Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje TSH na ostatnim badaniu było 0,012 także jak narazie na kolejne badanie czekam najwcześniej do stycznia
A tak poza tym to czuję, że sobie odpuściłam wrzuciłam na luz.. zobaczymy co będzie ;p11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualnycookie, antonna, ja nie testuje . Według mojej fazy lutealnej, @ powinna być w środę. Ale- przez te wszystkie zawirowania po poronieniowe, nie wiem, czy coś się nie przesunie, wiec nie wariuje jesli do środy @ nie będzie.
Wkurza mnie to, bo chciałam jak najszybciej dostać, zeby jak najszybciej zaczać...
Jesli do konca piatku nic sie nie pojawi, nawet plamienie, wtedy skusze się na test w sobotę. Ale zdaje sobie sprawe że moje cykle mogą teraz trochę wariować.
a propos alkoholu, w weekend wlałam w siebie dość dużą ilość , a ostatnimi czasy właściwie w ogóle nie piłam. Ale mężu kupił mi ulubione martini, kilka drineczków w sobote, a niedziele wino zakonczone w knajpie herbatą z wiśniówka . Takze na kolejny tydzien mam dosyć -
Ja testuje w srode. Chyba,ze @ przylezie. Bedzie 10dpo. Z moich doswiadczen wynika,ze powinnam @ dostac w czwartek. Moja faza lutealna nie powala na kolana. 10 dni to malo miom zdaniem.
U lekarza siedze. Czekam az laskawie zacznie przyjmowac,podejrzewam u sibie półpasiec zobaczymy co pani doktor powie. Jeszcze jak na zlosc wywiesili rano kartke,ze mojej doktor nie bedzie i ide do innej. Ech zycie -
polly8725 wrote:Hej Kamika obczaj- mam czkawkę od rana z przerwami Jak Twoja nauka??
Hah może ta czkawka to objaw jak u mnie ? Z nauką już trochę lepiej Jakoś powoli przesuwam się do przodu
Antonna poprostu moje mało optymistyczne nastawienie do ciąży w któryś dzień nie spodobało się niektórym kobietom. Zadałam konkretne pytanie, uzyskałam konkretną odpowiedź, a potem się dowiedziałam że nawet nie powinnam pytać, bo to tylko nakręca negatywnie wszystkich innych Ale spoko, ja tam rozumiem że nikt nie chce słuchać marudzącej o rozwój ciąży ciężarnej Lepiej pogadać o wózkach i ubrankach prawda?
Sylwia może a nóż się udało 3mam kciuki. Za Ciebie Polly też bo ta czkawka dobrze wróży hehehe Obyś tylko się z tym dziadostwem uporała szybko -
Dzień dobry dziewczyny
Cookiemonster dziękuję że pytasz o mnie Ja w weekend to raczej nie siedzę na necie, brak czasu po prostu. Byłam z maluchami u mężusia tym razem. W sobotę relaks na basenie, ale fajnie było. Uwielbiam pływać Wizyta u M siostry, później spacer i wieczór filmowy z dziećmi, raczej bajkowy
Polly trzymam kciuki za środę I wyganiam tego złośliwca co Ci się przyplątał.
Kamika ale rozrabiasz hihi
Sylwia to może @ nie przyjdzie i będziesz testować, tego Ci życzę
Antonna trzymam za Ciebie też kciuki
Ja jutro mam wizytę u gina na 17.40. Myślicie że powinnam mu pokazać badania bety i zapytać co on by zrobił w tym przypadku?
Ogólnie to mi czasem smutno ale M trzyma na duchu i czasu raczej na rozmyślanie nie ma. Przy dzieciach to szał ciał hihiSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Hej potwierdziły się moje przypuszczenia. No cóż, martwi mnie tylko to,że jeśli się udało to wirus może uszkodzić płód Dostała leki, połknęłam, posmarowałam-nic więcej nie zrobię.
Kamika to sie dziewczynki trochę rozerwały-być może zbyt spokojnie było. NIe wiem teraz sama czy chcę tej ciąży- a myślałam,że nidgy w życiu tego nie powiem. Chyba nie jest nam dane i tyle.Trzeba się pogodzić ze wszystkim co dostajemy. Co do czkawki- ustala chyba.
A kiedy masz tą wizytę co się termin zwolnił? Bo nie pisalaś chyba
Co u Rosolinki? Na chwilke proszę tu napisać cos. Jak z tym hsg?
Cookie jak się czujesz? Wizyta kiedy?
Sylwia czekam razem z Tobą
Antonna owocnej owulacji Szał ciał
Josephine i dobrze, trochę trzeba się oderwać czasami
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:wizytę mam w czwartek, a teraz leże przestraszona, bo mnie z pół godziny temu złapał taki ból jak na @ dosyć mocny, skurczowy i trzyma w jednym miejscu i nie chce puścić plamień nie ma.... wziełam nospę ... wcześniej tak mnie nie bolał mocno
-
kamika23 wrote:wizytę mam w czwartek, a teraz leże przestraszona, bo mnie z pół godziny temu złapał taki ból jak na @ dosyć mocny, skurczowy i trzyma w jednym miejscu i nie chce puścić plamień nie ma.... wziełam nospę ... wcześniej tak mnie nie bolał mocno
-
Karola555 wrote:Polly mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Rozumiem teraz twoje zmartwienie. Mówiłaś lekarce że możesz być w ciąży ?
-
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Dzień dobry dziewczyny
Cookiemonster dziękuję że pytasz o mnie Ja w weekend to raczej nie siedzę na necie, brak czasu po prostu. Byłam z maluchami u mężusia tym razem. W sobotę relaks na basenie, ale fajnie było. Uwielbiam pływać Wizyta u M siostry, później spacer i wieczór filmowy z dziećmi, raczej bajkowy
Polly trzymam kciuki za środę I wyganiam tego złośliwca co Ci się przyplątał.
Kamika ale rozrabiasz hihi
Sylwia to może @ nie przyjdzie i będziesz testować, tego Ci życzę
Antonna trzymam za Ciebie też kciuki
Ja jutro mam wizytę u gina na 17.40. Myślicie że powinnam mu pokazać badania bety i zapytać co on by zrobił w tym przypadku?
Ogólnie to mi czasem smutno ale M trzyma na duchu i czasu raczej na rozmyślanie nie ma. Przy dzieciach to szał ciał hihi
Karola, przyjdzie przyjdzie, już ją w kościach czuje i zaczynaja sie plamienia
Ale spoko, na ten cykl wcale nie liczyłam. Za to liczę na kolejny. -
Hejooo
U mnie wczoraj biel na teście. Co prawda był to mocz rozwodniony z wieczora, no ale już powinno być widać chociaż cień. Czekam na @ ! Eh.... już mam dość powoli- chyba trzeba będzie się pogodzić na stałe z tą myślą, że zostaniemy we dwójkę bywa i tak -
wiesz, może jakbym zaczęła diagnostyke po paru miesiacach starania... to jeszcze miałabym siłe. Niestety po tych paru latach już naprawde mam dość i po prostu mi się już nie chce. Nie martwcie się ciocia inaa z trollątkami i Wami trollinki zostanie !
-
Hej.. mam pytanie czy lekarz rodzinny może wypisać skierowanie na badanie "Toxoplazma IgM/IgG ilościowo" ??
a jak nie rodzinny to może Endokrynolog?
Byłam ponad tydzień temu i zapomniałam o tym zupełnie... A w moim domu od zawsze była gromadka kotów więc wolała bym się upewnić a płacić po 25zł za te badania to jednak dla mnie sporo bo nie pracuję ;p a musiła bym zrobić te IgM i IgG11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny