W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Pocahontas16 wrote:Chodzi o to, że w moim Medicover pobierają krew tylko w środy i piątki
Robiłam wczoraj facelle strumieniowych i biel... Także małpa ale coś się rozkręcić nie chce
Oki u mnie codziennie ufff… ja tez czekam wczoraj cień ale dziś biel bolą mnie jajniki i dół brzucha wiec czekam na 🐒 kurczę nich przyjdzie i znów nadzieja ze nowy cykl i się uda!Staramy się od października 2020
Endometrioza IV stopnia
10.04 laparoskopia endometriozy usunięcie zrostów udrożnienie jajowodów
amh 4,06
16.08 - beta 30,40 / prog 33,4
18.08 - beta 99,5 / prog 31,5
22.08 - beta 665
28.08 - jest mały 🪱
29.08 - beta 15634 -
jo_ana wrote:Cześć dziewczyny mnie znowu tutaj mniej 🥺 ale ostatnio mam gorszy okres, niedość że starania dają mi się już w kość to doszło jeszcze kolejne zmartwienie.
Od ponad pół roku miałam bóle w barku, miesiąc temu doszedł ból pod pachą, czasami też mnie kłuło w piersi. Zaczęłam się stresować, ciągle o tym myślałam bo ból nie ustępował, ostatnio wyczułam pod pachą jakąś małą kuleczkę, trochę bolesna przy dotyku ale nie jakoś bardzo.
Zaczęłam się martwić jeszcze bardziej, do tego stopnia, że przez ostatni tydzień ciągle doprowadza mnie to do łez gdy tylko o tym myśle, wiecie już sobie zaczęłam wyobrażać raka i najgorsze scenariusze 🥺 dzisiaj byłam u lekarza, nie liczyłam na wiele, bo tutaj (NL) mają bardzo olewacze podejście do wszelkich schorzeń, ale dostałam skierowanie na USG (na wszystko potrzebne jest skierowanie, nie ma czegoś takiego jak zrobienie prywatnie) mam się umówić i zobaczymy. Bardzo proszę, trzymajcie kciuki by to nie było nic poważnego, bardzo się boje bo moja babcia miała rak piersi 😞jo_ana lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Karpan45 wrote:Oki u mnie codziennie ufff… ja tez czekam wczoraj cień ale dziś biel bolą mnie jajniki i dół brzucha wiec czekam na 🐒 kurczę nich przyjdzie i znów nadzieja ze nowy cykl i się uda!
może sciemnieja jutro
oby!
-
Kasia, Verlie trzymam kciuki za testowanie!🤞🤞🤞🤞
Gravity u Ciebie za przyrost!🍀🍀🍀
Inome, Martys jak u Was?verliebtindich, Gravity lubią tę wiadomość
-
jo_ana wrote:Cześć dziewczyny mnie znowu tutaj mniej 🥺 ale ostatnio mam gorszy okres, niedość że starania dają mi się już w kość to doszło jeszcze kolejne zmartwienie.
Od ponad pół roku miałam bóle w barku, miesiąc temu doszedł ból pod pachą, czasami też mnie kłuło w piersi. Zaczęłam się stresować, ciągle o tym myślałam bo ból nie ustępował, ostatnio wyczułam pod pachą jakąś małą kuleczkę, trochę bolesna przy dotyku ale nie jakoś bardzo.
Zaczęłam się martwić jeszcze bardziej, do tego stopnia, że przez ostatni tydzień ciągle doprowadza mnie to do łez gdy tylko o tym myśle, wiecie już sobie zaczęłam wyobrażać raka i najgorsze scenariusze 🥺 dzisiaj byłam u lekarza, nie liczyłam na wiele, bo tutaj (NL) mają bardzo olewacze podejście do wszelkich schorzeń, ale dostałam skierowanie na USG (na wszystko potrzebne jest skierowanie, nie ma czegoś takiego jak zrobienie prywatnie) mam się umówić i zobaczymy. Bardzo proszę, trzymajcie kciuki by to nie było nic poważnego, bardzo się boje bo moja babcia miała rak piersi 😞
Mam nadzieję że to nic poważnego 🥺 pisz nam tu na bieżąco, jesteśmy z Tobą ❤jo_ana lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Zaczęłam się martwić jeszcze bardziej, do tego stopnia, że przez ostatni tydzień ciągle doprowadza mnie to do łez gdy tylko o tym myśle, wiecie już sobie zaczęłam wyobrażać raka i najgorsze scenariusze 🥺 dzisiaj byłam u lekarza, nie liczyłam na wiele, bo tutaj (NL) mają bardzo olewacze podejście do wszelkich schorzeń, ale dostałam skierowanie na USG (na wszystko potrzebne jest skierowanie, nie ma czegoś takiego jak zrobienie prywatnie) mam się umówić i zobaczymy. Bardzo proszę, trzymajcie kciuki by to nie było nic poważnego, bardzo się boje bo moja babcia miała rak piersi 😞
Kochana, trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego. Dobrze, że udało Ci się dostać skierowanie 🍀jo_ana lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Wiem, że łatwo mówić, żeby się nie stresować, ale jak Pocahontas mówiła, nawet jeśli to jakiś guzek, to raczej niezłośliwy. Mimo wszystko rozumiem stres, parę lat temu wyczułam guzek w piersi i od tego momentu do wizyty u ginekologa po skierowanie na USG przeczytałam pół internetów i obejrzałam cały kanał dziewczyny walczącej z rakiem piersi, już byłam pewna, że mnie czeka to samo. A okazało się, że nie ma tam zupełnie nic (zwykle gruczoły), ale od tej pory mam w zaleceniach, żeby kontrolować piersi na USG co roku i tak właśnie robię. Myślę, że i bez tego lekarz by wystawiał skierowanie, raczej nie chcą mieć potem problemów z tego powodu, że komuś nie dali skierowania na takie badanie, jak sam poprosił.
A ja serio już byłam pogodzona z chemią, perukami itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2022, 22:40
jo_ana lubi tę wiadomość
-
Pocahontas16 wrote:A powtarzałas test?
może sciemnieja jutro
oby!
Zazu92 lubi tę wiadomość
Staramy się od października 2020
Endometrioza IV stopnia
10.04 laparoskopia endometriozy usunięcie zrostów udrożnienie jajowodów
amh 4,06
16.08 - beta 30,40 / prog 33,4
18.08 - beta 99,5 / prog 31,5
22.08 - beta 665
28.08 - jest mały 🪱
29.08 - beta 15634 -
Pocahontas16 wrote:Kasia, Verlie trzymam kciuki za testowanie!🤞🤞🤞🤞
Gravity u Ciebie za przyrost!🍀🍀🍀
Inome, Martys jak u Was?
U mnie biało, temperatura też spada i czuję się typowo okresowo. Jednak cieszę się, że owulacja była 😊 od następnego tygodnia mamy urlop, mam zamiar wykorzystać go na maksa i oczyścić w końcu trochę głowę 😊Monk@, Poziomka9204, Zazu92, Namisa, AgulaM lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox 50
11.07.2022 progesteron 21,40
12.07.2022 (8dpo) ⏸✊
13.07.2022 beta 10,8 🥰 kiełkuj zdrowo fasolko
15.07.2022 beta 42,3 🥰 przyrost 320%!
29.07.2022 - 2 mm człowieczka i bijące ❤️
09.08.2022- 1,14cm fasolki 🥰
30.08.2022- 4cm skaczącego dzidziutka 😊
20.09.2022- niskie ryzyka, Blanka 👧
07.11.2022-USG II trymestru (335gram) 👧
-
Zaczęłam się martwić jeszcze bardziej, do tego stopnia, że przez ostatni tydzień ciągle doprowadza mnie to do łez gdy tylko o tym myśle, wiecie już sobie zaczęłam wyobrażać raka i najgorsze scenariusze 🥺 dzisiaj byłam u lekarza, nie liczyłam na wiele, bo tutaj (NL) mają bardzo olewacze podejście do wszelkich schorzeń, ale dostałam skierowanie na USG (na wszystko potrzebne jest skierowanie, nie ma czegoś takiego jak zrobienie prywatnie) mam się umówić i zobaczymy. Bardzo proszę, trzymajcie kciuki by to nie było nic poważnego, bardzo się boje bo moja babcia miała rak piersi 😞jo_ana lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 🙂
Jak tam dzisiejsze testy? Czekam na was przy 🚽🚽🚽
Czy ktoś umie interpretować wykresy? Miesiąc temu miałam piękne przyrosty temperatury a teraz jakoś trzyma się nie za wysoko..
Co prawda mąż przeziębiony od paru dni i może to na mnie oddziaływać ale już sama nie wiem.
🤷 -
Dziewczyny
Kciuki za testy, bety, przyrosty, za owoce starania ✊🏼♥️
Ja jeszcze 3 dni zastrzyki i w poniedziałek krew 😊 zobaczymy jak tam urosły 🥚🥚🥚Agwinka, wellwellwell, Poziomka9204, AgulaM, Lolka997, hypatia92 lubią tę wiadomość
2017.05 - rozpoczęcie starań
2019.05 - HSG ✅
2019.06 - 👼🏻
2019.10 - IUI ✅
2020.06 - 👶🏼
2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
2022.04 - HSG ✅
2022.05 - 4 IUI ❌
2025 - IVF
👩🏻
📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
📍 Hashimoto, niedoczynność
📍 PAI- 1 homo
👨🏼
📍 Hormony ✅
📍 Morfologia 2-3 % -
Kasia tule
ale te urlopy nam teraz pomagają, można oczyścić głowę, pozbyć się tych natretnych myśli
Agwinka, skok jakiś super nie jest, ale jestowulacja była
Agwinka lubi tę wiadomość
-
Pocahontas16 wrote:Kasia tule
ale te urlopy nam teraz pomagają, można oczyścić głowę, pozbyć się tych natretnych myśli
Oczywiście jest mi niesamowicie przykro, bo przecież człowiek liczy na każdy cykl. Odkładam na wakacje termometry, testy i wyliczenia. Wrzucimy trochę na luz i zobaczymy co los przyniesie.💊 Euthyrox 50
11.07.2022 progesteron 21,40
12.07.2022 (8dpo) ⏸✊
13.07.2022 beta 10,8 🥰 kiełkuj zdrowo fasolko
15.07.2022 beta 42,3 🥰 przyrost 320%!
29.07.2022 - 2 mm człowieczka i bijące ❤️
09.08.2022- 1,14cm fasolki 🥰
30.08.2022- 4cm skaczącego dzidziutka 😊
20.09.2022- niskie ryzyka, Blanka 👧
07.11.2022-USG II trymestru (335gram) 👧
-
verliebtindich wrote:
powtarzasz betę czy patrzysz, czy kreseczka sciemnieje?
-
verliebtindich wrote:
Cień nadziei jest ale nie wiem. Chyba poczekała bym do poniedziałku i obserwowała jak ciemnieje ✊
Kreseczka jest ale bardziej cień ✊
Oby ciemniała ✊✊verliebtindich lubi tę wiadomość
-
Pocahontas16 wrote:Kurczaki, nic nie wiadomo
powtarzasz betę czy patrzysz, czy kreseczka sciemnieje?
Powtarzam, powtarzam, tylko czy ona coś powie?
Mam lekkie wrażenie, ale wiadomo, zdjęcie, światło- że wczoraj był ten cien jaśniejszy niż dziś.
No ale i tak to są takie majaki.
A temperatura też ni w p.. , ni w oko..24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
verliebtindich wrote:Powtarzam, powtarzam, tylko czy ona coś powie?
Mam lekkie wrażenie, ale wiadomo, zdjęcie, światło- że wczoraj był ten cien jaśniejszy niż dziś.
A temperatura też ni w p.. , ni w oko.. -
verliebtindich wrote:Powtarzam, powtarzam, tylko czy ona coś powie?
A temperatura też ni w p.. , ni w oko..
Wiem już który test jest najgorszy.. Bobo-test strumieniowy.. Robiony dziś, o czułości 10 - biały jak śnieg, zrobiłam z ciekawości płytkowy z kompletu o czułości 25 .. I jest kreseczka 🤔verliebtindich, Monk@ lubią tę wiadomość
Starania od 11.2020
👩 35l 👨40l
06.21 💔 cb
10.21 💔 cp (metotreksat)
03.2022 HSG - lewy jajowód niedrożny, prawy - światło jajowodu ograniczone
06.2022 laparoskopia - oba jajowody drożne
06.22 cb 💔
07.22 cb 💔
25.09 ⏸
27.09 beta 68,6 prog 71
29.09 beta 231
01.10 beta 756 prog 55,8