W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Chyba po zastrzyku nie ma sensu robić testów, nie wiem czy one nie zaburzają testów owulacyjnych ale wydaje mi się że tak. Ovitrelle zawiera choriogonadotropiny, przez co testy pozytywne pokażą Ci piękna kreskę, więc owulacyjne też.
-
nick nieaktualnyNo witam Was dziewczynki w tej piątkowy poranek! Chcecie zobaczyć małego wariatuńcia firmy Zinq (czy jakoś tak) z Ziko? 😂. Dobra fakt! Zamiast 3 kropli nalało mi się 4 ale żeby zalać się aż tak w trupa 😆? Kolegę poważnie zawiało 😂.
Dziewczyny przestrzegam przed tymi testami,szkoda kasy. Wygląda to tak jakby różowy odczynnik rozlał się na kreskę testowa, a w prawym boku jest nawet tęcza 😂..Boże jakie G..!🙈
Można się już śmiać 🙈
Choco jak się czujesz???Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2022, 09:47
ELka, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
@bialek nie wiem co tam się dzieje ale wygląda to obiecująco
@.aś mnie ten Lidluś interesuje czemu nie zaczynać od pizzy?
Dziś, max w poniedziałek będzie u mnie więc wszelkie porady mile widziane
@bzksz 9 dpo to bardzo wcześnie, to raz. Dwa, nie w każdej ciąży zagnieżdżenie następuje w tym samym terminie trzy, beta nagle startuje bardzo szybko i czasem 9 dpo nie ma nic, a 10 dpo już tak. Więc głowa do góry!
@Amunicja ja ogólnie mam bzika na punkcie czystości w domu, zwłaszcza podłogi 🙈
I tak już wyluzowalam ale kiedyś myłam okna co kilka dni 🙈
Miłego dnia dziewczyny!
A jeszcze zapytam użytkowniczki Lidlomixa. Jest tam sensowny przepis na pierniczki? Chce zrobić z dzieciakami i nie wiem czy czekać na Lidlusia czy jutro piec tradycyjniebzksz, Bialeekk lubią tę wiadomość
-
Oh, jeszcze jedno. Właśnie dostałam wyniki krwi ze środy - Meggi, pamietam, ze wspominałaś, że do zastrzyku estradiol powinien byc > 200 i LH < 10. Czyli rozumiem, że czwartek to był prawdopodobnie jednak dobry moment 😇
Wybaczcie, że tak męczę, ale naprawdę przeżywam ten zastrzyk i próbuję wszystko dobrze zrozumieć 🥺
Swoją droga TSH juz mi spadło z 2,55 na 1,96 po niecałym tygodniu brania L Thyroxin 25 💪🏼 lekarka wspominała ze przy moich wysokich anty TPO dobrze by było jakbyśmy zeszły z TSH na ok. 1,5.
-
Zosis wrote:Dzień dobry w piątek, piąteczek.
Jestem z Wami na bieżąco, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć każdej.
Dziękuję Wam za informacje o badaniach nasienia. Z Waszych informacji wynika, że tak czy siak trzeba zadzwonić i dopytać, bo i ceny i terminy i warunki różne w różnych miejscach.
Karolaax - ja biorę Miovelię, poleciła mi ją koleżanka (jest w ciąży, być może właśnie dzięki suplementacji) orz ginekolog. U mnie, póki co, ciąży nie ma, ale na pewno dużo mniej bolesne miesiączki. Kiedyś praktycznie umierałam, dzisiaj po prostu czuję dyskomfort.
Nadzieja97 - mam najzwyklejszy termometr owulacyjny z Microlife, taki za kilkanaście złotych z apteki. Spełnia swoją funkcję. Chociaż szkoda, że nie ma podświetlanego wyświetlacza albo chociaż pamięci ostatniego pomiaru, bo nad ranem po ciemku, trzeba sobie przyświecać telefonem, żeby odczytać.
Właśnie tego microlife nie idzie dostać już -
Nie wiem czy tego mojego plamienia od przedwczoraj nie zaliczyć jako okres
-
Sara, od pizzy możesz zacząć, byle nie dokładać takiej plastikowej nakładki na noże, tzw motylka. On jest do ubijania piany i lekkich rzeczy, a część ludzi nakłada bez przeczytania instrukcji do zagniatania drożdżowego za pierwszym razem i motylek się po prostu łamie. Jak masz jak zagnieść w innej maszynie, to rób dzisiaj, jak nie to czekaj, możesz skorzystać z dowolnego przepisu i robot zagniecie.
Zapominajka, tulę ❤️😥 Oby jednak grudzień przyniósł szczęście 🤞🍀.aś. lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny!! Mam nadzieję, że wasze kciukasy, moje zawirowania w cyklu i teraz ta temperatura przyniosą rezultaty🎅🏼🎄
M94, ChocoMonster, SandraH.97, ELka, justme, agentka93, MonikaMonia, Anett93 lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Dzień dobry wszystkim!
Zosis tez mam microlife. Spróbuj dość długo przytrzymać przycisk włączenia, powinien pojawić Ci się ostatni pomiar
Białek ależ tempka!
Myszaks dziękuje ze pytasz ❤️ dziś czuje się znacznie lepiej. Po gorączce nie ma śladu, plecy nie bolą, kataru brak. Nie wiem, czy tak szybko zadziałał antybiotyk? 🤔
A ten test to na pewno fałszywy? Masz w domu jakieś inne jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2022, 10:18
Myszaks, M94, Bialeekk lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Beezi wrote:Sara, od pizzy możesz zacząć, byle nie dokładać takiej plastikowej nakładki na noże, tzw motylka. On jest do ubijania piany i lekkich rzeczy, a część ludzi nakłada bez przeczytania instrukcji do zagniatania drożdżowego za pierwszym razem i motylek się po prostu łamie. Jak masz jak zagnieść w innej maszynie, to rób dzisiaj, jak nie to czekaj, możesz skorzystać z dowolnego przepisu i robot zagniecie.
Zapominajka, tulę ❤️😥 Oby jednak grudzień przyniósł szczęście 🤞🍀
Aaaaa. No to wszystko jasne
Faktycznie ten motylek wygląda na dość delikatny (na filmach).
Mam robota planetarnego więc zagniecie mi
Akurat będzie zajęcie dla dzieci na weekend
@Myszaks, te testy produkują co raz gorsze 😒
Nie mniej uważam, że o ile jakieś zalania etc się zdarzają, to każdy różowy ślad w miejscu na T powinien być traktowany jako podejrzany.
Ile DPO u Ciebie? Weź może skocz po jakiś normalny test. Tylko nie facelle 😂
Myszaks lubi tę wiadomość
-
Myszaks wrote:No witam Was dziewczynki w tej piątkowy poranek! Chcecie zobaczyć małego wariatuńcia firmy Zinq (czy jakoś tak) z Ziko? 😂. Dobra fakt! Zamiast 3 kropli nalało mi się 4 ale żeby zalać się aż tak w trupa 😆? Kolegę poważnie zawiało 😂.
Dziewczyny przestrzegam przed tymi testami,szkoda kasy. Wygląda to tak jakby różowy odczynnik rozlał się na kreskę testowa, a w prawym boku jest nawet tęcza 😂..Boże jakie G..!🙈
Można się już śmiać 🙈
Choco jak się czujesz???Jagodecka lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
nick nieaktualnyChocoMonster wrote:Dzień dobry wszystkim!
Zosis tez mam microlife. Spróbuj przytrzymać przycisk włączenia, powinien pojawić Ci się odtatni pomiar
Myszaks dziękuje ze pytasz ❤️ dziś czuje się znacznie lepiej. Po gorączce nie ma śladu, plecy nie bolą, kataru brak. Nie wiem, czy tak szybko zadziałał antybiotyk? 🤔
A ten test to na pewno fałszywy? Masz w domu jakieś inne jeszcze?
..te testy to szajs!. Miałam jeszcze ostatni,więc sobie siknelam. Ta kreska jest rozlana i krzywa. Ja się absolutnie ciazowo nie czuje. Moje detektory ciąży - balony -nic nie dają o sobie znać 😂 a ja się czuję wręcz okresowo,chociaz mam jeszcze 4 dni do 🐒.Testuję planowo w niedzielę ,ale tylko dla formalności. -
Myszaks wrote:Antybiotyk potrafi zadziałać niesamowicie szybko. U mnie ostatnio przy mega anginie i bólu migdałka po jednej tabletce poprawa nastąpila o jakieś 40% 🙂,więc będzie u ciebie git.
..te testy to szajs!. Miałam jeszcze ostatni,więc sobie siknelam. Ta kreska jest rozlana i krzywa. Ja się absolutnie ciazowo nie czuje. Moje detektory ciąży - balony -nic nie dają o sobie znać 😂 a ja się czuję wręcz okresowo,chociaz mam jeszcze 4 dni do 🐒.Testuję planowo w niedzielę ,ale tylko dla formalności.
No, No zobaczymy czy tak dla formalności😜
Trzymam kciuki, żeby te twoje fałszywe testy okazały się tymi w punkt ✊🏼😃
Myszaks lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualny
-
Myszaks wrote:A który to dzień cyklu i jakie zazwyczaj masz? Duże to plamienie? Jaki kolor?
Cykle mam 30/34-5 dniowe. Ostatnio był wyjątkowo 29 dniowy.
Plamienie mam od przedwczoraj czyli 22dc. W 1 dzień był śluz z nitką mi krwi(malutko) po południu śluz jak kawa z mlekiem. I do teraz się utrzymuje taki raz brązowy jakby, a raz jak jasna krew, tylko tego wszystkiego jest mało, wystarczy wkładka nawet.
Do tego odczuwałam bardzo lekkie bóle podbrzusza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2022, 10:28
-
nick nieaktualny
-
ChocoMonster wrote:Dzień dobry wszystkim!
Zosis tez mam microlife. Spróbuj dość długo przytrzymać przycisk włączenia, powinien pojawić Ci się ostatni pomiar
Białek ależ tempka!
A ten test to na pewno fałszywy? Masz w domu jakieś inne jeszcze?
Super, że lepiej się czujesz kurcze tego microlife nie ma w magazynachChocoMonster lubi tę wiadomość