X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
Odpowiedz

W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧

Oceń ten wątek:
  • Kasiooola Autorytet

Wysłany: 23 marca, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Monka, fajnie wiedzieć ze sobie radzicie całkiem nieźle😊 teraz bedzie juz ciągle lepiej.
    Wizyta sie nie odbyła, musiałam skasować bo okrutnie bolal mnie zab i plecy a z przyczyn finansowych musiałam z czegoś zrezygnować...przesunęłam na za miesiąc, ciągle mam nadzieje ze może stanie sie cud i nie bedzie potrzebna 😶‍🌫️

26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙

25.05.2022 II kreski 🤰
    10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
    05.08.2022 - dziewczynka? 💝
    02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
    20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
    28.09.2022 - 442 gr 💝💝
    26.10.2022 - 852 gr 🥰
    23.11.2022 - 1660 gr
    24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
    14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
    11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝

23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝

age.png
  • Monk@ Autorytet

Wysłany: 23 marca, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie, miałam nadzieję, że masz jakieś pozytywne wieści, ale również liczę, że nie będzie potrzebna ta wizyta za miesiąc ❤️
    Nie wiem, czy u nas będzie już tylko lepiej, mam wrażenie, że pierwszy miesiąc z noworodkiem to właśnie taki najbardziej lajtowy, bo tylko je i śpi, a powoli te okna aktywności się wydłużają i trzeba zająć się dwójką dzieci tak naprawdę. Bo póki co nakarmić, przewinąć i odłożyć do wózka/łóżeczka i można zająć się starszym. A dzisiaj jakoś tak mniej śpi ten młodszy i już czuję powoli, że będzie jednak coraz trudniej, ale tak też zakładałam ;) i jak czytam, co jeszcze wczoraj napisałam, to zastanawiam się, czy to byłam ja 🤣 dzisiaj mój układ nerwowy kilka razy prawie eksplodował 🤯 mam dość. Ale to pewnie dlatego, że był mąż, to i starszak się inaczej zachowuje i ja mam chyba mniej cierpliwości, jak podświadomie wiem, że jest ktoś jeszcze do ogarniania ich.

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
  • verliebtindich Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!

Zuzka, super, że udało Wam się przejść te trudne chwile, zdrówka dla Was wszystkich! Super słyszeć dziewczyny, że radzicie sobie wszyscy coraz lepiej, im bliżej rozwiązania, tym bardziej się boję, co nas czeka. Zośka włączyła taką mamozę i bunt, że naprawdę jestem przerażona tym, co może nas czekać w następnych tygodniach….

Kasiola, i ja dołączam do kciuków, brzuch do przekazania już szykuję - wszystko wskazuje na to, że już w tym miesiącu ❤️

Ale wczoraj wybiło 35 tygodni, nosimy się już o jeden dzień dłużej niż ostatnio, mam nadzieję, że to oznacza, że będzie już tylko lepiej 🥳

preg.png

24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Verlie trzymam kciuki, żeby bobo siedział grzecznie do 37t co najmniej. ❤️

Dziewczyny fajnie, ze sobie radzicie, Monk@ mam nadzieję, ze ostatnio to byl nieliczny dzien zwatpienia wsrod tych udanych, duzo cierpliwosci. ❤️

Kasiooola trzymam kciuki za ten cud i przejecie brzuszka od Verli za kilka tygodni. ❤️

A ja mialam sie na razie nie odzywac, tylko dopiero jak bede miec potwierdzone, ale jak juz watek został wykopany to co tam. Jednak chyba naprawde przejęłam brzuch od Monki. 😆 2 tyg temu ujrzalam 2 kreski, ale na usg wybieram sie dopiero 11.04., bo jutro lecimy na wakacje, takze akurat po powrocie wszystko bedzie jasne. 😊

Kasiooola, verliebtindich, Pfry, Monk@, Kofii lubią tę wiadomość

🩷 Liliana, 13.04.2023, 55cm, 3550g 🩷

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Well w takim razie kciuki zaciśnięte i wysyłam ciche gratulacje!

Co do buntu dwulatka - mnie to totalnie nie wzrusza odkąd przeżyłam bunt czterolatki 😅 naprawdę nie wiem jak można narzekać na te słodziaki, które po prostu chcą wszystko same 😅 wgle pochwalę się: u nas już w dzień nie ma pieluchy, została tylko na noc i na wyjazdy 👌 nie planowałam wgle jej odpieluchowywac teraz, ale ogarnęła to sama 🤫 i nawet fajnie wyszło, bo będzie mniej pieluch do zmieniania jak urodzi się kolejna córeczka

Kasioola a za Ciebie nieustanne kciuki! Niech to będzie ten szczęśliwy miesiąc!

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • verliebtindich Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wellwellwell wrote:
    Hej,

Dziewczyny fajnie, ze sobie radzicie, Monk@ mam nadzieję, ze ostatnio to byl nieliczny dzien zwatpienia wsrod tych udanych, duzo cierpliwosci. ❤️

Kasiooola trzymam kciuki za ten cud i przejecie brzuszka od Verli za kilka tygodni. ❤️

A ja mialam sie na razie nie odzywac, tylko dopiero jak bede miec potwierdzone, ale jak juz watek został wykopany to co tam. Jednak chyba naprawde przejęłam brzuch od Monki. 😆 2 tyg temu ujrzalam 2 kreski, ale na usg wybieram sie dopiero 11.04., bo jutro lecimy na wakacje, takze akurat po powrocie wszystko bedzie jasne. 😊

Aaaaaaa co to za wieści!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ trzymam mocno kciuki 🫡🥹 udanego wypoczynku!

preg.png

24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
  • Monk@ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wellwellwell wrote:
    Hej,

Ojacie! 😍 jak cudnie! 🥰 trzymam za Was kciuki! Bawcie się dobrze i dawaj znać po wizycie 😀

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
‹‹ 962 963 964 965 966
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ