W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj idę na monitoring zobaczyć, czy jest jeszcze pęcherzyk i jak duży, a ostatni podgląd mam w poniedziałek, to już powinno być ciałko żółte według lekarza.
Śluz płodny od 2 dni, chcieliśmy wykorzystać sytuację, ale mąż się stresuje badaniem nasienia w przyszłym tygodniu i coś nie pykło. Także chyba cykl będzie spisany na straty, no ale chociaż ten monitoring zrobię i lecimy dalej z badaniami. ⭐ ⭐ ⭐
A Wasi partnerzy jak podchodzą do badania? Też jest stres czy na luzie? Wydaje mi się, że dla facetów to spore przeżycie może być.Lolka997, Poziomka9204, wellwellwell, AgulaM lubią tę wiadomość
Synek 05.2024 ❤️ -
Kluska95 wrote:U nas też tak 🤣 pierwsze dwa miesiące był materac na podłodze i wszędzie kartony 🤣 ale kuchnie mieliśmy zrobioną i łazienkę. 2 miesiace nie mieliśmy żadnych drzwi w środku xd👩🦰36👦41
Starania od 10lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium-wynik ok.
🏳🏳🏳🏳 -
Hej dziewczyny dziś odebrałam wyniki i znów podwyższona prolaktyna 😏 także chyba wszystko jasne czemu się nie udaje.. 😔 czy któraś z was też miała tak że ta prolaktyna tak skacze ? Po tabletkach chwilę jest dobrze a potem znowu wysoka. SMS do gina już napisany mam nadzieję że wystawi mi receptę
-
hypatia92 wrote:
A Wasi partnerzy jak podchodzą do badania? Też jest stres czy na luzie? Wydaje mi się, że dla facetów to spore przeżycie może być.
Mój zupełnie na luzie 😊 ja się bardziej przejmowałam tym badaniem hahaha 😅 ale on też ma taki charakter, że niczym się nie przejmuje i jest bardzo pozytywnie nastawiony do życia.Zazu92, wellwellwell, AgulaM, hypatia92, Tabeaa, Kluska95, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Jako że dziś jestem wpisana na testowanie, to już spieszę z wyjaśnieniami. Chociaż nie odzywam się w ogóle.. Bo mam pernamenty brak czasu ostatnio. To od wczoraj jestem chora z gorączka ponad 38... I właśnie wróciłam od lekarza. Ba nawet byłam w aptece, ale z tego wszystkiego zapomniałam kupić test 🤦♀️
W dodatku dziś mam 32 dzień, @ brak. A w 28 miałam potworny ból jajników i chyba śluz płodny. W sumie taki dziwny. Także juz się pogubiłam w swoim cyklu.. -
Ja pierdziulam, a u mnie tej @ ciągle nie ma i temperatura nie spada..
Myślicie, że to może być przez tę torbiel?
Już kurrrrczę nie wiem, co dalej robić..
Umawiać jakąś wizytę, nie umawiać? 😡24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
verliebtindich wrote:Ja pierdziulam, a u mnie tej @ ciągle nie ma i temperatura nie spada..
Myślicie, że to może być przez tę torbiel?
Już kurrrrczę nie wiem, co dalej robić..
Umawiać jakąś wizytę, nie umawiać? 😡
A zrobiłaś dzisiaj test??ona i on 29lat
starania o pierwszego maluszka od 09.21r 👶
ona:
podstawowe badania w normie ✅
owulacja prawidłowa✅
TSH luty 2022 - 2,4
TSH kwiecień 2022 - 4,5
TSH czerwiec 2022 - 2,2
Endo mówi że okej 🤔
Wdrożony euthyrox
Suplementacja: pueria uno
on:
badanie nasienia marzec 2022/czerwiec 2022
morfologia 3% -> 4% ✅
Żywotność 52%->68%✅
Koncentracja ✅
Ruchliwość 31%->41% ✅
Mamy poprawę! 💪
Suplementacja: fertilman plus, zero gorących kąpieli, zero alko, luźne gatki
27.06 - pierwsze ⏸️🥺
28.06 - beta 37,9
30.06 - beta 95,9
4.07 - beta 44 💔😞 cb
Walka trwa.. 💪 -
Kropka6 wrote:Jako że dziś jestem wpisana na testowanie, to już spieszę z wyjaśnieniami. Chociaż nie odzywam się w ogóle.. Bo mam pernamenty brak czasu ostatnio. To od wczoraj jestem chora z gorączka ponad 38... I właśnie wróciłam od lekarza. Ba nawet byłam w aptece, ale z tego wszystkiego zapomniałam kupić test 🤦♀️
W dodatku dziś mam 32 dzień, @ brak. A w 28 miałam potworny ból jajników i chyba śluz płodny. W sumie taki dziwny. Także juz się pogubiłam w swoim cyklu..
Kropka życzę Ci szybkoego powrotu do zdrowia 😘 keszcze w takie upały to już w ogóle najgorzej chorowaćtrzymaj się i dawaj znać jak się czujesz. A jutro kupisz test i będziesz testować?
ona i on 29lat
ona:
owulacja prawidłowa✅
TSH luty 2022 - 2,4
TSH kwiecień 2022 - 4,5
TSH czerwiec 2022 - 2,2
Endo mówi że okej 🤔
Wdrożony euthyrox
on:
morfologia 3% -> 4% ✅
Żywotność 52%->68%✅
Koncentracja ✅
Ruchliwość 31%->41% ✅
Mamy poprawę! 💪
27.06 - pierwsze ⏸️🥺
28.06 - beta 37,9
30.06 - beta 95,9
4.07 - beta 44 💔😞 cb
Walka trwa.. 💪 -
hypatia92 wrote:Ja dzisiaj idę na monitoring zobaczyć, czy jest jeszcze pęcherzyk i jak duży, a ostatni podgląd mam w poniedziałek, to już powinno być ciałko żółte według lekarza.
Śluz płodny od 2 dni, chcieliśmy wykorzystać sytuację, ale mąż się stresuje badaniem nasienia w przyszłym tygodniu i coś nie pykło. Także chyba cykl będzie spisany na straty, no ale chociaż ten monitoring zrobię i lecimy dalej z badaniami. ⭐ ⭐ ⭐
A Wasi partnerzy jak podchodzą do badania? Też jest stres czy na luzie? Wydaje mi się, że dla facetów to spore przeżycie może być.
Jeszcze nic straconego
No mój się za pierwszym razem trochę stresował ale nie jakoś bardzo. Teraz za drugim razem to samego badania się wcale nie stresował ale niepokoi się o wynikihypatia92 lubi tę wiadomość
ona i on 29lat
ona:
owulacja prawidłowa✅
TSH luty 2022 - 2,4
TSH kwiecień 2022 - 4,5
TSH czerwiec 2022 - 2,2
Endo mówi że okej 🤔
Wdrożony euthyrox
on:
morfologia 3% -> 4% ✅
Żywotność 52%->68%✅
Koncentracja ✅
Ruchliwość 31%->41% ✅
Mamy poprawę! 💪
27.06 - pierwsze ⏸️🥺
28.06 - beta 37,9
30.06 - beta 95,9
4.07 - beta 44 💔😞 cb
Walka trwa.. 💪 -
Zazu92 wrote:A zrobiłaś dzisiaj test??
A no nie, robiłam ostatni we wtorek, no bo ile można.
Najpierw beta 7, potem beta 3, potem ciemniejący cień, potem biało, na końcu beta 1 w poniedziałek i we wtorek rano biały test 🤣24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
nick nieaktualnyKlaudiaam wrote:Hej dziewczyny dziś odebrałam wyniki i znów podwyższona prolaktyna 😏 także chyba wszystko jasne czemu się nie udaje.. 😔 czy któraś z was też miała tak że ta prolaktyna tak skacze ? Po tabletkach chwilę jest dobrze a potem znowu wysoka. SMS do gina już napisany mam nadzieję że wystawi mi receptę
A sprawdzałaś czy występują u Ciebie owulacje?masz regularne miesiączki?
Wiadomo mój przypadek moze być inny od Twojego 😉😊ale wolę zapytać 😘 jeżeli nie występują, to Wydaje mi się,że może będziesz musiała zwiększyć dawkę leku. 😘
Ale główka do góry😘💐💝na pewno uda się ja unormowac 🌸🙌🎀 -
nick nieaktualnyhypatia92 wrote:Ja dzisiaj idę na monitoring zobaczyć, czy jest jeszcze pęcherzyk i jak duży, a ostatni podgląd mam w poniedziałek, to już powinno być ciałko żółte według lekarza.
Już ma za sobą 3 badania nasienia, zabieg, kilka USG jąder, brzucha, że już chyba się po prostu przyzwyczaił 🤪😁hypatia92, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam Was dziewczyny z cudnej Majorki 😍
Pierwszy raz miałam tak krótki okres, więc ten tydzień będzie totalnie wakacyjny 😁🏝 odkładam trochę internety i życzę wszystkim pięknych kresek na testach 💕
Madziq6, Namisa, verliebtindich, Poziomka9204, wellwellwell, Monk@, AgulaM, Vivico, Lolka997, mamaleonka, Zazu92, hypatia92, Klaudiaam, peonia, Kofii, Gwiazdeczka 93, 2+3, Isisi, Mikaaa92, Kluska95, Karpan45, Anett93 lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox 50
11.07.2022 progesteron 21,40
12.07.2022 (8dpo) ⏸✊
13.07.2022 beta 10,8 🥰 kiełkuj zdrowo fasolko
15.07.2022 beta 42,3 🥰 przyrost 320%!
29.07.2022 - 2 mm człowieczka i bijące ❤️
09.08.2022- 1,14cm fasolki 🥰
30.08.2022- 4cm skaczącego dzidziutka 😊
20.09.2022- niskie ryzyka, Blanka 👧
07.11.2022-USG II trymestru (335gram) 👧
-
Ojaaa zazdro😍😍😍😍😍wypoczywaj ile się da!!
Kasia95 lubi tę wiadomość
-
Ja melduje spuszczenie krwi, zbadałam proga i przy okazji TSH z ciekawości. Wyniki pewnie wieczorem.
Ech, z rana trochę pożarłam się z chłopem. Obydwoje jesteśmy turbo zestresowani wydatkami ostatnio, bo choć nie kupujemy sobie zupełnie nic, nie jeździmy nigdzie, na wakacjach nie byłam sto lat, zarabiamy naprawdę dobre pieniądze (zwłaszcza on) to przez budowę domu i to co się dzieje ostatnio z kredytami i ogólnie cenami - normalnie nie wyrabiamy. Mówię sobie że to jeszcze tylko kilka miesięcy w takim stanie i wygrzebiemy się w końcu, ale ciągle dochodzi coś, kolejne stosy nieprzewidzianych wydatków i człowiek tak walczy o przetrwanie. A tak nie powinno być kurcze, bo naprawdę ciezko pracujemy. Ech, sorki że wam tak narzekam ale no nie mam dziś humoru 😒 -
Zuz.ka wrote:Kciuków braknie! Za wszystkie testy, kreski, badania, wizyty: ✊🏼 😍
Ja wczoraj skończyłam 6tc, więc mogę mówić, że jestem w 7. tygodniu. Robi się poważnie 😄
Miłego dnia, Dziewczyny:))wellwellwell, mamaleonka, Zazu92, Akataa, Gwiazdeczka 93, 2+3, Anett93 lubią tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰