UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
MariaAntonina wrote:A z moich objawów to siusiu..chyba juz odpalam mały Nil... Co to będzie dalej? No i piersi bardzo wrażliwe, senność popoludniowa owszem bo wstaje o 6 tej wiec nie ogarniam po 15...przytylam 3kg ważyłam 56kg przy wzroście 174 teraz 59widac mój organizm sam wie co i jak, ale nie martwię się z tego powodu bo juz to przerabialam...mdlosci wymioty obce mi są....i nie stresuje się..wychodze z założenia...wszystko w doop...dziecko najwaz.w poprzedniej ciąży stres 100 i powiedziałam sobie ze tym razem nie daje się stresowi...
siusiu siusiu niestety mam to samo, w ciagu dnia mi nie przeszkadza moge sikac na potege ale to nocne wstawanie jest najgorsze, ja staram sie otwierac tylko pol jednego oka coby sie ze snu nie wyrwac za bardzo
swoja droga moze to nocne sikanie ma nas przyzwyczaic do nocnego wstawania do maluszkow ? hmmm
Lilja lubi tę wiadomość
-
ja teraz w nocy wstaję 2 razy, ale na początku zdarzało mi się częściej. Też tego nie zanoszę, ale parcie mam takie, że muszę, a jak próbuję zignorować i uda mi się przysnąć, to śni mi się kibelek i muszę wstać
Lissa lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Mój gin powiedział mi ze nie mam wstrzymywać wiec jak tylko czuje to lece...dzis chyba z 20razy..no i w nocy raz i nad ranem też.
Mam pytanie bierzecie jakieś witaminy?
Bo chciałam coś brać prócz kwasu foliowego.. Co polecacie...aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:Mój gin powiedział mi ze nie mam wstrzymywać wiec jak tylko czuje to lece...dzis chyba z 20razy..no i w nocy raz i nad ranem też.
Mam pytanie bierzecie jakieś witaminy?
Bo chciałam coś brać prócz kwasu foliowego.. Co polecacie...
jesli dobrze sie odzywiasz to nie ma sensu brac niczego dodatkowego, tak mi gin powiedzial dzisiaj.
Mimo ze kupilam centrum materna to jak na razie pozostane przy kwasie foliowym .Lilja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy raz zajrzałam na ten wątek, jest mega pozytywny, super się to czyta . Powodzenia, dziewczyny, niedługo wpadnę tu z dwiema kreskami .
Inessa, trzymaj się, ślę dobrą energię. Też mnie to spotkało pod koniec czerwca, ale znowu zaczęłam starania, jestem po ovu, czas mija szybko, o poprzednim poronieniu już (prawie) nie pamiętam . Głowa do góry, następnym razem będzie piękna dziewięciomiesięczna ciąża!Konwalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zaraz zemdleje. Staram sie juz od jakiegos czasu o dzidzi. Bolą mnie piersi i brzuch jak na miesiaczke. Tak jakbym miala zaraz dostac. Ale tak dziwnie sie czuje, wiec zrobiłam test. I 2 kreska jest widoczna golym okiem ale bladsza od pierwszej. Test robilam popoludniu. Tak sie boje ze to pomylka i nic z tego nie bedzie.
Martynika, Konwalia, MisiaMisia, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
Jowitka, druga kreska nie kłamie .
Przy pierwszej ciąży widziałam drugą tak bladą, że mąż stwierdził, że sobie wmawiam. Pod światło, ale ją widziałam, cień cienia, ale widziałam i miałam rację. Jeżeli u Ciebie druga kreska jest widoczna gołym okiem i na dodatek test z popołudniowego moczu, to nie pozostaje nic innego, tylko gratulować i zaciskać kciuki, żeby wszystko było ok . -
Druga kreska jak jest to nie pomyłka. Jak już pisałam, moja druga kreska na pierwszym teście była widoczne prawie z lupą, a teraz chodzi i rozrabia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 18:45
Konwalia, Martynika, Andzia33 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Druga kreska jak jest to nie pomyłka. Jak już pisałam, moja druga kreska na pierwszym teście była widoczne prawie z lupą, a teraz chodzi i rozrabia:)
No to marsz na bete i dawaj suwaczek z tygodniem kolejna mauska do kolekcjiLilja lubi tę wiadomość
-
Test z rana rowniez wyszedl pozytywny. Zrobilam bete, wyniki popoludniu. Lekarz powiedział ze to prawdopodobnie wczesna ciaza ale nie jet jeszcze do potwierdzenia i kazał mi przyjsc za miesiac. Przepisal mi duphaston i folik. Nie wiem. Zobacze wyniki bety to okaże sie. Dziwi mnie tylko to ze lekarz nic nie widzial na USG i kazal przyjsc za miesiac.
Matylda36, sylvia lubią tę wiadomość
-
Jowitka wrote:Test z rana rowniez wyszedl pozytywny. Zrobilam bete, wyniki popoludniu. Lekarz powiedział ze to prawdopodobnie wczesna ciaza ale nie jet jeszcze do potwierdzenia i kazał mi przyjsc za miesiac. Przepisal mi duphaston i folik. Nie wiem. Zobacze wyniki bety to okaże sie. Dziwi mnie tylko to ze lekarz nic nie widzial na USG i kazal przyjsc za miesiac.
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Jowitka wrote:Tak wiec bede cierpliwa, popoludniu napisze jakie wyszło hcg. A jesli chodzi o ciąże to bedzie moja pierwsza wyczekana
Spokojnie teraz wszytsko musi miec swoj czas, niczego nie przyspieszysz a starania i ciaza uczy cierpliwosci...dasz rade.
Bo po porodzie cierpliwosc ucieka.. heeeeeeeeeeee wtedy te skumulowane nerwy trzeba zostawic na potem..aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny