Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
To samo pomyslalam. Okna mylas-Kobieto Ty sobie daruj
-
Dzień dobry, witam.
Dziewczyny, ja testuję razem z zajączkiem wielkanocnym, liczę na to, że przyniesie nam coś w koszyczku Zostało już tylko kilka dni, ciężko jest mi wytrzymać, ale dam radę. To jest mój 21dc - 9dpo, więc pewnie test jeszcze nic by nie wykrył, chociaż.... Jestem tu od nie dawna, a już jestem od Was uzależniona Jesteście niesamowite! Z tego co już zdążyłam doświadczyć, dajecie bardzo dużo otuchy i wsparcia, dla dziewczyn, której starają się o malucha. To jest super!
Ale się rozpisałam.
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za każdą z Was
polly8725 lubi tę wiadomość
-
Ancyś miłe słowa z rana są jak miód na duszę U Ciebie jest jakiś problem, czy tak sie staracie z ovu po prostu? I skoro zając przynosi jaja to niech przyniesie Tobie też hehh
-
Cześć Dziewczyny!
Ancyś, witaj!
myślę, że ruch na wątku mały, bo raczej wszystkie na fb się przerzuciły:)
Polly, tak to z chłopami jest już...też pamiętam te walki w okresie dni płodnych.
Rosolina, z tymi oknami na przyszłość odpuść - albo panią wynajmij albo męża zagoń. U mnie mama pomyła i zabroniła się zbliżać w ogóle do okien i firanek.
Aaa, zaczęłam trzeci trymestr dziś... aż trudno w to uwierzyć!
A Mika i Ania-nowa już na dniach chyba rodzą, co Dziewczyny? -
Pełna Nadziei wrote:Witaj Ancys tutaj możesz spokojnie potrolowac i nikt cię nie wyśmieje trzymam kciuki bo mi rok temu właśnie po świętach wielkanocnych zajączek przyniósł mi największy prezent na świecie
Dzięki. To może i mnie zajączek coś przyniesie?
Chociaż dzisiaj to moje samopoczucie podupadło a razem z nim nadzieja, że się uda. Hm sama nie wiem. Zapowiada się ciężki dzień.
Ale Wam życzę jak najbardziej optymistycznego i udanego dnia! -
Ancyś wrote:No miejmy nadzieję My tak po prostu. Wprawdzie to pierwszy cykl, gdzie podejrzewam, że może coś być na rzeczy
-
Moje miłe, wszystkim Wam życzę zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych, mimo beznadziejnej pogody za oknem , niech nie opuszcza Was pogoda ducha:-) życzę, zeby te z Was, które rodzą na dniach, urodziły szczęśliwie i żeby nie bolało a tym, które jeszcze trochę do mety mają , zeby korzystały z wolności no i dużo spały, bo z tym bd ciezko moje dziecko wczoraj skończyło 4 msce i przeżywa skok rozwojowy bidulka/albo ząbki zaczynają wychodzić/albo jeszcze coś, marudna jest i sama nie wie czego chce, za to mogę się pochwalić, że od wczoraj właśnie nauczyła się mówić "mu" i "bu" czyli jest duży progres w mowie:-) Wiki jest slodka kochamy ja wszyscy, w czwartek ma kolejne szczepienia,(brrrrr) mam nadzieję że wszystko pójdzie ok . Tak więc jeszcze raz wesołych świąt!
Karola - mama Julci i ... ?, cookiemonster lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Ancyś przykro mi bardzo- jednak może w tym cyklu się uda!
U mnie pytanko do Was. Lekarka mi powiedziała, że mam brać dupka i luteinę aż do wystąpienia @. Pomimo brania tych leków sama przyjdzie jak nie zaciążę. W poprzednim cyklu robiłam bete więc odstawiłam leki jak wyszła negatywna. Teraz nie zamierzam żadnych testów robić. I właśnie czy dostanę tą @ jak będę brać czy w nieskończoność będzie się cykl ciągnął? -