Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
antylopaa wrote:Kamilka mąż skarb
Cookiemonster, z tymi pomiarami było naprawdę różnie. Nie pochwalę się systematycznoscia. Starałam się mierzyć zawsze rano, mierzylam pod językiem, termometr jest z jednym miejscem po przecinku, może dlatego ciężko cokolwiek zinterpretować?
Jeśli chodzi o testy owulacyjne, stosowalam w tym cyklu, żaden nie wyszedł pozytywnie . Zaczęłam je robić tak jak pisali w ulotce, jest to nasz trzeci cs od odstawienia tabletek. Pierwszy cykl od odstawienia miałam 27 dni, drugi 26 a teraz juz 30 dzień i ani drgnie. Cały czas kremowy śluz, czasami przechodzący w rozciagliwy . -
antylopa ja po odstawieniu tabletek miałam zachwiany cykl. Tzn, pierwszy po odstawieniu był normalny, a w kolejnym miałam 2 razy okres w odstępie dwóch tygodni, po czym wszystko wróciło do normy. Konsultowałam to też z gin i mówiła że może tak być, że pierwsze cykle po tabletkach są normalne a później któryś jest wydłużony lub skrócony. Więc to może być przyczyna obecnego dłuższego cyklu.
Umów się do gina, najlepiej innego niż Twój obecny i porozmawiaj z nim o tym. -
Tak. Mam nadzieję, że wkrótce sytuacja się rozwiąże. Albo w ta, albo w ta!!!
Hehe, jeszcze wróciłam do naszych wcześniejszych rozmów i Ania bodajże pisała o dziwnej historii, że jej koleżanka z pracy do 6 msc ciąży miała okres i o ciąży dowiedziała się w 7 msc? Już mnie chyba nic nie zdziwi, matko święta!
Udało się w cyklu
-
Hah no tak. Historia rodem z programu "ciąża z zaskoczenia"
Mnie już też nic nie zdziwi w tej kwestii
Ej właśnie napiszę coś, za co powinnam dostać konkretny ochrzan ;P I pewnie tak będzie:
Właśnie zerknełam na mój wczorajszy test i pewnie mam zwidy ale jakiś cień tam widzę
Haha to na bank zwidy no ale co będę przed Wami ukrywać ;P -
Kamilka nieźle trolujesz heh. a może cień bedzie coraz wyraźniejszy
-
antylopa uszy do góry ! Siedzimy w tym bagnie razem... hehe
Kamika no no no ... Ty przynajmniej potrafisz sprowadzic sie na ziemie hehe ja niestety nie. Człowiek jest dziwny, wiem ze z mojego cyklu nic nie bedzie a dalej się łudze. Eh nadzieja matką głupich
-
Zrobiłam przed chwilą test pepino bo miałam tylko taki, co prawda nie z porannego moczu, ale on ma czułość 10. Negatyw
Ja bardziej skreślam mój cykl przez te tsh. Poza tym wg wcześniejszych cykli jutro powinnam dostac @ a ovu mówi ze 19 ;0 ciekawe ciekawe hehe
Nie no ja już to tak na spokojnie przyjmuje, już za duzo razy widziałam - wiec wrażenia nie robi, płakać nie bede -
to chyba dobrze
Ej nudzi mi się. Miałam mieć dziś zajecia o 13 i przed chwilą dostałam informację że są odwołane ;/ I teraz zamiast zająć czymś głowę to siedzę tu i wtapiam gały w wykresy i wątki ;/ Jakie to niezdrowe
Kurcze powinnam zrobić sprawozdania i prezentację na środę a kompletnie mi się nie chceeee...Dawno takim leniem jak dziś to nie byłam ;/
-
hahaha znam to kamika,
Mi się nudzi, ale nie chce mi sie nic robic. haha i też przed chwilą oglądałam wykresy ! Myśle też żeby nie zaczac robic pierniczki bo wszystko do nich kupiłam... hmhmhmh