W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
ChocoMonster wrote:No i obyśmy obie zafasolkowały! 🥰
MimiM29, ChocoMonster lubią tę wiadomość
-
Jakiś mały oddział infekcyjny nam tu powstał. Kurujcie się laski.
Bialeekk, Choco- mam silne przeczucie względem Waszych niedyspozycji zdrowotnych, ale na razie 🤫🤫🍀
Oloska
Dzięki za cynk! Wybieram się na to badanie z początkiem kolejnego cyklu, a tak się składa, że służbowo muszę w grudniu zajrzeć do Katowic, więc pewnie skorzystam.
Myszaks
Ryłam dzisiaj jak głupia do sera z Twoich przypowieści o ciążowych sraczkach. Dziękuję za rozbawienie mnie do łez tekstem o uchodzącym życiu 🤣 Czekam niecierpliwie na niedzielę 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
oloska, ChocoMonster, Bialeekk, justme lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm -
Akczi, jestem 4 dpo. Ciekawe co jutro termometr pokaże.
Zdrówka dla wszystkich!!! I dobrej nocy ❤️
Po 10h pracy tylko na tyle mnie stać 🙈Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualnyAmunicja wrote:Jakiś mały oddział infekcyjny nam tu powstał. Kurujcie się laski.
Bialeekk, Choco- mam silne przeczucie względem Waszych niedyspozycji zdrowotnych, ale na razie 🤫🤫🍀
Oloska
Dzięki za cynk! Wybieram się na to badanie z początkiem kolejnego cyklu, a tak się składa, że służbowo muszę w grudniu zajrzeć do Katowic, więc pewnie skorzystam.
Myszaks
Ryłam dzisiaj jak głupia do sera z Twoich przypowieści o ciążowych sraczkach. Dziękuję za rozbawienie mnie do łez tekstem o uchodzącym życiu 🤣 Czekam niecierpliwie na niedzielę 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Pędzę dziewczynki spać. Jutro weekendzik i zakupowe szaleństwo 🎄!
Amunicja, Jagodecka, agentka93 lubią tę wiadomość
-
aś jestem na dluuugo przed owu. 😢walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
siesiepy wrote:aś jestem na dluuugo przed owu. 😢
Domyślam się co możesz czuć. To jest przy długich cyklach ten najgorszy etap gdzie czekasz, czekasz i nie wiesz ile jeszcze, może tydzień, a może 3. Nienawidzę u siebie tego etapu i przykro mi, że w nim jesteś, ale może odstawienie leków faktycznie coś pomoże? Trzymam mocno kciuki, żeby owulacja się zaraz pojawiła!
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
.aś. wrote:
Domyślam się co możesz czuć. To jest przy długich cyklach ten najgorszy etap gdzie czekasz, czekasz i nie wiesz ile jeszcze, może tydzień, a może 3. Nienawidzę u siebie tego etapu i przykro mi, że w nim jesteś, ale może odstawienie leków faktycznie coś pomoże? Trzymam mocno kciuki, żeby owulacja się zaraz pojawiła!
No ale wynik estradiolu sprzed paru dni nie nastrajał optymistycznie.zobaczymy, za tydzień wizyta w Invicta, może pozytywnie się zaskoczę.
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
Przywitam się z wami pierwsza, a co!
Cześć dziewczyny!udanej soboty wam życzę😃
Jak któraś dziś testuje to trzymam kciuki!🍀
Ja swoją sobotę spędzę w łóżku😫 Obudziłam się wcześniej niż zwykle mierzę temp.. Samopoczucie fatalne, nadal łamie mnie w kościach, a do tego doszedł katar, ból gardła, ale póki co gorączki brak i temperatura w normie.
Zmierzyłam też temp chwile szybciej niż zwykle i tak samo jak wczoraj 37,06. Raczej nie będę ignorować, bo pokrywa się ładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2022, 06:11
ChocoMonster, ELka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny 🥰
Ja chyba jednak będę musiała przełożyć dzisiejsze badanie nasienia chłopa. Coś średnio się czuje, ma katar i nie chce, by te wyniki wyszły zafałszowane. Jak wstanie to będziemy dzwonić i zobaczymy jak wyglądają wolne terminy.
U mnie dziś tempka o 6 wyniosła 37.20, czyli ładnie skoczyła. Po sobie nie czuje już gorączki, więc wynik raczej niezafałszowany. Został mi tylko katar, a tak to wszystko super ☺️ Jedynie co, to trochę słaba jestem, ale to zapewne wszystko się nagromadziło. Jest weekend, to będę się byczyć 🤪
U nas dziś spadł śniegI jakoś tak od razu grudniowo i świątecznie się zrobiło 🥰
Białek zdrówka! Kuruj się ile możesz, dobrze, że jest weekend to możesz leżeć i dochodzić do zdrówka 😘✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Dzień dobry dziewczyny 🥰
Ja chyba jednak będę musiała przełożyć dzisiejsze badanie nasienia chłopa. Coś średnio się czuje, ma katar i nie chce, by te wyniki wyszły zafałszowane. Jak wstanie to będziemy dzwonić i zobaczymy jak wyglądają wolne terminy.
U mnie dziś tempka o 6 wyniosła 37.20, czyli ładnie skoczyła. Po sobie nie czuje już gorączki, więc wynik raczej niezafałszowany. Został mi tylko katar, a tak to wszystko super ☺️ Jedynie co, to trochę słaba jestem, ale to zapewne wszystko się nagromadziło. Jest weekend, to będę się byczyć 🤪
U nas dziś spadł śniegI jakoś tak od razu grudniowo i świątecznie się zrobiło 🥰
Białek zdrówka! Kuruj się ile możesz, dobrze, że jest weekend to możesz leżeć i dochodzić do zdrówka 😘
No powiem Ci! Super wyglada ta temperatura u nas✊🏼
Dobrze, że czujesz się już lepiej. Wypoczywaj również jak najwiecej 😘
Tak, tak, zamierzam się wylegiwać cały weekend i modlić się aby jak najszybciej przeszło😊
Swoją drogą zazdroszczę śniegu, u mnie tylko poruszyło kilka dni temu i po godzinie śladu nie było. -
nick nieaktualnyChoco!Bialeekk!mam was😆.Nie spać o tej porze i to w sobotę? Proszę mi tu dzisiaj siedzieć pod pierzynką i nie ruszać się.
Choco pamiętaj że , w przypadku pojawienia się kilkudniowej wysoki gorączki u meżusia wyniki nasienia mogą wyjść zafałszowane. U nas była istna jesień średniowiecza 😱.
-
Myszaks wrote:Choco!Bialeekk!mam was😆.Nie spać o tej porze i to w sobotę? Proszę mi tu dzisiaj siedzieć pod pierzynką i nie ruszać się.
Choco pamiętaj że , w przypadku pojawienia się kilkudniowej wysoki gorączki u meżusia wyniki nasienia mogą wyjść zafałszowane. U nas była istna jesień średniowiecza 😱.
A ja czekam aż kupisz test i wysikasz piękne dwie kreseczki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2022, 07:18
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Białek bedziesz badała proga?🧐
Według mnie i Premom jestem 6dpo więc może uda mi się zrobić w poniedziałek jeśli będę się dobrze czuła i nie rozłoży mnie całkiem. A ty? -
nick nieaktualnyChocoMonster wrote:No właśnie wczoraj niby miał tylko lekki stan podgorączkowy, ale wole przełożyć te badania i mieć pewność, że wyjdą prawidłowe. Za chwile będę dzwonić i przekładać ☺️
A ja czekam aż kupisz test i wysikasz piękne dwie kreseczki!
Ja już w przedbiegach do porannej ☕. Muszę ruszyć na zakupy jak najwcześniej,żeby wyprzedzić wszystkich pozostałych 😂. Tescik oczywiście będzie jutro z samego rana🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2022, 07:22
ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Nadal się nad tym zastanawiam🤔
Według mnie i Premom jestem 6dpo więc może uda mi się zrobić w poniedziałek jeśli będę się dobrze czuła i nie rozłoży mnie całkiem. A ty?Ale na Twoim miejscu bym zbadała 👌
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2022, 07:24
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Myszaks wrote:Choco!Bialeekk!mam was😆.Nie spać o tej porze i to w sobotę? Proszę mi tu dzisiaj siedzieć pod pierzynką i nie ruszać się.
Leżę tak sobie na kanapie z kotem i włączona choinka od 4😂
Z moich obserwacji wynika, że chyba jeszcze raz ubiorę choinkę😂🤦🏽♀️
ELka, Amunicja lubią tę wiadomość
-
ChocoMonster wrote:Ja nie badam, bo mam potwierdzoną owu
Ale na Twoim miejscu bym zbadała 👌
A orientujesz się czy przeziębienie może wpłynąć na wynik?🤔 nigdy nie sprawdzałam, hm