W kwietniu wielkanocne igraszki 🐣🐇, wróżą zimowe bobaski 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
cuddlemuffin wrote:Jezu dziewczyny rece mi sie trzesa.. Są! są dwie! nie wierze. dodam zdjecie jak ogarne po oddaniu mlodej do przedszkola. Niedobrze mi z nerwów
Dawaj zdjęcie 😁😁😁🤍 01.2022 - cb
(2.04.22) 10dpo ⏸️
(4.04.22) 12dpo - beta 79,69
(6.04.22) 14dpo - beta 263,30
(8.04.22) 16dpo - beta 778,10
(20.04.22)-6+1, dzidzia 5mm
(2.05.22) - prenatalne -
Milixx wrote:Pokazuj!!
Ja Wam też podrzucę jakieś tytuły jak mi coś do głowy przyjdzie 😄
Ale ja dziewczyny widzę, że nadal brak prowadzącej majowy wątek. Zgłaszać się!! Pamiętajcie o klątwie prowadzących. Wciągu 2-3 msc była prowadząca zachodzi w ciążę 💚💚 Więc myślę że warto się zgłosić 😊Monk@, Milixx, Ilaria, Kofii, KlaraJa, Poziomka9204, pluto_nova, Gwiazdeczka 93, Aneta2506, Anett93 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Jezu dziewczyny rece mi sie trzesa.. Są! są dwie! nie wierze. dodam zdjecie jak ogarne po oddaniu mlodej do przedszkola. Niedobrze mi z nerwów
Super! Gratulacje 😍
Jejku tak się tutaj dużo dzieje, że aż ja sobie ubzduradłam, że może te moje plamienia to implantacja, a nie jakaś tam @ wracająca po porodzie przy karmieniu 🙈 i aż chce mi się zrobić teścik. -
Kropka6 wrote:Super! Gratulacje 😍
Jejku tak się tutaj dużo dzieje, że aż ja sobie ubzduradłam, że może te moje plamienia to implantacja, a nie jakaś tam @ wracająca po porodzie przy karmieniu 🙈 i aż chce mi się zrobić teścik. -
Milixx wrote:Pokazuj!!
Ja Wam też podrzucę jakieś tytuły jak mi coś do głowy przyjdzie 😄
Ale ja dziewczyny widzę, że nadal brak prowadzącej majowy wątek. Zgłaszać się!! Pamiętajcie o klątwie prowadzących. Wciągu 2-3 msc była prowadząca zachodzi w ciążę 💚💚 Więc myślę że warto się zgłosić 😊
Oh gdyby nie to, że nowa jestem i zagładam tylko rano i wieczorem jak mała śpi. To chętnie bym tą klątwe przyjęła 🤣Milixx, pluto_nova lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:A który dpo? 😁
Plamienia wystąpiły 9dpo. I ogólnie raczej pomyślałam, że to pierwsza @ po roku od porodu (dalej karmię). Ale tytaj czytając jakis wątek kp a ciąża i ten wątek nabrałam nadziei, że mogła to być implantacja 🙈🙈Karo294 lubi tę wiadomość
-
verliebtindich wrote:Hahaha, skoro tak, to jeśli nie będzie innych chętnych to ja się zgłoszę 🤣🤣🤣
To mamy prowadząco majowy wątek ❤️❤️ Brawo 😊Monk@, Kofii, verliebtindich, Kropka6, Anka1312, Tulipan, peonia, pluto_nova, Gwiazdeczka 93, RoZyCzK4, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Kropka6 wrote:Plamienia wystąpiły 9dpo. I ogólnie raczej pomyślałam, że to pierwsza @ po roku od porodu (dalej karmię). Ale tytaj czytając jakis wątek kp a ciąża i ten wątek nabrałam nadziei, że mogła to być implantacja 🙈🙈
-
Milixx wrote:To mamy prowadząco majowy wątek ❤️❤️ Brawo 😊
Ouuuuups 🤣
Ale jak się zgłosi jakas chętna to niech da znać, oddam 🤣
I niech ktoś powie, jak się robi tą ankietę 🤣🤣🤣🤣Kropka6, Monk@, Anka1312, Milixx, pluto_nova lubią tę wiadomość
-
Gratulacje!!!! Ale wysyp
Az chce się u siebie szukać objawów. Mi trochę nadzieja opadła bo wg apki 5dpo, wg mnie 6/7 dpo i żadnego spadku na implantacje w brzuchu kłuje czasem jajnik, czasem tak inaczej ale już sama zglupialam czy okresowo czy nie... -
Monk@ wrote:Chodziło mi o to, który teraz ale jak miałam w 9 dpo plamienie, to jesteś co najmniej w 10 dpo, to chyba możesz zatestować 😁
A jeśli teraz to juz 17 dpo. Tylko chciałam poczekać jeszcze z tydzień i zaobserwować siebie i czy to czasem nie rozkrecajace @. Ale chyba jednak wyśle męża do miasta po teścik 😁Monk@, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
verliebtindich wrote:Ouuuuups 🤣
Ale jak się zgłosi jakas chętna to niech da znać, oddam 🤣
I niech ktoś powie, jak się robi tą ankietę 🤣🤣🤣🤣verliebtindich, pluto_nova, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Aaa cuddlemuffin czekam z niecierpliwością na fotkę! Pokaż te piękne kreseczki! 😍
Verliebtindich jestem za Twoją kandydaturą! 😊verliebtindich, Anka1312, Tulipan lubią tę wiadomość
👱🏻♀️35
Starania o pierwsze dzieciątko
Hashimoto
Własne owulacje
Krótkie cykle
Duphaston na wydłużenie fl