X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2024, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jo_ana rozumiem Twoje nastawienie. Ale kto wie może to będzie właśnie Wasza największa życiowa niespodzianka? 😊

Bambi a duża ta zmiana?
    Trzymam kciuki za pozytywny finał 🤞🏻🍀

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Paucia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2024, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Dinusie ❤️
    Od czasu do czasu Was podczytuje i nieustannie trzymam za WSZYSTKIE kciuki! Raz jeszcze gratuluję Moon,Lipcowej ♥️ niech Wasze maluszki pięknie rosną w brzuszkach 😁🥰 pogłaszczcie brzuszki od Ciotki Pauci!:)

Sandra wspaniale,że jesteś ♥️ myślę o Tobie cieplutko 🤗

Siesiepy, Angi, Rozalaa, Emka, Niesia, Zosis i wszystkie pozostałe laseczki - przytulam do serduszka i trzymam mocno kciuki 🥰😘💕

Wysyłam Wam razem z Mikołajkiem w brzuszku (mamy 37+3 i ważymy 3100 - po dzisiejszej wizycie) dużo energii i miłości ❤️
    Wysyłamy link do dużego brzuszka 😁 czekamy na poród :) na razie synek nie jest chętny jeszcze do wyjścia z brzuszka :) na chwilę obecną mamy plan na SN,ale czas pokaże 🤗

Trzymam za Was wszystkie kochane kciuki i proszę o kciuki za nas! 💪🥰💕😍♥️

https://ibb.co/BGPYv49

Mart768, Paprota9418, Emka06, KoKos, RinTinTin, rozalaa, Clausix, moonflower, Nataliii, Lipcowa, KarolinaAnastazja, Angi90 , Cukruś, Amunicja, Paula29 lubią tę wiadomość

12.2021r - 💒
    11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
    03. 2023 - CB 4t 💔
    29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
    30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
    6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
    14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
    07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
    20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
    17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
    preg.png[/url]
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paucia, piękny brzuszek ❤️ A jakie zgrabne nogi! 😍 Dziękuję za wsparcie i trzymam mocno kciuki za szczęśliwe rozwiązanie 😘
    Ps. Pozwolę sobie w imieniu Zosi przekazać, że ona też już jest po tej drugiej stronie mocy🤰🏼❤️

Paucia lubi tę wiadomość

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane

2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV

04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
    05/2025 - mezoterapia jajników

ANA 1, ANA 2, AOA ➕️

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • KoKos Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moon, Marti jakie duże już te wasze bąble, gratuluję chłopczyków 💚🥰

Emka06 trzymam kciuki za zielony koniec tego cyklu 🍀🍀

Angi90 spóźnione najlepsze życzenia urodzinowe!!! ☺️ Oby wszystkie plany i marzenia już wkrótce się spełniły 🤞🍀 super, że przebadałaś cycki i jest ok🔥😜

Gattina i jo_ana trzymam kciuki za pozytywne efekty kolejnych IUI 🤞🍀

Paula29 też spóźnione życzenia i kciuki za stymulację 🤞

Beezi piękny Ignaś 🥰 mam nadzieję, że zostanie łaskawy i grzeczny na dłużej albo i na zawsze 😜

Paprota, mam nadzieję, że wyniki wyjdą okej, że nie będzie to miało żadnych negatywnych konsekwencji, odpoczywaj i się tutaj nie stresuj, nie ma za co przepraszać 🫂🫂

KarolinaAnastazja miło słyszeć, że jest lepiej, mam nadzieję, że niedługo wróci na dobre dawne dobre samopoczucie i nastawienie do działania, każdy jakoś musi odnaleźć sposób na radzenie sobie w trudnych chwilach 🥺 mocno wierzę, że niedługo będziecie działać dalej i szybciutko wpadną dwie kreseczki 🍀☺️

Migotka_ kciuki za procedurę, oby tym razem się udało, jesteś mega silna, walczcie dalej 🍀🤞🔥🔥 i no ehh oby ten Twój Pan wróci na dobre tory...ja akurat na swojego totalnie nie mogę narzekać, jakby było odwrotnie to chyba też bym miała ochotę udusić 😜

aśś 🥺🫂 przykro mi, że się w pracy nie układa, ale faktycznie lepiej tak przejściowo bez pracy niż się katować, trzymam kciuki żeby się ułożyło 🍀 u mnie teraz też trochę nerwów, bo mąż szuka pracy i boję się, że też będzie z tym ciężko, niby dopiero zaczął, ale mam już dodatkowe zmartwienie 😓

Cukruś za HSG i mam nadzieję, że wszystko ruszy z kopyta 🍀🤞

Dzień dobry wszystkim, wpadłam tylko pozdrowić, życzę miłego dnia ☺️ muszę przyznać, że jak jest mnie mniej na forum to mniej myślę o ciąży, jest mi przez to lżej. Nie wiem o co chodzi, czy po tym letrozolu czy po prostu już czas i dodatkowe czynniki robią swoje, ale chyba mam lekką depresję. Staram się walczyć sama ze sobą. Trzymajcie się ciepło 🫂

Paprota9418, Mart768, Marti27, Emka06, Angi90 , Cukruś, gattina, Paula29 lubią tę wiadomość

Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
    2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
    3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
    Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
    🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
    6+1🥚4,4mm
    8+4 🐥 1,87cm
    12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
    15+4 🐔 około 10cm
    20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
    26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
    30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
    35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
    39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
    39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰

age.png
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paucia 🥰🥰 trzymam kciuki za Ciebie i Mikołajka 😍😍😍

ja się melduje po wizycie u doktorka, zrobił mi dokładnie takie samo usg jak ostatnio miałam genetyczne, chyba chciał się upewnić sam że wszystko jest ok.

No i on powiedział że siusiaka widzi wiec na 99% bedzie chłopak 😁
    Przesyłam na osłodę dnia kolejne zdjęcie kawalera... ja chyba tego siusiaka też widzę 🤣🤣
    jest 5 dni różnicy więc przyjmuje się że mniejsza niż tydzień różnica nie zmienia daty porodu więc zostaje 18.07

IMG-0341.jpg

Paprota9418, Paucia, Emka06, Lipcowa, Clausix, KarolinaAnastazja, Mart768, Angi90 , Cukruś, RinTinTin, migotka_, Nataliii, Amunicja, eM 🌺, agentka93, Paula29, Kil lubią tę wiadomość

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Paucia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moonflower wrote:
    Paucia 🥰🥰 trzymam kciuki za Ciebie i Mikołajka 😍😍😍

ja się melduje po wizycie u doktorka, zrobił mi dokładnie takie samo usg jak ostatnio miałam genetyczne, chyba chciał się upewnić sam że wszystko jest ok.

No i on powiedział że siusiaka widzi wiec na 99% bedzie chłopak 😁
    Przesyłam na osłodę dnia kolejne zdjęcie kawalera... ja chyba tego siusiaka też widzę 🤣🤣
    jest 5 dni różnicy więc przyjmuje się że mniejsza niż tydzień różnica nie zmienia daty porodu więc zostaje 18.07

IMG-0341.jpg

Mooooon,ale słodziak! 🥰 Zasili męskie grono razem z Mikusiem haha :) wszystkiego,co najlepsze dla Was Kochana! 🥰

Emka,dziękuję ❤️ wooow i olbrzymie gratki dla Zosis 💪❤️😍

moonflower, justme lubią tę wiadomość

12.2021r - 💒
    03. 2023 - CB 4t 💔
    preg.png[/url]
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paucia jaki piękny brzuszek 🥰
    Jak się czujesz, jak nastawienie na pierwsze spotkanie z synkiem? 😊

Moon ja też chyba widzę 🤭
    Także przyklepane, będzie syn 😁

Paucia lubi tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

❄️ 4.2.2. ✨

age.png
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie wpadłam przywitać się w ten piękny, piątkowy dzień 😁 🥰
    Weekend już za rogiem, póki co rozdaje pachnącą kawkę ☕, herbatkę 🍵 i smoothie 🥤 no i lody🍨, bo kto na śniadanie zabroni 🤭

Dzisiaj na tt w pierwszym filmiku wyświetlił mi się cytat przy którym od razu pomyślałam o każdej z Nas 🥰

"Będziesz szczęśliwa - powiedziało Życie.
    Ale najpierw uczynię Cię silną."

🍀🍀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2024, 10:13

moonflower, Paucia, Paprota9418, Angi90 , Amunicja, agentka93, Emka06, Paula29 lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

❄️ 4.2.2. ✨

age.png
  • Paucia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Paucia jaki piękny brzuszek 🥰
    Jak się czujesz, jak nastawienie na pierwsze spotkanie z synkiem? 😊

Moon ja też chyba widzę 🤭
    Także przyklepane, będzie syn 😁

Widziałam też Twój brzuszek,jest piękny 💕💕 poczytywałam o Twojej teściowej...nic się nie przejmuj Kochana! Wszystkim 'doświadczonym' wydaje się,że wiedzą najlepiej,ale nie ma co się nimi sugerować! To Ty jesteś Mamusią swojej córeczki,masz instynkt i wiesz co jest dla Was najlepsze 🤗 to mega trudne,bo z jednej strony nie chce się kogoś urazić,ale warto postawić granice 💪 to Wasze życie,Wasze plany i marzenia i tylko Wy je będziecie realizować 🥰
    Trzymam mocno kciuki żeby wszystko się ułożyło ♥️

Oj,czuje się coraz gorzej 😁 taki graniczny był 35-36 tydzień...coraz trudniej nosi się brzuszek... ciężko wychodzić z domu,bo a to krzyż boli,a to kłuje krocze,także staram się oszczędzać...a to Mikołajek dość boleśnie się rozpycha:))

I nie mogę się doczekać spotkania z synkiem! Wszystko gotowe,czekamy tylko na niego ♥️ od 38+0 zacznę się bardziej ruszać,bo to już bardzo bezpieczny czas na narodziny,a trzeba spróbować jakoś rozruszać to wyjście smoka 😁😁 mam nadzieję,że się uda 💪💕
    Plan jest na SN,ale dopiero na IP okaże się,czy tak będzie,ponieważ mam dolną granicę normy jeśli chodzi o wielkość miednicy 🫣 i jak dzidzionek urośnie więcej niż do 3500 to być może będzie trzeba robić CC,bo miednica nie chce tak szybko rosnąć :))

Trzymam za Was kciuki kochane! ❤️🥰🤩

Lipcowa lubi tę wiadomość

12.2021r - 💒
    03. 2023 - CB 4t 💔
    preg.png[/url]
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Moon, też widzę 🤩🤭 To już oficjalnie Gratuluję rodzicom Synka!🥳 Jak Tatuś? Pewnie go już nie uciszysz😅📢

Migotka, czas start 🏁✊✊🍀💫 Wierzę, że się uda🙏❤️

Emka, cieszę się, że nic większego Ci nie dolega i wszystko działa✊ Dodatkowo podwójna owulacja zwiększa szanse🍀Ohh cisnę mocno 🤞🤞❤️

Lipcowa, jak się czujesz?Czy ostatnie informacje przyswoiłaś już na spokojnie?🫂 No tak tak, czerwiec. Nic wcześniej, ale też nie później☺️ Mąż oświadczył, że już ułożył sobie wszystko w głowie i jest mentalnie gotowy 🥰

Aśś, dbaj o siebie skarbie 🫂🥺 Uciekaj na L4 i zobaczysz co dalej. Wpadaj tu się wygadać, czekamy na Ciebie ❤️‍🩹

Paprota, bardzo się cieszę!🥹❤️ Kciuki za wizytę 🤞🤞🍀

Jo_ana, będę trzymała nadzieję za Ciebie!🫂✊✊Teoretycznie z każdą IUI szanse rosną, wierzę, że jeśli ma się wydarzyć to się wydarzy!🤞❤️

Bambi, piękny pęcherzyk 🥰🔥🔥 było? To dziś powtórka i czekamy 🤞✨Kiedy znowu będziesz podglądać co tam się dzieję na tej lewej stronie?

Kokos, przytulam Cię mocno 🫂 Jeśli odczuwasz ulgę, bo mniej myślisz to zrób sobie przerwę od forum. My nie uciekniemy. Wspieraj męża, ale nie pozwól, by to wszystko przygniotło Cię zbyt mocno i w razie czego odezwij się do jakiegoś specjalisty🥺❤️‍🩹

Paprota9418, Emka06, Lipcowa lubią tę wiadomość

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀
    ☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paucia😍 Matko kochana, jak pięknie wyglądasz🥹 Wcale się nie dziwię, że Ci ciężko, w ogóle nie urosłaś! Wszystko w brzuszek weszło!🤭 Ważne żebyście oboje byli bezpieczni podczas porodu, nie ważne w jaki sposób przebiegnie 🙏Miki ciotka już czeka na Ciebie🥰🤞🤞🩵

Powitałam Nelę Dzelli, ale widzę, że bliźniaczki też już na świecie!🥹🩷🩷 Pogratuluj im ode mnie proszę🥺

Paucia lubi tę wiadomość

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
    IVF '24🍀
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀

• Zosis Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dinusie w piątek. Ja się chętnie poczęstuję kawką. Słabo spaliśmy w nocy i odsypiałam do 9. 🙃 I pierwszy chyba raz pomyślałam, że dobrze, że jednak jestem na tym zwolnieniu to się przynajmniej wyspać mogę. 🙃

Beezi, Ignaś jest przesłodki!🥰 Ucałuj go również ode mnie. Nasz pierwszy mały Dinuś. 🥰

Paprota, każda z nas ma prawo do gorszego samopoczucia - tak na etapie starań, jak i na etapie ciąży. Nie przejmuj się tym i dbaj o Was. Super, że ta awidność wyszła dobrze. :) Oczywiście, trzymam kciuki za dzisiejszą, ostatnią wizytę w klinice. 🤞🤞

KarolinaAnastazja, dobrze że się odezwałaś. Oby akupunktura pomogła. 🤞 To straszne jest, jak stres wpływa na nasze organizmy i jak wiele szkód wyrządza.

Moon, jakie szpony. 🤩 Ja nie umiem w takie długie paznokcie, ale u kogoś zawsze mi się podobają. U Ciebie to już takie... Walentynkowe. 💖 I znowu się widziałaś ze swoim kawalerem. 🥰 Dzisiaj to Stary już pewnie pęka z dumy, co?

Emka, cieszę się, że leki nie odbijają się na Tobie jakoś negatywnie. Niezmiennie trzymam kciuki, żeby w końcu dały upragnione efekty. 🤞

Aśś, przytulam. 🧡 Pamiętaj, że ZAWSZE tu będziemy na Ciebie czekać, gotowe wspierać Cię najlepiej jak umiemy.

Bambi, super, że jest pęcherzyk. Mam nadzieję, że z Panem Bambi ostro podziałaliście. ;)

Migotka, no to startujesz. :) Kciuki zaciśnięte do czerwoności. ✌️ Pan Migotek / Muminek już się ogarnął?

Jo_ana, a Ty wiesz, że najtrudniej leczy się człowieka ze złym nastawieniem? Proszę tutaj nic nie przekreślać i działać zgodnie z zaleceniami lekarzy. W końcu dotrzesz do upragnionego celu. Wiem to.

Każda z nas dotrze.

Paucia, dziękuję. Cudowny ten Twój brzuszek, zakochałam się. 🥰 U Ciebie już za chwilę poród. Imię wybrane? Jak nastawienie?

A propo już alternatywnych metod radzenia sobie ze wszystkim w zasadzie. Słyszałyście kiedyś o refleksoterapii stóp? To podobno sztuka leczenia jeszcze ze starożytnego Egiptu i Chin. Mówi o tym, że na stopach znajdują się punkty, który odpowiadają za każdy organ w naszym ciele i odpowiednie ich uciskanie może pomóc w łagodzeniu różnych bóli, stresu, a nawet... Leczeniu niepłodności. Swego czasu dostałam od znajomego skan książki na ten temat - gdyby któraś z Was byłaby zainteresowana - mogę podesłać.

No i jeszcze tak myślę sobie... Nie wiem, może źle... Ale... Dziewczyny, czy ta ostatnia wręcz seria gorszych samopoczuć to nie jest trochę efekt tego, że zaczęłyśmy poruszać na tym wątku sporo tematów ciążowych? Nie zrozumcie mnie źle, pojawiło się ostatnio trochę 🤰 i te tematy gdzieś tam się zaczęły przewijać, a w trakcie starań to bywają dodatkowo stresogenne tematy. Tak po prostu myślę, czy niechcący nie robimy sobie wzajemnie trochę krzywdy. :(

Paprota9418, Paucia, rozalaa, Emka06, justme lubią tę wiadomość

👩‍🦰35 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa biorę i kawę i lody ! 🥰❤️ dziękuję 🥰

Moon też widzę tego siusiaka ! 🥰 piękna foteczka.

Zosia ja słyszałam że na całym ciele sa takie punkty. Ale stopy to na prawdę super relaks. Ja mam mega łaskotki i daje je masować tylko mężowi a i tak jest ciężko. U kosmetyczki to jakiś dramat haha 🫣
    Taki masaż stóp bardzo relaksuje 😌

Mój Predator jest jeszcze mała fasolka ale ma już 1cm. Serduszko bije pięknie i wszystko jest w porządku.
    Ta cytomegalia mam się nie martwić bo to stare zakażenie 🫣
    Prenatalne mamy umówione na Walentynki 🙏🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2024, 11:23

Zosis, Cukruś, Angi90 , Paula29, Lipcowa lubią tę wiadomość

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wrote:
    Cześć!
    Moon, też widzę 🤩🤭 To już oficjalnie Gratuluję rodzicom Synka!🥳 Jak Tatuś? Pewnie go już nie uciszysz😅📢

Już wczoraj mi powiedział ze się wszystkim w pracy pochwalił, więc myślę lada moment i kierowcy będą wiedzieć... bo wiecie że faceci to największe plotkary 🤣

Angi90 , Cukruś, Paprota9418, Paucia, Lipcowa lubią tę wiadomość

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Cukruś Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paucia jak pięknie wyglądasz! ❤️ Nogi marzenie! ❤️

Moon no to w takim razie mamy kolejnego chłopaka na pokładzie dinusiow 😁
    Myślicie na imieniem? Czy może macie huz wybrane?

Aśś nawet się nie zastanawiaj i uciekaj na L4, każde zmęczenie psychiczne jest podstawą do chorobowego. Wiem, że się powtórzę, ale zdrowie psychiczne jest bardzo, ale to bardzo ważne i to trzeba stawiać na pierwszym miejscu. Bardzo Cię tulę, zbieraj siły. Jak chcesz się wygadać to napisz 🫂🫂🫂

Paprota niestety w weekend też nie odpocznę bo mam zjazd na studia i to jeszcze sobota i niedziela od 8 do 19:40 także super 🙃 jeszcze jutro egzamin 🙃🙃

Ja dzisiaj o 13 wyczekane USG 🍊🍊, trochę się boję bo w środę zaczela mi reka drętwieć właśnie po tej stronie co czuje jakiś ucisk i boję się, że albo coś z piersiami nie tak albo trzez ten pier** trądzik wtorny i te podskórne pryszcze ropne, które się tworzą coś uciskają. W środę nawet nie popłakałam mężowi bo nawet ciezko mi bylo pisac dlugopisem i się wsytraszylam. Od wczoraj jest lepiej z tym drętwieniem. Także proszę o kciuki 🥺

Paucia lubi tę wiadomość

👱‍♀️
    ❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
    ✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
    ❔️ANA3 - histony graniczny (+)
    ✖️2023 2x stymulacja CLO
    ✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
    🧔
    ❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
    ✅️ badania hormonalne, kariotypy
    ✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
    ✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%

✨️ IVF ✨️
    🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
    🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
    pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
    1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
    2 FET 09/06/2025
    7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
    16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
    23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀
  • Cukruś Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paprota cudowne wieści ❤️

Moja mama mi opowiadała, że jak była ze mną w ciąży to jeszcze nie było tak popularne badanie USG i jak jej lekarz na jednej wizycie powiedział, że jestem wielkości fasolki to wracając kupila fasolę i do dzisiaj ja nosi w portfelu 🥹

Paprota9418, Paula29, Lipcowa lubią tę wiadomość

👱‍♀️
    ✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
    ✖️2023 2x stymulacja CLO
    🧔

✨️ IVF ✨️
    2 FET 09/06/2025
    7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukruś, gotowe 🤞🤞🍀
    A wizytowałaś już u dermatologa z tym problemem trądziku?🤔 Kurde chyba sama muszę do takowego zajrzeć. U mnie pojawia nagminnie na żuchwie,w teorii-hormonalne, ale przecież tam wszystko ok, odłożenie cukru też nic nie dało🤷🏼‍♀️

Moon, rozpiera go duma 🥰oboje macie prawo się radować ❤️

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
    IVF '24🍀
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀

• Cukruś Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi tak byłam, ale ona powiedziała, że leczy się to tylko izotekiem więc podziękowałam bo nie ma też pewności czy to nie wróci po kuracji.

A to faktycznie jakieś pryszcze duże bolace czy raczej takie malutkie? Jak malutkie może jakaś alergia na jakiś proszek lub coś co nosisz blisko twarzy? Może szal?

👱‍♀️
    ✖️2023 2x stymulacja CLO
    🧔

✨️ IVF ✨️
    2 FET 09/06/2025
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukruś, no właśnie większe, ropne. Drobne potrafią mi wyskoczyć np po zmianie pościeli po czasie. Jak to złapałam to bardzo pilnuję regularnej zmiany pościeli, ręczników i odkurzania, szczególnie w sypialni, regularnego prania kocy i poszewek z kanapy, to miejsca, gdzie spędzam czas leżąc i przytulając się do tego, i płukam to porządnie z dodatkiem octu. W golfach i szalikach nie chodzę. Poobsereuję się jeszcze i zobaczę. Wczoraj kupiłam w aptece krem dziegciowy do miejscowego stosowania. Jak to+plus dłuższy detoks nie poskutkuje, to wezmę znów Vichy Normaderm całą linię, kiedyś pomógł. Będę raczej uciekać od brania kolejnych tabletek 😐

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
    IVF '24🍀
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀

• Paucia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi,dziękuję Kochana - za chwilkę pogratuluje Mamusi bliźniaczek 🥰
    Dziś rodzi córeczkę 2+3 z naszej majowej grupy, więc też prosimy o mocne kciuki 🤞💕

Zosis - nastawienie pozytywne 😁 co prawda najgorsze są wieczory,bo już średnie samopoczucie,ale jakoś sobie radzimy 💪😀❤️ oczywiście imię wybrane - Mikołajek 🥰
    Trzymam za Was mocno kciuki 🤞♥️

Cukruś,dziękuję Słoneczko 💕 o Tobie też często myślę i mocno Ci kibicuję! ❤️💕

Lipcowa,narobiłaś smaka tym śniadaniem i lodami 🥰 mniaaaam ♥️

Cukruś, Angi90 , Falistaaa, Lipcowa lubią tę wiadomość

12.2021r - 💒
    03. 2023 - CB 4t 💔
    preg.png[/url]
‹‹ 590 591 592 593 594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ