Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cookie, no stresik powoli się zaczyna. Coraz częściej myślę o porodzie. Muszę w końcu spakować torbę tzn kupić co trzeba. Najważniejsze, że dla małej wszystko już prawie jest, jeszcze łóżeczka brakuje i drobiazgów jakiś. Już nie możemy doczekać się naszej Lenki:)
-
Pełna Nadziei co za kobieta, już bym więcej do niej nie poszła ...
Ania-nowa fajnie, że już prawie wszystko gotowe na przyjście małej, jeszcze trochę poczekasz i będziesz tulić córcię
Cookie mam nadzieję, że antybiotyk pomoże !
Antonna rób badania i ustawiaj suwaczek -
Ania pewnie ta końcówka Ci się dłuży Ale lepie ciesz się ostatnimi tygodniami spokoju
Heh dziś mam większą motywację, żeby iść wcześniej na te badania niż ostatnio. Pójdę tak o 10, bo lab. czynny jest dziś do 10.30. Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu przy interpretacji bety (w pon. byłam o 11:23). Troszku się stresuję, czy nadal jestem w tej pięknej ciąży👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Antonna przywoluje Cie do porzadku!! Jestes w ciazuni i inaczej juz nie bedzie"!
Cookie faktycznie lipa z tymi bakteriami. Koniecznie pij wiecej plynow. Postaw sobue butelke przed komputerem i jak sprawdzasz of to pij kilka lykow
Dobrze,ze ta @ krotsza- tyle tabletek przecuez bralam na bol a teraz spoko. Tylko plamie dluzej.cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Oddałam krew Wyniki pewnie tak jak w poniedziałek, czyli po 18.
Polly dobrze, że Ci ten ostropest pomógł, bo z tego co pisałaś to masz jakieś masakryczne te miesiączki! Mnie czasem boli bardziej, a czasem mniej. Nie wiem od czego to zależy :oojejku, polly8725 lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Antonna, ja Ciebie również przywołuję do porządku!
Jesteś i będziesz przez najbliższy (czyli 9 msc) w ciążuni i to ani nie urojonej ani spożywczej, więc pożegnaj się z talią osy i przejrzyj szafę pod kątem luźniejszych spodni;p
Rosolina, ja kupuję legginsy kryjące i traktuję jak spodnie, czyli zakładam do nich bluzkę/sweterek, a dziś w zwykłym spożywaczku upolowałam coś podobnego do tych:http://www.moraj.pl/pl/oferta/98,bielizna-damska/122,legginsy-i-spodnie/show/6085,leginsy-a-la-jegginsy-rozne-kolory.html i tak na takie korki luźne są bardzo ok, zdecydowanie wygodniejsze od jeansów. -
antonna wrote:Mam nadzieję, ale stresuję się Ale zapłaciłam za badania 250 zł, więc zakładam, że gdyby Pani dr nie wierzyła w moją ciążę to by mi już teraz tego nie kazała robić.. Tak sobie wymyśliłam
edit: również dziś proszę o kciuki, bo za chwilę wybieramy się na drugie połówkowe, a jutro trzymamy za KamikęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 12:17
polly8725 lubi tę wiadomość
-
antonna wrote:A co Ty tak co chwila na te badania latasz? To trzymam kciuki za Antosię
-
Cookie... Antosia? Ale ładnie. trzymamy kciuki za współpracę małej!
Antonna... oczywiście, ze jesteś w ciazy! Nawet innej myśli nie możesz dopuszczać!
Poza tematem do dziewczyn dających korki: czy zdażyło Wam sie wywalić ucznia z lekcji, który po raz kolejny przychodzi nieprzygotowany? Chyba mi hormony za bardzo szaleją, ale nie wytrzymałam. -
Jak kiedyś udzielałam korków z matmy to nigdy mi się to nie zdarzyło Ale najczęściej korki polegały na ponownym tłumaczeniu tego co było w szkole, żeby tuki nie dostały pały z matmy
Cookie to już wszystko rozumiem i popieram Mam nadzieję, że niedługo będziesz mi dokładniej tłumaczyć na co, kiedy, gdzie i ile razy najlepiej się zapisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 13:47
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Rosolina wrote:Cookie... Antosia? Ale ładnie. trzymamy kciuki za współpracę małej!
Antonna... oczywiście, ze jesteś w ciazy! Nawet innej myśli nie możesz dopuszczać!
Poza tematem do dziewczyn dających korki: czy zdażyło Wam sie wywalić ucznia z lekcji, który po raz kolejny przychodzi nieprzygotowany? Chyba mi hormony za bardzo szaleją, ale nie wytrzymałam.
Co do korków, ja popieram! Jak to jest dziecko/nastolatek to informuję rodziców o tym i o tym, że kończymy współpracę jak się nie weźmie do roboty. -
antonna wrote:Jak kiedyś udzielałam korków z matmy to nigdy mi się to nie zdarzyło Ale najczęściej korki polegały na ponownym tłumaczeniu tego co było w szkole, żeby tuki nie dostały pały z matmy
Cookie to już wszystko rozumiem i popieram Mam nadzieję, że niedługo będziesz mi dokładniej tłumaczyć na co, kiedy, gdzie i ile razy najlepiej się zapisać -
nick nieaktualny