Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola555 wrote:Ja pisałam u mnie to coś w genetyce jest, robiłam kiedyś, teraz co ma być to będzie. Wtedy lekarka powiedziała, że jak komórka uszkodzona to może dojść do takiej sytuacji...
Karola555 lubi tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Rosolina, cieszę się, że masz za sobą badanie drożności i że jest ok. Teraz do dzieła, bo podobno po badaniu, nawet jak wyszła drożność łatwiej jest zajść
Polly, nie martw się, przyjdzie w końcu Twój czas!
Karola, a nie myślałaś o jakiś dodatkowych badaniach, bo to w sumie druga strata?
Josephine, kiedy testujesz?
Antonnakiedy zaczynasz stymulkę? Co będziesz miała podawane - CLO czy letrozol?
Sylwia, go Girl, go Girl! To Twój cykl!
Ja już nie mam po co testować w piątek przyszła @ także ja chyba podziękuję na ten rok.. niby odpuściłam sobie miał być LWD i był.. ale dzisiaj 3 dzień nowego cyklu i mam dośc nawet nie chce się już starać.. za dużo mnie "kosztują" te rozczarowania.11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Josephine przykro ze sie nie udało:( moze wrzuc troche na luz jak jestes zmeczona. Nie obserwuj nic nie mierz, kochajcie sie kiedy macie ochote i moze wpadniecie tak jak ja :p
Dziewczyny dziwna cisza tu nastała:/ wchodze codziennie i nie na nowych pistow:p wszystkie wrzucacie na luz czy jak ?:p -
kamika weekend był Może dlatego tu taka cisza :>
inaa Ty dziś powtarzasz betę?
Cookie, kamika kiedy kolejne wizyty (i o której godzinie)?
antylopaa a Ty jak tam się czujesz na finiszu? Na kiedy masz TP?
polly jeśli czujesz, że potrzebujesz przerwy to jak najbardziej zrób sobie wolne od forum. Ale mam nadzieję, że to nie będzie na długo
Josephine przykro mi, że @ przyszła👧 2017 ❤ 👶 2021
-
cookiemonster wrote:A przypomnisz co dokładnie Ci dolega? Bo jakoś miałam zakodowane, ze to u Twojego byłego były problemy.
Kamika weekend był
Inna daj znać jak wyniki !!!
Josephine przykro mi kochana -
antonna wrote:Cookie jesli bede podchodzic do in vitro to bede stymulowana puregonem i gonapeptylem. Natomiast w przypadku IUI to nie wiem. Dowiem sie wszystkiego na wizycie w 3 dc. Powinno to byc jakos 4-5 grudnia
Bete masz piekna mam nadzieje, ze Ci ten pecherz odpusci -
hejo .. czekam na wyniki... boże czemu to tak stresujące ! Dzieki dziewuszki za kciuki:* !
antonna ... za niedługo wizyta tak?
Josephine... skad ja znam te rozczarowanie- trzeba sobie powtarzac ze nowy cykl i nowe możliwości. Poza tym nie mierzcie temperatury. Ja to olałam już dawno choć tym cyklu co jakiś czas sprawdzałam.
Musze w koncu wyszukac ginekolog do ktorego chce isc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 12:19
Karola555 lubi tę wiadomość
-
inaa moje gratulacje!! Włączałam ten wątek z zapartym tchem! :*
Tak, ja myślę, że piątek/sobota okres, więc niedziela/poniedziałek wizyta A jutro mąż się bada :>
Dzięki Karola555! Nieśmiało liczę na grudniowy cudinaa, Karola555 lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
ŁAPCIEEEEE moje kochane trollinki wystarczy dla każdej
)(*&^%$##$%^&*())(*&^%$#@$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*))(*^%$#@@#$%^)(*&^%$#@#$%^&*()_)(*&^%$#@@#$%^&*())(*&^%$#$%^&*()(*&^%$%^&*()(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#@@#$%^&*()(*&^$%^&* -
To ja się rzucam na te wirusy Może jakiś ze mną zostanie
A mi się dzisiaj znowu ciąża śniła. Miałam taki piękny, zgrabny brzuszek, taki powiedzmy 4 miesiąc. I mówiłam "ale to na pewno jest naprawdę tym razem? to mi się nie śni?". No ale niestety to nadal był tylko sen Ale już niedługo!👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Antonna, już niedługo:*
Karola, dobre podejście - fajnie, ze potrafisz cieszyć się tym, co macie! a macie dużo:)
Inaa, już pisałam na fb, ale napiszę i tutaj - gratulacje!!!
a ja egoistycznie jutro poproszę o dobre myśli, kciuki, modlitwy - o 20.40 mam wizytę... Jeżeli nie będzie zarodka z serduchem to same wiecie co to oznacza, więc bardzo bardzo Was proszę o wsparcie. Wiem, ze na nic nie mam wpływu, ale to nie sprawia, że jest mniej stresu.
Buziaki!Karola555 lubi tę wiadomość
-
Cookie zaciskam mocno moje kciuki, najmocniej jak umiem!! Musi być serducho silne jak dzwon!!!
Chciałabym żeby się udało, ale to nie ode mnie zależy. Póki co cieszę się tym co mam a mam tak jak napisałaś bardzo dużooooooooooooooooooooooo !!!
Antona cuda się zdarzają !! Grudzień będzie piękny
Inaa to czekamy na wizytę Łykam garściami