Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Frutellka a tak z ciekawości bo chciałabym się też na coś nastawić macie z ginem jakiś plan dalszy odnośnie tego niedroznego jajowodu? Tzn czy próbujecie ileś tam razy stymulacje i dopiero później IVF? Czy wgl nie rozmawialiście jeszcze o IVF? Przepraszam, ale nie pamietam jeżeli o tym wspominałaś kiedyś.👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀 -
paprotka17 wrote:Sisesiepy, mi zamiast Błędnych Skał to bardziej przypadł Szczeliniec Wielki. Byłaś?
Chociaż to pewnie dlatego, że akurat trafiliśmy na tłum, a bardzo nas irytuje jak się za kimś musimy wlec 😅
My w błędnych byliśmy jak lekko padało, więc ludzi nie było a deszcz finalnie nie przeszkadzał bo pomiędzy skałami nas nie dosięgał, hihi.
Przy Zieleńcu są jeszcze torfowiska, też bardzo fajne ale to raczej jako taki dodatek niż główna atrakcja.paprotka17, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
Cukruś wrote:Frutellka a tak z ciekawości bo chciałabym się też na coś nastawić macie z ginem jakiś plan dalszy odnośnie tego niedroznego jajowodu? Tzn czy próbujecie ileś tam razy stymulacje i dopiero później IVF? Czy wgl nie rozmawialiście jeszcze o IVF? Przepraszam, ale nie pamietam jeżeli o tym wspominałaś kiedyś.
Plan po laparoskopi 4 stymulacje jeśli nie wyjdzie to w czerwcu podejdziemy do in vitro. Oprócz tej teraz czeka mnie jeszcze jedna stymulacja i chwilkę przerwy. U mnie jest jeszcze PCOS, niedoczynność tarczycy i endometrioza i to jest pewne główny problem“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Jeszcze nie byłam, ale bardzo chce, tak samo jak na moście w chmurach.
My w błędnych byliśmy jak lekko padało, więc ludzi nie było a deszcz finalnie nie przeszkadzał bo pomiędzy skałami nas nie dosięgał, hihi.
Przy Zieleńcu są jeszcze torfowiska, też bardzo fajne ale to raczej jako taki dodatek niż główna atrakcja. -
Siesiepy 🤞🏼🤞🏼 są już gotowe 🍀
No zazdraszczam Wam tego Dysona 🙈 Ale póki co wszystkie "chomiki" idą na moje leczenie, więc nawet muszę odpuścić swoją nagrodę 🙄
Polecam Dolni Morawę - spacer w chmurach i teraz jest jeszcze most do pokonania🤩 KarolinaAnastazja jest takie klimatyczne miejsce "Uspokój ducha" w Starej Morawie bez dzieci lub hotele Czarna Perła, Biała Perła lub Apartamenty w Siennej, my od nich jeździmy na Czechy 😉 Ardsprach też mamy do przejścia jeszcze, bo z małą Młodą nie zaliczyliśmy całego szlaku.
Beezi, żyję ale nawarstwiło się za dużo bólu i głowa padła, nie mam energii dla siebie samej😶🌫️Infekcja pochwy, znowu ZUM, a w międzyczasie migrena, nie do końca jeszcze odpuściła. Za dużo leków, żołądek wysiada, bo powinien skupiać się wyłącznie na diecie, która też sprawia mi trudności, niestety jem za mało, a te 1500 kcal to dla mnie wyczyn na dziś. Wczoraj zaliczyłam pierwsze 🤮, także Ozempic już mocno krąży w organizmie, a od niedzieli zaczynam wyższą dawkę. Także... muszę się troszkę skupić na sobie, za co Was przepraszam 💐
Dodatkowo od dziś mamy ferie, ten tydzień zaplanowałam Nadzi zajęcia kreatywne i wystawę🕷️...z tatusiem młoda se pójdzie 🙈W przyszłym zajęcia kreatywne i wycieczka do Muzeum Legend Świętokrzyskich, a w weekendy chcemy razem skoczyć do KRK i Łodzi z zaproszeniami 🕊️, bo już przyszły 😊KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Frutellka dzięki za odpowiedź 🫶
Angi przewietrz głowę, razem z córką się rozerwij, należy Ci się przez to ile przeszłaś. Może spróbuj zapisać się na jakiś masaż lub zrób coś dla siebie co sprawia Ci przyjemność 🫶Angi90 lubi tę wiadomość
👱♀️
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
✖️2023 2x stymulacja CLO
🧔
✨️ IVF ✨️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
Cukruś wrote:Frutellka dzięki za odpowiedź 🫶
Angi przewietrz głowę, razem z córką się rozerwij, należy Ci się przez to ile przeszłaś. Może spróbuj zapisać się na jakiś masaż lub zrób coś dla siebie co sprawia Ci przyjemność 🫶
Życzę Ci powodzenia i wołaj skierowanie na laparoskopięCukruś lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
paprotka kurde, czas zaplanować jakiś weekend haha.
Angi ja nie mam dysona, ale przyjaciółka ma i tu na forum aśś. :> Chciałabym ale moje chomiki idą poza leczeniem na wykończenie domku. :p I nie przepraszaj nas za nic, tylko zatroszcz się o siebie koniecznie. Pomyśl może też o jakiejś terapii?Spa dla ciała i duszy. Troska o samą siebie to najlepsze co teraz możesz zrobić.
Tulę.
paprotka17, Angi90 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
Frutellka tak, lekarz powiedział, że zrobi mi na NFZ w szpitalu gdzie pracuje. W tej klinice, w której jesteśmy nie robią nawet prywatnie laparo👱♀️
✖️2023 2x stymulacja CLO
🧔
✨️ IVF ✨️
2 FET 09/06/2025
Cukruś wrote:Frutellka tak, lekarz powiedział, że zrobi mi na NFZ w szpitalu gdzie pracuje. W tej klinice, w której jesteśmy nie robią nawet prywatnie laparo
Ja też miałam na NFZ w prawdzie moja Pani doktor nie pracuje w żadnym szpitalu, ale skierowała mnie do swoich kolegów;)Cukruś lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Niaha wrote:To może Kaszuby? wydmy w Łebie, odwrócony domek w Szymbarku, farma strusi, kamienne kręgi, Trójmiasto, Władysławowo. Po drodze zamek w Malborku.
Niaha lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Jak nie macie za kogo trzymać kciuków to możecie jutro za mnie. Endo we Wrocławiu + może ich wyprosze o wymazy od razu, a wieczorkiem kontrol u ginka. 🍀 😁
U mnie też szaro, buro i ponuro. Upiekłam sobie drożdżowego ciasta bo miałam w diecie i teraz żrę. 🥧
Tymczasem ja potrzymam kciuki za Ciebie Migotka!
Karolina Anastazja co do Ardspach, to jak będziecie w okolicy to możecie zobaczyć jeszcze Błędne Skały oraz Twierdzę Kłodzko ale z przewodnikiem. Chociaż pewnie to też widzieliście jak jesteście z Dolnego. 😅 To może Dolina Chochołowska jak kwitną krokusy? A tak to muszę sobie poprzypominać gdzie już byłam i gdzie sama chce na takie weekendy pojeździć. 😅 Wiem że zawsze chciałam jechać w Pieniny, ale do tej pory nie udało się wybrac. No i Bieszczady, ale to z Dolnego kawał drogi jest i raczej nie jako weekendowy wypad. 😅
Angi hahaha no to widzisz, kolejna osoba poleca Dysona
Kochana ja do Kłodzka to na zakupy jeżdżę 🤪 na twierdził byłam z kilka razy 😄
Dolinę chocholowksmą mamy odhaczona 🥰😄
Bieszczady mamy też zwiedzone-cały tydzień i nawet wchodziliśmy na Tarnice😄
Ale nie mówię nie propozycja, może będzie coś gdzie byłam a czegoś nie widziałam 🤭😁 -
KarolinaAnastazja wrote:Kochana ja do Kłodzka to na zakupy jeżdżę 🤪 na twierdził byłam z kilka razy 😄
Dolinę chocholowksmą mamy odhaczona 🥰😄
Bieszczady mamy też zwiedzone-cały tydzień i nawet wchodziliśmy na Tarnice😄
Ale nie mówię nie propozycja, może będzie coś gdzie byłam a czegoś nie widziałam 🤭😁
Ja polecę Pieniny;)KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
siesiepy wrote:paprotka kurde, czas zaplanować jakiś weekend haha.
Angi ja nie mam dysona, ale przyjaciółka ma i tu na forum aśś. :> Chciałabym ale moje chomiki idą poza leczeniem na wykończenie domku. :p I nie przepraszaj nas za nic, tylko zatroszcz się o siebie koniecznie. Pomyśl może też o jakiejś terapii?Spa dla ciała i duszy. Troska o samą siebie to najlepsze co teraz możesz zrobić.
Tulę.
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
Dziękuję dziewczyny 😘
Tak, na pewno się trochę rozerwę😊 Wszystko przejdzie jak skończę ładować w siebie tyle leków, a do reszty się przyzwyczaję i zacznę trzymać to mocniej w ryzach po prostu. No i na ☀️ też już czekam😏
KarolinaAnastazja, skoro Ty w tamtą stronę masz rzut beretem to ja zapraszam do nas😊 Na weekend jak znalazł Hotel Binkowski Resort z Tropikalnymi basenami 🏝️z ewentualnym wypadem na Św. Katarzynę i Św. Krzyż 🙃KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Dzień doberek w to poniedziałkowe popołudnie 🤗
Mniej mnie tutaj, ale od strony staraniowej u mnie nic się nie dzieje, więc nie mam o czym pisać, a Was podczytuje na bierząco, ale jakoś tak nie mam weny na pisanie 🫣
Dzisiaj jajnik daje mi się we znaki i oczywiście już mam złe myśli, że torbiel zamiast znikać rośnie sobie dalej 😨 z owulka też nie wiem co bo nic nie czułam jak na razie, więc tak sobie czekam 😬
Bubu wysyłam ciepłe myśli, mam nadzieję, że okruszek się już tam wgryza 🥰
Amunicja ✊🏻✊🏻 za piękny kurnik, czekam na efekty.
Karolina wow dajesz dziewczyno 👏🏻 nic tak nie motywuje jak widoczne efekty. Co to zwiedzania to ja całym sercem polecam Mazury ♥️ piękne jeziora i wyjątkowy klimat który jest tylko tam, ale koniecznie latem. Coś innego to Pustynia Błędowska i okoliczne atrakcje np Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu. Coś bliżej to może Kolorowe Jeziorka w Rudawy Janowickie i ścieżka widokowa „Spacer w Chmurach” w Dolni Morava. Tak w ogóle to jaki ten świat mały, jak jedziemy do PL to też na zakupy jeździmy do Kłodzka 🙈
Dziewczyny kciuki dla Was na ten tydzień, za wszystkie wizyty, monitoringi i owulacje ✊🏻🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2024, 16:13
KarolinaAnastazja, Niaha, Amunicja lubią tę wiadomość
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
🔜 sztuczna menopauza -
Cześć Dinusie!
Migotka jak tam na USG? 👀🤞🏼
Zosiu brzuszek piękny!😍 Grzdylek ładnie się rozgościł 😁
Angi90 dojdź do siebie kochana🫂 Odpoczywaj ile wlezie. A do słoneczka już niewiele brakuje☀️ ja też na nie czekam. Niedługo marzec i wiosna 🌷 I bociany przylecą, oby dużo wpadło na ten wątek 😁
Amunicjo! Kciuki za ładne jajka w dużej ilości🥚🤞🏼Jak tam znosisz zastrzyki?
Frutellka kochana, trzymam kciuki za drożną stronę.🤞🏼😘 Też wczoraj podawałam ostatni strzał z Puregonu 😊
Cukruś, za Twoją drożną stronę również trzymam kciuki! 😊🤞🏼 Co do udrażniania w laparo to jakoś miesiąć temu wysyłałam filmik jak to wygląda. Jak znajdę link to podrzucę jeszcze raz.
Beezi jak będziesz chciała odpocząć to Dinociotka Paula 🦕 chętnie noc czy dwie zarwie 😁 A Sycylia to moje marzenie😃, mieliśmy w tamtym roku lecieć i nie udało się. Być może w tym roku się uda. Miłego podróżowania z Ignasiem 👶🏼
Moja aktualizacja: Dziś na wizycie 4 pęcherzyki po drożnej stronie i 1 po niedrożnej. Klęska urodzaju 😅 Ale cieszę się że tym razem po lewej coś więcej urosło. Podaje dziś ovi i planuję dopaść Starego aż będzie kwiczał 😂😂😂 no i endo w końcu 8mm 😍 także dobre wieści przynoszę! Oby do wiosny!Zosis, KarolinaAnastazja, rozalaa, jo_ana, Cukruś, Marti27, Angi90 , Niaha, Beezi, Emka06, Amunicja, paprotka17, Lipcowa, Paprota9418 lubią tę wiadomość
-
jo_ana wrote:Dzień doberek w to poniedziałkowe popołudnie 🤗
Mniej mnie tutaj, ale od strony staraniowej u mnie nic się nie dzieje, więc nie mam o czym pisać, a Was podczytuje na bierząco, ale jakoś tak nie mam weny na pisanie 🫣
Dzisiaj jajnik daje mi się we znaki i oczywiście już mam złe myśli, że torbiel zamiast znikać rośnie sobie dalej 😨 z owulka też nie wiem co bo nic nie czułam jak na razie, więc tak sobie czekam 😬
Karolina wow dajesz dziewczyno 👏🏻 nic tak nie motywuje jak widoczne efekty. Co to zwiedzania to ja całym sercem polecam Mazury ♥️ piękne jeziora i wyjątkowy klimat który jest tylko tam, ale koniecznie latem. Coś innego to Pustynia Błędowska i okoliczne atrakcje np Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu. Coś bliżej to może Kolorowe Jeziorka w Rudawy Janowickie i ścieżka widokowa „Spacer w Chmurach” w Dolni Morava. Tak w ogóle to jaki ten świat mały, jak jedziemy do PL to też na zakupy jeździmy do Kłodzka 🙈
Dziewczyny kciuki dla Was na ten tydzień, za wszystkie wizyty, monitoringi i owulacje ✊🏻🍀
Asiu okaże się, że mieszkamy obok siebie (rodziny)🤭 od której strony wjeżdżasz do Kłodzka? Ja od strony Barda 🤭 (mają pysznie pierniki, skocz będziecie mieć super wypad z córą) 😄😄jo_ana lubi tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Dziękuję dziewczyny 😘
Tak, na pewno się trochę rozerwę😊 Wszystko przejdzie jak skończę ładować w siebie tyle leków, a do reszty się przyzwyczaję i zacznę trzymać to mocniej w ryzach po prostu. No i na ☀️ też już czekam😏
KarolinaAnastazja, skoro Ty w tamtą stronę masz rzut beretem to ja zapraszam do nas😊 Na weekend jak znalazł Hotel Binkowski Resort z Tropikalnymi basenami 🏝️z ewentualnym wypadem na Św. Katarzynę i Św. Krzyż 🙃
Angi, zapisałam i nawet wysłałam hotel do Starego!
Dzięki Wielkie dziewczyny za polecajki. Obiecuje wrzucać foteczji z wypadów na ile Nam czas i pogoda pozwoli Ti będziemy jeździć i zwiedzać 😊🤗Angi90 lubi tę wiadomość
-
jo_ana wrote:Dzień doberek w to poniedziałkowe popołudnie 🤗
Dziewczyny kciuki dla Was na ten tydzień, za wszystkie wizyty, monitoringi i owulacje ✊🏻🍀34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸