UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny super miło czytać takie wpisy. oczywiście gratuluję wszystkim przyszłym mamom i trzymam za waś mocno kciuki
-
nick nieaktualny
-
No to ja się zgłaszam. We wtorek się dowiedziałam że będę mamusią
celia, Martynika, Gosiaczek, weronika86, Matylda36, sylwiunia, Konwalia, MalutkaEve, BOBASEK, chce dzidziusia, basiulkaa_89, kalitria, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny a miala ktoras z Was taka sytuacje ze odczytala wynik po paru godzinach i byl zmieniony? tj ja wczoraj zrobilam sobie test po poludniu( bo sie naczytalam forum i mnie naszlo ) wynik od razu negatyw chociaz dziwnie rozmazany mysle sobie pewnie wadliwy ale ok negatyw.. zajelam sie swoimi sprawami po czym pozniej jak go chcialam wywalic to byly 2 wyraznie grube krechy .. nie ze delikatne czy wyblakle zwyczajne 2 kreski jestem do dzis w szoku bo po 14 miesiacach staran, setki testow zrobionych i nigdy nawet bladzioszka czy cien cienia nie mialam wiem tez ze testu nie odczytuje sie po uplywie no gora 10min, ale powiedzcie czy ktoras tak miala i okazalo sie to pozniej ciaza? Ahm dodam ze test dzis z rana negatywny.. Dzis moj 24 dzien cyklu(na mniej wiecej 28), a wczoraj 9 dzien po owulacji. Pozdrawiam i zycze z calego serca by sie udalo!Mrowwwka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie ma reguły niestety, trzeba trafić w odpowiedni moment. Wszystko zależy od organizmu danej kobiety i armii partnera. Jak długo w Twoim śluzie są w stanie przeżyć jego plemniki itd.
Ja 3 razy zaszłam w ciążę z moim mężem i za każdym razem cykl, w którym zaciążyłam był inny i inaczej wyglądała częstotliwość serduszkowania. To jest niestety jedna wielka niewiadoma i nawet u tych samych partnerów nie ma reguły.MalutkaEve, basiulkaa_89, mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
kalitria wrote:Jakieś nowe fasolki na Ovu? Dawać pozytywne wibracje!!!
Kto w ciąży? Kto????
Palec pod budkę,
Bo za minutkę
Budka się zamyka
Na czarnego byka,
Buh cyk cyk, pajacyk.
U mnie trzeci dzień blada krecha z porannego sikańca, na 15 idę do lekarza, niech daje skierowanie na betę, jutro wyniki .
Nie nastawiam się, luzuję, wiem, że z taką bladziochą różne rzeczy się jeszcze mogą zadziać, ale się cieszę i mam dobre przeczucia, więc piszę, jeśli ma to podesłać Wam dobre wibracje w ten jesienny poranek .MalutkaEve, Konwalia, Olgenek, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
Blada kreska to jednak kreska - pojawia się tylko wtedy, gdy jest ciąża. Z czasem staje się coraz wyraźniejsza. Ja 10dpo miałam ledwo co, nikt oprócz mnie by tego nie widział - dosłownie kropeczka pigmentu. Następnego dnia była już bledziutka kreska. Jeszcze dzień później tak samo blada - inny test.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Pierwszy test, trzy dni temu, tak właśnie wyglądał, mąż stwierdził, że nic tam nie widzi, a ja owszem . Ale wczoraj już zatwierdził obecność kreseczki.
Wiem, że kreska, czy blada, czy nie, oznacza ciążę. Pisząc, że różne rzeczy mogą się z nią zadziać, chodziło mi o to, że to baardzo wcześnie, jestem nawet wciąż przed terminem miesiączki i po prostu organizm ma jeszcze czas na podjęcie innej decyzji, niż bym sobie życzyła. Ja jednak mam dobre przeczucia, trzymajcie za mnie kciuki .
Przy poprzedniej ciąży, która się nie utrzymała, miałam złe przeczucie od samego początku, a teraz... te negatywne emocje mi nie towarzyszą, sądzę, że będzie dobrze!MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BOBASEK wrote:Dziewczyny które zaszłyście co ile dni serduszkowałyście?
kalitria, Andzia33 lubią tę wiadomość