W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Monk@ gratulacje. 🥂 Dobrego pologu!
Zuzka wiem, co czujesz. Rsv paskudna choroba. Ja z druga córka wracałam do domu w covid. Miała 4 dni jak złapałyśmy obie. Mimo szczepien itd. Też się stresowałam… Kciuki za łagodny przebiegMonk@ lubi tę wiadomość
-
Monka gratulacje !!! Witamy tego malucha 🌼🌺
Zuzka ojej, zdrówka dla dzieciaczków ✊️Monk@ lubi tę wiadomość
26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
05.08.2022 - dziewczynka? 💝
02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝
23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝
-
Monk@, gratulacje! Witamy na świecie, Oskarku! Dużo zdrówka dla Was, zbierajcie siły, faktycznie kawał chłopa! ❤️❤️❤️
Zuzka, dużo dużo zdrówka, siły i odpoczynku, kiedy to możliwe. Oby to przeszło najłagodniej, jak się da.
Kofii, wcale Ci się nie dziwię. A może to jeszcze nie czas dla Was? A może nadejdzie jutro albo nie zdecydujesz się już nigdy? Ja mogę na moim przykładzie powiedzieć, że to nie jest też tak, że ani razu w tej ciąży nie zaplułam sobie w brodę, myśląc „po co mi to było”, jak są dni, kiedy Zosia daje ostro popalić, a wiem, że będzie jeszcze drugi ktoś, kto wymaga nie mniej uwagi. Ale mam w takie dni z tyłu głowy, że tego chciałam i, że będzie ciężko, ale będzie też fajnie, będzie tak, jak sobie wymarzyłam. A czy Ty też tego chcesz - to tylko i wyłącznie Twoja (no i męża) decyzja, której nie musisz podejmować dziś, jutro, ani nawet za 2 lata. Nie wiem, czy obserwujesz na insta @mamazwarszawy, ostatnio urodziła drugiego bobka i miała bardzo złe doświadczenia porodowe z pierwszego porodu, który też zakończył się vacuum, opisywała ostatnio historię drugiego porodu - może to coś, co akurat chciałabyś przeczytać, myśląc o ewentualnie drugim dziecku? (Edit: jak coś, to dobry post, z serii „odczaruj poród” raczej, jeśli się boisz zajrzeć).
Well, Kasioola, trzymam kciuki za owocne dni płodne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca, 09:29
Monk@ lubi tę wiadomość
-
Monka gratulacje, niech mały zdrowo rośnie a Tobie dużo siły 🙂
Zuzka dużo zdrówka dla Was oby łagodnie przeszli, dużo siły dla Was.
Kofii ja też z jednej strony nie chce aby Antosia była sama a z drugiej przeraża mnie kolejny poród, nie wiem czy się zdecydujemy narazie tego nie czujęMonk@ lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Dzięki, dziewczyny 🩷
Zuzka, trzymaj się i wracajcie szybko do zdrowia 🥺 trzymam kciuki za łagodny przebieg 🥺 i dużo sił dla Ciebie 🩷
Do reszty odniosę się później 🥴
Gratulacje 😊 -