Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem zszokowana. Nigdy nie byłam w ciąży Nie wiedziałam, że potrafię... Długo się nie mogłam uspokoić po sprawdzeniu wyniku Zaopatrzyłam się już w dwa testy Pink Express
W środę powtórka bety, do tego APTT, INR, TSH, FT4, toxo, CMV, HbA1C i badanie ogólne moczu. Chyba proga nie będę robić, bo jaki to ma sens skoro mój organizm progesteronu nie produkuje (nie ma ciałka żółtego), tylko dostaję dużą dawkę proga w lekach? W każdym razie lekarka mi nie kazała👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Jestem zszokowana. Nigdy nie byłam w ciąży Nie wiedziałam, że potrafię... Długo się nie mogłam uspokoić po sprawdzeniu wyniku Zaopatrzyłam się już w dwa testy Pink Express
W środę powtórka bety, do tego APTT, INR, TSH, FT4, toxo, CMV, HbA1C i badanie ogólne moczu. Chyba proga nie będę robić, bo jaki to ma sens skoro mój organizm progesteronu nie produkuje (nie ma ciałka żółtego), tylko dostaję dużą dawkę proga w lekach? W każdym razie lekarka mi nie kazała
już toxo i resztę masz robić? -
A gdzieś czytałam, że progesteron na początku ciąży produkowany jest głównie przez ciałko żółte, a później przez łożysko. A ja ciałka żółtego nie mam, ale biorę Lutinus 3x1 i do wczoraj brałam też Prolutex
Te badania co napisałam kazała mi zrobić. A normalnie kiedy się je robi?👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Te ostatnie dwa są związane z krzepliwością. Muszę to zrobić, żeby lekarka wiedziała czy mogę odstawić Clexane (zastrzyki obniżające krzepliwość). Przy in vitro bierze się mnóstwo leków, które mają przeciwdziałać popularnym przyczynom poronień i ogólnie niepowodzeń. Będę je powoli (mam nadzieję) odstawiać.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Antonna Kochana ale super wieści!!!!! Spokojnej i nudnej ciązy życze :*
Cookie, tak @ sie rozkręcila i juz jest po. Ogólnie chyba ostropest pomógł bo 1 dzień była mega mocna i trwała tylko 4 dni. Gdzie u mnie 6 dni to norma kiedyś była. Działamy dalejantonna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Antonna bardzo się cieszę I na fotkę czekam
Rosolina no trzymają z tymi wynikami, ale pani doktor mówiła, że może ich nie być bo będzie na urlopie, ale najważniejsze, że kazała przekazać że wszystkie trisomie są ok i teraz tylko odebrać wyniki Wiem, że rośnie zdrowy chłopak
W ogóle kupiłam w końcu pierwszego pajacyka i dwie sztuki bodziaków -
Chwalę się
https://zapodaj.net/images/91c687eacfb90.jpg
Pół nocy dzisiaj nie spałamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 09:45
cookiemonster, Rosolina, ojejku, Ania-nowa, Miki85, polly8725, Karola555, antylopaa lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021