W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze wiedzieć, że nie tylko u mnie apka tak świruje 🙈
Sara - tak, cieszę się z małpki, bo jak cykl bezowulacyjny to i tak nic by z tego nie było Teraz przynajmniej zaczął się kolejny. Nowy cykl, nowe nadzieje po drugiej ciąży też wyszłam z ujemnym bilansem
Mam nadzieję, że znajdziecie lekarza, który dojdzie do tego co jest Waszej córce i pomoże ❤️
Ja pamiętam jak w maku za 10zł kupowało się 5 cheeseburgerow 😅♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
Sara30 wrote:Ja mam okrutnie niewyparzony język ale jednak w stosunku do mojej babci (kurde, tylko do niej) 🙈 nie odgryzam się.
Babcia jest cholernie dobrym człowiekiem, ma serce ogromne ale jest tak naiwnie nadwrażliwa....
Nie mam sumienia się z nią dochodzić po prostu
Ale są takie osobniki w rodzinie, które zostały zgładzone 🙀
Kiedyś nielubiany przeze mnie wujek, z którym nie mam kontaktu i który jest niesamowitym chuj** dawał mi rad nt. wychowania dzieci 😁
Wystarczyło mu wspomnieć, żeby lepiej się nie pogrążał bo nie jest autorytetem w tej kwestii, skoro 3-ka jego dorosłych dzieci unika z nim kontaktu 🙈
Zamknął się na amen 🙈🙈🙈*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Sara30 wrote:W tym roku, w październiku stuknela mi 30
Ale nie martw się, tak dla równowagi... W Lidlu zdarza się, że zapytają mnie o dowód 😂
Wtedy nonszalancko pytam "ale mój? Czy któregoś z 3ki moich dzieci?"
😂♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Choco, jeśli masz Fertilman Plus (ten bez białej otoczki) to jestem chetna, gdyby Sandra się nie zdecydowała 😁Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
A co do cen kebabów 😅 u mnie w Berlinie przed inflacja wszędzie 3,50€ za mega kebsika, teraz ok 6 😱 ale jak wymieniacie ceny w Polsce to widzę ze w sumie niewielka różnica 🤯 (w Polsce nigdy nie jem, bo te berlinskie są bez porównania 🫠)
-
M94 wrote:A co do cen kebabów 😅 u mnie w Berlinie przed inflacja wszędzie 3,50€ za mega kebsika, teraz ok 6 😱 ale jak wymieniacie ceny w Polsce to widzę ze w sumie niewielka różnica 🤯 (w Polsce nigdy nie jem, bo te berlinskie są bez porównania 🫠)
M94 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ewiwi wrote:wiesz ja uważam że babcie owszem, starsze są, ale nie mogą terroryzować wszystkich swoimi problemami i myslami. moja mama na nieszczęście wyniosła z dou parę takich nawyków.na szczęście jednak dorastającewnuki i wnerwiająca do granic córka zmieniły nieco jej światopogląd . ku uciesze wnuków - mają zarabistą babcię jak to okreslają. ku uciesze babci - ma mniej na głowie i w czeterch literach co świat o niej mysli. wystarczy wspomnieć, że jej partner jest starszy ode mnie jedynie pół roku, a od mojego brata pół roku młodszy
U nas to jest.... Moda na sukces 🤯
Moje starsze dzieci "biologicznej" babci nie poznały (mieszka 30km od nas). Mama mojego męża, a ich ojczyma, przyjeżdża 400km na każde urodziny do nich i jest ukochaną babcią.
Z kolei moja mama... No cóż. Ja szanuje, że babcie mają swoje życie, ale moja mama odwiedza nas raz do roku i nie spędza nawet 30 minut na zabawie z wnukami. Przywiezie drogie zabawki i myśli, że załatwione.
A dzieciaki zaczynają to zauważać
Jeśli chodzi o moją wypowiedź na temat "starodawnej babci", mówiłam tu o mojej, 80 letniej babuni.
Nie zamierzam jej "prostować " choć jej myślenie dalece odbiega od mojego.
Cieszymy się że jest, traktuje moje dzieci jak niemowlaki i wpycha w Nas jedzenie do porzygu ❤️
Dla moich dzieci jest jedyną babcią, z którą wiązały się będą ich wspomnienia z takiego beztroskiego dzieciństwa u babci.
Na moją mamę nie mogę niestety liczyć.... -
siesiepy wrote:O matko 😱 dawałam ci z 38 minimum.
Kyrie Elejson 🙈🙈🙈
Ale czemu?
Toż ja młoda wyluzowana laska jestem 😂
(Co do tej laski to mam wątpliwości ale dobrze brzmiało 😂) -
Ewiwi wrote:Kurde jak jeżdżę do Berlina to mnie ceny szokują ostatnio. Szczególnie paliwa🤣pamiętam marzec gdzie woziłam olej, mąkę i makaron 🤣 ale fakt wiele rzeczy ma podobne ceny. A o kebabie na spandau bym ci opowiedziała historię 🤣🤣🤣🤣🤣
Taaaak, Niemcy sie troche odkleili ostatnio 😂😂🫠 na Spandau mi raczej daleko ale jeśli az tak warto to czemu nie 🤪 -
Sara30 wrote:U nas to jest.... Moda na sukces 🤯
Moje starsze dzieci "biologicznej" babci nie poznały (mieszka 30km od nas). Mama mojego męża, a ich ojczyma, przyjeżdża 400km na każde urodziny do nich i jest ukochaną babcią.
Z kolei moja mama... No cóż. Ja szanuje, że babcie mają swoje życie, ale moja mama odwiedza nas raz do roku i nie spędza nawet 30 minut na zabawie z wnukami. Przywiezie drogie zabawki i myśli, że załatwione.
A dzieciaki zaczynają to zauważać
Jeśli chodzi o moją wypowiedź na temat "starodawnej babci", mówiłam tu o mojej, 80 letniej babuni.
Nie zamierzam jej "prostować " choć jej myślenie dalece odbiega od mojego.
Cieszymy się że jest, traktuje moje dzieci jak niemowlaki i wpycha w Nas jedzenie do porzygu ❤️
Dla moich dzieci jest jedyną babcią, z którą wiązały się będą ich wspomnienia z takiego beztroskiego dzieciństwa u babci.
Na moją mamę nie mogę niestety liczyć....*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
M94 wrote:Taaaak, Niemcy sie troche odkleili ostatnio 😂😂🫠 na Spandau mi raczej daleko ale jeśli az tak warto to czemu nie 🤪
M94 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ewiwi wrote:Załapałam babcię moja niestety nie żyje. Ja to mówię że rodziny się niestety nie wybiera. Moje łobuzy też mają moją mamę bo tamte babcie .. szkoda gadać. Ale ta jedna jest zajebista jak to mówią. Poza tym mój brat mieszka dalej i bardzo zajęty sobą a z drugiego malEnstwa ojca mam siostrę ale wybacz nie widziałam jej z 10 lat. Taka zajęta 🤣dla mnie ważne że chłopaki mają siebie i tak zostanie
Wiesz, moje dzieci mają "ojca", którego syn widział jak miał 2 miesiace 🙈
Swoją drogą, po nowym roku muszę w końcu zacząć się w tym grzebać (odwlekam jak tylko się da bo nie chce do tego wracać).
Odebranie praw rodzicielskich, zmiana nazwiska.
Zaległe alimenty w sumie na remont by wystarczyły 🙈
Gnojek jest managerem w ogromnej firmie w Norwegii i zarabia krocie ale czuje sie nieuchwytny 😵💫😈
No to się musimy zabawić. Po mojemu 🙈
Dla mnie najważniejsze jest, że mają tatę
P. wprowadził się do nas gdy najstarsza miała 2 latka a syn ok 9 miesięcy. To on zmieniał pampersy, wstawał w nocy równo ze mną, spał na podłodze w szpitalu gdy starsza córka leżała.
Dopiero potem pojawiła się Tola...
Moje starsze dzieciaki nie mają pojęcia, że nie jest ich biologicznym ojcem i póki co, nie zamierzamy wyprowadzać ich z błędu. Co miałabym powiedzieć 6 latkowi? Że jego biologiczny ojciec woli się bawić i ma go w dupie?
Paradoks tej patologicznej sytuacji tkwi w tym, że to z byłym mężem starałam się o najstarszą córkę 3 lata, mieliśmy podchodzić do in vitro....
A podczas rozwodu stwierdził, że on tak naprawdę dzieci nie chciał i go przerosło 🤯🤯🤯
Matka ex męża mieszka "po sąsiedzku" można powiedzieć ale wnuków nie widziała nigdy.
Za to moja teściowa to skarb ❤️ mam z nią świetną relację, jest dla mnie mamą i babcią dla całej 3ki. Bardzo często dzwonimy do siebie i rozmawiamy godzinami, gdy już przyjeżdża, to mam wakacje 😍
Wstaję sobie o 9 a dzieci ubrane, po śniadaniu, układają z babcią puzzle 😍
Moja mama ma swój świat i swoje klocki i jest zazdrosna o teściową 🤷
Ale każdy pracuje na swoje relacje...
Moja matka latami pracowała na chujo** relacje z córkami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2022, 01:00
-
Sara30 wrote:Wiesz, moje dzieci mają "ojca", którego syn widział jak miał 2 miesiace 🙈
Swoją drogą, po nowym roku muszę w końcu zacząć się w tym grzebać (odwlekam jak tylko się da bo nie chce do tego wracać).
Odebranie praw rodzicielskich, zmiana nazwiska.
Zaległe alimenty w sumie na remont by wystarczyły 🙈
Gnojek jest managerem w ogromnej firmie w Norwegii i zarabia krocie ale czuje sie nieuchwytny 😵💫😈
No to się musimy zabawić. Po mojemu 🙈
Dla mnie najważniejsze jest, że mają tatę
P. wprowadził się do nas gdy najstarsza miała 2 latka a syn ok 9 miesięcy. To on zmieniał pampersy, wstawał w nocy równo ze mną, spał na podłodze w szpitalu gdy starsza córka leżała.
Dopiero potem pojawiła się Tola...
Moje starsze dzieciaki nie mają pojęcia, że nie jest ich biologicznym ojcem i póki co, nie zamierzamy wyprowadzać ich z błędu. Co miałabym powiedzieć 6 latkowi? Że jego biologiczny ojciec woli się bawić i ma go w dupie?
Paradoks tej patologicznej sytuacji tkwi w tym, że to z byłym mężem starałam się o najstarszą córkę 3 lata, mieliśmy podchodzić do in vitro....
A podczas rozwodu stwierdził, że on tak naprawdę dzieci nie chciał i go przerosło 🤯🤯🤯
Matka ex męża mieszka "po sąsiedzku" można powiedzieć ale wnuków nie widziała nigdy.
Za to moja teściowa to skarb ❤️ mam z nią świetną relację, jest dla mnie mamą i babcią dla całej 3ki. Bardzo często dzwonimy do siebie i rozmawiamy godzinami, gdy już przyjeżdża, to mam wakacje 😍
Wstaję sobie o 9 a dzieci ubrane, po śniadaniu, układają z babcią puzzle 😍
Moja mama ma swój świat i swoje klocki i jest zazdrosna o teściową 🤷
Ale każdy pracuje na swoje relacje...
Moja matka latami pracowała na chujo** relacje z córkami...
A za tatusia lekkoducha się bierz pomogę jakby co 😉uwielbiam tworzyć pisma do sądu 🤣 mój mąż mówi że mam takie odklejone hobby 🤣*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ewiwi wrote:Jezu zazdrość o teściową. Mój najstarszy mieszka ze swoją narzeczoną u teściów a teściowa robi obiad tak jak on wraca z pracy🤣🤣 wszyscy czekają na niego 🤣 a ja zadowolona jestem że nie muszę mu gotować 🤣🤣
A za tatusia lekkoducha się bierz pomogę jakby co 😉uwielbiam tworzyć pisma do sądu 🤣 mój mąż mówi że mam takie odklejone hobby 🤣
To jest nas dwie 😂😈
Chociaż wiesz, ja tam nie muszę dużo pisać. Wystarczy, że idiota przyjdzie do sądu to sam się załatwi 🤷🤷🤷
Na naszej rozprawie rozwodowej (trwającej kilkanaście minut) zeznał, że (cytuje) "to chyba normalne, że mąż bije nieposłuszną żonę" z wyrazem twarzy cwaniaczka.
Pani sędzia kazała Nam opuścić sale i po kilku minutach miałam rozwód.... 🫣
Ten człowiek wypisywał takie rzeczy, że ujebanie go w sądzie to kwestia formalności
Począwszy od życzeń śmierci T., aż do gróźb 🤷
Jest niezrównoważony psychicznie i formalnością jest załatwienie praw rodzicielskich i innych. Utrudnia wszystko jedynie to, że nie ma go w PL a ja nie znam jego adresu itd więc muszę się bawić w kuratora 😒
Po prostu miałam inne priorytety w ostatnich miesiącach ale po Nowym Roku zamierzam się tym zająć -
Sara30 wrote:Kyrie Elejson 🙈🙈🙈
Ale czemu?
Toż ja młoda wyluzowana laska jestem 😂
(Co do tej laski to mam wątpliwości ale dobrze brzmiało 😂)
Jak sobie pomyślę że niedługo będę w Twoim wieku, a mentalnie jestem sto lat za murzynami to mi jeszcze bardziej smutno.😂
I czemu masz wątpliwości co do laski, stary na pewno popiera!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2022, 02:11
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Oczywiście miałam nie testować do końca grudnia ale jak to każda staraczka MUSIAŁAM. Poki co biel jak w mordę strzelił. Czemu ten organizm musi tak w konia robić? Test jeszcze powtórzę chyba że może przyjdzie miesiączka wcześniej.
Zrobienie bety i tak kusi mimo tej bieli 🙈 -
Rozalaa - czytałam Twoje obawy odnośnie czyichś ciąż i coś Ci powiem - jedyne czego bałam się na swoim ślubie to, że okaże się że któraś koleżanka w ciąży i zaleje się łzami. Też tego w sobie nie lubię, bo każdy ma prawo do szczęścia i przecież życzę im dobrze... ale może my też mamy prawo do tych emocji? przyznałam się tylko mężowi.
Co do libido to wow! Myślałam, że jesteśmy sami! Moje też nie jest jakieś wysokie, a męża to szczerze powiem też bez szału. Jak się poczyta głupoty w internecie, to zaraz jest że na pewno zdradza i w ogóle szykuj się na rozstanie. Ale jak widać to wcale nie jest tak. Jesteśmy wszyscy przebodźcowani, zestresowani, zajęci... może dlatego 🤔rozalaa, siesiepy lubią tę wiadomość
🙍♀️ 28 👦 35
Czerwiec 2022 - ⏸ ❤
Lipiec 2022 - poronienie zatrzymane 6/9 tc 💔
Grudzień 2022 - ⏸
31.12 - beta HCG - 100 ❤
02.01 - beta HCG - 233 🍀
07.01 - beta HCG - 2398 🥳
12.01 wizyta - pęcherzyk ciążowy🤞
31.01 wizyta - 1.78 cm dzidziula 🥰
21.02 wizyta - prawie 4,5 cm mojego cudu ❤
06.03 - ryzyka trisomii niskie, ryzyko preeklampsji i hipotrofii podwyższone 😒 --> Acard 150 mg
25.07 - 2049 g Emilki 🥰