Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonna jak mam na rano to wstaje o 4:40. Tylko dzis o 3 oczy otworzylam i juz po spaniu bylo. Za to teraz oczy na zapalki
Karola gratuluje synkaKarola555 lubi tę wiadomość
-
Karola!,, dobrze, ze sie odezwałaś! Super, ze wyniki z pappa lepiej niz usg. My na usg idziemy 6 kwietnia.
Polly... toz to środek nocy! Ale rozumiem jak sie nie chce spać, to tylko sie człowiek meczy w tym łóżku potem.
Antonna... jeszcze 3 pełne dni!!Karola555 lubi tę wiadomość
-
Hej, z tym wstawaniem to masakra, ale co zrobić. Zapomniałam Wam napisać,że moja torbiel endometrialna na prawym jajniku zmniejszyła sie o 2mm w 2 tygodnie Nie był to błąd pomiaru bo patrzyłyśmy poprzednie zdjęcie i było widać,że jest mniejsza.
Rosolina lubi tę wiadomość
-
I dziś negatyw, tylko się zgapiłam i kupiłam czułość 25 . Dopiero 10dpo. Jednak piersi stały się mniej napięte, bolą cały czas ale już tak mniej chyba. Ból na @ mam, i standard ból prawego jajnika-typowo przed @. I to wszystko od rana A gdzie tu dalej
-
Polly szkoda No ale jeszcze z negatywu mlze zrobic sie pozytyw, czego Ci oczywiscie zycze!!
Dziewczyny jak czesto macie wizyty? Ja kolejna mam za 3,5 tygodnia, czy to nie za dlugo? Wy tez tyle czekalyscid na kolejna wizyte?polly8725 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Kamika to masz cierpliwość Ja bym nie wytrzymała chyba bez usg
Antonna u mnie też niby co miesiąc ale zależy jak się umówię Mniej więcej co 3,5 tygodnia Teraz to mi bardzo już ten czas szybko leci ...
Jakieś przeziębienie mnie dopadło, ahh. -
Prenatalne miałam swoją drogą , więc wizyty wypadają częściej
Teraz miałam 15.03 u swojego gina, później 3.04 połówkowe i do mojego gina na 12.04
A jak po wizycie ??? -
Polly, głowa do góry, cycki do przodu! Jeszcze wszystko może się wydarzyć!
Co do wizyt, ja mam co ok 2-3 tyg przez specyficzną sytuację, leki no i moje własne schizy.
Detektor może tak ok 12tc?polly8725 lubi tę wiadomość
-
Antonna gratuluję !!! Super
Ja teraz to już zapominam o umówieniu się na wizytę Także spokojnie Najgorzej jest na początku... Teraz myślę, już spokojniej.
Mam dwa dni urlopu jupi, jutro dopołudnia do fryzjera, a później będę jeść czosnek hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 15:20
antonna lubi tę wiadomość
-
Karola... przeziębienie Cię dopadło?
Antonna... co miesiac zwykle a prentatalne to zależy jak sie w termin wbijesz, ja na początku miałam wizytę w 6,7, 10 i w 12 tyg prenatalne, teraz co miesiac mam i akurat wizyta pokrywa mi sie z usg 2 trym. - to prywatnie, a w lux medzie.... uwaga Kamika... do Ciebie głównie... ostatnio miałam usg!!!!
Mi sie tro strasznie ciągnie... wizytę miałam dwa tygodnie temu a normalnie wydaje mi sie jakby to juz miesiac zleciał -
Hej wiem, że jeszcze wszystko nie jest przekreślone Łudze się ,że w magiczny sposób pojawią się || kreski
Spojrzałam na mój wykres z transferem, tam miałam duże dawki progesteronu i nie bolały mnie tak piersi i przede wszystkim sutki. W sumie to mnie sutki nie bolą przed @. Więc nadzieja jestWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 16:28
-
Rosolina no niestety katar mnie dopadł. Wziąłam dwa dni wolnego żeby trochę polezec. Ale i tak muszę dzieci zaprowadzić do szkoły i odebrać ale to zawsze dzień w domu.
Polly to zaciskam. -
Dziś miałam diabetologa, wizyta dopiero za trzy tygodnie a w lux medzie nie wiedza, ze chodzę prywatnie, nikomu taka wiedza nie jest potrzebna, pytali tylko czy mam usg 1 trym, bo w systemie nic nie ma, bo robiłam prywatnie. Jesli masz pakiet, to idź, na pewno zrobią Ci usg, możesz powiedzieć, ze chcesz skorzystać z pakietu.