Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polly... ortopeda wiec nie zeby
Szczerze mówiąc, to ja nie znoszę biegać, wszystko zaczyna mnie swędzieć wtedy. Ale na bieżni jest juz ok. Ruch jak najbardziej, ale zdrowa dieta. Ja jak zaczelam jesc drugie śniadanie i podwieczorek, mniejsze porcje na obiad i kolacje, to kilo poszło w dol w niecałe dwa tygodnie. No i zero słodyczy trzymam kciuki za treningi!
polly8725 lubi tę wiadomość
-
A ja zaspana taka no tak Miki juz sobie teraz wszystko przypominam
Rosolinko ja też nie znoszę biegać, jednak im dalej tym lepiej mi idzie. Zawsze to trening na świeżym powietrzu. Dietę trzymam taka,że mniej słodyczy(w tygodniu staram się całkiem ograniczyć) czipsy też staram się wyrzucić i alkohol tylko w weekend,też w mniejszych ilościach. Ostatnio sobie pofolgowałam i waga stoi w miejscu. Postawiłam sobie za cel schudnąć 10 kg od nowego roku do rocznicy ślubu(16 czerwca). Kciuki mile widziane Chyba, że w ciążę zajdę- mile widziane kilogramy wtedy -
Polly, trzymam kciuki za dietę i bieganie - też biegać nie lubię, wolę intensywne spacery i mój ukochany orbitrek.
Miki, co się dzieje, że ortodonta?
Ja jutro jadę na badanie krwi, w poniedziałek idę do dentysty i też poproszę o kciuki, bo nienawidzę dentystów z całego serca, a we wtorek wizyta u mojego ginekologa.
-
Cookie to trzymam kciuki za wszystkie wizyty
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Rosolina wrote:Cookie... bede trzymać, ja mam za tydzien dentystę i mam nadzieje, ze nic mi nie bedzie robił.
Juz kolejna wizyta? -
cooki ortopeda:) -pisałam wam o bólach spojenia łonowego jakis czas. Musze to zdiagnozować bo do porodu coraz bliżej.
Ale mały mi sie wczoraj "wypinał" aż bolało ....nasz kochane maleństwo chyba chciało pomóc tacie bo mama siedziała i patrzyła jak wiesza lustro -
Miki85 wrote:cooki ortopeda:) -pisałam wam o bólach spojenia łonowego jakis czas. Musze to zdiagnozować bo do porodu coraz bliżej.
Ale mały mi sie wczoraj "wypinał" aż bolało ....nasz kochane maleństwo chyba chciało pomóc tacie bo mama siedziała i patrzyła jak wiesza lustro
dalej masz te bóle spojenia? to słabiutko
ja dziś miałam pobraną krew i wszystkie wyniki są ok, magnez nawet wzrósł, potas i inne super, tylko żelazo spadło, ale jako, że prawie mięsa nie jem, to mnie nie dziwi:) -
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Cookie, mówisz o żelazie czy hemoglobinie? Ja mam żelazo dużo ponad normę a hemoglobiny jest niska... Lekarz i tak ładuje mi tardyferon
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Na razie spróbuję wmusić w siebie więcej mięsa (bleeee na samą myśl).
Jak się czujesz??
co do żelaza to polecam sok z kiszonego buraka, znajdziesz w warzywniakach pewnie, właśnie popijamcookiemonster lubi tę wiadomość
-
O ja cie. Moj wykres oszalal!
-
Rosolina wrote:Wlasnie go podglądnełam. 16dc? Hmm... ciekawe co wyjdzie na monitoringu.
-
Antonna a Tobi ile zostalo do wizyty?
-
Polly, wykres wygląda naprawdę dobrze! Daj koniecznie znać, co na wizycie!
Antonna, już bliżej niż dalej:))
U mnie wczoraj na wizycie wsio ok - Młoda ma 580g i jest idealnie na 50 centylu i wiek USG idealnie pokrywa się z OM. Na razie suplementacji żelaza nie dostałam, ale czeka mnie to... póki co mam brać preparat z magnezem i potasem, bo mimo dobrych wyników mam skurcze łydek w nocy, no i za tydzień test obciążenia glukozą (mogę kupić glukozę cytrynową lub wziąć cytrynę i wdusić ją do tego napoju). Kolejna wizyta 31.03polly8725 lubi tę wiadomość