W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Akczi wrote:Kiedys przez dłuższy czas stosowalam siemie ale nie zauwazylam żeby jakos super duzo tego sluzu było
Zmienię temat! Kurczę mamy tyle samo lat 😅 myślałam, że jestem tu najmłodsza😂🙈Akczi lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Namisa wrote:
Przedstawiam wam mojego okruszka aka piranię 😍 5,5 cm, z USG wychodzi teraz 12+0 czyli ciąża starsza o dzień niż OM i 4 dni niż to co pokazywało ostatnie USG. Kość nosowa obecna, przyziernosc karkowa jest (ale ile się nagimnatykowalismy z doktorem żeby ustawić wiercipięte tak żeby się to dało zbadać xD), kończyny cztery - wszystko na miejscu 😁 Zauważyłam że dopóki byłam w opór zestresowana (ciśnienie 160 było jeszcze przed wejsciem, a podejrzewam że podczas badania to musiało być ze 180 😳) to dzidzia fikala intensywniej, potem z czasem gdy ja się uspokoiłam, ona zareagowała tak samo. Postanowienie na dziś - kupuje ciśnieniomierz na pewno, bo trochę mnie położna przestraszyła z tym że takie ciśnienie już się nadaje pod obserwację do szpitala. Ale kamien z serca spadł, kolejny spadnie miejmy nadzieję za tydzień na prenatalnych 🍀😍
Więc świeże wirusy już was lecą, prosze sie częstować kochane! 💚 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Piękny widok ❤️ ciesze się, że u Was wszystko dobrze, rośnijcie zdrowo 🥰Namisa, Bambi92 lubią tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
@Choco i to są super wieści! Wiesz na czym stoisz i na co czekamy 😁 II
@Namisa cudowny mały człowiek ❤️ rośnijcie zdrowo
@Ewiwi o nie 😔 a ja tak wierzyłam w te paskowe 😔
A ja na spontanie dziś. Odebrałam dzieci starsze z przedszkola i zadzwoniła koleżanka, czy idą na Andrzejki dla dzieci organizowane w domu kultury. No to na spontanie ich zawiozłam. Ale stwierdziłam też, że T. przecież też ma prawo do zabawy i imprezy więc zostalysmy. Nie wiem ile km zrobiłam ale ulatałam się jak durna 😂😂😂
Na szczęście, to mała społeczność i raczej każdy wie o problemach małej, więc było naprawdę przyjemnie i fajnie, bez zbędnych uwag i dziwnych spojrzen najważniejsze, że starsze dzieci nie musiały rezygnować ze względu na T.
Mam nadzieję, że noc będzie spokojna po takiej dawce bodźców, świateł i muzyki.
Namisa, ChocoMonster, Anett93, Amunicja, Kil lubią tę wiadomość
-
Bardzo Wam dziękuje za taki odbiór mojej owulki 🥰 Co do dnia, to ja obstawiam, że była wczoraj ok. 12. Wtedy dość mocno bolał mnie brzuch kilka godzin, a później coś mnie zakuło kilka razy i był spokój. Był widoczny płyn w zatoce i ciałko żółte 🥺
Wróciłam od gina i padłam. Nic mnie nie boli, ale temperaturę ewidentnie mam podwyższoną - zmierzyłam przed chwilą, a tam 38.70. Od rana mam jakieś dreszcze, ciagle mi zimno, ciągnie mnie też strasznie w pachwinach. No i zmęczenie… Spałam w drodze powrotnej, spałam w domu godzinę i chyba za chwile pójdę już spać do rana. Chyba progesteron wywaliło w kosmos. 🤪
Ancalime na tym jednym dziwna ta kreska, taka przerywana. Ta druga to jakby coś się działo od dołu. Ale rozumiem twarde lądowanie i wysyłam Ci tulasa ❤️🥺
Siesiepy skoro tak namawiasz… wpisz mnie proszę na 12.12 ☺️
Bezimienna powodzenia na rozmowach! 🍀
Ewelina gratuluje przyrostu, teraz będzie już tylko lepiej 🍀🥺
Namisa jaki słodki dzidziolek 🥺 łapie wirusy, a Wy rośnijcie zdrowo ❤️
M94 jak dla mnie 16mm to trochę za mały pęcherzyk na zastrzyk 🧐 Ja miałam pęcherzyk 16mm a owu 6 dni później dopiero.
Beezi dorwij chłopa, nie odpuszczaj produkcji 🔥 poprzytulacie się, to powstanie z umarłych 🤪
Nadzieja czyżby plamienie implantacyjne? 🧐
Amunicja faktycznie, takie rosnące w brzuchu nowe życie to cud. Sama się wzruszam jak widze tutaj zdjęcia z USG 🥺
Geotrupinae kciuki za pokładzie 🤞🍀
Marteczka to działajcie, owu za rogiem 🔥
Sara teraz wytrwać do testowania ⏳ choć w sercu czuje absolutny spokój i jestem gotowa na biel. Ten cykl mnie strasznie przeorał 🙄
Namisa, Marteczka92, Meeg, Beezi, Ancalime, geotrupinae, siesiepy lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Choco tak się napracowałas w tym cyklu, że nie dziwne że jest spadek mocy 🙂 teraz odpocznij i czekaj na testowanko w grudniu
ChocoMonster lubi tę wiadomość
♀ 32
♂ 32
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Wit d 33,30
Drożność ok
Endometrioza 1 stopnia
Wit D, omega 3, acard, kwas foliowy, żelazo, NAC
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 lametta, ovitrelle, duphaston badanie immunofenotypu
06.24 lametta, ovitrelle, duphaston Encorton
07.24 lametta, ovitrelle, duphaston, encorton
03.23 cb 💔
08.23 cb 💔
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia! -
Choco tak się cieszę 😘😘😘✊✊✊ zrobiliście wszystko co mogliście i wierzę ze za 10dni zobaczymy u ciebie dwie kreseczki 😘😘
ChocoMonster, MimiM29, Vivico, Anett93, Evondita82 lubią tę wiadomość
05.2019r- 7tc💔
06.2020r- Nasze szczęście Synuś💙
19.11- ⏸️cień cienia 10dpo🍀
21.11- beta 56.1mIU/ml 12dpo🙏 prg 32,3ng/ml
07.12- mamy ❤6+1
21.12- 1,69cm kropka ❤8+1
19.01- prenatalne 🙏 niskie ryzyka , 6,27cm szczęścia ❤12+2
24.03- połówkowe🙏wszystko prawidłowo/455g🩷21+3
23.05- usg III trym- Mamy już 1730g panienki 🩷30+0
25.07- Nasze drugie szczęście Córeczka 🩷 39+0
⏰️13:07
⚖️3000g
🪈54cm
-
nick nieaktualnyChocoMonster wrote:Gdyby to było troszkę później… za wcześnie na objawy 🥲
ChocoMonster, MimiM29, justme lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bialeekk wrote:Zmienię temat! Kurczę mamy tyle samo lat 😅 myślałam, że jestem tu najmłodsza😂🙈
Bialeekk lubi tę wiadomość
-
ChocoMonster wrote:Bardzo Wam dziękuje za taki odbiór mojej owulki 🥰 Co do dnia, to ja obstawiam, że była wczoraj ok. 12. Wtedy dość mocno bolał mnie brzuch kilka godzin, a później coś mnie zakuło kilka razy i był spokój. Był widoczny płyn w zatoce i ciałko żółte 🥺
Wróciłam od gina i padłam. Nic mnie nie boli, ale temperaturę ewidentnie mam podwyższoną - zmierzyłam przed chwilą, a tam 38.70. Od rana mam jakieś dreszcze, ciagle mi zimno, ciągnie mnie też strasznie w pachwinach. No i zmęczenie… Spałam w drodze powrotnej, spałam w domu godzinę i chyba za chwile pójdę już spać do rana. Chyba progesteron wywaliło w kosmos. 🤪
Ancalime na tym jednym dziwna ta kreska, taka przerywana. Ta druga to jakby coś się działo od dołu. Ale rozumiem twarde lądowanie i wysyłam Ci tulasa ❤️🥺
Siesiepy skoro tak namawiasz… wpisz mnie proszę na 12.12 ☺️
Bezimienna powodzenia na rozmowach! 🍀
Ewelina gratuluje przyrostu, teraz będzie już tylko lepiej 🍀🥺
Namisa jaki słodki dzidziolek 🥺 łapie wirusy, a Wy rośnijcie zdrowo ❤️
M94 jak dla mnie 16mm to trochę za mały pęcherzyk na zastrzyk 🧐 Ja miałam pęcherzyk 16mm a owu 6 dni później dopiero.
Beezi dorwij chłopa, nie odpuszczaj produkcji 🔥 poprzytulacie się, to powstanie z umarłych 🤪
Nadzieja czyżby plamienie implantacyjne? 🧐
Amunicja faktycznie, takie rosnące w brzuchu nowe życie to cud. Sama się wzruszam jak widze tutaj zdjęcia z USG 🥺
Geotrupinae kciuki za pokładzie 🤞🍀
Marteczka to działajcie, owu za rogiem 🔥
Sara teraz wytrwać do testowania ⏳ choć w sercu czuje absolutny spokój i jestem gotowa na biel. Ten cykl mnie strasznie przeorał 🙄
Edit, Choco, ja też mam baaaaardzo dobre przeczucia co do Twojego cyklu. 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2022, 21:11
ChocoMonster lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Akczi wrote:Miło miec chociaż jednego rówieśnika tu😅😊👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Hej,
ja mocno milcząco już od zeszłego miesiąca, czytam regularnie, ale straciłam werwę i zapał w udzielaniu się. Wybaczcie, ale czytam Was na bieżąco, po kilka razy dziennie, i niezmiennie trzymam kciuki za każdą z nas 😉
Beezi, dziękuję za wywołanie jeszcze na poprzednim wątku ❤️ ja ciesze się ostatnimi dniami wolności ale też z mocną niechęcią myślę o powrocie do pracy, niestety. Widzę, że Ty zredukowałaś swoją liczbę godzin? Ja chyba powoli też muszę się do tego przymierzyć.
Choco, bardzo Ci dziękuję za poprzedni wątek, byłaś świetną prowadzącą, oby klątwa już działała 😉
Siesiepy, obyś wpisała równie dużo brzuszków 😁
Słuchałam właśnie webinaru prowadzonego przez androloga, o płodności, i nie dość, że powiedział tak jak i androlog u którego byliśmy, że test HBA nie jest parametrem świadczącym o problemach z zajściem w ciążę, nie ma na to żadnych dowodów, a na świecie w ogóle się o tym nie mówi, to wspominał też o morfologii plemników. I Claire, może trochę Cię to podniesie na duchu, mówił, że morfologią samą w sobie w ogóle nie ma się co sugerować. Ważna jest ilość, koncentracja i ruchliwość. Wspominał też, że nie warto traktować testosteronu jako parametru diagnostycznego u zdrowych mężczyzn, że badanie nasienia należy traktować po prostu jako orientację w temacie, nie diagnozę, że zaleca jak najczęstsze stosunki, bo plemniki nie muszą dojrzewać czy się regenerować, że nie ma wskazań do leżenia po stosunku. No i podkreślał kilkukrotnie, że nie przegrzewanie jąder jest bardzo istotne. To tak w skrócie.ChocoMonster, Emka06, siesiepy, Namisa, Kil lubią tę wiadomość
-
Choco, to wszystko niesamowicie dobrze się zapowiada 🤞🏻 i te objawy, i wynik monitu. Niech się dzieje magia!
Namisa, maleńkie cudo. Zupełnie serio się wzruszyłam 😍ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie, mam zagwozdke.. idę jutro do dentysty 😬 będę miała plombowanegoo zęba... Jestem chwilę po owulacji. Czy powinnam dentystce powiedzieć o staraniach? Powinnam wziąć znieczulenie bez adrenaliny? Myślicie, że to może mieć negatywny wpływ przy staraniach - w sensie znieczulenie. Bo wiadomo, żeby lepiej żeby były zdrowe 😁 śni mi się ta wizyta... Nie lubię zabiegów dentystycznych 🤪Starania od : 10.2021
-
Namisa wrote:
Przedstawiam wam mojego okruszka aka piranię 😍 5,5 cm, z USG wychodzi teraz 12+0 czyli ciąża starsza o dzień niż OM i 4 dni niż to co pokazywało ostatnie USG. Kość nosowa obecna, przyziernosc karkowa jest (ale ile się nagimnatykowalismy z doktorem żeby ustawić wiercipięte tak żeby się to dało zbadać xD), kończyny cztery - wszystko na miejscu 😁 Zauważyłam że dopóki byłam w opór zestresowana (ciśnienie 160 było jeszcze przed wejsciem, a podejrzewam że podczas badania to musiało być ze 180 😳) to dzidzia fikala intensywniej, potem z czasem gdy ja się uspokoiłam, ona zareagowała tak samo. Postanowienie na dziś - kupuje ciśnieniomierz na pewno, bo trochę mnie położna przestraszyła z tym że takie ciśnienie już się nadaje pod obserwację do szpitala. Ale kamien z serca spadł, kolejny spadnie miejmy nadzieję za tydzień na prenatalnych 🍀😍
Więc świeże wirusy już was lecą, prosze sie częstować kochane! 💚 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Namisa 🥹❤️❤️❤️ piękny ten Twój dzidziutek! Ten skok ciśnienia to chyba z emocji 😊 teraz to już tylko do przodu 💪🏼 wszystko będzie pięknie! A robisz badania nifty/sanco etc?Namisa lubi tę wiadomość
👩🏼27 🧔🏻♂️30
11 lat razem 👩🏼❤️👨🏻 + 🐶
Starania o pierwszego 👶🏼
09.2022 cp w lewym jajowodzie 2x mtx
11.2022 HSG- drożne jajowody ✅
Powrót do starań 💚
🗓️ długie cykle
23.11🩸Progesteron 22,680ng/ml
25.11 ⏸️ 🤞🏼🥹🍀
28.11 beta 135,07 mIU/ml
30.11 beta 360,25 mIU/ml
06.12 usg pęcherzyk ciążowy