UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:hej dziewczyny , moze zaraz do Was dołacze:)http://www.fotoszok.pl/show.php/1683486_526501-418911628217988-990815051-n.jpg.html
Ania, gratuluję!!!! Byłam przekonana, że ten wykres tak się właśnie zakończy . Cudnie, coraz więcej mamusiek . Testuję za 5-6 dni, o rany, jak bym chciała do Was dołączyć .Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje. Chociaż jak chciałam być w ciąży to myślałam, że jak już zajde to bede przeszczesliwa. A jestem przestraszona, zeby tylko wszystko sie dobrze przyjeło i rozwineło. Naprawde związane jest z tym tyle emocji.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJowitka wrote:Dziewczyny dziekuje. Chociaż jak chciałam być w ciąży to myślałam, że jak już zajde to bede przeszczesliwa. A jestem przestraszona, zeby tylko wszystko sie dobrze przyjeło i rozwineło. Naprawde związane jest z tym tyle emocji.
Na pewno wszystko będzie cudnieMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Ogromnie Wszystkim gratuluję i równiez proszę o wiruski!!!!!
>>>>&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& hihihihAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Dziś powtórzyłam test , pozytywny )
JEstem cała w strachu żeby dziś nie przyszła @ ;(( Trzymajcie kciuki ale wszystko wskazuje naa to ,że wkoncu się udało <333
Kochane trzymam kciuki mocno za resztę ! NA PEWNO WAM SIĘ UDA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 07:18
Konwalia, Andzia33, Nati74, basiulkaa_89, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nusiaa, Ania1986 grstulacje! Coraz nas więcej zaciążonych.
Tak ładnie pojawiają się nowe fasolki, że do końca roku nie będzie żadnej starającej się tylko same mamy
SUPER !!!!!!!!!Konwalia, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:u mnie na razie zamiast radości jest strach, w głowie pytanie co teraz? a zawsze sobie wyobrazalam ze bede skakac z radosci a tu kreska sie pojawila i przerazenie hehe
Haha, to jest właśnie zaskoczenie - nie ma fajerwerków, co? "I co teraz będzie?"
Gratulacje, dziewczęta! Zapraszamy na forum "w ciąży"!Andzia33 lubi tę wiadomość