UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, oczywiście nie chodzi o mnie
Chciałam stworzyć taki oddzielny temat, bo ciężko z tych wszystkich tematów miesięcznych wyłapać, której się udało i jej pogratulować. A na Ovu nie ma takiej opcji wyszukiwania.
Prośba dla nowych ciężaróweczek o powiadamianie nas w tym temacie, że ujrzałyście dwie piękne kreseczki, albo o dodatniej becie. Bardzo chętnie z Wami będziemy cieszyć się tymi szczęśliwymi chwilami, pogratulujemy i obejrzymy z wielką ciekawością Wasze wykresiki Która pierwsza?Puszysta, Stinka, sylvia, aneczka2076, Miriam, Makcza, sylwiunia, eta, Fedra, Anette, Lili, juicca, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
hej ja w 30 d cyklu a mam 29 dniowe beta 474,70 i wczorajszy test z dwoma kreskami oby tym razem szczęśliwie
Miriam, Makcza, eta, Lucky, Fedra, Iwka, Kaja, ;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję przyszłym mamusiom
Ja też dołączę (jeszcze z lekkimi obawami). Moja beta to 3900 (5 tydzień i 3 dzień ciąży. Rośnie pomalutku, ale rośnie. Właśnie wróciłam z 4-dniowego pobytu w szpitalu - podejrzenie ciąży pozamacicznej. Na szczęście skończyło się tylko na podejrzeniu. Wszystko jest w porządku i tam gdzie trzeba. Tylko niech rośnie....
Moja radość jest równie ogromna co strach o ten maleńki Cud.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 22:04
Miriam, Makcza, sylwiunia, Lucky, Fedra, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:Modlimy się razem z Tobą, aby beta ładnie rosła i pięknie fasoleczka się rozwijała. Czyli u Ciebie sprawdziła się teoria odpuszczenia sobie
Matylda36, Konwalia, Fedra, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny