W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara30 wrote:Smerfetka, nie chce studzić nadziei ale w poprzednim cyklu miałam widoczną kreske na strumieniowym facelle, dziewczyny mi już gratulowały.
Oczywiście okazała się fałszywa ale z ciekawości zrobiłam facelle z wodą... Z kranu... Był rozowy cień.
Oczywiście trzymam kciuki ale spróbuj z innym testem
Namisa! Ogromnie trzymam kciuki i wiem, że będzie wszystko dobrze czekamy ❤️
Choco, kciuki za wizytę. Obyś już wiedziała na czym stoisz
Muszę nadrobić wątek od początku bo skacze po łebkach ale obiecuję poprawę 🫣
Mój relaks dobiegł końca, czekam na młodą bo zaraz wraca z przedszkola
Ale zakupy się udały, ploteczki też
Mam w planie jeszcze generalne porządki w kuchni (ale to po 19 jak młodą położę) boooo jutro/w piątek będzie u mnie Lidluś i muszę zrobić miejsce.20 cs
Starania od 09.2021
05.2022 cb
JA : 35 lata Mąż : 35 lata
2014 Dominik
2015 Zuza
2018 Natalia
2020 Aleksandra -
@siesiepy nie nakręcaj mnie 🫣 już się nie mogę doczekać. I mam mobilizację żeby kuchnie posprzątać generalnie i powynosic co zbędne
Daj koniecznie znać jak będą wyniki badań źrebaka.
U mnie utrzymanie z akwarium, w piątek w końcu będą nowe ryby
@Ola pytałam o Norwegie bo mam do niej ogromny sentyment, o ile nie nazwę jej drugim domem. Mieszkałam w NO 6 lat, starsze dzieci tam urodziłam. Gdyby nie choroba młodej, już by mnie w Polsce nie było 🫣
Niezmiennie uwielbiam oglądanie waszych testów sama nie testuje to u Was pooglądamsiesiepy lubi tę wiadomość
-
Smerfetka_1988 wrote:Dwa testy pokazały ci taka kreskę? Czekam chyba do jutra z testem kupię inny i zobaczymy.
Nie dwa tylko z 5 🫣
Dlatego nigdy więcej nie kupię tego G.... -
Sara30 wrote:@siesiepy nie nakręcaj mnie 🫣 już się nie mogę doczekać. I mam mobilizację żeby kuchnie posprzątać generalnie i powynosic co zbędne
Daj koniecznie znać jak będą wyniki badań źrebaka.
U mnie utrzymanie z akwarium, w piątek w końcu będą nowe ryby
@Ola pytałam o Norwegie bo mam do niej ogromny sentyment, o ile nie nazwę jej drugim domem. Mieszkałam w NO 6 lat, starsze dzieci tam urodziłam. Gdyby nie choroba młodej, już by mnie w Polsce nie było 🫣
Niezmiennie uwielbiam oglądanie waszych testów sama nie testuje to u Was pooglądam
No wiesz, musisz dostać spis przepisów na różne chleby, chałki, szybkie ciasta, zupy czy inne dania typu "wrzuć wszystko, pokręcę się i będzie przepysznie".
W jakim... hmm... stylu masz akwarium? Słono czy słodkowodne? Pytam bo znajoma też ma akwarium i trochę mi o tym opowiadała, to lubię sobie popatrzeć i powyobrażać.
Czekam na Wasze testy! Ale pamiętajcie, że wtedy wlatujecie do wątku naszej Chocofino i podbijacie statystyki ostatniego dla listopada!🤞♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
nick nieaktualnyKamsi wrote:Ty może jednak też się skusisz?😅
-
@Sara ja potem doza sprawdzę. dziewczyny chwalą, że nie pokazują fałszywych. bo jak na razie te moje to sama widzisz jak twoje facelaki
Sara30 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny
-
👩30 🧔29
👩🧔2016
👰🤵♂️2020
Starania o pierwszą dzidzię od 12.2021 💙
07.11.2022 - 12dpo ⏸️ - beta 17.7 🤰
24.11.2022 - (6+2) 0.3cm widocznego zarodka 🥰
08.12.2022 - (8+2) 1.5cm Dzidzi z bijącym ❤️
29.12.2022 - (11+2) 4.5cm Małego Cuda ❤️
12.01.2023 - (13+2) I prenatalne,
6.7cm prawdopodobnie chłopiec 💙🧑
16.02.2023 - (18+2) 244g szczęścia 💙
02.03.2023 - (20+2) II prenatalne, 340g zdrowego chłopca 💙
16.03.2023 - (22+2) 475g 💙
13.04.2023 - (26+2) Wojtuś 770g 💙
11.05.2023 - (30+2) 1607g 💙
15.05.2023 - (30+6) III prenatalne, 1645g 💙 zdrowy🧑
01.06.2023 - (33+2) Klocuś 2446g 💙🙈😅
29.06.2023 - (37+2) 3190g 💙
14.07.2023 - (39+3) Wojtusiowi się nie spieszy 🤷♀️
18.07.2023 - (40+0) wizyta, wychodź synku 💙💚
25.07.2023 - (41+0) Wojtuś na świecie 💙🧑 -
Meggi110818 wrote:Widzę, ale zaraz zaraz chyba Twojego męża nie ma ✌️😂😜
Hahaha 😂😂😂
Akurat końcem października był w domu -
Anett93 wrote:No nie wiem czy fałszywe. Ja widzę kreseczkę*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
siesiepy wrote:Dam znać. Sama nie mogę się doczekać. Ruda wróciła już do siebie, znowu jest trochę "wredna" że tak to ująć mogę. Więc jest git.
No wiesz, musisz dostać spis przepisów na różne chleby, chałki, szybkie ciasta, zupy czy inne dania typu "wrzuć wszystko, pokręcę się i będzie przepysznie".
W jakim... hmm... stylu masz akwarium? Słono czy słodkowodne? Pytam bo znajoma też ma akwarium i trochę mi o tym opowiadała, to lubię sobie popatrzeć i powyobrażać.
Czekam na Wasze testy! Ale pamiętajcie, że wtedy wlatujecie do wątku naszej Chocofino i podbijacie statystyki ostatniego dla listopada!🤞
Obecnie mam tylko 1, 240L. Biotop Ameryki południowej. Pływają sobie skalary manacapuru, a w piątek dojadą nowe skalary, para pielęgniczek, zbrojniki i ławica drobnicy.
Wcześniej miałam dyskowce ale ilość zachodu przy nich (ciągle testy wody, badania pod mikroskopem) mnie już wkurzało. Sprzedałam takie okrągłe placki po 18 cm 🫣 miałam jeszcze równolegle drugie akwarium, równie duże z biotopem czarnych wód amazonki.
Ale jednak musiałam zrezygnować żeby w ogóle mieć czas na cokolwiek innego. Tak więc zostało mi to jedno akwariumsiesiepy lubi tę wiadomość
-
Też miałam taki miesiąc temu, aż cała chodziłam w skowronkach znowu, chciałam rodzicom już mówić z tej ekscytacji...
Po becie zaliczyłam takie k...a lądowanie, którego nie życzę nikomu...🙍♀️ 28 👦 35
Czerwiec 2022 - ⏸ ❤
Lipiec 2022 - poronienie zatrzymane 6/9 tc 💔
Grudzień 2022 - ⏸
31.12 - beta HCG - 100 ❤
02.01 - beta HCG - 233 🍀
07.01 - beta HCG - 2398 🥳
12.01 wizyta - pęcherzyk ciążowy🤞
31.01 wizyta - 1.78 cm dzidziula 🥰
21.02 wizyta - prawie 4,5 cm mojego cudu ❤
06.03 - ryzyka trisomii niskie, ryzyko preeklampsji i hipotrofii podwyższone 😒 --> Acard 150 mg
25.07 - 2049 g Emilki 🥰
-
Cześć dziewczyny xD przepraszam, że tak ni z gruchy ni z pitruchy (szalony dzisiaj dzień w pracy mam) od wczoraj biorę NAC i powinnam 3x dziennie (śniadanie - ok. 10 u mnie, obiad - ok. 16 i kolacja ok.20). I dzisiaj przez całe zamieszanie w pracy zjadłam szybko śniadanie koło 11 i zapomniałam o NAC... teraz tak z pół godzinki temu zjadłam tą niby "śniadaniową"... dojadłam "3 migdały" jako pseudo posiłek do tabletki... Obiad dzisiaj będę jadła późno bo za chwilę jadę do dentysty... ząb mi się złamał / ehh nie będzie problemu z tą "poranną" tabletką zjedzoną po 13?xD
-
bzksz wrote:Też miałam taki miesiąc temu, aż cała chodziłam w skowronkach znowu, chciałam rodzicom już mówić z tej ekscytacji...
Po becie zaliczyłam takie k...a lądowanie, którego nie życzę nikomu...
O to to. Dlatego ja z rezerwą podchodzę do "cieni cienia" na facelle 😏
Tym bardziej, że poświęciłam jeden test i zrobiłam go w wodzie. Wyszedł niewiele bledszy.
-
Sara30 wrote:Obecnie mam tylko 1, 240L. Biotop Ameryki południowej. Pływają sobie skalary manacapuru, a w piątek dojadą nowe skalary, para pielęgniczek, zbrojniki i ławica drobnicy.
Wcześniej miałam dyskowce ale ilość zachodu przy nich (ciągle testy wody, badania pod mikroskopem) mnie już wkurzało. Sprzedałam takie okrągłe placki po 18 cm 🫣 miałam jeszcze równolegle drugie akwarium, równie duże z biotopem czarnych wód amazonki.
Ale jednak musiałam zrezygnować żeby w ogóle mieć czas na cokolwiek innego. Tak więc zostało mi to jedno akwarium
Jak będziesz miała chęci i możliwość to pochwał się zdjęciem! 😁♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Kil wrote:Cześć dziewczyny xD przepraszam, że tak ni z gruchy ni z pitruchy (szalony dzisiaj dzień w pracy mam) od wczoraj biorę NAC i powinnam 3x dziennie (śniadanie - ok. 10 u mnie, obiad - ok. 16 i kolacja ok.20). I dzisiaj przez całe zamieszanie w pracy zjadłam szybko śniadanie koło 11 i zapomniałam o NAC... teraz tak z pół godzinki temu zjadłam tą niby "śniadaniową"... dojadłam "3 migdały" jako pseudo posiłek do tabletki... Obiad dzisiaj będę jadła późno bo za chwilę jadę do dentysty... ząb mi się złamał / ehh nie będzie problemu z tą "poranną" tabletką zjedzoną po 13?xD
Kil lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Sara30 wrote:O to to. Dlatego ja z rezerwą podchodzę do "cieni cienia" na facelle 😏
Tym bardziej, że poświęciłam jeden test i zrobiłam go w wodzie. Wyszedł niewiele bledszy.oloska lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem