W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zaczął się problem z zaparciami 🙄
To jest dopiero katorga . Wiem bo już przerabiałam.
Laktuloza poszła w ruchBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Tyle wiadomości do nadrobienia 🤦😅
Gratuluję przyszłym mamusiom i mocno trzymam kciuki 🤞
U mnie niestety nie koniec problemów
Zostałam tydzień temu wypisana z poronieniem (bez łyżeczkowania) ordynator powiedział że samo się oczyści i żebym przyszla do kontroli.
Byłam w czwarte zrobił mi USG nic tam nie ma ale wysłałal mnie na beta HCG kontrolnie czy się wyzerowalo poszłam w piątek okazało się że wynik bety to 387 a przy wypisie było 178.
Jutro idę już całkiem prywatnie na betę i do innego ginekologa 😔 -
.Paula. wrote:Tyle wiadomości do nadrobienia 🤦😅
Zostałam tydzień temu wypisana z poronieniem (bez łyżeczkowania) ordynator powiedział że samo się oczyści i żebym przyszla do kontroli.
Byłam w czwarte zrobił mi USG nic tam nie ma ale wysłałal mnie na beta HCG kontrolnie czy się wyzerowalo poszłam w piątek okazało się że wynik bety to 387 a przy wypisie było 178.
Blondyna.B wrote:Niestety ale to może wyglądać na pozamaciczną 😔 poczytaj sobie na forum na tematach o tym. Też się wcześniej naczytałam i wiele dziewczyn miało taką sytuację jak Ty. Oby szybko zareagowali i wszystko udało się bez komplikacji 🤞
Też myślę o pozamacicznej tylko wiecznie powtarzali że na pozamaciczna to nie wygląda, lekarz w czwartek po USG też tak stwierdził i jeszcze mówił że powinno być okej bo macica jakby obkurczona i zamknięta
Dodatkowo mam torbiel bodajże 5 cm pobierali mi jeszcze krew na markery nowotworowe 🤦😔 -
.Paula. wrote:Też myślę o pozamacicznej tylko wiecznie powtarzali że na pozamaciczna to nie wygląda, lekarz w czwartek po USG też tak stwierdził i jeszcze mówił że powinno być okej bo macica jakby obkurczona i zamknięta
Dodatkowo mam torbiel bodajże 5 cm pobierali mi jeszcze krew na markery nowotworowe 🤦😔
Oby jutro wszystko się wyjaśniło 🤞 -
Nayax wrote:wow Wojcinka, Wy tam macie sprzątaczkę? 😳
Nayax, Axon lubią tę wiadomość
-
.Paula. wrote:Tyle wiadomości do nadrobienia 🤦😅
Lucy91 wrote:U mnie zaczął się problem z zaparciami 🙄
To jest dopiero katorga . Wiem bo już przerabiałam.
Laktuloza poszła w ruch -
U mnie na co dzień mam tak że po prostu co 2 dni mniej więcej chodzę do toalety (taka moja natura nie mam zaparć). A w ciąży jak w zegarku codziennie o tej samej porze 😅
-
coma wrote:Paula, a może to zaśniad częściowy?
Mojej koleżance 3 razy robili łyżeczkowanie bo beta spadała i rosła, tez jej pobierali tkanki na badanie dot. Nowotworów. Ale już jest wszystko ok u niej.
Nie mam pojęcia jutro moze coś mój ginekolog powie.
Ale u mnie beta w żadnym momencie nie spadła cały czas rośnie z tym że slabo -
Dzień dobry i miłego dnia dziewczyny 😄
Oby wszystkim nam towarzyszyło dzisiaj jak najlepsze samopoczucie
Co do zaparć to nie wchodząc w szczegóły u mnie od 2 dni jest ich dokładne przeciwieństwo 🤦♀️🤷♀️
Normalnie kocham ten stan "błogosławiony" 🙈😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2021, 06:43
-
Ja cofam moją uciechę że nie mam mdłości... Wieczorem usnąć nie mogłam i od rana już mnie męczą 😔
Oby u Was był lepszy dzień ☺️ -
Ja dziś idę do gin ❤️
Mam nadzieję, ze zobaczę serduszko i wreszcie się uspokojęN_a, Blondyna.B, Axon, DeLaCruz, Nayax, Kajucha95, Natis, Czytoto, Norka01, Szyszka90, Wojcinka, Lucy91, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Ja dziś idę do gin ❤️
Mam nadzieję, ze zobaczę serduszko i wreszcie się uspokoję -
12:30
Mam nadzieje ze będzie dobrze bo mnie te moje głupie sny wykończą psychicznie 🤦🏻♀️Blondyna.B, Kajucha95, Axon lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:12:30
Mam nadzieje ze będzie dobrze bo mnie te moje głupie sny wykończą psychicznie 🤦🏻♀️ -
Blondyna.B wrote:Mi w tamtej ciąży śniły się potwory, kilka razy śmierć członków rodziny (wszyscy cały czas żyją). Wiele razy budziłam się oblana potem ze strachu...😅
Dzisiaj wyjątkowo szukałam smoka który mordował ludzi to sobie „odpoczęłam” 😂Natis lubi tę wiadomość