W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
KaJa wrote:Dobra, jestem w ciąży niech Ci będzie😂 jak nie prawdziwej to urojonej 😆
KaJa, Nayax, Anettaa, Natis, Gizmo 11 lubią tę wiadomość
-
@nayax - wiem dokładnie co czujesz i się bardzo rozumiem. Ja od wczoraj wieczór też świruje bo nagle wszystkie objawy zniknęły jak ręką odjął. Ani nic nie czuję a macicy ani piersi nie bolą. No jakbym dosłownie nie była w ciąży.
Niestety na tak wczesnym etapie nie da się nic zrobić i trzeba mieć nadzieję że wszystko jest ok - każda ciąża jest inna a my nie jesteśmy przecież robotami.
Musimy być dobrej myśli - ja się pocieszam że może będę tym egzemplarzem bez objawów ☺️
.
@ivanka - przykro mi za jaśniejący test - miejmy nadzieję że przyszły cykl będzie Twój , po biochemie lubi w kolejnym od razu zaskoczyć
.
@gizmo kreska super 😍Wojcinka, Nayax, Ivanka93, Natis, Gizmo 11 lubią tę wiadomość
20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
KaJa wrote:A mi nadal pokazuje sie error i musze milion razy wchodzić żeby zaskoczyło. Kto dzisiaj sika?😁🤪
Natis, KaJa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie martwcie się brakiem objawów tylko się cieszcie Ja nie miałam żadnych objawów, jedynie w pierwszej ciąży w 3 miesiącu mnie odrzuciło i mdliło na zapach mięsa a tak to zero objawów. Też się martwiłam na początku, nawet lekarki pytałam czy to normalne to powiedziała że mam szczęście
Natis, Nayax, nat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWojcinka wrote:A ty masz normalnie taka krótka fazę lutealna ? Bo 11/12dpo na @ to teoche wcześnie nie? Moim zdaniem wszysyko jeszcze jest możliwe a takie jednodniowe spadki temp na wielu wykresach widziałam 😉👍
Przeważnie mam cykle 28 dni ostatni 30 ale miałam kilka razy 25 dniowe 🙂 -
To ja tez kilka slow o objawach, u mnie dopiero od 6tc zaczęły się wymioty które trwają do teraz 🥲 Także nie wypowiadajcie slow „chce poczuć objawy ciążowe” tylko cieszcie się życiem, potem zostanie tylko życie na podłodze w łazience przy kibelku 😂 #niepolecam
DeLaCruz lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Cześć dziewczyny
Ja już po pobraniu. Teraz czekam na wyniki.. wiem ze nie powinno się robić po 24 godzinach. Ale do jutra bym zwariowała a jutro zaczynam urlop.Izi, Natis lubią tę wiadomość
04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
Kremówka wrote:Dziękuję za Wasze odpowiedzi pocieszające naprawdę ;* chociaż wzrost temp jest u mnie naprawdę minimalny, ledwo coś na drugim miejscu po przecinku...
Kaja Kaja 🤯
Ja też czekam na skok temperatury i się doczekać nie mogę więc znam ten ból -
Dziewczyny potrzebuje porady odnośnie zastrzyku ovitrelle. Byłam wczoraj u lekarza i mam 1x18mm prawy i 1x17 mm lewy. Dał mi zastrzyk fostimon 75. Mówił tak: jeśli dzisiaj będą dwie kreski na teście owulacyjnym to zastrzyk, jeśli nie to dopiero w środę tak czy siak zrobić. I nie wiem czy mam dzisiaj zrobić bo te testy nie są jakieś super przy policystycznych jajnikach. Proszę doradźcie czy dzisiaj zrobić zastrzyk czy poczekać do jutra. Boje się ze może za bardzo urosną po fostimonie. Nie wiem w sumie co myśle … środkowy i na dole z dzisiaj. Ten z góry z wczoraj wieczór.
https://zapodaj.net/0db413a68b6ec.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2021, 09:09
-
Mi niestety lekarz nie odpisał ale jutro po prostu pójdę jeszcze raz na betę i jeśli się nie poprawi wynik to do niego pójdę w poniedziałek jeśli się nie zacznie krwawienie
-
uduchowiona wrote:Dziewczyny czasem się tylko udzielam ale potrzebuje porady odnośnie zastrzyku ovitrelle. Byłam wczoraj u lekarza i mam 1x18mm prawy i 1x17 mm lewy. Dał mi zastrzyk fostimon 75. Mówił tak: jeśli dzisiaj będą dwie kreski na teście owulacyjnym to zastrzyk, jeśli nie to dopiero w środę tak czy siak zrobić. I nie wiem czy mam dzisiaj zrobić bo te testy nie są jakieś super przy policystycznych jajnikach. Proszę doradźcie czy dzisiaj zrobić zastrzyk czy poczekać do jutra. Boje się ze może za bardzo urosną po fostimonie. Nie wiem w sumie co myśle … środkowy i na dole z dzisiaj. Ten z góry z wczoraj wieczór.
Ja bym poczekała do jutra😊 kreski są jeszcze jasne a i pęcherzyk jutro raczej nie będzie za duży na zastrzyk. Troche dziwne, że lekarz opiera sie na testach owulacyjnych zwłaszcza przy pcos ale skoro powiedział, że albo dziś albo jutro zastrzyk no to nic sie nie stanie jak zrobisz jutro😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualnyuduchowiona wrote:Dziewczyny potrzebuje porady odnośnie zastrzyku ovitrelle. Byłam wczoraj u lekarza i mam 1x18mm prawy i 1x17 mm lewy. Dał mi zastrzyk fostimon 75. Mówił tak: jeśli dzisiaj będą dwie kreski na teście owulacyjnym to zastrzyk, jeśli nie to dopiero w środę tak czy siak zrobić. I nie wiem czy mam dzisiaj zrobić bo te testy nie są jakieś super przy policystycznych jajnikach. Proszę doradźcie czy dzisiaj zrobić zastrzyk czy poczekać do jutra. Boje się ze może za bardzo urosną po fostimonie. Nie wiem w sumie co myśle … środkowy i na dole z dzisiaj. Ten z góry z wczoraj wieczór.
https://zapodaj.net/0db413a68b6ec.jpg.html -
nick nieaktualny
-
Blondyna.B wrote:Mi niestety lekarz nie odpisał ale jutro po prostu pójdę jeszcze raz na betę i jeśli się nie poprawi wynik to do niego pójdę w poniedziałek jeśli się nie zacznie krwawienie
Trzymam kciuki za pozytywny wynik, to chyba jest najlepsze rozwiązanie.
Blondyna.B lubi tę wiadomość
04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
nick nieaktualnyuduchowiona wrote:Dziewczyny potrzebuje porady odnośnie zastrzyku ovitrelle. Byłam wczoraj u lekarza i mam 1x18mm prawy i 1x17 mm lewy. Dał mi zastrzyk fostimon 75. Mówił tak: jeśli dzisiaj będą dwie kreski na teście owulacyjnym to zastrzyk, jeśli nie to dopiero w środę tak czy siak zrobić. I nie wiem czy mam dzisiaj zrobić bo te testy nie są jakieś super przy policystycznych jajnikach. Proszę doradźcie czy dzisiaj zrobić zastrzyk czy poczekać do jutra. Boje się ze może za bardzo urosną po fostimonie. Nie wiem w sumie co myśle … środkowy i na dole z dzisiaj. Ten z góry z wczoraj wieczór.
Również powtórzyłabym wieczorem 😊 i jeśli pozytyw ewidentny to dałabym dzisiaj a jak nie to jutro 😊 -
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:Mi niestety lekarz nie odpisał ale jutro po prostu pójdę jeszcze raz na betę i jeśli się nie poprawi wynik to do niego pójdę w poniedziałek jeśli się nie zacznie krwawienie
To jest dobry plan 😊 tak myślałam o Tobie wczoraj, że przyśniło mi się, że powtórzyłaś bete i przyrost był dobry ❤Blondyna.B, nat, Kajucha95, milam lubią tę wiadomość
-
Ulalala wrote:Dziewczyny nie martwcie się brakiem objawów tylko się cieszcie Ja nie miałam żadnych objawów, jedynie w pierwszej ciąży w 3 miesiącu mnie odrzuciło i mdliło na zapach mięsa a tak to zero objawów. Też się martwiłam na początku, nawet lekarki pytałam czy to normalne to powiedziała że mam szczęście
Czuje się trochę spokojniejsza ! może w takim razie też będę tym egzemplarzem bezobjawowym, no albo wszystko się dopiero rozkręci.
@Martyna - widzisz na początku 6 tygodnia to ja jeszcze mam trochę czasu ! u mnie dzisiaj 4+6, czas leci tak woooolno. Naprawdę do tej pierwszej wizyty to będę już chyba czekać godzinę przed wizytą pod gabinetem20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
36+2 --> 2500g
-
Blondyna , naprawdę chyba wszystkie tutaj czekamy na twoje wyniki i trzymamy mocno kciuki żeby wszystko było okej.
Blondyna.B, Izi, Natis, Lucy91, Axon lubią tę wiadomość
20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
36+2 --> 2500g