UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
O własnie, właśnie. Dziś juz sie pochwalę. Dwa testy pozytywne 11dpo i 14dpo. Beta pozytywna, ale jeszcze nie wiem ile, bo babeczka nie chciała przez telefon powiedzieć. To dopiero 4 tydzień 1 dzień. Wcześnie, mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze:) Dzis objawy to ból piersi, brzucha senność i wrazliwość na zapachy.
Konwalia, Fedra, eta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej, nie płacz, bo wywołasz cos złego. Mi zaraz po utrogestanie przeszły plamienia. Bierzesz może progesteron? Może zwiekszyc dawke trzeba.
Ps. Ja też się boje. Niby sie ciesze, ale tak naprawde to to do mnie nie dociera tak do końca. Poza tym mąż w delegacji do połowy sierpnia. nie ma się z kim cieszyć, komu powiedzieć. Tylko Wam mogę. Jakieś to wszystko nierealne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 19:39
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:ja to się jeszcze tak nie chwale żeby nie zapeszyć strasznie się boję że skończy się to tak jak ostatnio a dotego mam brązowy śluz w piątek dopiero wieczorem do lekarza bardzo się boje zamiast się cieszyć płacze całymi dniami ze strachu
Miriamko na Boga tak nie można! Wiem, że to co przeszłaś było trudne i ciężkie, ale takim zamartwianiem nie pomożesz sobie i dzidziusiowi. Wierzę, że tym razem będzie dobrze. Gin. na pewno dopilnuje, żeby dzieciątko się uchowało. Każdy + jest cudem, który nas staraczki napełnia nadzieją.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:ja to się jeszcze tak nie chwale żeby nie zapeszyć strasznie się boję że skończy się to tak jak ostatnio a dotego mam brązowy śluz w piątek dopiero wieczorem do lekarza bardzo się boje zamiast się cieszyć płacze całymi dniami ze strachu
kochana nie nakręcaj się negatywnie!!!! nie wolno Ci! zrób sobie jakąś ciepłą owocową herbatkę albo czekoladę ciepłą, weź książkę do czytania lub puść sobie jakaś amerykańską odmóżdzającą komedię i się relaksuj! nie myśl negatywnie! -
nick nieaktualnyOj jak bym chciała nie myśleć i lezakowac a tu dupa do pracy trzeba dwie dziewczyny na urlopach a w dzieciaki jakiś szatan wstąpił ale oby do piątku i urlo wczoraj. Byłam taka zmęczona po pracy jeszcze mi autobus uciekł i musiałam iść z buta 5 km ze padlam jak kawka oby przeżyć te dwa dni i po pracy do gin niech coś da na te plemienia jeżeli nie będzie za późno
-
Witajcie kochane dzis zrobiłam bete tak z ciekawosci , tydz temu była 474,7 a dziś :Beta-HCG beta-HCG 11990 mIU/ml mam nadzieje że dobry wynik , chyba nie jest za mały co?
Konwalia, olinka84, eta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, rok temu dowiedzialam sie ze moja fasolka we mnie mieszka
Bylam juz zalamana, zrezygnowana, no i odpuscilam sobie po 9 miesiacach staran i....zobaczylam II kreseczki ))
Moj synek dzis konczy 4 miesiace, wlasnie go nakarmilam. To cudowne uczucie moc go miec w ramionach.
Z sentymentem wracam do stron tutaj, spedzilam tu starania, cala ciaze i teraz wracam jako szczesliwa mama.
Nie traccie nadziei, nie zalamujcie sie, nie smuccie... Zobaczycie ze z pewnoscia sie uda
Trzmam kciuki i zycze Wam wszystkim zebyscie za rok mogly napisac taka sama wiadomosc
Szybkiego i zdrowego fasolkowania dla Was wszystkich ❤❤❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 04:34
Konwalia, Miriam, Lisha, Makcza, aneczka2076, nutka, Naxa, mia6, juicca, Andzia33, Waniulka lubią tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Dzień dobry wszystkim też bym chciała dolaczyc gdyż dziś rano zobaczyłam dwie kreski i dziś ce zrobić bete. Mam 25 lat i to pierwszy cykl staran więc mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze:)
Miriam, Martusska, Konwalia, Makcza, nutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Dzień dobry wszystkim też bym chciała dolaczyc gdyż dziś rano zobaczyłam dwie kreski i dziś ce zrobić bete. Mam 25 lat i to pierwszy cykl staran więc mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze:)
Trzymam kciuki za bete no to byś miała szczęscie jakby Ci się udało za 1 razem to mój 4 cykl i dopiero teraz sie udalo