W Czerwcu się okaże co nam los da w darze 🐣 Czerwcowe 2 kreseczki ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie25 wrote:Dziewczyny dziwna sprawa.
Przez te jazdy z tym cyklem co chwilę badam sobie śluz. Teraz próbowałam sobie zbadać i śluz mam wodnisty ale tak jakby były oprócz tego grudki sera. Niewiele jest tego śluzu. Mialyscie tak kiedyś? Co to może oznaczać?
Takie dotykanie co chwilę i sprawdzenie może tez wzmagać infekcje i podraznienia -
Przez te jazdy z tym cyklem co chwilę badam sobie śluz. Teraz próbowałam sobie zbadać i śluz mam wodnisty ale tak jakby były oprócz tego grudki sera. Niewiele jest tego śluzu. Mialyscie tak kiedyś? Co to może oznaczać?
Mam dziś dokładnie to samo! Wodnisty i białe grudki, takie połączenie wodnistego z kremowym( chociaż grudki to za dużo powiedziane) 🤔🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 21:22
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Hania007 wrote:Żonkil a Ty w ostatnim cyklu miałaś biochemiczna ?
Niestety tak, albo wczesne poronienie, lekarz nie był pewien. Teraz w tym cyklu ciekawa jestem jak to się potoczy. Mam cichą nadzieję, że owu była późno i jeszcze nic nie jest stracone. -
Glendolinaa wrote:
Dla mnie pozytywny. Gratuluję 😍😍Ona 36 lat
Badania ok
Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9
On 36 lat
cukrzyca
w trakcie badan
milionowy cs....... -
Nativip wrote:Dla mnie pozytywny. Gratuluję 😍😍
Glendolinaa jak dla mnie pozytyw,Nativip lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Ale to jest owulak
Glendolinaa jak dla mnie pozytyw,
Hahah myślałam że ciążowy. W takim razie moze to dobry znak 😉😉😉Ona 36 lat
Badania ok
Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9
On 36 lat
cukrzyca
w trakcie badan
milionowy cs....... -
Angie a te grudki to takie jakby zbitki kremowego śluzu takie jak krem nivea, czy twardy jak serek wiejski? Jakiś zapach specyficzny czy normalny? -
Ankaaa wrote:Potwierdzone: beta 67 (wg. norm koniec 3 tygodnia, więc się zgadza dziś 21dc)
Gratulacje 🥳🤩
Zaraź nas tymi fluidami ciążowym 🤰Ankaaa lubi tę wiadomość
-
Żonkil wrote:Niestety tak, albo wczesne poronienie, lekarz nie był pewien. Teraz w tym cyklu ciekawa jestem jak to się potoczy. Mam cichą nadzieję, że owu była późno i jeszcze nic nie jest stracone.
Standardowe pytanie: mierzysz temperaturę? 🙈
Wiele razy się spotkałam z opiniami ze po poronieniu lub ciąży biochemicznej nawet łatwiej zajść😊 także trzymam kciuki -
Ankaaa wrote:Potwierdzone: beta 67 (wg. norm koniec 3 tygodnia, więc się zgadza dziś 21dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hania007 wrote:Standardowe pytanie: mierzysz temperaturę? 🙈
Wiele razy się spotkałam z opiniami ze po poronieniu lub ciąży biochemicznej nawet łatwiej zajść😊 także trzymam kciuki
Mierzę, ovu nawet mi wyznaczyła niby owulkę, ale ten skok był tak mizerny, a po paru dniach miałam kolejny skok też mizerny. A tempka taka mało ciążowa, jak zobaczyłam w sobotę, że nie podchodzi pod 37 to stwierdziłam, że nie chcę się denerwować i nie będę mierzyć do @ -
Hania007 wrote:Angie a te grudki to takie jakby zbitki kremowego śluzu takie jak krem nivea, czy twardy jak serek wiejski? Jakiś zapach specyficzny czy normalny?
Zapach neutralny, grudki jak zrollowany papier toaletowy i też naprawdę minimalna ilość jedna czy dwie sztuki.