Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Siesiepy dobrze, że w końcu trafiliście na weta, który dobrze zdiagnozował kocurka ^^ jak będziecie odpalać zrzutkę to podrzuć proszę link, chętnie się dołożę ^^
Joana kciuki są 🤞jo_ana, siesiepy lubią tę wiadomość
🙋♀️33 🙋♂️ 45
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami
25.04.25 - II
TP 30.12.25 -
Jo_ana 🤞✊️🤞
jo_ana lubi tę wiadomość
-
Joana 🤞🤞🤞 🍀🌸
Karolina jeju Biedulko chciałabym zabrać od Ciebie te nerwy 😫 😘🫂jo_ana, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
✨ NASZA DROGA
08.2022–07.2025 | 35 miesięcy walki
👩 29 | 🧔 30 | AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
🌟IVF #1 – 07.2024 → 8 zapł., 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02 ❄️5bb 👎 | FET 3.03 ❄️4bc + ❄️4bb 👎 | FET 21.07 ❄️2x4cc 👎
💚 W najcięższych chwilach los stawia na naszej drodze najlepszych ludzi💚 -
Joanno, bądź dzielna 😉
Trzymam kciuki za lekarzy i embriologów, bo Ty swoją pracę już wykonałaś 10/10.jo_ana lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm -
Jo_ana 🤞🏻🍀
jo_ana lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 29 🙋🏻♂️ 30 👶🏻 1
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
❄️ 4.2.2. ✨
🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻 Piotruś
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Jo_ana 🤞🍀
jo_ana lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Jo_anna trzymam kciuki ✊️🍀
jo_ana lubi tę wiadomość
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
Jo_ana 🤞🤞🤞 Stary Jo_any 🤞🤞🤞 Swoją drogą nie pomyślała bym, że w takim cywilizowanym kraju trzeba samemu wozić jajka w samochodzie 😂
Niaha, pięknie 😍 Rośnijcie zdrowo 🍀❤️
Paula, u mnie mdłości największe były wieczorami, szczególnie jak byłam głodna. Kluczem było jedzenie co 2-3h i nie dopuszczanie do głodu, chociaż jak wiemy i tak 🤮 ponadprzeciętnie 😅 Trzymam kciuki za wizytę i te ❤️❤️ ✊
Angi, plan konkret 🔥 Oby już prosto do życia bez dolegliwości 🤞
Migotka, oponki mega, ale praca brzmi koszmarnie 😵
KarolinaAnastazja, też kopię w 🍑 za takie wczesne testowanie, czekamy te kilka dni i kciuków nie puszczamy ✊
Rozala, prawie weekend, zwalniaj, żeby wyhamować 😉
Siesiepy, dawaj link do zrzutki ❤️ Czyli weterynarze jak ludzccy lekarze, można trafić super, a można do 🍑 🤷🏻♀️
Mart, trzymam kciuki za Was ✊ Jakbyś potrzebowała to pisz, mieliśmy podobne problemy z Bąblem.
Frutellka, super, że koty ujemne 🔥
Amunicja, kiedy transfer, jakieś wizyty? Szykuję się do wyścigu o parapet w gabinecie 🤞
Ja dzisiaj nic nie roznoszę, zaczęłam dzień szocikiem z glukozy 🙄 Niedługo mam kontrolę u diabetologa. Umówiłam się za to do hematologa, udało mi się przez koleżankę Starego dostać do super polecanej lekarki w Krakowie, termin na 17 kwietnia 😉
Miłego piąteczku Dinusie ❤️KarolinaAnastazja, Angi90 , Niaha, Mart768, siesiepy, rozalaa, jo_ana lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE, co u dziewczyn z dinusiowego autobusu, co się nie odzywają biernie ? 🦕
CZYTACIE NAS? DAJCIE ZNAĆ CO TAM💗siesiepy lubi tę wiadomość
-
Jo_ana 🤞🏻 stary Jo_any🤞🏻
aśś, jo_ana lubią tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Jo_ana, trzymam kciuki za Was!✊🏼✊🏼❤️
jo_ana lubi tę wiadomość
-
Jo_ana 🤞🏻🍀 nie stresuj się dzisiaj za mocno, Ty zrobiłaś swoje, teraz niech działają lekarze
Stary Jo_any 🤞🏻 za zielone swiatła i bezproblemową trasę 🟢 niech dowiezie te cudowne jajeczka prosto do celu
KarolinaAnastazja 🫂 tulę, Kochana 🫂 i zabieram z Ciebie cały ten stres, może jakaś randeczka ze Starym przy piątku na odgonienie czarnych myśli?
Angi, i to jest konkretny plan działania! Oby lekarka-żyleta w końcu Ci pomogła 🤞
Niaha, cudowna wizyta i wspaniała lekarka. 🥺 Ze mną Stary chodzi na wszystkie wizyty u Doktorka prowadzącego, więc myślę, że śmiało możesz szepnąć Pani Doktor, że ojciec też chciałby spojrzeć na maluszka. 🥰
Migotka! Ależ oponki! 🤤 Aż ślinka cieknie.
Paula, ja do paluszków i coli Lipcowej dorzucę jeszcze krakersy i banany. U mnie przy mdłościach zawsze ładnie wchodziły i podobno najzwyklejsze bułki pszenne też się przyjmują.
Pytałyście o moje cycki. 🙈 Dzisiaj w końcu wróciły stare, bezbolesne. 😁 Całe szczęście, bo myślałam, że zwariuję, ale żeby nie było, że tak same postanowiły wrócić - dostały wczoraj na wieczór zimny kompres żelowy (miałam w domu taki dentystyczny) i po nim faktycznie przyszła ulga i w końcu przespana noc. 😊
A co Wam powiem jeszcze... Gadanie nie kończy się na staraniach. 🙈 Umówiliśmy się na weekend do rodzinki Męża, żeby przekazać im w końcu radosną wiadomość, bo jakoś do tej pory nie było okazji. Wczoraj rozmawiam z teściem i co słyszę? Że wszyscy o wszystkim wiedzą. Pewnie by mnie to nie wkurzyło tak bardzo, gdyby nie to, że 1) prosiliśmy teścia o to, żeby nikomu nic nie mówił a 2) niby mieszkamy razem, ale bardziej jak sąsiedzi, więc ten człowiek nie ma o niczym zielonego pojęcia, więc chodzi i gada na tematy, o których nic nie wie. 🙈 Wczoraj powiedziałam Staremu, że ja sobie tego nie wyobrażam i poważnie rozważam przeprowadzkę już teraz, żebyśmy mieli w końcu odrobinę prywatności i że ode mnie to już na pewno się niczego nie dowie, zmierzam z tym człowiekiem rozmawiać wyłącznie maksymalnie o pogodzie. No kurcze, nie wiem, może trochę przesadzam, ale niesamowicie wkurza mnie gadanie o mnie beze mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2024, 09:41
Niaha, Angi90 , jo_ana lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Zosis wrote:Jo_ana 🤞🏻🍀 nie stresuj się dzisiaj za mocno, Ty zrobiłaś swoje, teraz niech działają lekarze
Stary Jo_any 🤞🏻 za zielone swiatła i bezproblemową trasę 🟢 niech dowiezie te cudowne jajeczka prosto do celu
KarolinaAnastazja 🫂 tulę, Kochana 🫂 i zabieram z Ciebie cały ten stres, może jakaś randeczka ze Starym przy piątku na odgonienie czarnych myśli?
Angi, i to jest konkretny plan działania! Oby lekarka-żyleta w końcu Ci pomogła 🤞
Niaha, cudowna wizyta i wspaniała lekarka. 🥺 Ze mną Stary chodzi na wszystkie wizyty u Doktorka prowadzącego, więc myślę, że śmiało możesz szepnąć Pani Doktor, że ojciec też chciałby spojrzeć na maluszka. 🥰
Migotka! Ależ oponki! 🤤 Aż ślinka cieknie.
Paula, ja do paluszków i coli Lipcowej dorzucę jeszcze krakersy i banany. U mnie przy mdłościach zawsze ładnie wchodziły i podobno najzwyklejsze bułki pszenne też się przyjmują.
Pytałyście o moje cycki. 🙈 Dzisiaj w końcu wróciły stare, bezbolesne. 😁 Całe szczęście, bo myślałam, że zwariuję, ale żeby nie było, że tak same postanowiły wrócić - dostały wczoraj na wieczór zimny kompres żelowy (miałam w domu taki dentystyczny) i po nim faktycznie przyszła ulga i w końcu przespana noc. 😊
A co Wam powiem jeszcze... Gadanie nie kończy się na staraniach. 🙈 Umówiliśmy się na weekend do rodzinki Męża, żeby przekazać im w końcu radosną wiadomość, bo jakoś do tej pory nie było okazji. Wczoraj rozmawiam z teściem i co słyszę? Że wszyscy o wszystkim wiedzą. Pewnie by mnie to nie wkurzyło tak bardzo, gdyby nie to, że 1) prosiliśmy teścia o to, żeby nikomu nic nie mówił a 2) niby mieszkamy razem, ale bardziej jak sąsiedzi, więc ten człowiek nie ma o niczym zielonego pojęcia, więc chodzi i gada na tematy, o których nic nie wie. 🙈 Wczoraj powiedziałam Staremu, że ja sobie tego nie wyobrażam i poważnie rozważam przeprowadzkę już teraz, żebyśmy mieli w końcu odrobinę prywatności i że ode mnie to już na pewno się niczego nie dowie, zmierzam z tym człowiekiem rozmawiać wyłącznie maksymalnie o pogodzie. No kurcze, nie wiem, może trochę przesadzam, ale niesamowicie wkurza mnie gadanie o mnie beze mnie.
Moja mama taka jest, nie potrafi trzymać języka za zębami i wszystko mówi innym "w tajemnicy". Już się nauczyłam, że jeśli coś jej mówimy to z myślą, że i tak to przekaże dalej. Nic nie można zrobić, bo prośby i groźby nie pomagają. Taki typ człowieka 😞 -
Jo_ana ✊🤞☘️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2024, 09:56
jo_ana lubi tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 33 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08.2024, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30 -
nick nieaktualnyNiaha wrote:Nie wyjaśniła. Krótki nie można i tyle.
😞 -
No, w końcu Was nadrobiłam. Mówiłam, że zrobię to wczoraj - okłamałam Was. Skończyło się na dłubaniu haftu, oglądaniu w tracie Królowej Charlotty i potem efektownej sprzeczce ze starym. Ale w nocy było mi tak zimno, że aż ubrałam "pseudowełniane kapciuszki" które kupiłam specjalnie na grzanie stópek po owu (szoda, że nic takiego nie ma miejsca od czasu po zabiegu
) i poszłam się do niego przytulić, bo on zawsze mocno grzeje pod kołdrą. I nie wiem, chyba jest okej. A jak nie jest to będzie okej. :p
Frutellka cieszę się bardzo, że KIRy u Ciebie w porządku.Trzymam kciuki, żeby udało się znaleźć problem lub żeby obecne rozwiązania zadziałały i następny raz był już ten szczęśliwy. Brzmi to na razie bardzo obiecująco, bo szalejesz z tymi badaniami.
Lipcowa u mnie wczoraj nawet było, mam nadzieję, że u Ciebie też zagościło chociaż dzisiaj. Też czuję, że wczesniejsza stymulacja to będzie to. Tylko teraz doczekać się nie mogę nowego cyklu, eh. Z tą podświadomością chyba coś jest na rzeczy, ja już wiedziałam od początku, że mi ten marzec nie wypali, ale nie sądziłam, że aż tak. Plus w głębi serduszka też mi coś podpowiada, że do IUI też dojdziemy. Czy dalej to nie wiem. Zobaczymy czy się sprawdzi.
Zosia w sprawie cycków podpytywałam się przyjaciółki która od 7 miesiąca jakoś już miała siarę, ale... Nic mądrego nie powiedziała, jej cycki nie bolały.Jeśli bolą i jest nawał pokarmu to może być zapalenie. Ogólnie pisała mi też, że napierdzielały ją cycki kilka tygodni non stop, ale na początku ciąży. Na USG było wszystko ok, po prostu gruczoł się przebudowywał. Może u Ciebie dochodzi do tego w tym momencie? Widzę, że dzisiaj z cyckami już ok, ale resztę wypowiedzi zostawię.
Zosis, nie tylko Ciebie to wkurza. Szlag może człowieka trafić jak inni gadają o jego zdrowiu i jego życiu, a już zwłaszcza o sprawie tak delikatnej jak płodzenie dzieci... Może pogadaj z innymi ludźmi o jego hemoroidach, na pewno będzie zadowolony.
aśś na tej lameccie 5-9dc to w jakim dniu cyklu przychodzi u Ciebie owulacja?
Angi naprawdę dobrze mi to słyszeć, oby ten plan wyzwolił Cię z sideł tego badziewia. Ile mozna męczyć się z pęcherzem.Widzę, że załapałaś flow! Własnie miałam pisać o Diagnostyce, ale widzę, że już zaplanowałaś to w razie W.
Cukruś doskonale to rozumiem. Co swój i wie co między nogami piszczy, to swój i wie. Ja również turlam się na monitoringi jednak do Wrocławia, nie tu obok siebie - żeby własnie nie trzeba było się tłumaczyć po raz nty i opowiadać wszystkiego oraz żeby była odpowiednia reakcja na widok jakiejś akcji u mnie (to jest przykładowo własnie zmiana stymulacji, luteina bez zwłoki czy przedłużenie ewentualnej stymulacji).
rozalaa wooow, wysokie obroty widzę. Czyś Ty wczoraj o 19 skończyła dopiero? :o Miałaś Ty jeszcze siłę?! Dzisiaj dzielę swoje kciuki pomiędzy Twoje badanka i punkcję jo_anny!
Paula serio? Tzn czy ten ktoś miał na myśli właśnie leczenie niepłodności? Przecież bliźniaki zdarzają się nie tylko podczas leczenia... Ja bym nie wpadła na to, żeby zadać takie pytanie, a raczej też bywam mało subtelna i delikatna. :o
paprotka czasami dobrze jest rzucić się w wir wszystkiego i nie myśleć za bardzo. Ucieszą nie ucieszą, trzeba mieć na nich wywalone. Niestety jeśli chcemy przysłużyć się temu by wzrosnął przyrost naturalny, logicznym jest że kiedyś odpadniemy na chwilę z roboty. Trzeba się z tym pogodzić. Ba, nawet zatrudnianie samych mężczyzn nie daje 100% pewności, że nie zwieją na urlop, bo mogą przecież iść zamiast matki na tacierzyński.
Niaha cudowna lekarka. Masz jak widać zapewnioną dobrą opiekę na cały ten magiczny czas.Cieszę się, że wszystko układa się dobrze! Witamy bobozaura z serduszkiem w gronie bobozaurów!
Mart u Beezi też Ignaś rósł nierównomiernie ale chyba bardziej pod koniec ciąży? Jeśli mówisz, że mamy się nie stresować, to nie będziemy, za to będziemy wysyłać moc ciepłych uścisków i kciuków. Jedz te banany dla świętego spokoju starego i swojego.A nuż widelec siła persfazji zadziała. Co do weta, dalej sobie nie mogę wybaczyć, że tak późno zdecydowałam się na ten Wrocław. Najwidoczniej ten mój aż tak dobry nie jest, czerwone lampki zapaliły mi się, jak nie rozróżniał Cushinga od Cushinga jątrogennego (a to różnica, bo jedno to nadczynność nadnerczy, drugie to niedoczynność). Na pewno się pochwalę na wątku zrzutką. Najpierw zrobimy zabiegi i badania, ale weźmiemy fakturkę, żeby móc się wesprzeć trochę tym co się uzbiera na zrzutce.
Aktualnie próbuję załatwić szybko jakiś termin, bo mój klopsik i tak już zdecydowanie za długo cierpiał przez te zeby.
Beezi odpalimy po wszystkim, bo jakieś papierki trzeba mieć, a nie maila z wyceną.A jak samopoczucie po szociku? Znośne? Jak w ogóle przed ciążą reagowałaś na tą słodką wodę?
jo_anna i stary jo_anny kciuki mi zdrętwiały!
Uwaga, nie chce mi się już grzebać w tym co napisałam wyżej: potwierdzili mi od weta, że mają termin na wszystko co konieczne za tydzień w piątek (terminów online nie było do końca 1 tygodnia kwietnia) więc od razu zaklepałam.Klopsik spędzi cały dzień w klinice, siostry prawdopodobnie go rano zawiozą i wieczorem odbiorą. A jak nie to biorę urlop czy coś i sama się turlam. :p
Frutellka , Angi90 , paprotka17, Mart768, Niaha lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, encorton, luteina
30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
Niaha wrote:Moja mama taka jest, nie potrafi trzymać języka za zębami i wszystko mówi innym "w tajemnicy". Już się nauczyłam, że jeśli coś jej mówimy to z myślą, że i tak to przekaże dalej. Nic nie można zrobić, bo prośby i groźby nie pomagają. Taki typ człowieka 😞
Niby tak, niby wiem... Może i bym zrozumiala, gdyby naprawdę coś wiedział, rozmawiał z nami, a to jest taki typ człowieka, że niby mieszkamy razem, ale serio ja z sąsiadką na spacerze z psami więcej informacji wymieniam. 😯 I jak Starego kocham, próbowałam rozmawiać, zagadywać, nawiązywać relacje, ale się nie da. Człowiek woli trochę usłyszeć, trochę podsłuchać (on mi swego czasu grzebał w dokumentach!), resztę sobie dopowiedzieć i paplać dalej na lewo i prawo niewiadomo co. Moja cierpliwość się skończyła.👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Jo_anna palce mi drętwieją tak mocno trzymam kciuki za Was !
Siesiepy - pozostało tylko się badać i próbować dalej jak nie pyknie do czerwca to idziemy w in vitroPrzynajmniej wiem, że będę do niego dobrze przygotowana
siesiepy, jo_ana lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Dziewczyny jestem już po, stary dojechał bez problemu, oddał już klejnot i musi czekać teraz na wstępne informacje, późnej wraca po mnie.
Ja na razie czuję się średnio. Brzuch i jajniki bardzo bolą, nakłuto 69 pęcherzyków, późnej będę wiedzieć coś więcej.
Dziękuję za wszystkie kciuki, jesteście niezastąpione ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2024, 10:44
Frutellka , Angi90 , aśś, Marti27, paprotka17, Mart768, Niaha, Zosis, Beezi, Emka06, Nataliii, Cukruś, Biedronka@, migotka_, Paprota9418 lubią tę wiadomość
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia, przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycyklina+Metronidazol), adenomioza
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
9+6 CRL 2,91 cm bobisia 🥹
12+5 I prenatalne wszystko prawidłowo CRL 6,9 cm