W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandra_joanna_p wrote:U mnie generalnie jest czysto dopóki mąż z pracy nie wróci 🤦🏼♀️ także z reguły ogarniętą przestrzenią nie mogę się nacieszyć zbyt długo 😅
Aleksandra_joanna_p lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Dzień dobry, miłego dnia ☀️❄️
Ja nie wiem czy u nas śnieg, jeszcze leżę w łóżku. 😅 Mąż wczoraj był na piwku z ludźmi z pracy, obudził mnie o 2 jak wrócił, więc dzisiaj pospałam.
Ja miałam wczoraj myć okna, ale mąż mi rano dopiero zdążył powiedzieć, że teściową na obiad zaprosił, więc nici z tego, zamiast były zakupy i obiad. 🤷♀️
Tulę Was dziewczyny za te małpy i biele, Myszaks, czekam na jutrzejszy test 🤞 oby w grudniu zadziała się magia ❄️🎄
Bezimienna, oby jednak okazało się, że wypadłaś super i dostaniesz tę robotę 🤞🤞🤞
Po raz pierwszy od początku starań mam wątpliwości czy owu w ogóle była. Nic nie boli, śluzu było bardzo ubogo, w środę idę na proga.
Myszaks lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Hej hej 🥰 my dzisiaj też pospaliśmy do 8:30 😅 w planach mamy delikatne sprzątanie, dokupienie ostatnich rzeczy do prezentu dla Poli a wieczorem wleci jakiś świąteczny film i może winko 🥰
Aleksandra_joanna_p lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:Dzień dobry, miłego dnia ☀️❄️
Ja nie wiem czy u nas śnieg, jeszcze leżę w łóżku. 😅 Mąż wczoraj był na piwku z ludźmi z pracy, obudził mnie o 2 jak wrócił, więc dzisiaj pospałam.
Ja miałam wczoraj myć okna, ale mąż mi rano dopiero zdążył powiedzieć, że teściową na obiad zaprosił, więc nici z tego, zamiast były zakupy i obiad. 🤷♀️
Tulę Was dziewczyny za te małpy i biele, Myszaks, czekam na jutrzejszy test 🤞 oby w grudniu zadziała się magia ❄️🎄
Bezimienna, oby jednak okazało się, że wypadłaś super i dostaniesz tę robotę 🤞🤞🤞
Po raz pierwszy od początku starań mam wątpliwości czy owu w ogóle była. Nic nie boli, śluzu było bardzo ubogo, w środę idę na proga.Beezi lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Aleksandra_joanna_p wrote:U mnie generalnie jest czysto dopóki mąż z pracy nie wróci 🤦🏼♀️ także z reguły ogarniętą przestrzenią nie mogę się nacieszyć zbyt długo 😅
Ja mam to szczęście, albo i nieszczęście, że mój mąż jest pedantyczny. Serio, nic nigdzie nie zostawia, sprząta po sobie 🙈
Czasem zostawiałam go z dziećmi na 2 tygodnie i po powrocie, dom wyglądał jak przed moim wyjazdem 🙈 poprane, posprzątane 🙈
A u mnie dziś będzie Lidluś zdziwiłam się, że w sobotę ale pewnie nie wyrabiają się z paczkami przed świętamiChocoMonster, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, po kolejnym nieudanym cyklu w listopadzie chciałam dać sobie przerwę od forum i nie zapisywałam się na grudniowe testowanie. Odpuściłam sobie wieczne myśli o testowaniu i odliczanie dni od owulacji (oczywiście tak się tylko mówi ale gdzieś z tyłu głowy i tak to siedziało 🙂)
Od środy jednak coś zaczęło się dziać co jeszcze nigdy w moich cyklach się nie zdarzało, jednodniowe przeziębienie w środę ale tylko lekko wyższa temp. bo 36,9 i ogólne rozbicie, lekki ból mięśni w czwartek już jakby ręką odjął i temp. też już lekko mniejsza, od wczoraj już temp ok 36,9-37 i od środy bodajże cały czas kłucie w jajnikach i lekkie ciągnięcie podbrzusza... i tak mnie coś jakoś naszło dzisiaj w 11dpo na test i wyszło ⏸️ 🥹 ide na betę dzisiaj i czekam na potwierdzenie 🙏
https://ibb.co/QfLN99bKamsi, .aś., Kania_czubajka, siesiepy, MimiM29, bzksz, Beezi, Livka, Marteczka92, Biedronka@, ChocoMonster, ELka, agentka93, Karolka83, M94, Rica, Meeg, rozalaa, MP25, Ona11, Idawoll, justme, MonikaMonia, Emka06, oloska, Amunicja, Jagodecka, Vivico, Myszaks, Natala26, Anett93, Aleksandra_joanna_p, Zapominajka, Karolaax, Evondita82, SandraH.97, Kasiaaa.97 lubią tę wiadomość
👰♀️🤵♂️💒 06.2021
Starania o pierwsze 👶 od 07.2022
👱♀️ 27
💊 fertilcare, metformina
AMH- 3,83ng/ml
SHBG- 107,9nmol/l
FSH- 7,08mlU/ml (4dc)
LH- 4,78mlU/ml (4dc)
Estradiol- 27pg/ml (4dc)
Testosteron- 0,573ng/ml
👱♂️ 28
💊 fertilman
brak badań na tą chwilę
od 10.2022 starania z żelem Conceive plus
03.12.2022 ⏸️🥹
beta hcg 70,500mlU/ml
5.12 beta 203,9mlU/ml przyrost 167% 😁
09.12 jest pęcherzyk w macicy 🥹
10.12 beta 1594,47mlU/ml przyrost 136,5% 😄
16.12 pęcherzyk z zalążkiem zarodka 😄
09.01 2,24cm dzidziutka 🥰 serduszko jak dzwon 🥹 rośniemy jak na drożdżach
31.01 prenatalne- niskie ryzyka, 6cm dzidzi, prawdopodobnie dziewczynka 🩷
06.02 wszystko dobrze, maluszek dzisiaj bardzo spokojny 😄
06.03 wszystko dobrze, ruchliwa dzidzia, nisko łożysko
-
Victoria006 wrote:Hej dziewczyny, po kolejnym nieudanym cyklu w listopadzie chciałam dać sobie przerwę od forum i nie zapisywałam się na grudniowe testowanie. Odpuściłam sobie wieczne myśli o testowaniu i odliczanie dni od owulacji (oczywiście tak się tylko mówi ale gdzieś z tyłu głowy i tak to siedziało 🙂)
Od środy jednak coś zaczęło się dziać co jeszcze nigdy w moich cyklach się nie zdarzało, jednodniowe przeziębienie w środę ale tylko lekko wyższa temp. bo 36,9 i ogólne rozbicie, lekki ból mięśni w czwartek już jakby ręką odjął i temp. też już lekko mniejsza, od wczoraj już temp ok 36,9-37 i od środy bodajże cały czas kłucie w jajnikach i lekkie ciągnięcie podbrzusza... i tak mnie coś jakoś naszło dzisiaj w 11dpo na test i wyszło ⏸️ 🥹 ide na betę dzisiaj i czekam na potwierdzenie 🙏
https://ibb.co/QfLN99b
Piękne kreseczki! Gratulacje!
Victoria006 lubi tę wiadomość
-
Victoria006 wrote:Hej dziewczyny, po kolejnym nieudanym cyklu w listopadzie chciałam dać sobie przerwę od forum i nie zapisywałam się na grudniowe testowanie. Odpuściłam sobie wieczne myśli o testowaniu i odliczanie dni od owulacji (oczywiście tak się tylko mówi ale gdzieś z tyłu głowy i tak to siedziało 🙂)
https://ibb.co/QfLN99bVictoria006 lubi tę wiadomość
-
https://ibb.co/QfLN99b
Pięknie! Gratulacje🥰Victoria006 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Victoria, gratulacje!!! Piekne kreseczki, niech kropek rośnie duży i zdrowy ❤️
Sara, podzielisz się potem zdjęciami? W zeszłym roku też coś tam szydelkowałam, w tym póki co nie mam weny 🙈
https://ibb.co/xGYcwVhVictoria006, ELka lubią tę wiadomość
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
Starania od : 10.2021 -
Cześć dziewczyny, witam się i ja w tę piękną sobotę!
Victoria006 gratuluję ogromnie! ❤ chyba pierwsze kreski na wątku!
Dla formalności pyknęłam teścik, ale niezmiennie biel. Ale mimo to, aż sama jestem w szoku, czuję takie wypełniające mnie szczęście i ulgę, że serio dużo mam, nie mogę narzekać i wszystko się jeszcze ułoży! Od rana nie wiadomo skąd takie mega pozytywne nastawienie 😊😊 zamawiam dzisiaj choinkę, jakieś dupsy do zrobienia stroików, zapisałam się wstępnie na monitoring w kolejnym cyklu i czekam spokojna i totalnie już bez oczekiwań na okres 😁
Życzę Wam dzisiaj takiej energii i dobrych myśli jakie ja sama aktualnie mam 😊🍀🍀MP25, Victoria006 lubią tę wiadomość
🙍♀️ 28 👦 35
Czerwiec 2022 - ⏸ ❤
Lipiec 2022 - poronienie zatrzymane 6/9 tc 💔
Grudzień 2022 - ⏸
31.12 - beta HCG - 100 ❤
02.01 - beta HCG - 233 🍀
07.01 - beta HCG - 2398 🥳
12.01 wizyta - pęcherzyk ciążowy🤞
31.01 wizyta - 1.78 cm dzidziula 🥰
21.02 wizyta - prawie 4,5 cm mojego cudu ❤
06.03 - ryzyka trisomii niskie, ryzyko preeklampsji i hipotrofii podwyższone 😒 --> Acard 150 mg
25.07 - 2049 g Emilki 🥰
-
Victoria 🤞🍀 trzymam kciuki za betę i wpisuje kreseczki!
Białek, Choco ja też mam 100 km do Wrocławia (licząc drogę S8) może wszystkie jesteśmy z podobnych rejonów. 😂
aś kurcze widzę, że coś się porobiło. Od siebie dodam, że zaobserwowałam taka zależność estradiolu. Pomijając to, że powyżej 200 oznacza dojrzały pęcherzyk do pęknięcia, to u mnie jak jest ok 50 to dobry znak. To znaczy że rośnie. W poprzednim cyklu 52pg/ml bylo 21 października (30dc) i już coś mnie tknelo bo miałam od wtorku brać luteinę zniechecona, bo w poniedziałek nie było na monitoringu pęcherzyka dominujacego, a to był 33dc. Estradiol 27 października 69pg/ml (35dc). 31 października (40dc) estradiol 148pg/ml. Pik LH w 42dc, owu 43dc. Szło jak krew z nosa w poprzednim cyklu (nawet w 27dc zaliczyłam jednodniowe plamienie i chciałam założyć że to były dwa cykle, ale chyba na razie mi się to nie sprawdza) i zastanawiam się czy teraz ma prawo szybciej mi ten estradiol podrosnąć.Victoria006 lubi tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
10.2022 CB 🖤
05.2023 CB 🖤
03.2024 CB 🖤
10.2023 histeroskopia👍usunięto 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia, brak polipa✅️
biopsja endometrium ✅️
08.24 - I cykl stymulowany (prog 30,1 ng/ml)❌️
09.24 - II cykl stymulowany (prog 22,2 ng/ml)
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
30.10 2.1 cm + ❤️
15.11 3.8 cm + ❤️ nifty pro⏳️
28.11 prenatalne 🤞🤞
Kwas foliowy✅️
Homocysteina ✅️
AMH 2.73 ng/ml
Wit. B12 ✅️
Wit. D 43✅️
DHEAS ✅️ -
Victoria są krechy trzymam kciuki za betę ❤️
U mnie nadal brak śniegu
Ale dzisiaj z mamcia robimy jak co roku pierniki 😍
Dziewczyny które brały ovitrelle, czy zawsze po zastrzyku bolał was brzuch i miałyście mnóstwo śluzu? Bo ja tak miałam w zeszłym cyklu a teraz nic a nic....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2022, 10:44
♀ 32
♂ 32
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Wit d 33,30
Drożność ok
Endometrioza 1 stopnia
Wit D, omega 3, acard, kwas foliowy, żelazo, NAC
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 lametta, ovitrelle, duphaston badanie immunofenotypu
06.24 lametta, ovitrelle, duphaston Encorton
07.24 lametta, ovitrelle, duphaston, encorton
03.23 cb 💔
08.23 cb 💔
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia!