Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosolina przykro że musiałaś się tak pomęczyć na tym HSG ;/ Ale miejmy nadzieję, że to pomoże
Antonna no właśnie tylko jednorazowa akcja...teraz nic mi nie jest, więc w sumie zobaczymy... albo jeszcze się coś wydarzy w sprawie mdłości albo nie
Karola daj znać jak po wizycie. Ja pamiętam że pod koniec plamienia po biochemicznej byłam na USG i nie było już śladu praktycznie... i już rosły nowe pęcherzyki więc owulka mogła się odbyć normalnie. -
Rosolinka ja miałam tylko jeden kontrast podany. Ale u mnie w szpitalu to sama patałachy robią
Juz wiesz na czym stoisz, byle do przodu teraz:)
Rosolina lubi tę wiadomość
-
Super wieści
Gratuluję
Do mojej @ jeszcze 4 dni ;p
Cycki mam ogromne, ciężkie i żylaste.. ale akurat u mnie to nic nie znaczy bo czesto tak mam ;p tylko im bliżej @ tym mniej bolą a zazwyczaj było odwrotnie ;p
Kurde właśnie propo tych badań to miałam do gina się zapisać i ciągle zapominam11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Normalnie mam takie uderzenia goraca i przy tym nagle uczucie sennosci. Masakra. Jestem po prysznicu a spocilan sie juz jak swinia. A ta sennosc mnie ogarnia nagle i muszr usiasc bo mi sie az w glowie kreci. Nue wiem czy to po tych lekaxh przeciwwirusowych czy jak. Ide spac.
Josephine nie zapomnij na badania sie zapisac -
nick nieaktualnyDzień doberek
Dziewczyny, chciałam się tylko wyżalić że szlag mnie trafi z tą moją @. Miałam mieć dziś, a ciagle tylko plamienie...A tak liczyłam że zacznie się wlasnie 23 listopada. Miała być taka magiczna data na rozpoczęcie cyklu i zaciążenie w nim. A tak, wszystko do dupy. Jestem zła i rozżalona ;(. Nie może być chociaż po tym wszystkim normalnie????? Od sierpnia wszystko jest do dupy i mam już wszystkiego dosyć. -
nick nieaktualnyNie robiłam testu ale nie bede robic na razie bo plamie- czyli normalka przed @. Jak do piatki nie bedzie to moze wtedy. Najgorsze jest to, ze wiem że to nie ciąża. Po prostu wiem. Po prostu ta cholerna @ tak długo sie rozkreca, a ja mam standardowy pms- bo dzis mam wszystkiego dosyć, już mi się płakać chce. tak chciałam zacząć tego 23, czyli dziś, a raczej się nie zapowiada. Może jutro, może piątek. A może h$%^& wie kiedy.
Jestem zła za wszystko i stwierdzam że życie jest niesprawiedliwe, powinnam już dawno cieszyć sie ciąża a nie stresować dodatkowo. Po tym poronieniu myslałam ze juz wszystko bedzie szło gładko. A tu znowu lipa. Nie wiem. Myślałam już nawet o tym zeby wykasować konto bo tylko niepotrzebnie się nakrecam wpisujac, zaznaczajac itp. Może jakbym nie miała tej tabelki to bym nawet nie wiedziała kiedy ma być @ i nie byłoby stresu.
Generalnie- dzien zaczął sie do dupy i pewnie cały taki będzie. Najchętniej zamknełabym sie gdzieś i popłakała sobie nad moim losem, ale w robocie tyle rzeczy ze nie moge sobie na to pozwolić.
Straszny dzień ;(
A juz umówiłam sie na wizyte do lekarza i mielismy zaczac ta stymulacje i dupa. -
Sylwia takie beznadziejne dni niestety czasem przychodzą
Ale dobrze wiesz jak to jest. Jutro się obudzisz już w zuepłnie innym humorze. Mam nadzieję, że jeśli okres faktycznie ma przyjść to, że się pojawi dzisiaj. A czemu 23.11 to magiczna data? Tak ogólnie to mam nadzieję, że @ w ogóle do Ciebie nie zawita
inaa czekam na wynik bety
Cookie gdzie Ty uciekłaś? :>👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Wyniku bety nie bedzie ... tzn bedzie 30 listopada
lub 1 grudnia bo nie stać nas narazie hehe . Test robiłam, na początku wystraszyłam się bo wydawała mi sie kreska taka sama jak wczoraj, ale okazało się ze jest troche ciemniejsza
!!
Nie wiem co moge brać na kaszel, męczy mnie strasznie ! -
nick nieaktualnyantonna wrote:Sylwia takie beznadziejne dni niestety czasem przychodzą
Ale dobrze wiesz jak to jest. Jutro się obudzisz już w zuepłnie innym humorze. Mam nadzieję, że jeśli okres faktycznie ma przyjść to, że się pojawi dzisiaj. A czemu 23.11 to magiczna data? Tak ogólnie to mam nadzieję, że @ w ogóle do Ciebie nie zawita
inaa czekam na wynik bety
Cookie gdzie Ty uciekłaś? :>
Bo 3 lata temu 23.11 zaczęłam moj szczęśliwy cykl z Alą. I jakoś sobie wmówiłam ze jak zacznie się teraz tak samo to bedzie ok.
I teraz już straciłam nadzieje całkowicie... -
Hmm przyszła @... tylko plamienie ale jutro się rozkręci
-
Polly przykro mi
tulę Cię mocno.
Sylwia gorsze dni się zdarzają. Musisz się trzymać.
Ja byłam we wtorek na wizycie, lekarz dał nam zielone światło, wszystko jest ok. Mówił, że możemy się starać od razupolly8725 lubi tę wiadomość
-
Karola no to super że zielone światło jest
Dziewczyny już jestem po wizycie. Mój pojechał ze mną wiec jak się przebierałam już lekarz śmieszkował do niego że ma niecierpliwą żonę.... no ale
Na USG wyszło że pęcherzyk ma 15,3 mm (tydzien temu 5,58mm) i pojawił się pęcherzyk żółtkowy którego nie było - wiec jest dobrze no i dziś USG wyliczyło wiek ciąży na 5t3dprawie 2 tygodnie różnicy, więc podobno miało prawo zarodka nadal nie być. Wychodzi na to że seks w 24 dc to był ten szczęśliwy i gdzieś wtedy czy 2 dni później owulka była.... Już mi tu specjalistki wyliczyły na fb
Wychodzi na to że jeszcze muszę cierpliwie poczekać 1,5 - 2 tygodni i wtedy przyjść zobaczyć na czym stoimy.Miki85 lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Karola no to super że zielone światło jest
Dziewczyny już jestem po wizycie. Mój pojechał ze mną wiec jak się przebierałam już lekarz śmieszkował do niego że ma niecierpliwą żonę.... no ale
Na USG wyszło że pęcherzyk ma 15,3 mm (tydzien temu 5,58mm) i pojawił się pęcherzyk żółtkowy którego nie było - wiec jest dobrze no i dziś USG wyliczyło wiek ciąży na 5t3dprawie 2 tygodnie różnicy, więc podobno miało prawo zarodka nadal nie być. Wychodzi na to że seks w 24 dc to był ten szczęśliwy i gdzieś wtedy czy 2 dni później owulka była.... Już mi tu specjalistki wyliczyły na fb
Wychodzi na to że jeszcze muszę cierpliwie poczekać 1,5 - 2 tygodni i wtedy przyjść zobaczyć na czym stoimy.
No to super, że u Ciebie i dzidziusia wszystko dobrze. Teraz chyba już jesteś spokojniejsza
Ja się cieszę, że zielone światło jest. A skoro jest to wczoraj zaszaleliśmy a coMój M nawet jeden dzień urlopu wziął specjalnie na tę okoliczność