Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde, chciałam sobie zrobić test allegrowy, ale mi się skończyły Chciałam zobaczyć, czy kreska ciemnieje. Jak zrobiłam pinka w czwartek to kreska była praktycznie taka sama jak we wtorek. Ale na allegro róznica między poniedziałkiem, a środą była widoczna Mąż mi nie kazał kupować nowych testów, ale będę musiała kupić coś za jego plecami :>👧 2017 ❤ 👶 2021
-
hah Antonna też robiłam po betach jeszcze testy i faktycznie czasami nie było różnicy żadnej a wszystko bylo ok
Z objawów to u mnie było uczucie przeziębienia, nerwowość straszna (jeszcze przed pozytywnym testem - pamietam bo pierwszy raz w życiu sie wkurzyłam na mojego tate ), senność też bardzooo szybko przyszła, potrafiłam o 18 już spać i tak do samego rana... mdłości i wymioty przyszły troche pozniej, ale juz nie pamietam kiedy dokładnie no i ciągneły się do 16 tygodnia non stop codziennie.... a teraz w 21 tygodniu znów mnie mdli i nie moge jeść jajek w żadnej postaci o żadnej porze dnia przestałam je tolerować i zwracam w całosci Także nie prość o mdłości a o wymioty to juz wg bo sie wykończysz
-
Dziewczyny, a w ktorym tygodniu i dniu ciazy najlepiej isc na pierwsza wizytę? Lekarka kazala mi przyjsc 6tc+5dc. Wy tez tyle czekalyscie? Pomijam fakt, ze nie ma terminow na ten dzien i mam czekac do 17.03 az zadzwonia i mi powiedza kiedy Pani Dr mnie przyjmie👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Dziewczyny, a w ktorym tygodniu i dniu ciazy najlepiej isc na pierwsza wizytę? Lekarka kazala mi przyjsc 6tc+5dc. Wy tez tyle czekalyscie? Pomijam fakt, ze nie ma terminow na ten dzien i mam czekac do 17.03 az zadzwonia i mi powiedza kiedy Pani Dr mnie przyjmie
-
antonna wrote:Dziewczyny, a w ktorym tygodniu i dniu ciazy najlepiej isc na pierwsza wizytę? Lekarka kazala mi przyjsc 6tc+5dc. Wy tez tyle czekalyscie? Pomijam fakt, ze nie ma terminow na ten dzien i mam czekac do 17.03 az zadzwonia i mi powiedza kiedy Pani Dr mnie przyjmie
-
Kupiłam trzy testy Facelle o czułości 25. Przed chwilą zrobiłam i nadal jestem w ciąży !!!! Jutro rano też zrobię
Testy będą moją jedyną rozrywką do czasu wizyty. Do wizyty jeszcze ponad 2 tygodnie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 13:52
ojejku, cookiemonster, kamika23, Rosolina, Ania-nowa, polly8725 lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Kupiłam trzy testy Facelle o czułości 25. Przed chwilą zrobiłam i nadal jestem w ciąży !!!! Jutro rano też zrobię
Testy będą moją jedyną rozrywką do czasu wizyty. Do wizyty jeszcze ponad 2 tygodnie !
Sikaj ile wlezie, ale muszę Cię zmartwić, one już ciemniejsze chyba nie będą, one się zabarwiają na bordowo i to tyle, czarne nie będącookiemonster, antonna, kamika23 lubią tę wiadomość
-
antonna wrote:Kupiłam trzy testy Facelle o czułości 25. Przed chwilą zrobiłam i nadal jestem w ciąży !!!! Jutro rano też zrobię
Testy będą moją jedyną rozrywką do czasu wizyty. Do wizyty jeszcze ponad 2 tygodnie !antonna lubi tę wiadomość
-
piekne krechy no dokładnie ciemniejsze juz nie będą
eh wróciłam wymęczona z tych warsztatów bezpieczny maluch... głowa boli, wziełam prysznic normalnie siedząc w brodziku bo mi sie stać nie chciało i leże z kompem w łóżku
mieliśmy jeszcze robic zakypu w lidlu ale juz nie dałam rady.... -
Mi dopiero teraz przeszedł ból głowy, zdrzemnęłam sie niecała godzinkę i dopiero teraz dam radę usiąść na sofie. Miałam ogarnąć dom, ale mam lenia, oglądam skoki, a małż pojechał na basen
Antonna... no piękne masz te krechy! Niczym moje, moze jednak blizniaki sie trafia?kamika23 lubi tę wiadomość
-
a co do USG to cięzko mi doradzic... ja byłam 3 razy zanim zobaczyłam serducho... a to było dopiero 9 tyg. od miesiączki (7 tydzien wg USG) tyle ze u mnie nie wiadomo było kiedy zaszlam.... u Ciebie w 6t5d już na bank serducho będzie moze wytrzymasz jakoś ? zawsze ew. możesz podleciec gdzieś wcześniej na USG jak już nie wytrzymasz
-
Dajcie mi kopniaka... dzis mi sie śniło usg, na którym było widac taka śliczna buzie dzidziusia, mierzyła go jeszcze raz i ze wszystko było w normie i sama zachwycona była. A wiecie... sny sa odwrotnością, miałam w snach dokładnie odwrotna sytuacje jak w rzeczywistości. we wtorek wizyta.
-
Rosolina wrote:Dajcie mi kopniaka... dzis mi sie śniło usg, na którym było widac taka śliczna buzie dzidziusia, mierzyła go jeszcze raz i ze wszystko było w normie i sama zachwycona była. A wiecie... sny sa odwrotnością, miałam w snach dokładnie odwrotna sytuacje jak w rzeczywistości. we wtorek wizyta.
Mnie ostatnio trzy porody się śniły... a mojemu co chwila śnią się rzeczy związane z dzieckiem. Siłą rzeczy jak cały czas o czymś myślimy, stresujemy się itd, to potem ma to przełożenie na sen.
Wytłumacz sobie to tak - jak jest zły sen, interpretujemy na odwrót, a jak dobry, to przyjmujemy za dobry omen:) dobry pomysł? -
Rosolina wrote:Antonna... no piękne masz te krechy! Niczym moje, moze jednak blizniaki sie trafia?
Myślę, że raczej bliźniaków nie ma, bo widziałam kilka dziewczyn, które też miały duży przyrost, a nie były po in vitro, więc pewnie nie będą mieć bliźniaków :>
kamika23 wrote:a co do USG to cięzko mi doradzic... ja byłam 3 razy zanim zobaczyłam serducho... a to było dopiero 9 tyg. od miesiączki (7 tydzien wg USG) tyle ze u mnie nie wiadomo było kiedy zaszlam.... u Ciebie w 6t5d już na bank serducho będzie moze wytrzymasz jakoś ? zawsze ew. możesz podleciec gdzieś wcześniej na USG jak już nie wytrzymasz
Mam postanowienie, że zaczekam do wizyty w klinice Jeszcze 2 tyg. i 1 dzień!
Rosolina wrote:Dajcie mi kopniaka... dzis mi sie śniło usg, na którym było widac taka śliczna buzie dzidziusia, mierzyła go jeszcze raz i ze wszystko było w normie i sama zachwycona była. A wiecie... sny sa odwrotnością, miałam w snach dokładnie odwrotna sytuacje jak w rzeczywistości. we wtorek wizyta.
Rosolina no co Ty wymyślasz Mówi się, że się interpretuje sny na odwrót, ale mówi się też o proroczych snach. Moim zdaniem Twój sen jest proroczy
👧 2017 ❤ 👶 2021