W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Newangel wrote:Cześć dziewczyny, już ponad rok staramy się z mężem o pierwsze dziecko. Teraz dostałam propozycje nowej pracy. Chętnie bym zmieniła obecną pracę ale nie chce przerywać starań. Tam dostanę najpierw umowę na czas próbny a tu mam na czas nieokreślony. Z drugiej strony nie wiadomo kiedy zajdę w ciążę i czy wgl... Może doradzicie coś w tej sprawie? nie wiem co robić😪
-
nick nieaktualnyizzy91 wrote:My z mężem też obowiązkowo piwko i chipsy 😃 poprzedni mecz mnie tak zestresował że teraz nie da rady bez % myślę że raczej nie wygrają ale może chociaż uda się zremisowac 🤞🤞
oli23, Kil lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBezimienna wrote:Ja wierzę do samego końca. Chyba, że już jest taka beznadzieja jak na mistrKstwach świata w '18... Wyszłam wtedy w 70 minucie meczu, bo nie dało się na to patrzeć. 😆
Ja to nawet tych mistrzostw nie kojarzę,więc musiało być grubo 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2022, 17:59
-
Cześć dziewczyny, wracam wlasnie z pierwszego monitoringu w życiu. Pęcherzyk 16 mm, lekarka twierdzi ze owu bedzie jutro. Co ciekawe, dzis dopiero 9 dc, a owu zazwyczaj mam w 14-15 dc. Ale od wczoraj mam juz faktycznie sporo śluzu, az sie zastanawiałam nad testami owu. Zapisała Ovitrelle na jutro oraz zaleca ❤️ dzis, jutro i pojutrze. Od soboty (12 dc) mam brać Duphaston 2x1 i w 25 dc przyjść na betę (i nie testować samej do tego czasu 🫢). Co o tym sądzicie? Pierwszy raz bede miała do czynienia z ovitrelle i duphastonem - czy cos szczególnego powinnam wziąć pod uwagę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2022, 18:05
-
Wow wow witam w grudniowym wątku dziewczyny ale lecicie 😅 32 strony 🥵 proszę o zapisanie mnie na 7 grudnia o ile 🐒 nie przyjdzie 😁 trzymam kciuki za was wszystkie 🤞🏼🤗
Myszaks, SandraH.97, Biedronka@, Jagodecka, siesiepy, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
Też bym nie odkładała pracy. Ja zmieniłam pracę, bo chciałam mieć stabilizację finansową dla dziecka, już 2 lata minęły i go nie ma. Ale przynajmniej mam fajną pracę
PS wpadłam w jakąś PMSową depresje, wszyscy mnie wkurzają, płakać mi się chce, nic mi się nie chce robić tylko spać/siedzieć w jednym miejscu : / Help >_<👩🏼32;
IX 22 BMI 25.2
XI 22 BMI 24.24
nadciśnienie
💊 Ovarin, Dopegyt, Wit. D 2500IU, Omega 3, Magnez , wit. C
👨🏽33
IV 22: morfologia 1%, mało żołnierzyków
XII 22: kolejne bad.
💊 Folandrol, Wit. D 2500IU, Omega 3, Magnez, Wit. C -
nick nieaktualny
-
Myszaks wrote:33 strony w grudniowym a jeszcze grudzień się nie zaczął. 😂
-
Myszaks wrote:Oby był chociaż ten remis. Skoro nie potrafią atakować to niech chociaż się bronią efektywnie.😔
Ja to nawet tych mistrzostw nie kojarzę,więc musiało być grubo 😂
Łatwo się o tym mówi z boku, ale grubo poszło coś nie tak.
Ps nie jestem fanem piłki nożnej. Ja tylko oglądam mecze Polski. 🤣
-
Jemarta wrote:Też bym nie odkładała pracy. Ja zmieniłam pracę, bo chciałam mieć stabilizację finansową dla dziecka, już 2 lata minęły i go nie ma. Ale przynajmniej mam fajną pracę
PS wpadłam w jakąś PMSową depresje, wszyscy mnie wkurzają, płakać mi się chce, nic mi się nie chce robić tylko spać/siedzieć w jednym miejscu : / Help >_<Jagodecka lubi tę wiadomość
-
@Siesiepy tak jak mówiłam po prawidłowym przyroście możesz mnie wypisać z wolnego strzelca 😊 na chwilę ulga przyrost 250% 🥰
Beezi, Myszaks, Aleksandra_joanna_p, ChocoMonster, Vivico, Jagodecka, Paulina666, ELka, siesiepy, .aś., Kil, Evondita82, Lipcowa lubią tę wiadomość
👱♀️30l 👱♂️29l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
11.04 6w4d CRL 0,49cm z ❤️
25.04 2,21cm tęczowego cudu 8w6d
08.05 3,95cm Skarba ❤️ 166bmp❤️ 10w6d
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
31.05 guz jajnika 7cm -wszystkie markery w normie
19.06 Lilianka 175 g 17w0d 🩷
22.06 laparoskopia
4.07 19w2d 276g cukiereczka 😍
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki
11.08 700g bąbelka 🥰
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
09.10 33w1d 2,050kg 🩷
03.11 2,7kg 💗
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
nick nieaktualnyBezimienna wrote:To były te mistrzostwa po super Euro 2016, i udanych eliminacjach do mistrzostw. Na meczu Polska-Dania na narodowym wygraliśmy. Nawet prowadziliśmy w pewnym momencie 3:0, a Dania potem zaczęła nadrabiać. I wtedy zaczęły wychodzić na wierzch problemy drużyny. Potem już było gorzej, gdy graliśmy mecz Dania-Polska, i Dania odrobiła zadanie domowe i nas zjechali. Byliśmy bez szans. Mecz towarzyski w Poznaniu (nie pamiętam już z kim) przed mistrzostwami to też był dramat. No i jak doszło do meczu z Senegalem to było grubo. Nawet mecz o honor nam nie wyszedł. 😆
Łatwo się o tym mówi z boku, ale grubo poszło coś nie tak.
Ps nie jestem fanem piłki nożnej. Ja tylko oglądam mecze Polski. 🤣 -
Bezimienna wrote:Weź sobie zafunduj coś dobrego do jedzenia. Nic tak dobrze nie rozumie jak kawał dobrej czekolady 🙊. Albo idź spać. Odpocznij. Nie ma co się zmuszać... Czasami trzeba zwolnić.
Dziękuję dobra kobieto Faktycznie nic nie jadłam od 14...👩🏼32;
IX 22 BMI 25.2
XI 22 BMI 24.24
nadciśnienie
💊 Ovarin, Dopegyt, Wit. D 2500IU, Omega 3, Magnez , wit. C
👨🏽33
IV 22: morfologia 1%, mało żołnierzyków
XII 22: kolejne bad.
💊 Folandrol, Wit. D 2500IU, Omega 3, Magnez, Wit. C -
Myszaks wrote:Senegal..i już kojarzę ten dramat 😂. To było tak straszne,że musiałam wyprzeć to wydarzenie z pamięci 😆. Ja też oglądam tylko nasze mecze i to nawet nie wszystkie - te o pietruszkę i honor olewam,wiadomo - niestety o takie stawki gramy najczęściej 🙈
Ale dla mnie zawsze są wzruszające obrazki jak się cieszą. Albo jak Lewandowski się wzruszył po strzelonym golu. 🥺 Lubię patrzeć na taką radość. Dlatego gdy przegrywają, to wolę nie oglądać do końca bo mnie serduszko boli 💔🤣.Myszaks lubi tę wiadomość
-
Przedstawiam wam mojego okruszka aka piranię 😍 5,5 cm, z USG wychodzi teraz 12+0 czyli ciąża starsza o dzień niż OM i 4 dni niż to co pokazywało ostatnie USG. Kość nosowa obecna, przyziernosc karkowa jest (ale ile się nagimnatykowalismy z doktorem żeby ustawić wiercipięte tak żeby się to dało zbadać xD), kończyny cztery - wszystko na miejscu 😁 Zauważyłam że dopóki byłam w opór zestresowana (ciśnienie 160 było jeszcze przed wejsciem, a podejrzewam że podczas badania to musiało być ze 180 😳) to dzidzia fikala intensywniej, potem z czasem gdy ja się uspokoiłam, ona zareagowała tak samo. Postanowienie na dziś - kupuje ciśnieniomierz na pewno, bo trochę mnie położna przestraszyła z tym że takie ciśnienie już się nadaje pod obserwację do szpitala. Ale kamien z serca spadł, kolejny spadnie miejmy nadzieję za tydzień na prenatalnych 🍀😍
Więc świeże wirusy już was lecą, prosze sie częstować kochane! 💚 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Emka06, Arieen, Anett93, Bezimienna , izzy91, bzksz, Beezi, Kimbra, Amunicja, Ancalime, M94, Biedronka@, Ona11, Marteczka92, Nataliii, Myszaks, justme, Kasiooola, smoothie, Aleksandra_joanna_p, Madziq6, SandraH.97, Zosis, ChocoMonster, Smerfetka_1988, MimiM29, MimiM29, Vivico, Jagodecka, ELka, agentka93, siesiepy, .aś., Kil, Evondita82, Kłapciuch, Kasiaaa.97, Lipcowa, Natala26 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze co do zmiany pracy: myślę, że lepiej zmienić i czuć się dobrze w pracy niż nie zmieniać i dołować się jednocześnie nielubiana pracą i przedłużającymi się staraniami.Starania od 01.2022
Oboje po 30tce
02.03.2023 - ⏸️ i beta 17.20🍀
10.03.2023 - beta 1173.00
24.03.2023 - jest ❤️ i 7,55mm malucha
26.04.2023 - I prenatalne, 5,45cm, zdrowy bobas 🩷
12.05.2023 - SANCO zdrowa dziewczynka 🩷
26.06.2023 - II prenatalne, 360g córeczki🩷
06.09.2023 - III prenatalne, 1540g dziewczynki 🩷
04.11.2023 - Natalia 2780g, 55cm szczęścia 🩷