W Czerwcu się okaże co nam los da w darze 🐣 Czerwcowe 2 kreseczki ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
MayMasza wrote:No wlasnie...sa 3 wersje.. 1 - ovitrelle pozostalosci chociaz lekarz twierdzi, ze juz nie powinno byc. 2 - biochemia kolejny raz.. 3.dopiero poczatek poczatek - najbardziej watpliwa wersja.
Nadzieja jest, bądź dobrej myśli !!!!Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Mama8latka wrote:No nic chociaz jakas nadzieja sie tli kochana, jutro powtórz i bedzie wszystko wiadomo a kazał dupek odstawic czy nie?
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
nick nieaktualny
-
MayMasza Kurde nie dziwię Ci się, że jesteś w rozsypce. Człowiek nie wie co myśleć i jak się nastawić.
Ten czerwiec jest jakoś popieprzony.
Ja się trochę uspokoiłam. Mimo, że nadal nic nie wiem. Ani nic mnie nie boli, tylko co jakiś czas zaćmi. Mam cholerne gazy i podejrzewam, że od tego mi czasami taki podobny ból przejdzie po brzuchu. Wróciłam z pracy i poszłam spać na 2h, bo byłam tak padnięta. Nawet śniło mi się, że zrobiłam test 10 i wyszedł cień cienia 🤦♀️🤦♀️
Na betę pójdę jak będzie 10 dni po i zobaczymy. Jutro sikne na 10. Może akurat coś już pokaże.
Jestem z Tobą w tym trudnym czasie kochana. Trzymam kciuki, może jeszcze nic straconego.Żonkil lubi tę wiadomość
-
Angie25 wrote:MayMasza Kurde nie dziwię Ci się, że jesteś w rozsypce. Człowiek nie wie co myśleć i jak się nastawić.
Ten czerwiec jest jakoś popieprzony.
Ja się trochę uspokoiłam. Mimo, że nadal nic nie wiem. Ani nic mnie nie boli, tylko co jakiś czas zaćmi. Mam cholerne gazy i podejrzewam, że od tego mi czasami taki podobny ból przejdzie po brzuchu. Wróciłam z pracy i poszłam spać na 2h, bo byłam tak padnięta. Nawet śniło mi się, że zrobiłam test 10 i wyszedł cień cienia 🤦♀️🤦♀️
Na betę pójdę jak będzie 10 dni po i zobaczymy. Jutro sikne na 10. Może akurat coś już pokaże.
Jestem z Tobą w tym trudnym czasie kochana. Trzymam kciuki, może jeszcze nic straconego.
Wyczuwam u Ciebie dwie kreski.. naprawdę
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
nick nieaktualny
-
MayMasza wrote:Dziękuję ♥️ to już nawet nie chodzi o stracone, po prostu łatwiej by mi było gdyby wynik był nie wiem 1,5 na przykład, ale nie tak podprogowy...
Wyczuwam u Ciebie dwie kreski.. naprawdę
No rozumiem, tak samo ja sobie mówię, że wolałabym mieć okres niż trwać w tej niewiedzy. 😪
Też mam ogromną nadzieję, na te 2 kreski mam wrażenie, że mam wszystkie możliwe objawy 😂Jak mnie zaleje to idę do mojego gina bo te cykle mi się cholernie wydłużyły. -
Angie25 wrote:No rozumiem, tak samo ja sobie mówię, że wolałabym mieć okres niż trwać w tej niewiedzy. 😪
Też mam ogromną nadzieję, na te 2 kreski mam wrażenie, że mam wszystkie możliwe objawy 😂Jak mnie zaleje to idę do mojego gina bo te cykle mi się cholernie wydłużyły.
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Niewiedza jest najgorsza też mam stan zawieszenia plamie trzeci dzień cholera wie dlaczego w akcie desperacji zmieniłam baterie w termometrze i nawet zastanawiam się nad testem chociaż ciąża to najmniej prawdopodobna wersja
Zrób test !30 lat
Córeczka 4 lata -
Pewska wrote:Dzien dobry dziewczyny
Hania a myslisz ze po biochemie jest szansa od razu zadkoczyc? Jaki byl ten Twoj pierwszy cykl po?
Angie, dzisiaj bedziesz jeszcze testowac? Mam nadzieje ze @ nie przylazl...
MayMasza wrzucaj fotke bladzioszka! Dawno tu nic nie bylo a lubie patrzec na Wasze bladzioszki
Sprawdze bete, jak jest bladzioch to cos wyjdzie. Trzymam.kciuki!
Pewska, oczywiście ze jest i ponoć nawet jeszcze większa😁 słyszałam ze macica już wstępnie przygotowana na przyjęcie kolejnego zarodka
ja ten pierwszy cykl po miałam bez szału, temperatura bardzo niska, niby skok był wiec owulacja prawdopodobnie się odbyła ale dwa razy podchodziłam do niej, najpierw w 14dc śluz płodny testy owu pozytywne a później brak skoku i dopiero 18dc znowu testy pozytywne, śluz płodny i wtedy już skok. Natomiast nie liczyłam na wiele, bardzo długo Krwawiłam bo aż 11 dni..
Żonkil lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Pewska, oczywiście ze jest i ponoć nawet jeszcze większa😁 słyszałam ze macica już wstępnie przygotowana na przyjęcie kolejnego zarodka
ja ten pierwszy cykl po miałam bez szału, temperatura bardzo niska, niby skok był wiec owulacja prawdopodobnie się odbyła ale dwa razy podchodziłam do niej, najpierw w 14dc śluz płodny testy owu pozytywne a później brak skoku i dopiero 18dc znowu testy pozytywne, śluz płodny i wtedy już skok. Natomiast nie liczyłam na wiele, bardzo długo Krwawiłam bo aż 11 dni..
O to ja podobnie. Temperatura bez szału, długie krwawienie. Zobaczymy co będzie. Zbliża się @ a ja ani objawów ciąży ani pmsa nie czuję... -
Żonkil a Ty w ostatnim cyklu miałaś biochemiczna ?
-
Dziewczyny przyszłam z roboty i już z godzinę Was czytam i nie mogę nadrobić 🤓
-
Angie, jest taka metoda angielska, gdzie możesz zrobić korektę temperatury w momencie zmierzenia jej o innej porze niż zazwyczaj. Przyjmując np ze wstałaś pół godziny wcześniej to trzeba by było doliczyć do tej wartości zmierzonej +0,5 stopnia czyli wyszło by na to ze temperatura Ci tesoretycznie nie spadła. Dlatego ważne jest żeby mierzyć o jednakowej porze ja czasem jak się budzę przed czasem mierzenia staram się dolezec, dospać, niekiedy chce ki się siku ze nie mogę wytrzymać ale jestem zawzięta. No niestety jest to trochę upierdliwe ale myśle ze więcej jest mimo wszystko korzyści w tym mierzeniu. Przede wszystkim 18dzien wysokiej temperatury jest pewniejszy od najczulszego testu ☺️
-
Hania007 wrote:Angie, jest taka metoda angielska, gdzie możesz zrobić korektę temperatury w momencie zmierzenia jej o innej porze niż zazwyczaj. Przyjmując np ze wstałaś pół godziny wcześniej to trzeba by było doliczyć do tej wartości zmierzonej +0,5 stopnia czyli wyszło by na to ze temperatura Ci tesoretycznie nie spadła. Dlatego ważne jest żeby mierzyć o jednakowej porze ja czasem jak się budzę przed czasem mierzenia staram się dolezec, dospać, niekiedy chce ki się siku ze nie mogę wytrzymać ale jestem zawzięta. No niestety jest to trochę upierdliwe ale myśle ze więcej jest mimo wszystko korzyści w tym mierzeniu. Przede wszystkim 18dzien wysokiej temperatury jest pewniejszy od najczulszego testu ☺️
Hania wiedziałam, że jakoś mnie pocieszysz:D Ty to jednak jesteś Asior z tą temperaturą -
Angie25 wrote:Dziewczyny dziwna sprawa.
Przez te jazdy z tym cyklem co chwilę badam sobie śluz. Teraz próbowałam sobie zbadać i śluz mam wodnisty ale tak jakby były oprócz tego grudki sera. Niewiele jest tego śluzu. Mialyscie tak kiedyś? Co to może oznaczać?
Grudki sera to ja mam przy infekcji grzybiczej30 lat
Córeczka 4 lata