Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polly trzymam kciuki za ten cykl może testy to właśnie dobry pomysł ? Oby Cię owulka nie zrobiła w bambuko
Karola no czas leci szybko nim się obejrzymy będziemy w 30 tygodniu hehe oby
Jak Ty się czujesz ? Jak sprawdzisz tego fb to daj znać bo chcemy Cię mieć już na fb
Ktoś jeszcze by chciał dołączyć ??
Ja się zastanawiam co by tu porobić w dzień kobiet i sprawdzenie maila przyniosło mi pomysł Jadę do ikei bo jest -15% na wszystkie pojemniki a chciałam kupic pare do szuflad na dziecięce rzeczypolly8725 lubi tę wiadomość
-
Polly... spróbuj z testami! A jak w końcu z monitoringiem? Moze cos przegapiłam albo pomyliłam osoby, miałaś isc? Trzymam kciuki za ten cykl!
Antonna... nie uwierzysz, ale ja czekam na 20 lutego razem z Tobą. ciekawe kto sie tam kryje i w jakiej ilości :p
Karola... no leci, następna moja wizyta to juz genetyczne 2 trymestru! Szybko sie umawiam! Bedziesz odliczać
Kamika... skąd Ty masz tyle siły biegać po sklepach? mnie one męczą. ale życzę udanych połowów!polly8725 lubi tę wiadomość
-
Rosolina chyba na 20 marca, a nie lutego To obie się ważnych rzeczy dowiemy tego dnia
Ja dzisiaj jestem nie do życia. Kot mnie budził w nocy i nie mogłam wstać, a teraz tak mi się przez to chce spać, że koniec!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 10:53
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Hej hej,robie testy praktycznie co cykl i mi teraz wynika,ze owulka bedzie szybciej niz zawsze.
Tak, monitoring mam na 15.03, ale juz chyba pozno bedzie. Zobaczymy,dzis temp skoczyla i jak sie utrzyma znaczy,ze juz po. Testy negatywne ale zaczelam wczoraj-moze juz za poznoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 09:56
-
antonna wrote:Polly ovu bedzie pewnie tak jak zwykle Natomiast, poniewaz na nia czekasz to organizm plata Ci figle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 09:56
-
Dzialalismy bo nic moj nie wie,ze to juz. Zawsze jak zobaczyl test albo cos wspomnialam to od razu mu sie nie chcialo. A tak chetnie korzysta
-
https://zapodaj.net/d7a24b43515fe.jpg.html
z 3 dni testy -
Mam na jutro,ogólnie 3 ostatnie mi zostały
-
Dziewczynki, cicho tu, piszcie co tam u Was? U mnie bieganie Staram się schudnąć choć trochę. Ostatnio słuchałam wywiadu z ginekologiem i powiedział, że kobiety z otyłością brzuszną(jak ja) są bardziej narażone na raka piersi. Idę też do lekarza pierszego kontaktu po skierowanie na badania genetyczne pod tym kontem. Jestem obciążona po kobiecie, która mnie urodziła i trzeba to zbadać. Boję się troche co wyjdzie.
Co do biegania, to nie forsuję się zbytnio. Ale coś trzeba robic ze sobą żeby dobrze wyglądać i dobrze się czuć. Podobno kobiety z endometriozą powinny biegać lub szybko spacerować około 3 km 3 razy w tygodniu. Więc wszystko mam zaplanowane Myslę, że chudnąc 2kg na miesiąc za bardzo nie obciążę organizmu.
Opowiadać co tam?? -
o kurde, to miałaś pecha Co Ci dolega z zębami? W sumie nie zazdroszczę, samo zło te zęby