczny klimat<3 szkoda, że za oknem śnieg poszedł się.... =/

Czy wy też jesteście dzisiaj takie padnięte? Jak mi się chce spać... a wczoraj łeb nawalał =/

Ona: 35
    On: 32

16.01.2024 - 13 dpo - ⏸️🫶
    17.01.2024 - beta-HCG: 189 mlU/ml, Prog 26,1 ng/ml
    19.01.2024 - beta-HCG: 565 mlU/ml, Prog 21,7 ng/ml <3
    01.02.2024 - 0,42 cm mikro człowieczka <3 6t1d
    22.02.2024 - 2,4 cm Miśka <3 9w1d
    18.03.2024 - prenatalne Łódź
    21.03.2024 - kolejna wizyta

preg.png
  • RinTinTin Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokos mnie po letrazolu bolała głowa, więc to jest raczej normalne.

Dzisiaj wracam z pracy, pakuję walizy i wyjeżdżamy. Więc będę trochę mniej aktywna (albo wcale 😆). Obiecuję po powrocie wstawić jakieś fotki 😁

Dobrego dnia dziewczyny! 🌞

Kil, jo_ana, KarolinaAnastazja, Lipcowa, KoKos lubią tę wiadomość

26 cykli starań naturalnych ❌
    05.23 💔

EF IVF
    05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
    06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌

09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
    📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
    23.09.24 zabieg

🙋🏻‍♀️35l🙋🏼27l

📈POF
    AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09
  • Frutellka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Pory cieszę się, że czyściutko u ciebie! Ja stosuje sanprobi i nie kombinuje, mój organizm go bardzo toleruje i zamawiam na allegro -jest taniej jak w aptece

Rozala matko masza, miło, że wróciłaś do Nas. Juz wszystko ok?
    Czego uczysz dzieciaczki? Jakie roczniki? 😀

KoKos co tam słychać? 😘😘😘

Ja też biorę Sanprobi ale ostatnio dowiedziałam się na konsultacji, że powinnyśmy sobie zmieniać co 2 miesiące nawet w ramach tej samej marki bo San probi ma różne probiotyki i nawet w ramach tej samej marki ;)

KarolinaAnastazja, KoKos lubią tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalka, no hej! 😘 Opowiadaj jak wizyta 😊

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane

2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV

04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
    05/2025 - mezoterapia jajników

ANA 1, ANA 2, AOA ➕️

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • Zosis Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie we wtorek!
    Widziałam, że byłam wywoływana, ale... Przepraszam Laski, nie ogarniam życia na tym zwolnieniu. Czytam Was na bieżąco, ale nie jestem w stanie odpisać. No, dzisiaj się trochę zebrałam. Nie wiem, ale czuję się strasznie tym wszystkim przygnębiona. W sensie tym zwolnieniem, bezczynnością, wizją powrotu do pracy dopiero za min. 1,5 roku, jakoś mnie to wszystko strasznie uderzyło. I wiem, nie mam na co narzekać - pensja wpływać będzie, będziemy mieli za co żyć, a do tego spełnia się moje największe marzenie, marzenie o dziecku, a ja tu popadam w stany deprsyjne... Aż głupio mi tu Wam o tym pisać. :( Dlatego też się trochę wycofałam i się nie odzywam...

Ah, KarolinaAnastazja, pytałaś o nasz kominek. Nie jest przy oknie, na zdjęciu tylko tak wygląda. :) Kominek jest centralnie na środku salonu i będzie (prawdopodobnie) obudowany czerwoną cegłą po prostu.

KoKos, mnie bolała strasznie głowa po letrozolu, ale to tak STRASZNIE, momentami nie wiedziałam, gdzie jestem. Z ciekawostek - tylko przy drugiej stymulacji, bo przy pierwszej była jedynie mocnoooo senna, więc też nie wiem, od czego to dokładnie zależy.

Jak tam nasze dziewczynki po IUI? Jak się czujecie? KarolinaAnastazja, paprota, Jo_ana?

Aśś, czytałam Twój wpis o koleżance chyba ze trzy razy i nadal nie rozumiem. Jeszcze jakiekolwiek zrozumienie miałabym może, gdyby dziewczyna nie wiedziała o Waszych staraniach, a ona mając tę wiedzę... No ludzie za grosz nie mają wyczucia.

Pfry, świetnie wiadomości! :) W końcu wychodzicie na prostą. Kciuki na kontrolną biopsję.

Beezi!! Ingaś jest cudowny! Takie maleństwo... Rozpływam się. Niech się chłopak tam wygrzewa, ile trzeba, Ty nabieraj w międzyczasie sił i za chwilę będziecie się sobą cieszyć. Jak Stary?

Rozalaa, dobrze, że wracasz na właściwe tory i do nas. Brakowało Ciebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2023, 08:57

justme lubi tę wiadomość

👩‍🦰35 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia masz prawo być przygnębiona zwolnieniem i ograniczeniem aktywności to normalne i nie rób robię z tego wyrzutów sumienia :*
    Moze pomysł jakiś “robótek “ albo puzzli dałby radę żeby chociaż trochę zająć Twój czas i żebyś nie miała poczucia bezsilności? :*
    Przytulam Cię bardzo mocno ❤️
    Może warto też z kimś o tym porozmawiać ?

Mnie cały czas boli podbrzusze i trochę mnie to martwi. To nie jest taki ból na przeciwbólowy ale cały czas czuję.
    Po wczorajszej wizycie doktor powiedziała że wszystko jest tak jak powinno..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2023, 09:33

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png

Wysłany: 12 grudnia 2023, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frutellka wrote:
    Ja też biorę Sanprobi ale ostatnio dowiedziałam się na konsultacji, że powinnyśmy sobie zmieniać co 2 miesiące nawet w ramach tej samej marki bo San probi ma różne probiotyki i nawet w ramach tej samej marki ;)

Oo dobrze wiedzieć ! I w sumie robiłam to nieświadomie, bo co było na promocji w Internecie to brałam ale wszystko sanprobii, zielone, czerwone, niebieskie... :D

👱‍♀️ 28lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 30lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀

age.png

Wysłany: 12 grudnia 2023, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paprota9418 wrote:
    Zosia masz prawo być przygnębiona zwolnieniem i ograniczeniem aktywności to normalne i nie rób robię z tego wyrzutów sumienia :*
    Moze pomysł jakiś “robótek “ albo puzzli dałby radę żeby chociaż trochę zająć Twój czas i żebyś nie miała poczucia bezsilności? :*
    Przytulam Cię bardzo mocno ❤️
    Może warto też z kimś o tym porozmawiać ?

Mnie cały czas boli podbrzusze i trochę mnie to martwi. To nie jest taki ból na przeciwbólowy ale cały czas czuję.
    Po wczorajszej wizycie doktor powiedziała że wszystko jest tak jak powinno..

Paprota, skoro jest wszystko ok to się nie martw. Może bejbiki się u Ciebie tam kokoszą i dlatego tak Cię pobolewa! Wypoczywaj i pij herbatkę ! 💗
    Mnie brzuch nie boli, ale czuje kucie jajników takie na przemian. Dziwne uczucie bo mało kiedy je tak odczuwam-wiem, że są :D

Paprota9418 lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 28lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 30lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀

age.png

Wysłany: 12 grudnia 2023, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kil wrote:
    Beezi jaki cudowny chłopiec <3 Piękne dzieciątko stworzyliście hihi :)

KarolinaAnastazja jaki piękny świąteczny klimat<3 szkoda, że za oknem śnieg poszedł się.... =/

Czy wy też jesteście dzisiaj takie padnięte? Jak mi się chce spać... a wczoraj łeb nawalał =/

Wczoraj chyba było coś z ciśnieniem, rozmawiałam wczoraj z mama, babcią i szwagierkami - wszystkie bolała właśnie głowa... 🫡🤨

A z tym śniegiem to mi smutno bardzo!!! ciapa, plucha, błotko...wszystko w jednym... brrr... dobrze, że chociaż w domu vibe świąt jest 🎄

Kil lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 28lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 30lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀

age.png

Wysłany: 12 grudnia 2023, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis wrote:
    Witajcie we wtorek!
    Widziałam, że byłam wywoływana, ale... Przepraszam Laski, nie ogarniam życia na tym zwolnieniu. Czytam Was na bieżąco, ale nie jestem w stanie odpisać. No, dzisiaj się trochę zebrałam. Nie wiem, ale czuję się strasznie tym wszystkim przygnębiona. W sensie tym zwolnieniem, bezczynnością, wizją powrotu do pracy dopiero za min. 1,5 roku, jakoś mnie to wszystko strasznie uderzyło. I wiem, nie mam na co narzekać - pensja wpływać będzie, będziemy mieli za co żyć, a do tego spełnia się moje największe marzenie, marzenie o dziecku, a ja tu popadam w stany deprsyjne... Aż głupio mi tu Wam o tym pisać. :( Dlatego też się trochę wycofałam i się nie odzywam...

Ah, KarolinaAnastazja, pytałaś o nasz kominek. Nie jest przy oknie, na zdjęciu tylko tak wygląda. :) Kominek jest centralnie na środku salonu i będzie (prawdopodobnie) obudowany czerwoną cegłą po prostu.

Jak tam nasze dziewczynki po IUI? Jak się czujecie? KarolinaAnastazja, paprota, Jo_ana?

Zosiu, masz prawo do złego stanu asocjalnego, to jest w 100% normalne. Zmienia się życie i to tak dosłownie w większości dziedzin. Coś co było przez Ciebie wytworzone, wypracowane nagle zostało odcięte i musisz odnaleźć na nowo drogę. To jest zrozumiałe.
    Ściskam Cię, abyś jak najszybciej zaaklimatyzowała się/ przyzwyczaiła do nowego stanu rzeczy. Abyś odnalazła się w nowej- dosłownie rzeczywistości. Będzie jeszcze pięknie Zosiu! 💗😘😘

Co do kominka to czekam na efekt, właśnie się zdziwiłam, czy tak blisko okna postawiliście komin...jaka jest wizja na to... 😁

Co do mojego stanu, to dziękuję, że pytasz ♥
    Czuje się bardzo dobrze! Od czasu do czasu czuje jajniki jak na przemiennie mrowią/ szczypią 🤔🙂
    Nie odczuwam żadnych innych dolegliwości.
    Stary dba o mnie jak wariat, w szoku jestem, że ma takie cudne podejście. Dzisiaj rano "a może pośpij jeszcze", głaskał po brzuchu i mówi "Cześć Wam, piękności moje" 🥹

Nakręcił się bardzo, jakby wiedział... trochę mnie to przeraża, mam mieszane uczucia, ale może to jest klucz do sukcesu, myśleć pozytywnie ?🤔

Okaże się za 13 dni 🤞😁

siesiepy lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 28lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 30lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀

age.png
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Paprota, skoro jest wszystko ok to się nie martw. Może bejbiki się u Ciebie tam kokoszą i dlatego tak Cię pobolewa! Wypoczywaj i pij herbatkę ! 💗
    Mnie brzuch nie boli, ale czuje kucie jajników takie na przemian. Dziwne uczucie bo mało kiedy je tak odczuwam-wiem, że są :D

Staram się :) ale przed IUI przeczytałam wszystkie wątki o IUI i jakoś tak ciężko myśleć pozytywnie :(
    Za to mój mąż tak jak Twój jest totalnie pewny że się udało i też mi powtarza że jak czuję brzuch to znaczy że coś się tam dzieje :)
    Nie wiem co oni mają z tym gadaniem do brzucha ale to jest mega słodkie 🥰

KarolinaAnastazja, siesiepy lubią tę wiadomość

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki!! ale za oknem ponuro!!!!! normalnie masakra!!
    Ja witam się przy porannej kawie - tak tak pierwsza kawa od pewnie miesiąca... ale stwierdziłam że jak bez niej wymiotuje to ona nic nie zmieni 😁 zjadałam też pączka 😁 zobaczymy bo takich smaków jeszcze dzidzion nie próbował 😅 zasadniczo wbrew nomenklaturze to poranne mdłości najbardziej męczą mnie popołudniu i wieczorami...

odkąd jestem w ciąży mam takie intensywne sny jak tylko zamknę oczy że można by było książkę napisać... intensywne sny były dla mnie głównym wyznacznikiem owulacji czy nadchodzącej @ więc ewidentnie moje hormony dają się tu we znaki

rozala, cieszę się że jesteś!!!

Zosiu masz prawo do gorszych dni bo jednak Twoje życie dość niespodziewanie przewróciło się do góry nogami, właśnie rozmawiaj z nami i pisz! po to tu jesteśmy!
    szczerze ja gdybym pracowała normalnie na etacie a nie na własnej działalności gdzie mam dużoswbody i luźne godziny pracy, pewnie przy tych moich wymiotach też musiałabym iść na l4!

KoKos mnie tez po letrozolu bolała głowa, zresztą ból głowy jest chyba najczęstszy w wymienionych skutkach ubocznych.

siesiepy czuć u Ciebie powiew ulgi! Kamień z serca!! ja i kropek (czyli kciuków cztery nie licząc stóp, bo ze stopami osiem) trzymamy mocno kciuki za wyjście na prostą Twoją i Bubu - naszego mędrca genetyka wątkowego 😘😘 moje serca dwa są przy Was!!!

no i tak kończąc wywód zjadłam kolejnego pączka... oby miłościwie mną panującemu posmakowało 😉

Paprota9418, siesiepy, KoKos lubią tę wiadomość

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalaa cytując klasyka "dobrze, że jesteś" ❤️
    Stęskniłyśmy się za Tobą 🥰
    Będziesz miała więcej to opowiedz więcej co słychać 😊

Pfry 🥳🥳 super, że czysto 😊 kolejny krok naprzód 🍀 powodzenia i niezmiennie trzymam za kciuki 🤞🏻🤞🏻

Zosis masz prawo do tych wszystkich emocji - raz, że czeka Cię życiowa rewolucja, a dwa - hormony robią swoje 😘
    A nie masz do kogo wybrać się chociaż co jakiś czas na kawę? 😊 Wbrew pozorom ciąża zleci bardzo szybko 😊 na necie jest test ryzyka depresji poporodowej - zerknij sobie w wolnej chwili, tak dla spokojnej głowy 😊

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻 1

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻 Piotruś

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis tulę i rozumiem, u mnie jest podobnie, mam straszne wahania i momentami bardzo się cieszę, ale w pewnym momencie miałam taki zjazd, że musiałam to ogarnąć na terapii. Do tej pory nie mogę się pozbyć poczucia, że coś jest nie tak - w sensie nie że coś nie tak z ciążą, ale że źle włożyłam jakiś puzzel w układance mojego życia i mam dyskomfort.

Kokos z tego co widziałam na forum to sporo dziewczyn miało bóle głowy po letro, więc to chyba jakiś popularny efekt uboczny…

Siesiepy ogromne uff ❤️ tulę mocno. 🫂

Rozalka fajnie że wróciłaś, chociaż przyznam się, że w pierwszej chwili nie rozpoznałam Cię po tym awatarze xD

Paprota, KarolinaAnastazja ja już zaciskam kciuki i przebieram nogami z niecierpliwości na myśl o waszym testowaniu :D 🤞🤞🤞

Sandra gdzie się podziałaś? Jeśli podczytujesz to wysyłam Ci tulaska 🫂

Bialekk a co u Ciebie? Widzialam, ze bylas wpisana na testowanie na poczatku grudnia, wszystko u Ciebie okej? Daj znać jak się masz 😘

Moon tak, te sny są tak megawyraziste 🙈 zawsze mialam bardzo rozbudowane sny, ale teraz to juz jest jakis kosmos, czuję zapachy których nie ma, czuję że dotykam ludzi i rzeczy których nie ma, ale te faktury są tak wyraziste, ze w sumie zaczynam sie zastanawiac co ja tak naprawde macam przez sen 😅

Pfry fajnie, że się pojawiłaś z dobrymi wieściami, to już jest konkretne światełko w tym staraniowym tunelu 🫂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2023, 10:36

Paprota9418, siesiepy lubią tę wiadomość

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane... Któraś ma może doświadczenie. Teściowa ma covid. Widzieliśmy się z nią w niedzielę. Jedliśmy, piliśmy drinki.
    Kiedy mogę spodziewać się że testy będą wiarygodne?

Nie wiem co mam robić, miałam sobie załatwiać na cito skierowanie na ten zabieg w tym roku uhh.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
    🌈naturals 🙈
    30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9

~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat
  • Bambi92 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2023, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Ja zaraz druga ☕ Tyle rzeczy sobie odmawiam, że kawy nie mam zamiaru odpuścić 😉

Siesiepy myślę, że możesz zrobić dzisiaj i jutro dla pewności. A termin zaklepuj tak czy inaczej. Jak się rozchorujesz, to przecież nie wpiszą Cię na czarną listę. Normalna sprawa. Teraz covid nie jest już taki zakaźny i ostry, więc wierzę że nic nie złapałaś 😉 Bierzemy tyle supli, powinna być odporność zrobiona 😊

Pfry 🥳 słychać jak Ci spada kamień z serca 😊 super, że nareszcie możecie ruszać.

Sandra, ja też myślę o Tobie już ze dwa tygodnie (od kiedy dostałam receptę na antybiotyk to już całkiem intensywnie). Daj znać nawet jak jest źle Kochana.

Zosia to normalne, jak się czujesz. W pracy człowiek czuje się potrzebny, a w domu to jakoś mniej 😜Przynajmniej ja tak mam. Wiem, że to turbo głupie, bo rodzina ważniejsza ale i tak na L4 na przykład nie umiem się odnaleźć. W takich wypadkach uciekam w książki, może Ci coś wysłać ? 😉 Czy ten awans, który miałaś dostać, dostał ktoś inny ?

Moonflower jedz pączki na zdrowie, inni nie mogą to Ty korzystaj 😜

Rozalaa co to za dół Cię wciągnął, że tak długo Cię nie było? 🫂

Paprota, Karolina Anastazja jo_ana 🤞🍀 Też bym bardzo chciała, żeby Wasze kreski wjechały nam tutaj przed świętami 😊 w sumie czemu ma się nie udać? Moim zdaniem nie ma co porównywać naszego dinusiowego przygotowania do iUI z tymi, co podchodzą w klinikach tak "z marszu". Myślę, że tutaj będzie dużo lepsza statystyka niż 1/10.

siesiepy, Mart768 lubią tę wiadomość

Ona: 32 lat, On: 33 lat, Starania od 1.2022

💃
    ✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
    ❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej

🕺
    ❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.

⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
‹‹ 513 514 515 516 517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ