Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinaa wrote:Hejooo
U mnie wczoraj biel na teście. Co prawda był to mocz rozwodniony z wieczora, no ale już powinno być widać chociaż cień. Czekam na @ ! Eh.... już mam dość powoli- chyba trzeba będzie się pogodzić na stałe z tą myślą, że zostaniemy we dwójkę bywa i tak
Inaa, moja droga. Ja pamiętam jak pisałąs ze na razie się nie bedziesz badać itd itp , zrozumiałam taką postawę, ale jak pisze antylopaa, zanim zaczniesz gadać o braku dzieci w ogóle, może zrób jakieś podstawowe badania?
Kobieto, czasem to jeden, malutki, maleńki czynnik się zmienia i jest ciąża. Także jak już czujesz że szkoda czasu to gnaj do lekarza i już. -
Ja wiem kochane... przepraszam za humorki. Jakoś mnie tak wzieło i miałam ostatni jakiś tam test pepino. Nie chce zapeszac ale jest cień a nigdy na nich mi nic nie wychodziło. Lece do rossmanna po jakiś teścior. Trzymcie kciuki. Staram się póki co nie nakręcać bo dużo na temat pepino złego czytałam
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inna 3mam kciuki ;* czekamy na kolejny test i zdjęcia
Karola dzięki że pytasz Dzisiaj dobrze, póki co ból brzucha nie wrócił A poza tym to mam wrażenie że mnie zaczyna z rana troche mulić ale mdłościami chyba nie moge tego jeszcze nazwać
A jak Ty się masz ? -
Cześć trollinki! Dziękuje za pamięć! Kochane jesteście!
Ja wczoraj miałam zabieg. Miałam robiony trzema metodami, w tej ostatniej juz nie chciał tak łatwo przejść, ale badanie mimo to potwierdziło drożność. Od wczoraj krwawię znowu. Badanie nieprzyjemne, na końcu mega bolesne. Dwa razy mi wkładali ten cewnik! Lekarz daje nam 3 miesiące. Zobaczymy. Jesli nie wyjdzie, to wtedy idziemy z mężem na bardziej specjalistyczne badania. Mnie to juz strasznie dołuje. Jak tylko myśle o dziecku, to łzy sie zbierają. Teraz jeszcże święta, Mikołaj i trzeba łazić po tych sklepach i oglądać te zabawki, ubranka. Żebym tylko znalazła siłę.
Z dobrych wieści jeszcze.... jedziemy za dwa tygodnie w gory na termy! mam nadzieje, ze śnieg bedzie i da sie pojeździć na nartach
Inaa, Sylwia- trzymam kciuki!!
Polly.... co to znowu sie przyplątało? -
No nieźle dziewczyny. Mnie pepino chyba nie oszukał... kupiłam przed chwila facelle i pink. Są lekkie kreseczki ... nie wierze ! Mam nadzieje ze to nie biochemiczna bo jutro termin @ i to jakieś późne zagnieżdżenie cholerka. Takie kreski poprzednio wychodziły mi 10 dpo
cookiemonster, Rosolina, antylopaa, ojejku, Miki85 lubią tę wiadomość
-
inaa wrote:No nieźle dziewczyny. Mnie pepino chyba nie oszukał... kupiłam przed chwila facelle i pink. Są lekkie kreseczki ... nie wierze ! Mam nadzieje ze to nie biochemiczna bo jutro termin @ i to jakieś późne zagnieżdżenie cholerka. Takie kreski poprzednio wychodziły mi 10 dpo
Kamika u mnie dobrze. Jakoś się trzymam. Dzisiaj wizyta u gina, to zobaczę co tam w środku widać -
No jutro chyba faktycznie pójde na bete... chociaż żeby na 100% potwierdzić.
https://zapodaj.net/1b2175787473c.jpg.html
Sory za jakość, ale ten telefon to masakra jakaś. Myślałam, że robi lepsze zdjęcia -
nick nieaktualnyinaa wrote:No jutro chyba faktycznie pójde na bete... chociaż żeby na 100% potwierdzić.
https://zapodaj.net/1b2175787473c.jpg.html
Sory za jakość, ale ten telefon to masakra jakaś. Myślałam, że robi lepsze zdjęcia -
Antonna... miałam trzy kontrasty wprowadzane... 1. Sonohisterografię, 2. Air-Sono, 3. HyFoSy. Pierwsza to sól fizjologiczna, drugie to tlen, 3. Pianka. I ta pianka nie chciała wejść, możliwe, ze mięśnie jajowodu sie zacieśniły i dlatego nie poszło.
Inaa.... cudownie! Trzymam dalej kciuki!
No trolliny... szalejecie ostro! oby tak dalej! -
Najlepsze jest to, że jak faktycznie ktoś się u mnie w brzuchu zagnieździł to ov i bbf podpowiadaja, że termin porodu z miesiaczki byłby akurat na 3 sierpnia na naszą 3 rocznicę ślub kościelnego !
-
super Inna To badaj jutro betę, proga i TSH i myśl pozytywnie.
Ja już samą siebie troche do pionu postawiłam i się tak nie martwię, tym bardziej że dzisiaj prawie zwymiotowałam babce na stół w dziekanacie haha padłybyście ze śmiechu jakbyście tą scene widziały ;P