Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamika a kiedy to połówkowe masz? Znaczy o której godzinie? Daj znać co tam
-
hej, hej. Kamika super,że wszysto oki będzie chłopak też chce syna!!
Cookie idąc za Twoim przykładem też zapiszę sie na 2 prenatalne wiadć, że to dobra decyzja. Jeśli zajdę kiedyś oczywiście he. Fajnie, że Antosia rozwija się prawidło, to najważniejsze
Wróciłam właśnie z wizyty u mojej pani doktor. zadowolona jestem-torbiel nie urosła wiec dalej staramy się naturalnie(w miarę).I w lewym jajniku już pęcherzyki są liczne bez dominującego bo to 8dc dopiero. 15.03 mam wizytę w celu sprawdzenia czy pęcherzyk pękł i czy wgl coś urosło. Jak nie pęknie a bedzie dobry to da mi na pęknięcie zastrzyk(i wtedy mam brać dupka przez 10 dni), jeśli pęknie sam to mam brać dupka 2 dni po owulacji również przez 10 dni w celu wydłużenia fazy lutealnej. Dostałam też pakiet badań ze zniżką i jak będę chciała to mam zrobić wszystkie, jeśli nie to te co chcę. Stwierdziła, że trzeba zbadać amh po operacji, bo mogło spaść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 20:40
-
polly8725 wrote:hej, hej. Kamika super,że wszysto oki będzie chłopak też chce syna!!
Cookie idąc za Twoim przykładem też zapiszę sie na 2 prenatalne wiadć, że to dobra decyzja. Jeśli zajdę kiedyś oczywiście he. Fajnie, że Antosia rozwija się prawidło, to najważniejsze
Wróciłam właśnie z wizyty u mojej pani doktor. zadowolona jestem-torbiel nie urosła wiec dalej staramy się naturalnie(w miarę).I w lewym jajniku już pęcherzyki są liczne bez dominującego bo to 8dc dopiero. 15.03 mam wizytę w celu sprawdzenia czy pęcherzyk pękł i czy wgl coś urosło. Jak nie pęknie a bedzie dobry to da mi na pęknięcie zastrzyk(i wtedy mam brać dupka przez 10 dni), jeśli pęknie sam to mam brać dupka 2 dni po owulacji również przez 10 dni w celu wydłużenia fazy lutealnej. Dostałam też pakiet badań ze zniżką i jak będę chciała to mam zrobić wszystkie, jeśli nie to te co chcę. Stwierdziła, że trzeba zbadać amh po operacji, bo mogło spaść. -
Amh przed operacja, a wlascieue przed in vitro mialam 2 z kawalkiem. A z badan zlecila amh,lh,fsh,e2, prl i tsh. Czyli generalnie to co sama zrobic chcialam.
-
dla mnie te wszystkie badania to czarna magia.. :* na pewno wróce do gry w lato... lub na jesień... wy już wszystkie porodzicie polly będzie miała już duży brzuszek hehe o taki plan... tylko te zastrzyki mnie przerażajoooo :*
-
Dziewczyny pytałam Was w niedzielę chyba o objawy przed okresem :> A teraz pytam kiedy zaczęłyście mieć takie ewidentne ciążowe objawy? Bo ja oprócz delikatnych okresowych bóli i czasem jakiegoś kłucia to nadal nic nic. Jakby mnie chociaż cycki bolały to by mi ulżyło hehe👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Hm, trudne pytanie. U mnie na pewno pęcherz od samego początku i senność dosyć szybko. Wymioty mnie ominęły, zachcianki w sumie też. Dalej mam awersje do mięsa i ryb,tzn zjem, bo wiem, że powinnam, ale bez radości nadmiernej i o ile ciacha to tak umiarkowanie to taki deserek lodowy, ale koniecznie z czerwonymi owocami to bardzo chętnie. Natomiast raczej teraz zaczęłam hamować sie ze słodyczami, bo waga od początku ciąży wskazuje +6kg. Lekarz twierdzi, że to super wynik, bo jestem za połową ciąży, a za całą idealnie powinno być 12kg, ale ja się jednak trochę boję zrzucania tego po porodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 14:39
-
Witajcie dziewczyny
Tak mnie brakuje na fb
Antonna ja też nie miałam na początku objawów ciążowych, poza kłuciami w jajnikach ale to też od czasu do czasu... Senność później się pojawiła, czasem mnie muliło, na mięso moje ukochane patrzeć nie mogłam hehe.
Super że beta rośnie !!!
Polly fajnie, że monitorujesz cykl
Inna do lata szybko zleci
A jakie namiary na fb ? Żebym osamotniona nie została hihi
Cookie ja też od poniedziałku muszę wrócić do mojego zdrowszego żywienia, do tej pory nie miałam w ogóle ochoty na sałatę i inne rzecz, tylko bułka, pasztet, sery (to akurat ok) ale czuję się spuchnięta, brzuchol urósł.