UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane dziś zrobiłam około południa test ciażowy i jest pozytyw mam nadzięję,że teraz już bedzie wszystko dobrze przez całą ciąże polecam się Waszej pamięci aby wszytsko było ok bo jutro mam komisje w Zusie a muszę jechać pociągiem ponad 100 km dopiero w środe moge zrobić bete.
Pamietam o każdej z WasKonwalia, Matylda36, Lisha, Koza, MariaAntonina, Makak, Lilja, fabiola, doris85, Kaja, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessa kochana gratulację ! bardzo się cieszę Mocno trzymam kciuki!
inessa lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
najbardziej zmęczenie i jestem bardzo senna, a od dwóch dni w południe dopadają mnie mdłości ale na razie takie słabe i bez wymiotów, bolał mnie też krzyż ale po zwiększonej dawce luteiny przeszło, czasem pobolewa mnie lekko brzuch, za to od po południa (obiadu) do samego rana mam strasznie wzdęty brzuch. Jestem cały czas głodna, i nie mam chęci na słodycze, które uwielbiałam.
-
A u ciebie jak samopoczucie? ja jestem już po jednej stracie także wszystkiego się boje, jak mam jakieś objawy to od razu myślę czy na pewno wszystko jest ok jak nie mam to też zaraz jakieś czarne myśli, ale staram sobie wmawiać że tym razem jest dobrze.W środę bo mam pierwszą wizytę u lekarza i mam nadzieje że tym razem usłyszę serduszko.
-
lusia22 wrote:A u ciebie jak samopoczucie? ja jestem już po jednej stracie także wszystkiego się boje, jak mam jakieś objawy to od razu myślę czy na pewno wszystko jest ok jak nie mam to też zaraz jakieś czarne myśli, ale staram sobie wmawiać że tym razem jest dobrze.W środę bo mam pierwszą wizytę u lekarza i mam nadzieje że tym razem usłyszę serduszko.
Trzymam kciu aby tym razem wszystko bylo dobrze , musi byc
A ja sie czuje fatalnie, wzdecia, bol brzucha, mdlosci czestomocz w nocy jest to meczace, sennosc, zmeczenie i ogolne rozdraznienie. Na te mdlosci ciagle jestem glodna . teraz zrobilam sobie cherbatke z cytrynka i troszke mi lepiej . Dzisiaj rano juz mialam wymioty ale ze nie bylo czym to przestalo ale bol i tak bardzo nieprzyjemny.
generalnie chcialabym zasnac na 9 miesiecy i obudzic sie w dniu porodu , czuje sie fatalnie ((( -
To mamy prawie tak samo, tylko tych wymiotów nie mam ale to może przez to że jeszcze nigdy w życiu nie wymiotowałam. Zniosę wszystko żeby tylko z dzidzią było wszystko w porządku.
-
A z moich objawów to siusiu..chyba juz odpalam mały Nil... Co to będzie dalej? No i piersi bardzo wrażliwe, senność popoludniowa owszem bo wstaje o 6 tej wiec nie ogarniam po 15...przytylam 3kg ważyłam 56kg przy wzroście 174 teraz 59widac mój organizm sam wie co i jak, ale nie martwię się z tego powodu bo juz to przerabialam...mdlosci wymioty obce mi są....i nie stresuje się..wychodze z założenia...wszystko w doop...dziecko najwaz.w poprzedniej ciąży stres 100 i powiedziałam sobie ze tym razem nie daje się stresowi...
kalitria, Matylda36 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.