W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Pocahontas16 wrote:osiwieje od tych testów owulacyjnych...jak ja nie lubię ich robić, no ale mój doktorek na urlopie więc monitoring odpada, a do innego już nie idę
śluz płodny ładny, test raz ciemniejszy, a na drugi dzień bladzioch.....
kiedy zazwyczaj robicie testy? macie jakieś swoje sposoby?
robie 2 razy dziennie i wychodzi, że 4h w dniu nie piję wody, a wyniki bez sensu
Ja robilam dwa cykle facelle i zawsze mi wychodzily okej, nie mialam nigdy problemu z ciemniejszym i jasniejszym ale generalnie czytalam ze tak sie moze zdarzac i ze to nie jest wazne bo najwazniejsze jest zeby zobaczyc PIK a tego naprawde nie da sie pominąć bo ta kreska jak wkoncu trafisz na pik bedzie naprawde mocno tlusta i gruba i ciemnaja tez robie zazwyczaj od 10 dnia i dosc szybko bo po okolo 2-3 dniach mam juz pik. W tym cyklu robilam clearblue i tam nie ma problemu z ciemniejacymi i jasniejacymi kreskami bo poprostu jest monitor i wynik jest wyswietlany na moniotrze. Te z facelle tez pokazaly pik
Jeden robie z porannego moczu ( clearblue) a drugi o 21-22. Ale jesli bede jeszcze mierzyc to tylko facellepokrywaly mi sie z wizyta u ginekologa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2022, 12:34
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Hej!
U nas po wczorajszej burzy poranek był przyjemy, ale już czuję, że po południu znowu będzie upał, nadają na kolejne dwa dni prawie 35stopni 😳 powinnam spędzić te dwa dni w wannie z chłodna wadą 🤣
Początek dnia mamy piękny, więc liczę, że i na koniec będzie dużo pozytywnych wiadomości od Was. Kciuki zaciśnięte za każdą wizytę i badania ✊️✊️
Dzisiaj nie miałam chęci wyjść z łóżka, spało mi się fantastycznie, może przez to świeże powietrze ☺️
Dobrego dnia! 🌞☀️cukierniczka, Gwiazdeczka 93, AgulaM, Kasiooola, inome, Anett93 lubią tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Pocahontas u mnie przy ostatnim teście biel, jeśli @ nie przyjdzie do piątku to zatestuję 1go, bo w przyszły weekend uciekamy na wesele 💃🏻🕺🏻
Co do owulakow to zawsze robiłam 19-20 (wcześniej trudno było nie pić i nie robić siku tyle czasu). 🙊 Ale od następnego cyklu chyba postawię na temperaturę, skoro ❤️ jest bardzo często to chyba nie muszę pilnować tego aż tak 🙃
🙋🏻♀️ 29 🙋🏻♂️ 30 👶🏻 1
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
❄️ 4.2.2. ✨
🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻 Piotruś
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Poziomka9204 wrote:Hej!
U nas po wczorajszej burzy poranek był przyjemy, ale już czuję, że po południu znowu będzie upał, nadają na kolejne dwa dni prawie 35stopni 😳 powinnam spędzić te dwa dni w wannie z chłodna wadą 🤣
Początek dnia mamy piękny, więc liczę, że i na koniec będzie dużo pozytywnych wiadomości od Was. Kciuki zaciśnięte za każdą wizytę i badania ✊️✊️
Dzisiaj nie miałam chęci wyjść z łóżka, spało mi się fantastycznie, może przez to świeże powietrze ☺️
Dobrego dnia! 🌞☀️Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:Ja prasuję tylko jak muszę, właściwie tylko koszule męża, to jest dla mnie najgorsza czynność domowa, kręgosłup mi żyć po tym nie daje 😟
Poziomka9204, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
AgulaM wrote:Ja Wam powiem hit!
Mój mąż budzi mnie dziś rano, idę do pracy na popołudniu, on na nockę i wrócił z nocki. Mówi do mnie idę pod prysznic i zaraz do Ciebie przyjdę, nie wstawaj 😜💣💥🔥🔥🔥🔥 , już się rozmarzylam, że szykuje się ciekawy poranek 🤣🤗 mąż pod prysznicem słyszę że pies szczeka i cieszy się, myślę ktoś przyjechał, może kurier, bo dziś mają dostarczyć lezaki na ogród..... podnoszę rolete w sypialni a tam TESCIOWA BAWI SIE Z PSEM 🤯🤯🙃🙃🙃🙃🤯🤯🤯 No i po seksie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣AgulaM lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Mi też się tak dobrze przez to powietrze spało 🥰 jeszcze drzwi od sypialni się zatrzasnęły i pies nie przychodził od piątej 😂😂👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
https://ibb.co/Bq8xXW6
Dziewczyny czy Waszym zdaniem drugi od lewej owulak jest pozytywny? Ustawione są w kolejnosci czasowej od prawej do lewej. Tak teraz myśle czy owu wgl była czy nie 😳👩🏼 26
➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷♀️
👦🏻 26
➡️ bardzo słabe wyniki nasienia
👩🏼❤️👨🏻🐶🐶
💒 lipiec 2021
17 cykl starań -
Karina123 wrote:https://ibb.co/Bq8xXW6
Dziewczyny czy Waszym zdaniem drugi od lewej owulak jest pozytywny? Ustawione są w kolejnosci czasowej od prawej do lewej. Tak teraz myśle czy owu wgl była czy nie 😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2022, 12:47
-
Poziomka9204 wrote:Może pies też miał dobrą noc dzięki tej pogodzie ☺️
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Karina123 wrote:https://ibb.co/Bq8xXW6
Dziewczyny czy Waszym zdaniem drugi od lewej owulak jest pozytywny? Ustawione są w kolejnosci czasowej od prawej do lewej. Tak teraz myśle czy owu wgl była czy nie 😳
Najbliżej tego jest faktycznie test drugi od lewej. 🧐
Nie znoszę tych wszystkich testów owulacyjnych w sumie - mega dużo rozkmin po nich. 😵👩 34 | 🧑 35 - starania od 11.2020
09.2019 polip w jamie macicy
21.09.2021 histeroskopia ✂️ polipa
31.07.2022 ⏸️😳 - 19.08.❤️
11.09.💔 poronienie samoistne 9+4
Powrót do starań od 12.2022
02.03.2023 HyCoSy ✅
14.08.2023 histeroskopia z biopsją endometrium ❌
27.12.2023 kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań Accofil
16.02.2024 AMH 1,28 -> 06.02.2025 AMH 1,92
Endometrioza II i adenomioza ❌
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 histeroskopia: ✂️mikropolipy, zrosty; biopsja ❌
Kariotypy ✅ cross-match✅
❔❔❔ niepłodność idiopatyczna
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
05.2025: 1 IVF: 8 🪩 ➡️ 6 🥚➡️ 4 MII ➡️ ❄️ 6CA 🧘FET?
29.06 - NATURALS ⏸️ 😭🤞
-
Wow, dziewczyny, co za wieści! Trzymam z całej siły kciuki ❤️❤️
Ja jestem taka zestresowana, bo w piątek już się przeprowadzamy, a ja spakowane mam tylko ciuchy i nic poza tym 😂 A jeszcze mi jutro konferencje dowalili w ostatni dzień pracy, na której niestety muszę być i pisze teraz cały dzień w pracy sprawozdania 😡AgulaM, Joll213, Pfry, verliebtindich lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Babova wrote:Wow, dziewczyny, co za wieści! Trzymam z całej siły kciuki ❤️❤️
Ja jestem taka zestresowana, bo w piątek już się przeprowadzamy, a ja spakowane mam tylko ciuchy i nic poza tym 😂 A jeszcze mi jutro konferencje dowalili w ostatni dzień pracy, na której niestety muszę być i pisze teraz cały dzień w pracy sprawozdania 😡 -
Monk@ wrote:Ja prawie nic nie prasuję, jedynie koszule wyjściowe albo coś faktycznie eleganckiego.
Ja też, kupuję najczęściej takie ubrania których nie trzeba prasować 😂 mąż sobie sam prasuje 😁 żelazko to mój wróg 😂inome, Pfry, Poziomka9204, Monk@ lubią tę wiadomość
-
Babova wrote:Wow, dziewczyny, co za wieści! Trzymam z całej siły kciuki ❤️❤️
Ja jestem taka zestresowana, bo w piątek już się przeprowadzamy, a ja spakowane mam tylko ciuchy i nic poza tym 😂 A jeszcze mi jutro konferencje dowalili w ostatni dzień pracy, na której niestety muszę być i pisze teraz cały dzień w pracy sprawozdania 😡
Przeprowadzki są takie męczące! Oby poszło sprawnie! 🥰 -
Zazu92 wrote:Gwiazdeczka kciuki oba trzymam mocno za wizytę! 😘🤞😊
Well, pamiętaj piłka nadal w grzemi wyszedł bladzioch dopiero w dniu miesiączki spodziewanej czyli 14dpo
Pocahontas, ja mam zwykle owu ok 14-15dc więc zaczynałam z testami od 11dc. Robiłam raz dziennie wieczorem. Potem już tak w 13dc robiłam dwa razy dziennie, a w 14dc i kolejnych aż do piku to trzy razy dziennie xD raz miałam owu dopiero 17, co ja się nawkurzałam wtedy 🙈 ale dla mnie warto robić, tym bardziej jak ktoś nie ma "dostępu" do partnera codziennie xD widzisz, mój dzięki takiemu testowi przyjechał z Niemiec 🤭 ale jak wy seksicie co drugi dzień to myślę że owulaki nie mają aż takiego znaczenia. A po temp poznasz czy była owu (chyba że nie mierzysz)
Wiem, wiem... Ostatnim razem też mi wyszedł pozytyw dopiero 14dpo, więc wiedziałam, że to może być bez sensu no ale musiałam 😅😅😅
Mam jakaś malutką nadzieję, bo na razie u mnie cisza, żadnych plamień, a zazwyczaj już 3 dni przed @ się pojawiają... No ale zobaczymy, nie chcę się też jakoś mocno nastawiać. Zobaczymy 😁Zazu92, Pfry lubią tę wiadomość
-
Lolka a jak u Ciebie?? Miałaś nam wrzucić zdj testów wyschniętych...
Chyba że to zrobiłaś a ja przegapiłam 🧐AgulaM lubi tę wiadomość
ona i on 29lat
starania o pierwszego maluszka od 09.21r 👶
ona:
podstawowe badania w normie ✅
owulacja prawidłowa✅
TSH luty 2022 - 2,4
TSH kwiecień 2022 - 4,5
TSH czerwiec 2022 - 2,2
Endo mówi że okej 🤔
Wdrożony euthyrox
Suplementacja: pueria uno