Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolinaAnastazja wrote:Zerknę, sprawdzę, poszukam w Internecie. Nie mówię 'nie", na 5 stawów tuptałam jakiś czas temu było ok
Dzięki Ci Wielkie za polecajki ! 💗Totalnie inny kierunek, Most w Stańczykach i mniej popularny w Kiepojciach. To raczej przy okazji czegoś innego, ale na pewno coś ciekawego byście znaleźli w okolicy. Niżej Augustów, warty pojechania na jeden dzień i Dolina Rospudy rowerem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2024, 09:11
KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w ten pochmurny poniedziałek ❤️
KarolinaAnastazja, Bieszczady must see jeśli jeszcze nie byliście, wg mnie warto też zobaczyć Mazury i Podlasie - okolice Puszczy Białowieskiej z takich nieoczywistych kierunków w Polsce.
Zosia, piękny brzuszek 😍
Bubu, Migotka, trzymam kciuki i nie puszczam ✊
Paprotka, kiedy u Ciebie kciuki potrzebne?
Rozala, jak po feriach?
Amunicja, tańce pomogły czy czekamy na jutro? 🤞
Bambi, RinTinTin wrócilyście?
My też zaplanowaliśmy pierwszy wyjazd w tym roku - w maju lecimy na Sycylię zobaczyć czy z Bąblem da się podróżować 😁
Miłego tygodnia, czekam na aktualizację rozpiski, bo mam wolne kciuki 😉
Zosis, Emka06, Angi90 , RinTinTin, siesiepy, Paula29, agentka93, Lipcowa lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
nick nieaktualny
-
KarolinaAnastazja zapraszam na Roztocze. Cisza, spokój i jak lubicie jeździć rowerem to jest masa ścieżek rowerowych 🥰
Ja osobiście kocham też Mazury 🤎
Zosis piękny ten bejbidinodomek 🥹
Rozala wracasz na pełne obroty? Kiedy wyniki badań?
Bubu z niecierpliwością będziemy czekać na pierwsze testy i bety 🤞
Beezi jak tam nocki? Lepiej troszkę? 🤓
Myślę że bąbel zostanie turystą na medal 👌
Angi kochanie kiedy do nas wracasz? 🧐
Komu kciuki jeszcze potrzebne? ✊️Zosis, Angi90 lubią tę wiadomość
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
Bubu kciuki cały czas trzymane! 🤞🫶✊️
KarolinaAnastazja wow super! Gratulacje za zbite kg! ❤️
Migotka u Ciebie na bank będzie dużo jajek! 🤞✊️❤️
Frutellka za Twój prawy jajnik trzymam również mocno kciuki! ❤️✊️🤞
Zosis jaki brzuszek piękny! 🫶
Migotka ja potrzebuje kciuków w środę żeby jednak stymulacja coś zadziałała i żeby pęcherzyk było po drożnej prawej stronie 🥺🤞
Chociaż kluje mnie lewy... czyli niedrozny, eh, ale pocieszam się, że u mnie bardzo często kluje jajnik na którym owulacji nie ma.
Pytanie do dziewczyn po laparoskopii. Jak długo dochodzilyscie do siebie? Na ile miałyście zwolnienie? Dlugo trzymali Was w szpitalu? Czy dzień cyklu ma znaczenie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2024, 09:58
Zosis, Mart768, Frutellka , migotka_ lubią tę wiadomość
👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀 -
Beezi
Taaak, cykl z in vitro dzisiaj oficjalnie rozpoczęty 👍🏻 Jutro pierwszy zastrzyk 🙂
Migotka
Daj znać po wizycie.
Zosia
Ja się pytam kiedy ten dinobobodomek urósł? Dopiero co było pędzenie z próbką na zielonej fali. Piękny widok 😊Marti27, Mart768, Emka06, Cukruś, paprotka17, Paprota9418, Angi90 , Beezi, Nataliii, Niaha, siesiepy, rozalaa, jo_ana, Paula29, Lipcowa lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm -
Amunicja wrote:Beezi
Taaak, cykl z in vitro dzisiaj oficjalnie rozpoczęty 👍🏻 Jutro pierwszy zastrzyk 🙂
Migotka
Daj znać po wizycie.
Zosia
Ja się pytam kiedy ten dinobobodomek urósł? Dopiero co było pędzenie z próbką na zielonej fali. Piękny widok 😊
Amunicja! Oficjalnie zaciskam kciuki!! 🤞🤞 Ja i Grzdylek też!! 🤞🤞
Też nie wiem, kiedy to się wydarzyło. 🙈 Emocje z dnia IUI wciąż świeże, a tu za dwa tygodnie połówkowe. 🙈
A co Wam jeszcze powiem... W weekend mnie olśniło, że... Ja tego Grzdylka muszę jeszcze urodzić, a nie tylko nosić pod sercem 9 miesięcy. 🤣 No i jesteśmy sobie ze Starym wczoraj na budowie i raptem olśnienie, że jak się chcemy przeprowadzić jeszcze przed porodem to... Przecież Stary pracuje i nie ma Go całymi dniami w domu. Więc jak Grzdylkowi zachce się przyjść na świat w tygodniu między 6 a 18 to... Ja będę sama w domu, na wsi, 20 km od szpitala. 😮Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2024, 10:08
Amunicja lubi tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Zosiu ach no piękny ta chałupka ! 🥹💗
Marti - wpisałam na listę, przejrzałam zdjęcia i w tym roku pojedziemy ! Dzięki! 🌸
Cukruś - nie dźwigałam nic, czułam jakby od środka szwy mi ciągły, w sumie do ściągnięcia szwów miałam jakiś taki "uraz" i uważałam na siebie później zostało i tylko nie dźwiganie nic ciężkiego przez miesiąc, z czasem się zapominałam i dźwigałam. Znośnie się to przechodziZosis, Cukruś, Marti27, rozalaa lubią tę wiadomość
-
Cukruś wrote:Bubu kciuki cały czas trzymane! 🤞🫶✊️
KarolinaAnastazja wow super! Gratulacje za zbite kg! ❤️
Migotka u Ciebie na bank będzie dużo jajek! 🤞✊️❤️
Frutellka za Twój prawy jajnik trzymam również mocno kciuki! ❤️✊️🤞
Zosis jaki brzuszek piękny! 🫶
Migotka ja potrzebuje kciuków w środę żeby jednak stymulacja coś zadziałała i żeby pęcherzyk było po drożnej prawej stronie 🥺🤞
Chociaż kluje mnie lewy... czyli niedrozny, eh, ale pocieszam się, że u mnie bardzo często kluje jajnik na którym owulacji nie ma.
Pytanie do dziewczyn po laparoskopii. Jak długo dochodzilyscie do siebie? Na ile miałyście zwolnienie? Dlugo trzymali Was w szpitalu? Czy dzień cyklu ma znaczenie?
Kochana kłuciem to się nie przejmuj mnie ostatnio kłuło po prawej stronie a po lewej były dwa piękne jaja, ale co z tego jak mój prawy jajowód nie miał super mocy żeby cokolwiek przechwycić 🙂
Trzymam za Ciebie kciuki, kiedy umawiasz się na laparoskopie? Zwolnienie miałam miesiąc po 2 tygodniach już było ok;) ale spokojnie ja nie wzięłam ani jednej przeciwbólowej;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2024, 10:10
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Amunicja dla Ciebie również kciuki zacisnienie! ✊️❤️
W środę jadę na monitoring do mojego doktorka do kliniki i do wtedy miałam się zastanowić nad laparo. Powiedział mi, że wtedy wystawi mi skierowanie jeżeli się zdecyduje.
Tak więc pewnie w środę się dowiem wszystkiego. Da mi pewnie numer do szpitala żebym dzwoniła się umówić.
Tylko właśnie zastanawiam się czy dzien cyklu ma znaczenie? Czy np zaproponuje to już w tym cyklu czy jeseli jest stymulacja to będzie chciał poczekać do następnego cyklu.
Frutellka my chyba mamy na ten moment podobna sytuacja z jajowodem. Powiedz mi czy jeżeli miałaś stymulacje i pęcherzyki były na nie drożnej stronie to też dawał Ci zastrzyk i kazał się starać? Czy odpuszczał?👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀 -
Cukruś wrote:Amunicja dla Ciebie również kciuki zacisnienie! ✊️❤️
W środę jadę na monitoring do mojego doktorka do kliniki i do wtedy miałam się zastanowić nad laparo. Powiedział mi, że wtedy wystawi mi skierowanie jeżeli się zdecyduje.
Tak więc pewnie w środę się dowiem wszystkiego. Da mi pewnie numer do szpitala żebym dzwoniła się umówić.
Tylko właśnie zastanawiam się czy dzien cyklu ma znaczenie? Czy np zaproponuje to już w tym cyklu czy jeseli jest stymulacja to będzie chciał poczekać do następnego cyklu.
Frutellka my chyba mamy na ten moment podobna sytuacja z jajowodem. Powiedz mi czy jeżeli miałaś stymulacje i pęcherzyki były na nie drożnej stronie to też dawał Ci zastrzyk i kazał się starać? Czy odpuszczał?
Ja miałam robioną w 22 dniu cykluW cyklu w którym miałam laparoskopie nie miałam stymulacji staraliśmy się naturalnie;)
Ostatnio miałam po niedrożnej stronie i dostałam zastrzyk bo doktor stwierdziła że mamy 25 procent szans a nie 50 wtedy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2024, 10:46
Cukruś lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Dzień dobry w poniedziałek!
Niestety ze słonkiem nie pomogę, stara się wyjść, ale chmury atakują😔 Bambi, RinTintin liczymy na Was🙌🏼
Marti, kochanie jestem 😘 Mało się udzielam, jeszcze tak musi zostać.
Siesiepy, to ja jestem tą wariatką od odkurzaczy 😂
Nie świętowałam Tłustego Czwartku, ale najadłam się patrząc na Wasze pączusie, zwłaszcza Tego w brzuszku Moon 😍
Trzymam kciuki za ten tydzień ✊🏼
BuBu🤞🏼 cały czas myślę o Was❤️
Migotka🤞🏼za podgląd kurniczka🍀🍀❤️
Aśś🤞🏼za rozmowę !✊🏼💫
Cukruś🤞🏼za monitoring środowy 🍀
Kropka🤞🏼za spotkanie z Maluszkiem ❤️
Frutellka 🤞🏼za prawą stronę 🍀
Amunicja 🥳🥳🥳 Cieszę się, że to już i cisnę mooocnoo✊🏼✊🏼❤️
KarolinaAnastazja, gratuluję🥳 i czekam na więcej 😘✊🏼💪🏼💪🏼
Zosiu, piękny brzuszek 😍❤️
Beezi, wspaniałe plany 🤩
Kil, miałaś tą wizytę w czwartek? 🧐Jak się czujesz?
Dobrego tygodnia💐Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2024, 10:50
Cukruś, Frutellka , siesiepy, Paula29, Amunicja, Kil lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Dzień dobry 😀
Beezi, tak, już jesteśmy, wróciliśmy wczoraj. Zgodnie z obietnicą podsyłam trochę słońca. Pogoda idealna na spacery - robiliśmy po 20 km dziennie 😰 dobrze, że dzisiaj w pracy to trochę odpocznę 🤪
Dziewczyny kciuki za ten tydzień🤞🏻
Amunicja u Ciebie zaczyna się bardzo emocjonujący czas 🤞🏻🤞🏻
Bubu mega się cieszę tym co dzieje się u Ciebie. Trzymam kciuki za okruszka 🤞🏻 zostańcie razem 🥰
Spóźnia mi się @. Zawsze jest jak w zegarku, teoretycznie powinna się już kończyć. W walentynki mam wizytę u nowej pani ginekolog, chciałam zrobić cytologię, no ale jak szanowna @ przyjdzie to nic z tego 🤷🏻♀️
Skusiłam się nawet rano na teścik. Cudu nad Rawą nie będzie 😅
Dobrego dnia! 🌞Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2024, 15:58
Zosis, Beezi, Nataliii, paprotka17, Emka06, Angi90 , Paula29, Amunicja, Lipcowa, Kil lubią tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
RinTinTin, pięknie 😍 ale 🐒wredna 🙄
Amunicja, no pięknie 🔥 Jaki kalendarz wizyt? 🤞
Angi, mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje 🥺
Zosis, powiem tak - w kwestii porodu wiele bym nie planowała 🙈😅 Możesz wszystko zaplanować i się nastawić, a i tak będzie inaczej 🙈 I ciąża leci szybko, a czas po porodzie pędzi błyskawicznie 😳
Marti, sumarycznie ilość snu Bąbla jest super, np dzisiaj 20-9:30, ale po drodze 6 pobudek na jedzenie, bo nadal myśli, że umrze z głodu jak nie zje co max. 2,5h 😅 Jak Twoje cukry?Zosis, RinTinTin, Angi90 , Paula29, Amunicja, Lipcowa lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
KarolinaAnastazja wrote:Cała Polska u Nas wchodzi w grę, za długi ten Nasz kraj nie jest, możemy przelecieć całą wzdłuż i wszerz. Jesteśmy z Dolnego. W skalnym byliśmy nie raz. Ale czekam na więcej propozycji 🤪
Co do auta, to postawiliśmy na suva, mąż kazał mi przed świętami w formie rozrywki stworzyć z nim autko jakie mi się marzy a na święta dostałam kartkę, że zamówił. Wiec możemy powiedzieć, że nie długo bo od grudnia do kwietnia/maja. Zawsze chciałam mieć suva, patrząc pod kątem dzieci i rodziny, wygody. Odwlekałam to, bo jak dzieci nie ma to po co mi auto. Ale kiedyś rozmawialiśmy i stwierdziliśmy, że dlaczego mamy ucinać sobie cele, tylko tym, że nie mamy dzieci ? Bezdzietni też mogą jeździć suvami - ach ten mój mózg staraczkowy 🤪
Dobrze, że cytologia u Ciebie dobra. Moja biocenoza też wyszło prawidłowa, ale dostałam od lekarki probiotyk, bo mówiła, że mam za mało pałeczek mlekowych i florę trzeba nadbudować.
To może Kaszuby? wydmy w Łebie, odwrócony domek w Szymbarku, farma strusi, kamienne kręgi, Trójmiasto, Władysławowo. Po drodze zamek w Malborku. -
nick nieaktualnyBeezi wrote:RinTinTin, pięknie 😍 ale 🐒wredna 🙄
Amunicja, no pięknie 🔥 Jaki kalendarz wizyt? 🤞
Angi, mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje 🥺
Zosis, powiem tak - w kwestii porodu wiele bym nie planowała 🙈😅 Możesz wszystko zaplanować i się nastawić, a i tak będzie inaczej 🙈 I ciąża leci szybko, a czas po porodzie pędzi błyskawicznie 😳
Marti, sumarycznie ilość snu Bąbla jest super, np dzisiaj 20-9:30, ale po drodze 6 pobudek na jedzenie, bo nadal myśli, że umrze z głodu jak nie zje co max. 2,5h 😅 Jak Twoje cukry? -
Amunicja wrote:Beezi
Nie puszczę kciuków 🤞🥰🍀Amunicja lubi tę wiadomość
-
Jak nie macie za kogo trzymać kciuków to możecie jutro za mnie. Endo we Wrocławiu + może ich wyprosze o wymazy od razu, a wieczorkiem kontrol u ginka. 🍀 😁
U mnie też szaro, buro i ponuro. Upiekłam sobie drożdżowego ciasta bo miałam w diecie i teraz żrę. 🥧
Tymczasem ja potrzymam kciuki za Ciebie Migotka!
Karolina Anastazja co do Ardspach, to jak będziecie w okolicy to możecie zobaczyć jeszcze Błędne Skały oraz Twierdzę Kłodzko ale z przewodnikiem. Chociaż pewnie to też widzieliście jak jesteście z Dolnego. 😅 To może Dolina Chochołowska jak kwitną krokusy? A tak to muszę sobie poprzypominać gdzie już byłam i gdzie sama chce na takie weekendy pojeździć. 😅 Wiem że zawsze chciałam jechać w Pieniny, ale do tej pory nie udało się wybrac. No i Bieszczady, ale to z Dolnego kawał drogi jest i raczej nie jako weekendowy wypad. 😅
Angi hahaha no to widzisz, kolejna osoba poleca DysonaZosis, Frutellka , Angi90 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
Beezi wrote:
Marti, sumarycznie ilość snu Bąbla jest super, np dzisiaj 20-9:30, ale po drodze 6 pobudek na jedzenie, bo nadal myśli, że umrze z głodu jak nie zje co max. 2,5h 😅 Jak Twoje cukry?
A to mały głodomorek 🤗 to pewnie pięknie przybiera na wadze.
O dziwo dobrze i trochę dziwne podejście diabetologa 😅 poszłam po miesiącu z moimi wynikami mierzenia sumiennie i stwierdził że są bardzo dobre i nic nie musimy zmieniać. Nic nie wspominał o żadnej diecie 🤷♀️ mimo wszystko staram się ograniczać z jedzeniem i mierzę sobie na czczo cukry 🤓Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
nick nieaktualny