W kwietniu wielkanocne igraszki 🐣🐇, wróżą zimowe bobaski 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kluska95 wrote:Dziś już ciężko mi myśleć pozytywnie mam nadzieję, że albo jeszcze pojawia się II, albo już dostanę @ w terminie i jedziemy dalej 😉
Kluska95 lubi tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:Może jeszcze uda Wam się dzisiaj pogodzić 😊 głowa do góry 😘
Pfry, Poziomka9204, Anett93, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Pewnie tak, ale jak to baba, już sobie uwidziałam, że sobie pójdziemy coś zjeść, posiedzimy razem i będzie miło, a atmosfera już się zepsuła no trudno, trzeba z tym żyć i iść do przodu (słownik mi poprawił na "iść do porodu", uznam to za dobry znak )
Może taki seksik na zgodę to będzie dobra opcja, a klimat się naprawi, jak wyjdziecie 😉Agwinka, AgulaM, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Monk@ wrote:Pewnie tak, ale jak to baba, już sobie uwidziałam, że sobie pójdziemy coś zjeść, posiedzimy razem i będzie miło, a atmosfera już się zepsuła no trudno, trzeba z tym żyć i iść do przodu (słownik mi poprawił na "iść do porodu", uznam to za dobry znak )
Trzymam kciuki za lepsza atmosferę. I mam nadzieję, że Twój słownik przewiduje przyszłość 😍Monk@ lubi tę wiadomość
-
Kluska95 wrote:Ooo to macie kawałek do jednych czy drugich jak się poznaliście?
Na studiach, w zupełnie innym miejscu Polski
Studiowaliśmy w Krakowie, a teraz mieszkamy w Warszawie.
Mąż jest z takich dalszych okolic Łodzi, a ja - województwo śląskie 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2022, 16:00
Kluska95, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Monka, mam nadzieję, że się pogodzicie 🍀
My szykujemy jedzenie na święta, szkoda, że święta w pracy 🧘 męża wyślę po płytkowe dozy, może dziś albo rano siknę. Pora rozpocząć maraton sikania 😎
Kluska ja trzymam wciąż kciukiMonk@, Ilaria, AgulaM, Poziomka9204, Anett93, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Milix wszystkiego najpiękniejszego 🌷🥳
Milixx lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Nutka85 wrote:To chyba coś wisi w powietrzu, bo my też pokłóceni. O jakąś pierdołę, ale jednak 🤦♀️
Trzymam kciuki za lepsza atmosferę. I mam nadzieję, że Twój słownik przewiduje przyszłość 😍
Wam też poprawy atmosfery życzęNutka85, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Milixx wszystkiego dobrego! 💐
Monka@ działajcie! 🔥
Nati94, trzymam kciuki, musi być dobrze 🤞🏻
Właśnie skończyłam pracę, zaczynamy Święta 😊
Zaglądam kilka razy dziennie i wypatruję ⏸ Niech w drugiej połowie kwietnia będzie jeszcze więcej bobasków 😍pietraczkaa, Monk@, dracaena, Poziomka9204, Olo323, Milixx lubią tę wiadomość
👱🏻♀️35
Starania o pierwsze dzieciątko
Hashimoto
Własne owulacje
Krótkie cykle
Duphaston na wydłużenie fl -
Monk@ wrote:Eh, myśmy się jeszcze pokłócili teraz, chyba za duże napięcie 😢 nici z 💓😢
💚 na zgodę jest jeszcze lepsze 😌🍀Monk@ lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Dziewczyny, u mnie dzisiaj był pik na testach ovu,, teraz moje pytanie, czy w niedzielę jeszcze będzie szansa? Jestem załamana mój P wyjechał do domu na święta, wraca w niedzielę wieczorem, i te wtorkowe ❤️ mogło nie zaskoczyć.
https://ibb.co/7zSz1dr
Nie było ciągle bólu owulacyjnego, więc jeśli będzie jutro to może być w niedzielę za późno 🥴26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
05.08.2022 - dziewczynka? 💝
02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝
23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝
-
Kasiooola wrote:Dziewczyny, u mnie dzisiaj był pik na testach ovu,, teraz moje pytanie, czy w niedzielę jeszcze będzie szansa? Jestem załamana mój P wyjechał do domu na święta, wraca w niedzielę wieczorem, i te wtorkowe ❤️ mogło nie zaskoczyć.
https://ibb.co/7zSz1dr
Nie było ciągle bólu owulacyjnego, więc jeśli będzie jutro to może być w niedzielę za późno 🥴
Na pewno próbujcie ❤️ czy zaskoczy, ciężko powiedzieć, trochę późno może być... Trzymam mocno kciuki 😘Kasiooola lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:naprawde coś jest w powietrzu, my też pokłóceni.. serduszkowania nie było od owu
Olo323 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Monka, mam nadzieję, że się pogodzicie 🍀
My szykujemy jedzenie na święta, szkoda, że święta w pracy 🧘 męża wyślę po płytkowe dozy, może dziś albo rano siknę. Pora rozpocząć maraton sikania 😎
Kluska ja trzymam wciąż kciuki
Ciebie to się nie upilnije 🙈 ale u mnie pewnie będzie podobnie sikaj zatem i dawaj koniecznie znać 🤞 -
Nati94 wrote:Monka, mam nadzieję, że się pogodzicie 🍀
Kluska ja trzymam wciąż kciuki
Możesz już puścić kochana 😉 12dpo i biel vizira, brzuch mnie zaczął boleć jak na okres, więc za 2 dni już @ przyjdzie na bank 🤷♀️07.23 Misia 🩷👶 -
Dziewczyny magia świąt, obojętne czy to Wielkanoc czy Boże Narodzenie sprzeczka o pierdołe murowana 🙈
Na zgodę ❤️
Wiecie co, wyskoczyłam na szybko do sklepu po sok, bo mam ciśnienie na kwaśne. Dawno nie widziałam tylu kobiet w ciąży! Ja na złość 🙄Monk@ lubi tę wiadomość