Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ah i jeszcze jedno pytanie. Gdzie kupić spodnie ciążowe? Wiem, że to mega wcześnie, ale mam problemy z bólami brzucha, a jak siedzę to zwykłe spodnie mnie jednak trochę cisną i potęgują te moje bóle podbrzusza
Yousee lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Antonna, tak jak Karola pisze - w hm albo legginsy ciążowe z allegro bądź zwykłe kryjące z calzedonii.
Ja normalnie mam żele od początu i włosy też farbuję.
Polly, jak tam sytuacja??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 19:33
-
Hej, u mnie chyba beż zmian. Ten na dole z dzisiaj. Mam zwidy bo chyba widzę cień,ale to może tak kreska co ma sie wybarwic.
https://zapodaj.net/f69c5c6be2965.jpg.html -
Dzieki Karola jak napisala Antonna czekam na @. Obstawiam dzis, najpoźniej jutro. Dzis brzuch juz typowo skurcze malpowe. Nie mialam zadbych plamien,to chyba zasluga luteiny i dupka.czekam
-
Hej co tu tak pusto ? gdzie się wszytkie podziały ?
Ja wczoraj bylam na wizycie z maluszkiem jest wszytko OK ma już 9.5 cm razem z nózkami fikał koziołki tak bardzo ze nie mogła mu tetna zmierzyć co chwile jej uciekało niestety nie wiemy kim jest ale to sie nie liczy ważne że zdrowy jest a jadziś zaczynam 15 tc i zaczynamy pomału się cieszyć ciazą chociaż nadal mdłości i wymioty nie daja mi zyć ale jest juz lepiej -
mam do was jeszcze pytanie wy sie na pewno na tym znacie le powinna wynosicprzyziernośc karkowa w 14tc ? teraz przegladam wyniki i wyczytałam że mam tylko wpisane NT i NB co to jest ?
-
u mnie jest wasnie 2.75 ale kurcze w necie wszedzie pisza że jest to tez zależne od tego ile mm maluszek i że powinno sie to badać w 11-12 tc ja miałam w 14 i maluch miał ponad 71mm a w necie sa dane do mniejszych maluszków więc juz sama nie wiem ale gin móiła ze wszytko jest ok
-
Nic mi nie mowila powiedziala ze wszystko ok na pewno maly byl bardzo ruchliwy nie mogla mu nawet tetna zmierzyc bo co ustawila sprzet to maly uciekal na razie sie nie stresuje zobaczymy co mi powie za 3 tyg
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Nic mi nie mowila powiedziala ze wszystko ok na pewno maly byl bardzo ruchliwy nie mogla mu nawet tetna zmierzyc bo co ustawila sprzet to maly uciekal na razie sie nie stresuje zobaczymy co mi powie za 3 tyg