W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Namisa, kciuki na pokładzie 🤞🤞🤞
Poziomka, jak Twoje wczorajsze mdłości? Mam nadzieję, że już przeszły?
Joll, jak się pije taki zakwas? Szczerze się przyznam, że nigdy nie używałam 😜 to jakoś w małych ilościach się spożywa? Jako dodatek? Rozcieńczony?
A ja od rana przeżywam, że ten brzuch mi już tak bardzo nisko się zaczyna. Lekarz badał i się do tego nie przyczepił, ale ja jakoś mam wrażenie, że taaaak nisko. No i czasami czuję ucisk tam, jak się schylam, chce założyć buty itd. Ech, zawsze sobie coś wymyślę 🤦♀️
Dzisiaj umówiłam się z koleżanką na lody, chyba później pójdę sobie na rajd po sklepach 😜 może się odważę coś kupić Kropeczce 😁
Kremówka, Kasiooola lubią tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Namisa, kciuki na pokładzie 🤞🤞🤞
Joll, jak się pije taki zakwas? Szczerze się przyznam, że nigdy nie używałam 😜 to jakoś w małych ilościach się spożywa? Jako dodatek? Rozcieńczony?
A ja od rana przeżywam, że ten brzuch mi już tak bardzo nisko się zaczyna. Lekarz badał i się do tego nie przyczepił, ale ja jakoś mam wrażenie, że taaaak nisko. No i czasami czuję ucisk tam, jak się schylam, chce założyć buty itd. Ech, zawsze sobie coś wymyślę 🤦♀️
Dzisiaj umówiłam się z koleżanką na lody, chyba później pójdę sobie na rajd po sklepach 😜 może się odważę coś kupić Kropeczce 😁
Ja pije już od dłuższego czasu taka buteleczkę raz na dwa/trzy dni, zaczęłam jakoś w lutym przy staraniach..
Mega bomba witaminowaOna 28
On 31
Pierwsza ciąża , córeczka w niebie.😇
23.06 ||
21.02.23 Franek 3130, 54cm 💙
Kwiecień 2024 lekarz mówi że z męża wynikami nie mamy szans. Zapisuje nas na czerwiec na invitro.
24.04.24 cud! Dwie kreski 🫣
25.04. beta 27,89
27.04 beta 61,34 💙💙
7.05 poronienie samoistne 😭
05.06 udana kwalifikacja do invitro
09.06 🏥 zaczynamy procedurę 💗💙
27.06 transfer 💜💜
06.07 beta >0.10 😭
.....
20.07 transfer 5.1.1
24.07 || 😱
25.07 beta 20.370 🥹🥹🥹 trzymaj się kropeczku ❤️
27.07 102,800 😱😱🥹🥹
29.07 409,400 💜🔥
31.07 986,400 💜
08.08 USG 🏥 mamy pęcherzyk ❤️
16.08 26dpt mamy serduszko i 8mm człowieka ❤️❤️
❄️❄️ Czekają na swoją kolej.. -
Joll213 wrote:Ja pije już od dłuższego czasu taka buteleczkę raz na dwa/trzy dni
, zaczęłam jakoś w lutym przy staraniach..
Mega bomba witaminowa
A jakie to to jest w smaku? Kwaśne? Słodkawe? Buraki lubię w każdej postaci 😁 więc może się skuszę 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2022, 08:50
-
Nutka85 wrote:A jakie to to jest w smaku? Kwaśne? Słodkawe? Buraki lubię w każdej postaci 😁 więc może się skuszę 😁
Ale spoko, można wypićNutka85 lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Namisa, czekamy na wieści 🤞🏼🤞🏼🥰
Kasiooola, super, że się udało!
Poziomka, dużo miłości Wam życzę! ❤️🥰
Dzisiaj wstałam z dużą lepszą energią, to będzie przyjemny dzień 🙂Nutka85 lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Nutka85 wrote:Namisa, kciuki na pokładzie 🤞🤞🤞
A co do brzucha, na początku to chyba kwestia ułożenia dziecka, ja też mam tak jak Ty. Ale na USG widać, że maluch ułożył się bardzo nisko 🙂 nie martw się tym.Nutka85 lubi tę wiadomość
👫 33lata
Kasiooola wrote:Zuzka - świetne wieści! Można się już cieszyć ciąża 🤩
Ja kupiłam wczoraj wkoncu węgiel 😱 po 2 miesiącach klikania i wielkiego nerwa. Teraz dogram transport i w zimie z dzidziusiem nie będziemy marznąć. To chyba jedno z najważniejszy rzeczy które mnie ostatnio gryzły 💪
Namisa - kciuki za wizytę 😘✊Kasiooola lubi tę wiadomość
👫 33lata
Poziomka9204 wrote:Dzisiaj dużo lepiej 🥰 dziękuję, że pytasz.
A co do brzucha, na początku to chyba kwestia ułożenia dziecka, ja też mam tak jak Ty. Ale na USG widać, że maluch ułożył się bardzo nisko 🙂 nie martw się tym.
Cieszę się z lepszego samopoczucia 🥰
Pewnie tak, może Kropeczka woli sobie siedzieć nisko. Miałam badanie na fotelu, szyjka ok. Miałam USG i dodatkowo też dopochwowo, lekarz do niczego nie miał wątpliwość, więc chyba muszę wyluzować, masz rację 😘Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:Super wiadomość! Moja mama próbuję zamówić ten węgiel, to trzeba mieć jakieś mega szczęście, żeby strona w ogóle zadziałała... cieszę się, że nie masz już tego zmartwienia 🙂❤️
Współczuję każdego kto przez to musi przejść żeby kupić tani węgiel, ale co tani węgiel, transport drugie tyle kosztuje co węgiel 🤦♀️ już mam na to nerwa od godziny jak dostałam oferty transportowe. Zawsze to cena wychodzi korzystniejsza jak na składach węglowych.
Ja wczoraj klikalam na dwóch laptopach, ale byłam już tak zrezygnowana że się nie uda że jak zobaczyłam stronę odświeżona pierdyliard razy że dziękują za złożenie zamówienia to się popłakałam że szczęścia 😂
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 🤩😘26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
05.08.2022 - dziewczynka? 💝
02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝
23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝
-
U mnie to już najprawdopodobniej koniec, dziewczyny.
Zarodek od poniedziałku 25 lipca kiedy miałam ostatnie USG urósł z 0,5 mm do 0,59 mm, co daje mu 6t.4d. Akcji serca brak. Plamienia podczas badania się utrzymywały. Dostałam zalecenia żeby brać dalej Duphaston, zrobić betę i powtórzyć w piątek i przyjść na wizytę za tydzień, na której już podejmiemy ostateczne decyzje. Gdyby zaczął się ból brzucha, krwawienie i skrzepy to szpital. Bete zrobilam, wyniki pewnie będą do dwóch godzin - mam betę sprzed tygodnia więc będzie widać wszystko jak na dłoni. Wzięłam zwolnienie na tydzień, leżę zwinięta w łóżku i czekam. Jestem w rozsypce. W życiu nie czułam podobnego psychicznego bólu. -
Namisa wrote:U mnie to już najprawdopodobniej koniec, dziewczyny.
Zarodek od poniedziałku 25 lipca kiedy miałam ostatnie USG urósł z 0,5 mm do 0,59 mm, co daje mu 6t.4d. Akcji serca brak. Plamienia podczas badania się utrzymywały. Dostałam zalecenia żeby brać dalej Duphaston, zrobić betę i powtórzyć w piątek i przyjść na wizytę za tydzień, na której już podejmiemy ostateczne decyzje. Gdyby zaczął się ból brzucha, krwawienie i skrzepy to szpital. Bete zrobilam, wyniki pewnie będą do dwóch godzin - mam betę sprzed tygodnia więc będzie widać wszystko jak na dłoni. Wzięłam zwolnienie na tydzień, leżę zwinięta w łóżku i czekam. Jestem w rozsypce. W życiu nie czułam podobnego psychicznego bólu.chciałabym Ci napisać coś, co pomoże, ale sama wiem, że w takich momentach to nic za bardzo nie przynosi ulgi. Rób co trzeba i się oszczędzaj, dużo siły dla Ciebie ❤️
Namisa lubi tę wiadomość
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
Namisa... 😢😢😢
Żadne słowa tu nie pomogą, także przesyłam dużo siły 😔Namisa lubi tę wiadomość
-
Namisa bardzo mi przykro, przeżyłam to dwa razy, domyślam się co możesz teraz czuć. Bardzo ciężki czas przed Tobą
Pamiętaj, że jeśli mogę Ci jakoś pomóc, to jestem, myślę, że inne dziewczyny też, do dyspozycji. Na privie też. Ściskam mocno, nic co teraz napiszę nie przyniesie ulgi
Namisa lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Nutka85 wrote:Cieszę się z lepszego samopoczucia 🥰
Pewnie tak, może Kropeczka woli sobie siedzieć nisko. Miałam badanie na fotelu, szyjka ok. Miałam USG i dodatkowo też dopochwowo, lekarz do niczego nie miał wątpliwość, więc chyba muszę wyluzować, masz rację 😘Nutka85 lubi tę wiadomość
👫 33lata
Kasiooola wrote:Współczuję każdego kto przez to musi przejść żeby kupić tani węgiel, ale co tani węgiel, transport drugie tyle kosztuje co węgiel 🤦♀️ już mam na to nerwa od godziny jak dostałam oferty transportowe. Zawsze to cena wychodzi korzystniejsza jak na składach węglowych.
Ja wczoraj klikalam na dwóch laptopach, ale byłam już tak zrezygnowana że się nie uda że jak zobaczyłam stronę odświeżona pierdyliard razy że dziękują za złożenie zamówienia to się popłakałam że szczęścia 😂
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 🤩😘👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰